Cnm mercimek köfte serbest mı ki ya? Kaç tane yiyebiliyoruz?
Aksam 1 kase limonlu mercimek çorbası ve bol Fındıklı tarcinli sutlac yedim
15 dk yürüyüş yaptım ve yarım saat ev ısı yaptım evi topladım
Bol su ve sekersiz bitki cayı ayrica
60 dk yürüdum son 15 kostum
bunların hepsi için istiyorum ama en çok da eşimin yanına daha çok yakışmak için(kendisi 186 boyunda ve birazcık 70 kilo da ve30 yaşında olmasına rağmen 25 gösteriyorSiz neden kilo vermek istiyorsunuz?
- Daha güzel görünmek için
- Daha çekici olmak için
- Daha şık giyinebilmek için
- Daha kolay kıyafet bulabilmek için
- Kendimi daha fazla beğeneceğim için
- Başkaları beni daha fazla beğeneceği için
- Daha genç gözükmek için
- Daha sağlıklı olmak için
- Daha kolay ve hızlı hareket edebilmek için
- Daha enerjik olmak için
- Daha uzun yaşamak için
- Kendime daha fazla güvenebilmek için
- Yaz sezonunda denize girerken kendimden utanmamak için
- Ailemin beni eleştirmesinden kurtulmak için
- Kariyerimi daha olumlu etkileyeceği için
- Daha sosyal olabilmek için
- Eşimle ilişkilerimi düzeltmek için
- Başkalarının önünde utanmadan yiyebilmek için
Siz neden kilo vermek istiyorsunuz?
- Daha güzel görünmek için
- Daha çekici olmak için
- Daha şık giyinebilmek için
- Daha kolay kıyafet bulabilmek için
- Kendimi daha fazla beğeneceğim için
- Başkaları beni daha fazla beğeneceği için
- Daha genç gözükmek için
- Daha sağlıklı olmak için
- Daha kolay ve hızlı hareket edebilmek için
- Daha enerjik olmak için
- Daha uzun yaşamak için
- Kendime daha fazla güvenebilmek için
- Yaz sezonunda denize girerken kendimden utanmamak için
- Ailemin beni eleştirmesinden kurtulmak için
- Kariyerimi daha olumlu etkileyeceği için
- Daha sosyal olabilmek için
- Eşimle ilişkilerimi düzeltmek için
- Başkalarının önünde utanmadan yiyebilmek için
sabah kahvaltım(09:30)havucum,rokam,fındıgım,yogurdum,zeytinim,2 adet köy yumurtam,yesil cayım
Eki Görüntüle 363943
öglen yemegim(14:30)etli keskek yemegim,2 adet yesil sogan,ev yapımı yogurdum 1 kase
Eki Görüntüle 363944
aksam yemegim(19:30)pırasa yemegim,karısık salatam
Eki Görüntüle 363948
sporumuda yaptım tabi
60 dk 6.5 hız 8400 adımcık
Eki Görüntüle 363951
su:2 litre
2 adet sade türk kahvesiko
dünüm böyle gecti cok abartılı degildi sanırım bi de reglim yaklasıyor bu arada offf vücud sismeyede basladı neyse ins.pzt. kilo vermiş olurum
bende bu diyeti siteyi okuyarak yapıyorumyarın1 hafta oluyor şimdilik 1kilo 200 gr gitmiş gibi görünüyor ama tartı beni kandırıyor olabilir.eşimde yapıyor oda 1 kilonun üzerinde vermiş gibi eşim kitabı almak istiyor gerek varmı sizce ne dersiniz ben sizin yazdıklarınızı okuyarak baya bişeyler öğrendim aslında.
bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim nete pek giremesemde girdikçe okuyorum sizleri.sabah 71.7 gösterdi tartı oysa dün 71.4 nasıl değişiyor anlamıyorum o yüzden güvenemiyorum neyse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım nasılolacak.
slm kızlar baskulde 62.6 görünce cokk sevındım oley oleyy
bugun temızlıkcı bayan gelcektemızlık gunu genel temızlıkr yapıyorum bahartemzılıgı
canım panik yapma çdem olmuştur bol bol su iç birde kitabı alman iyi olur mantıgına yattımı daha istekli yaparsın neyi neden yeyip yememen gerektigi konusunda ikna olursun ..mesela transyagları öyle bi anlatmışki hoca ben iki aydır evime sokmuyorum okuduklarım geliyo aklıma ..özellikle 2. kitabı al derim daha detaylı çünkübende bu diyeti siteyi okuyarak yapıyorumyarın1 hafta oluyor şimdilik 1kilo 200 gr gitmiş gibi görünüyor ama tartı beni kandırıyor olabilir.eşimde yapıyor oda 1 kilonun üzerinde vermiş gibi eşim kitabı almak istiyor gerek varmı sizce ne dersiniz ben sizin yazdıklarınızı okuyarak baya bişeyler öğrendim aslında.
bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim nete pek giremesemde girdikçe okuyorum sizleri.sabah 71.7 gösterdi tartı oysa dün 71.4 nasıl değişiyor anlamıyorum o yüzden güvenemiyorum neyse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım nasılolacak.
ARKADAŞLAR şimdi bu diyetle ilğili yorumlarınızı biraz okuyabildim,henuz kıtabım yok,sizlerin yorumlarınızdan fikir edinmeye çalıştım, şunları anladım,1=ekmek ve hamur işi kesinlikle yasak.2= şekerli gıdalar yasak 3=meyve yersem gündüz saatlerinde olmalı 4=bol su ve spor, sonra bütün gıdalr serbest her turlu sebze, et yemegı serbest,kuruyemiş serberst,bulgur yeşil mercımek k.mercmk,nohut vs.serbest ,he bide bunların mıktarlarıda mı serbest,mercımek köftesı,kısır falan yıyenlerı bıle okudum ,yanlış mı anladımm acaba.... tecrubelı arkadslarım kıtabımı alana kadar bana yardımcı ve destek olun lütfen,acilen zayıflamaya başlamam lazım ALLAH'IN İZNİYLE
günaydın hanımlar iyi hafta sonları
kalkınca 2 dal dere otu üstüne 2 bardak ılık su (bagırsakları müthiç çalıştırıyo)
1. ögün 7:002 kk haşlanmış yumurta (bol pulbiber serpip yedim harika oldu
avuç iç kadar peynir
10 zeytin
domates biber
2 kuru incir
hergün ikindin bir kaçamak yapıyorum ya üüfff bugunde bir pogaca yedim puf puff peynirli bir velim getirmis 4 tane 1 adet hüpletiveridm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?