öğlen:
1 lahmacun (içi bol salatalı)
2 kutu ayran
bende bi 4 kilo vermek istiyorum yaaa
Kizlar ac kalarak kilo verilmez.karatayla kolay geldin....ayrica yazdigin kadariyla boyin kilon iyi galiba.bolgesel incelmeye calisman yeterli canim..Sen kac kiodasin suan, bende 4 kio vermek istoyorm ama mubarek yapistilar sanki, bildigin gece agliycak derrecede ac yatiorum ama 100 gram yada hep ayni hic oynamiyo tarti offf yaa, tek umudum karatay bakalim yeni basladim ins veririz hep birlkte
3 yemek kaşığı kuru üzüm
biraz ceviz
2 çay kaşığı fındık ezmesi
birazdan arkadaşa gideceğiz mercimek köftesi var ondan bol bol olmasa da yiyeceğim inşallah başka şeyler için kendimi tutabilirim
Ben keten tohumunu aktardan öğütülmemiş olarak alıyorum (öğütülmüşünün raf ömrü kısa), yoğurtla yiyorum, bir kaseye bir tatlı kaşığı kadar ekliyorum, genelde sabah kahvaltıda, ama öğün fark etmiyor, istediğin öğünde yemeğin yanında salata veya yoğurtla yiyebilirsin.
Arkadaşlar kilo cetvelini nerden buldunuz?
kızlar yarın kardeşimin nişanı var.. nişan çikolatasını bile yemek istemiyorum..komik ama o kadar emek veriyorum.. bi gecede bitsin istemiyorum... almak kolay vermek zor.. almak tatlı vermek acı... gibi geliyor insana ama öyle değil.. gerçekten çikolata kakolu dondurulmuş margarin gibi geliyor artık bana... evlendiğimde 55-56 kiloyken giydiklerimi bile giymeye başladım.. nerdeyse 10 kg fark var ama karatay diyeti bambaşka yapıyor insanı.... yaşamayan nasıl bilsin.... alt tarafı diyet desin...
pazar günü de sınavım var kızlar.. dua edin inşaallah hayırlısıyla güzel geçer....sevincimi sizinle paylaşmak isterim canlar ....
bu arada bende 2 gündür taktım galiba kocama yada o bana taktı... neyse galiba dediğiniz gibi dolunay... dolduran ay..
bide gerçekten uygulayınca karatay süper eritiyor. geçen haftalarda yediğim bulgurların yanlış oldugunu anladım..bu hafta dikkat ettim ve süperim.. yardımcı olur diye paylaştım... bazı 36 bedenleri giyebiliyorum mesela..
teşekkür ederim.. amin canım hayırlısıyla inşaallah..Iborancım kardeşinin nişanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.
Ben de çevremdekilere de anlatıyorum bu diyeti diyet değil diyorum sağlıklı beslenme programı.
Bulgur kilo mu aldırıyor? neden yanlış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?