Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

klasik karatay kahvaltısıyla başladım güne..ardından sporumu ve egzersizlerimi tamamladım..

öğle:

1 muz
kuruyemiş
süt

akşam:
pırasa
1 tane bulgurlu kıymalı dolma
mercimek salatası
yoğurt

canım serbest ama ne kadar yenilmeli onu bilmiyorum

60 dk yürüdum son 15 kostum

bunların hepsi için istiyorum ama en çok da eşimin yanına daha çok yakışmak için(kendisi 186 boyunda ve birazcık 70 kilo da ve30 yaşında olmasına rağmen 25 gösteriyor)

kizlar arkadasimin beebginin duasindan geldim sabah soyledigim gibi. antepli arkadasim ve dokturmusleri her zamanki gibi, ama be`n onumde ucusan fistik ezmeleri ve su borekleri ve baklavalar icli kofteler, dokunmadim. canim bile istemedi. salata filan yokmu dedim ac kaldim :))) mayonezli idi salatada, digeri de kusku salatasiydi ondan aldim mecburen 2 kasik. eve geldim, cok su icemedim ama kalabalikta tuvalete gitmemek icin. 2-3 bardak sadece. enginar yapiorum aksama da, yanina tavuk yaparim belki tok tutsun die cunku erken yiyorum genelde, aksama yuruyus belki de spora gidebilirim minnosu erken uyutabilirsem:) bugunde ogleni atladim oyle 5 30 da yerim heralde. bu arada ara vermenin iyi olmadigi benimde aklima yatti. gevseklik olur bence en iyisi ideal kiloya kadar devam kizlarrr. wohooo :)))

son şık benı öldürdü gülmekten hakıkaten öyle oluyor ya
2 lokma bişi yiceksein utanıyor insan sanki hala mı yiyosun dicekler sanıyor nsan

bende bu diyeti siteyi okuyarak yapıyorumyarın1 hafta oluyor şimdilik 1kilo 200 gr gitmiş gibi görünüyor ama tartı beni kandırıyor olabilir.eşimde yapıyor oda 1 kilonun üzerinde vermiş gibi eşim kitabı almak istiyor gerek varmı sizce ne dersiniz ben sizin yazdıklarınızı okuyarak baya bişeyler öğrendim aslında.
bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim nete pek giremesemde girdikçe okuyorum sizleri.sabah 71.7 gösterdi tartı oysa dün 71.4 nasıl değişiyor anlamıyorum o yüzden güvenemiyorum neyse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bakalım nasılolacak.

üperr süperr süperrrrrrrrrrrr
gerçekten mükemmel ötesi ah şu sporu bende yapabilsem ama bahar geliyor artık bnde kendimi atıcam dışarı zayıfım die ihmal ediyordum ama uzuvlarım iflas etti oturmaktan(( mönünü çooook beğendim şekerr:)) afiyet az kalori olsun sana cici anne:))

kontes bende 9 gundur yapiyorum ama 7. gun sabahi bende tartida 1 kg 800 gr eksiktim. hem de cok zor kilo veren bir bunyem olmasina ragmen bende gozlerime inanamamistim ama burda dnistim arkadaslara mumkunmus. ilk hafta su filan gidiyormus ama istikrarla devam edildiginde geri gelmiyormus o kilo ve verilmeye devam ediyormussun. haydi devam arkadasim: )

ARKADAŞLAR şimdi bu diyetle ilğili yorumlarınızı biraz okuyabildim,henuz kıtabım yok,sizlerin yorumlarınızdan fikir edinmeye çalıştım, şunları anladım,1=ekmek ve hamur işi kesinlikle yasak.2= şekerli gıdalar yasak 3=meyve yersem gündüz saatlerinde olmalı 4=bol su ve spor, sonra bütün gıdalr serbest her turlu sebze, et yemegı serbest,kuruyemiş serberst,bulgur yeşil mercımek k.mercmk,nohut vs.serbest ,he bide bunların mıktarlarıda mı serbest,mercımek köftesı,kısır falan yıyenlerı bıle okudum ,yanlış mı anladımm acaba.... tecrubelı arkadslarım kıtabımı alana kadar bana yardımcı ve destek olun lütfen,acilen zayıflamaya başlamam lazım ALLAH'IN İZNİYLE

slm kızlar baskulde 62.6 görünce cokk sevındım oley oleyy

bugun temızlıkcı bayan gelcektemızlık gunu genel temızlıkr yapıyorum bahartemzılıgı

slm kızlar baskulde 62.6 görünce cokk sevındım oley oleyy

bugun temızlıkcı bayan gelcektemızlık gunu genel temızlıkr yapıyorum bahartemzılıgı

tebrikler canım daim olur inşallah ..ayrıca kolay gelsin oh misss olur evin ne güzel ..bende başlıyım diyorum ama ilham gelmiyo geldigi zaman başlıycam

günaydın hanımlar iyi hafta sonları

kalkınca 2 dal dere otu üstüne 2 bardak ılık su (bagırsakları müthiç çalıştırıyo)

1. ögün 7:002 kk haşlanmış yumurta (bol pulbiber serpip yedim harika oldu
avuç iç kadar peynir
10 zeytin
domates biber
2 kuru incir

canım panik yapma çdem olmuştur bol bol su iç birde kitabı alman iyi olur mantıgına yattımı daha istekli yaparsın neyi neden yeyip yememen gerektigi konusunda ikna olursun ..mesela transyagları öyle bi anlatmışki hoca ben iki aydır evime sokmuyorum okuduklarım geliyo aklıma ..özellikle 2. kitabı al derim daha detaylı çünkü

canım dogru anlamışsın doyana kadar yiyosun ama bakliyat türünü haftada ikiyi geçmesse senin için daha iyi olur .. 2. kitapta hayatımızı degiştirecek 24 saat başlıklı bi konu var dur resmini çekip ekliyim faydalı olur inşallah amaa :26: resim eklemeyi bilmiyorum bi arkadştan rica edeyim en iyisi

şimdide makinamın pili bitmiş yeni almıştım halbuki makinanın içindeydi :26: neden bitti yaaa:26: neyse bugün yyarın yeni pil alıp çekerim kusura bakma canım

Günaydın kızlar, karataycılar cumartesi olunca yine uykuya verdiler kendini sanırsam :44:

Ben de kahvaltımı yaptım, bir yandan da işleri toparlıyorum, malum bugün de işteyim

1 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, 1 domates, zeytin, ceviz, birkaç siyah kuru üzüm, 2 günkurusu kayısı, 2 omega-3

Bu arada dün öğlen pizza kaçamağı yaptım :26: ama akşam çok hafif yiyerek (pek acıkmamıştım) 5 mil leslie ile yürüdüm 1 saat

Günaydın destina

Afiyet olsun...

bende bugün gidip kitabı alcam,bilgilerinizi benle de paylaşırmısınz..kilo verenler nasıl verdnz gerçekten işe yarıyormuu .s

Günaydın hanımlar, şimdi kahvaltımı hazırlıyorum
Kalkınca 1 bardak ılık su
2 adet koy yumurtlasiyla hazırlanmış koy tereyagli sahanda yumurta, 1 parça tam yağlı beyaz peynir, 7 adet siyah zeytin az tuzlu,1 cb ceviz ici, 2 adet kakaoya bulanmış gun kurusu, 1 adet minik Cherry domates, yeşil çay

slm kızlar herzaman yazmıyorum yediklerimi fırsatım yok sürekli yazışmaya sizleri takip edip uygulamaya çalışıyorum arada ufak tefek kaçamaklar olsada 3 haftadır 3 kg verdim yola devam size bişey söylücem aspir yagı kullanıyorum günde ikikere bir çay kaşıgı suyla yutuyorum geçengün bir kadın tavsiye etti aspir yagıyla 1 ayda beşkilo verdigini vede yanında diyette yapmadıgını zayıflamaya faydası oldugunu söyledi bende heveslendim içmeye başladım galiba dogru biraz faydası var gibi sizlerede tavsiye ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…