Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin arkadaslar,
Bugün ki sabah menüm;
Karışık meyve sebze salatası ..
Bu sabah tartildim 77 kiloyum
1 kilo daha gitti

Arkadaslar bilginize... Kacamaklari ufak görmeyin dikkat edin, hele ki regl donemi kacamaklari! Onlar diyete büyük zarar veriyor ve resmen süreci kitliyor. Tecrübeyle sabittir. 2 haftadır arada spor da yapmama rağmen gr kilo veremedim. Kaçamaklar süreci uzatıyor. Artık ağzıma ufacık bı parça bile almadan evvel bı süre düşüneceğim valla

ancak simdi yazabiliyorum oglus pesimi pek bırakmadıda bende kacamak yazıyorum kendileri bilgisayar hastasıda hemen görse cizgi film actırıyor ahhh bu ofaklıklar her seyi anlıyorlar neyse sabah kahvaltım10:00)
zeytinim,fındıgım,3 adet cevizim,havucum,turpum,2 adet köy yumurtam,omega3 2kapsül

öglen menüm14:30)
etli keskek yemegi,3 adet taze sogan,karnabahar brokoli yogurtlu salata

aksam yemegim19:30)
mercimek corbası,pırasa yemegi,1 cay bardagı fındık

su:2 litre 1 adet 5 birarada

spor:6 km hız:6 60 dk

Afiyet olsun canım
Merak ettim nasıl yapmış yemeği
bende de karnıbahar var da buakşam yapıcam
bu arada sağlıklı olmamasına rağmen az önce yarım paketten hazır türk kahvesi içtim
canım msjını sımdı okudum sen buyuk ıhtımal yapmıssındır yemegını(

guleryuzcum menuler harıka da cokmu erken kalkıyosun 2 ogun yapmayı denedınmı hıc

selam arkadaslar bugun memleketten kayınvalıdem ve kayınbabam gelıyo evde bır hazırlık sormayın tatlılar borekler yemekler.ben tabıkı bozmadan devam edecem ptesıyı dusunerek

kahvaltım

1 yumurta
4 zeytın
b.peynır
kıvırcık
2 cevız
2 omega3

Bişeycik değil

Tekrar dene ticker yapmayı ben de çok uğraşmıştım kaydederken hata oluyor hep. Http ile başlayan iki satır var png ile biten satırın başındaki http den başlayıp png ile biten yere kadar kopyalayıp yapıştır yap bir de bööle dene

:44:Ben hala tickerımı değiştiremedin ticker sayfasındaki resinleri açmıyor bilg bi sorun var

Tünaydınlar kıslaaarrr

Sabah menüm

1 yımırta
3 zeytin
fındık
2 omega 3 kapsül
birazcık patates kızartması

kaçayım şimdilik ben

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar
30 yasindayim ve 30 yasimin ilk diyetini yapmak zorundayim. gecen yil baslayan kilo alma seruvenim disinda hiiiic kilo sorunum olamadi. evlilik bile bena kilo aldirmadi. gecen yil bir sorun yasadim ve depresyona suruklendim sanirim. kendimi her gece istisnasiz her gece buzdolabini onunde ne var ne yok yerken buldum. bazen yemek istemedim ama kendimi durduramadim bazen de ammaaan bosver dedim yedim. 1 yilda tam 9 kilo aldim inanilir gibi degildi hatta azdi bile:)) bunlari vermek icin cesitli yollar denedim dukan diyeti yaptim mesela 10. gunde mide spazmi gecirdim. hoop geri aldim birakinca az yiyip dikkat edeyim dedim karbonhidrat bagimliligimi kiramadim. isin kotusu pek vaktim de kalmadi sadece 2 ayim var cunku artik bebek yapmak istiyorum. 6-7 kiloyu 2 ayda verebilir miyim acaba bu diyetle benim icin onemli

aaaaaaa acaba yanlışlık mı var baktım da herkesin bm si 20 kusurlarda Leylakçım

var değilmi

Bu diyetle başım ağrımıyor ve stresli değilim 3 gündür mutluyum umarım hep böyle devam eder.
kolay gelsin

sanada kolay gelsin papiş

bende gidip biraz yürüyeyim

Merhabalar!
Bende karataycılardanım. Hemen özet geçeyim.
Haftada bir kilo veriyorum 4 haftada 4 kilo oldu. hedefim 8 kilo daha vermek.

Yeni başlayanlara tavsiyem benimde yaptığım gibi o listede yazanlardan bile az yemezlik yapmayın, biz 4 5 kişi başladık hangimiz listedekileri bile yemediyse o günlerde hiç veremedi ya da bir günde 500 gram verdi iki gün sonra geri aldı falan dengesiz saçma sapan şeyler oldu. Annem harfiyen uyguladı her gün 200'er gram verebildi.

Başka bir nokta cevizler bademler fındıklar.
İlk zamanlar bayılmıştım, ekmeği de hiç aratmıyordu ama sonra dişlerimde sorunlar çıkmaya başladı, annemde bir dolgusunu düşürdü:))) şimdi yerken daha dikkatli yemeye çalışıyorum eskisi kadar da yemiyorum. Bir taraftan düzeltirken bir taraftan bozmak mantıklı olmuyor.

Birde 2 yumurtayı yemek insanı çok güzel tok tutuyordu, çok işime yarıyordu lakin 3. haftadan beri yumurta görünce midem bulanıyor, mecbur meyve yoğurt yiyorum ama işte o zaman değişiyor dengeler.

Ekmek, pilav, makarna özlemiyorum da tatlıya karşı koymak çok zor Ama tartıya çıkıp kaç yıldır olmadığım kiloyu görünce de her şeye değer diyorsun. kilo vermek isteyen herkese nasip olsun bu duygu işallah:)

Hem karataya başladım hem sigarayı bıraktım. Karataydan dolayı bir çok şeyi yiyemiyorum ya sigarada arada kaynıyor gibi. Hazır insan rejime girmişken öyle bir isteği olan varsa bi denesin:)

Son düzenleme:
kahvaltıdan sonra sütlü türk kahvesi içtim ve birazdan da 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapıpı duş alıcam.
kaçamaksız bir gün geçiricemmmmmm

Merhabalarr kısllllaaaarrrrr:16

Öğle menüm

Yarım kase mercimek çorbası (çorbayı sevmiyorum)
Tam bir ay oldu belki de geçti yememiştim tereyağlı mis gibi pirinç pilavından 4 kaşıkçık
kuşbaşı etli mantar kavurma
Taze soğan, marul
2 lokma ekmek

c.tesileri hep kaçamak yapıyorum ben :18:

Akşam yiyeceklerim de belli hemennn yazıyorum
Lahmacun inş. 1.5 da kalırım
Ayran
Maydanoz, marul, taze soğan, tere ohhh miss gibi

Kızlar biraz önce annemle tel de görüştük. Ona da Canan Hanımın ilk kitabını aldık hala okumamış. Bayağı bir rahatsızlığı var (karaciğer yağlanması yoğun, trigliseridi yüksek, kolesterolü yüksek vb) anne diyorum bak kitabı oku diyete başla hastalıkların da geçecek. Yediklerimi söyledim bak ben hiiiççççç acıkmıyorum dedim. Çokk şaşırdı vee sen alışmışsındır dedi. Her gün bir arkadaşında ya da günde hamur işleri yiyor sürekli onu ikna etmeliyim aahhh yanımda olsa yedirmem onaa:13: onu da Karataycı yaparım. Bir ara kandırayım da annemle babam izmirden yanıma gelsinler. Gurbette çalışıyorum bari arada göreyim di mi?

Anlayacağınız haftaya kayınvalidemler (kayınvalidem hep mutfaktaydı bizim için her öğün mis gibi yemekler yaptı sağolsun ama aşçıbaşı değişecek hamurişlerinden kurtulacağım)gidiyor eşim Karataya başlıyor sonra annemler de sıra ,

Ben artık az kaçamak yaparım e eşimde benimle aynı şeyleri yiyecek çocuklarım da sağlıklı beslenecek ohhhh

Son düzenleme:
kac gündür bitmek bilmeyen keskek yemegim ama cok da güzeldi lezzeti,cevizli kereviz salatası,2 adet yesil sogan

Son düzenleme:
canım msjını sımdı okudum sen buyuk ıhtımal yapmıssındır yemegını(

guleryuzcum menuler harıka da cokmu erken kalkıyosun 2 ogun yapmayı denedınmı hıc

2 ögünü denedim olmadı ama gecte kalktım subat ayında sadece 2 kilo verebildim halbuki bundan önceki aylarda ise aralık ve ocak aylarında hem erken kalktım hemde 3 ögün yedim ve 3,5 kilo verdim bende arada kaldım bu ay bi deneyim birazda metobalizmayı sasırtayım dedim kendimce simdi de erken kalkıyorum genelde 9 ile 10 arası kahvaltı bitiyor en gec sence nasıl yapmalıyım

menülerin harika görünüyor afiyet olsun

kolay gelsin aramıza katıl yediklerini paylaş motivasyonun artar

güleryüzcüm bende erken kalkamıyorum
sabah 11 gibi bitiyor kahvaltım akşamda 6-7 gibi yiyorum
erken kalkmak daha iyi bencede

gittim45 dk yürüdüm geldim

akşam yemegimide yazayım

tarhana çorbası
bulgurlu kuru biber dolması
bulgurlu yaprak sarma
brokoli salatası

suda şimdilk 2litre oldu

sütümü kaynattım yoğurt mayalayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…