canım msjını sımdı okudum sen buyuk ıhtımal yapmıssındır yemegınıAfiyet olsun canım
Merak ettim nasıl yapmış yemeği
bende de karnıbahar var da buakşam yapıcam
bu arada sağlıklı olmamasına rağmen az önce yarım paketten hazır türk kahvesi içtim
guleryuzcum menuler harıka da cokmu erken kalkıyosun 2 ogun yapmayı denedınmı hıcöglen menüm14:30)
etli keskek yemegi,3 adet taze sogan,karnabahar brokoli yogurtlu salata
Eki Görüntüle 364618
aksam yemegim19:30)
mercimek corbası,pırasa yemegi,1 cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 364619
su:2 litre 1 adet 5 birarada
spor:6 km hız:6 60 dk
iyiniyetli arkadaşım çok saol verdigin adresten cetveli düzenlemeye çalıştım ama bir türlü kaydedemedim galiba cep telefonundan nete girdiğim için olmadı.Ama sana çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
aaaaaaa acaba yanlışlık mı var baktım da herkesin bm si 20 kusurlarda Leylakçım
kolay gelsinBu diyetle başım ağrımıyor ve stresli değilim 3 gündür mutluyum umarım hep böyle devam eder.
selam arkadaslar bugun memleketten kayınvalıdem ve kayınbabam gelıyo evde bır hazırlık sormayın tatlılar borekler yemekler.ben tabıkı bozmadan devam edecem ptesıyı dusunerek
kahvaltım
1 yumurta
4 zeytın
b.peynır
kıvırcık
2 cevız
2 omega3
canım msjını sımdı okudum sen buyuk ıhtımal yapmıssındır yemegını(
guleryuzcum menuler harıka da cokmu erken kalkıyosun 2 ogun yapmayı denedınmı hıc
öglen menüm14:30)
etli keskek yemegi,3 adet taze sogan,karnabahar brokoli yogurtlu salata
Eki Görüntüle 364618
aksam yemegim19:30)
mercimek corbası,pırasa yemegi,1 cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 364619
su:2 litre 1 adet 5 birarada
spor:6 km hız:6 60 dk
Merhaba hanimlar
30 yasindayim ve 30 yasimin ilk diyetini yapmak zorundayim. gecen yil baslayan kilo alma seruvenim disinda hiiiic kilo sorunum olamadi. evlilik bile bena kilo aldirmadi. gecen yil bir sorun yasadim ve depresyona suruklendim sanirim. kendimi her gece istisnasiz her gece buzdolabini onunde ne var ne yok yerken buldum. bazen yemek istemedim ama kendimi durduramadim bazen de ammaaan bosver dedim yedim. 1 yilda tam 9 kilo aldim inanilir gibi degildi hatta azdi bile:)) bunlari vermek icin cesitli yollar denedim dukan diyeti yaptim mesela 10. gunde mide spazmi gecirdim. hoop geri aldim birakinca az yiyip dikkat edeyim dedim karbonhidrat bagimliligimi kiramadim. isin kotusu pek vaktim de kalmadi sadece 2 ayim var cunku artik bebek yapmak istiyorum. 6-7 kiloyu 2 ayda verebilir miyim acaba bu diyetle benim icin onemli
2 ögünü denedim olmadı ama gecte kalktım subat ayında sadece 2 kilo verebildim halbuki bundan önceki aylarda ise aralık ve ocak aylarında hem erken kalktım hemde 3 ögün yedim ve 3,5 kilo verdim bende arada kaldım bu ay bi deneyim birazda metobalizmayı sasırtayım dedim kendimce simdi de erken kalkıyorum genelde 9 ile 10 arası kahvaltı bitiyor en gec sence nasıl yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?