Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yemegimi yedm kizlar uemen yaziyim
Dunden kalan fasulye kavurmasi
Uc tavuk kanat
Kucuk kase yogurt
Birazda uzum
Bi tanecikte profeterol:18: valla cocuklar yerken canim cok cekti biyerim sismesin die, yoksa hayatta yemezdim

Sen kac kiodasin suan, bende 4 kio vermek istoyorm ama mubarek yapistilar sanki, bildigin gece agliycak derrecede ac yatiorum ama 100 gram yada hep ayni hic oynamiyo tarti offf yaa, tek umudum karatay bakalim yeni basladim ins veririz hep birlkte
Kizlar ac kalarak kilo verilmez.karatayla kolay geldin....ayrica yazdigin kadariyla boyin kilon iyi galiba.bolgesel incelmeye calisman yeterli canim..

Yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.uykum kacti gece yarisi bir bakayim dedim....

Cnm mercimek köfte serbest mı ki ya? Kaç tane yiyebiliyoruz?
Aksam 1 kase limonlu mercimek çorbası ve bol Fındıklı tarcinli sutlac yedim
15 dk yürüyüş yaptım ve yarım saat ev ısı yaptım evi topladım
Bol su ve sekersiz bitki cayı ayrica

Bu aksam yediklerim ,
Aksam ; 6 köfte ve bol marul salatası
Ve 1 saat yürüyüş
Bu günlük bu kadarcik ..
Sevgileerr

iyiakşamlar kızlar akşam menüm:
karnıbahar
1 kase yoğurt
yeşil çay

bide bişey sorucam biz bu diyette şalgam suyu içebiliyormuyuz

teşekkür ederim.

hanımlar acaba aranızda canan karatayın 2.kitabını okuyan var mı.kısa kısa bilgiler verebilirmi.birde ANTİOKSİDAN içen varmı ben üzüm çekirdeği kapsülü aldım solgarın.birde hoca son programında 4 tane balık yağı 1 anti oksidan kapsül alın diyor.yoksa balık yağı bozuluyormuş.bende ilk menü bildirimini yapayım
sabah 07.30
1yumurta
peynir zeytin 2tane
domates ceviz

öğlen 12. 20
haşlanmış baget 2 tane
pırasa
cacık(dışarda yiyorum mecburen ama sağlıklı)

akşam 19.00
türlü 1 tabak
yoğurt 1 kase
azkuru üzüm ve ceviz suuu iyi akşamlar

sabah
1 muz
1 fincansüt
1 kayısı kurusu
kako
1 çk. ktn thm yag
1 tane 1000 mg omega3

akşam
6-7 köfte
yeşil salata
yogurt
1 çk ktn thm yag
1 tane 1000 mg omega 3

su:2-2,5 lt su

spor:45 dak yürüyüş

kızlar yarın kardeşimin nişanı var.. nişan çikolatasını bile yemek istemiyorum.. komik ama o kadar emek veriyorum.. bi gecede bitsin istemiyorum... almak kolay vermek zor.. almak tatlı vermek acı... gibi geliyor insana ama öyle değil.. gerçekten çikolata kakolu dondurulmuş margarin gibi geliyor artık bana... evlendiğimde 55-56 kiloyken giydiklerimi bile giymeye başladım.. nerdeyse 10 kg fark var ama karatay diyeti bambaşka yapıyor insanı.... yaşamayan nasıl bilsin.... alt tarafı diyet desin...

pazar günü de sınavım var kızlar.. dua edin inşaallah hayırlısıyla güzel geçer.... sevincimi sizinle paylaşmak isterim canlar ....

bu arada bende 2 gündür taktım galiba kocama yada o bana taktı... neyse galiba dediğiniz gibi dolunay... dolduran ay..

bide gerçekten uygulayınca karatay süper eritiyor. geçen haftalarda yediğim bulgurların yanlış oldugunu anladım.. bu hafta dikkat ettim ve süperim.. yardımcı olur diye paylaştım... bazı 36 bedenleri giyebiliyorum mesela..

Son düzenleme:

Iborancım kardeşinin nişanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.
Ben de çevremdekilere de anlatıyorum bu diyeti diyet değil diyorum sağlıklı beslenme programı.
Bulgur kilo mu aldırıyor? neden yanlış?

Akşam

4 yaprak sarma (bulgurlu)
Taze soğan
Patates yemeği (3 küçük patates, )
Biraz fındık
Bir bardak ayran
2 omega kapsül
Sade Türk kahvem

Su içiyorum bol şimdi de

Ohh kaçamaksız menüm:124:

Son düzenleme:
teşekkür ederim.. amin canım hayırlısıyla inşaallah..
izin var ama 3-4 kaşık çünkü oda içinde belli bir nişasta yani şeker barındırıyor.. geçen hafta 2 kere bulgur yedim. bi çiküfte bi keresinde de mercimek köftesi yedim.. yeşil mercimek ve barbunya da yedim ... dikkat ettim bakliyatlı haftalar daha az veriyorum.. bu hafta bunu kendime ispatladım... istediğim kiloya inene kadar haftada 1 i geçmek istemiyorum bakliyat konusunda.. tabi bünyeye göre dğişirmi bilemem..

Son düzenleme:
Siz neden kilo vermek istiyorsunuz?

- Daha güzel görünmek için
- Daha çekici olmak için
- Daha şık giyinebilmek için
- Daha kolay kıyafet bulabilmek için
- Kendimi daha fazla beğeneceğim için
- Başkaları beni daha fazla beğeneceği için
- Daha genç gözükmek için
- Daha sağlıklı olmak için
- Daha kolay ve hızlı hareket edebilmek için
- Daha enerjik olmak için
- Daha uzun yaşamak için
- Kendime daha fazla güvenebilmek için
- Yaz sezonunda denize girerken kendimden utanmamak için
- Ailemin beni eleştirmesinden kurtulmak için
- Kariyerimi daha olumlu etkileyeceği için
- Daha sosyal olabilmek için
- Eşimle ilişkilerimi düzeltmek için
- Başkalarının önünde utanmadan yiyebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…