Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gülll süpersin tek kelımeyle :) beynın buna inandıktan sonra vücutta elinden geleni yapıyor, kendini çok güzel telkin ediyorsun ve çevrenide tebrik ederim.
Bende Ayşe Akman'ın bu haftakı yazısında Karatay Diyetinden bahsetmesıyle araştırmaya başladım, gayet bana hitap eden şeylerin var oldugunu görünce hemen denemeye başladım. çarşambadan bugüne kadar 1 kilo vermişim bile farketmeden, inş. yarın kitapları alıp hatmedeceğim ve daha bilinçli bir şekilde devam edeceğim hayatıma...tabi sizlerin psikolojik desteğide yadsınamaz arkadaşlar, gerçekten yorumlar insanı dahada cesaretlendırıyor.
bende bugun yediklerimden bahsedeyim.

Kahvaltıdan yarım saat önce 1 s.b.ılık su içine 1 tatlı kaşığı bal ve 5-6 damla limon (kabızlık sorunu çekenlere öneririm)

Kahvaltı (12:30):
1 yumurta
avuç içi kadar peynir( biraz tulum ve kaşarda koydum beyaz peynirin yanına )
8 adet zeytın
2 y.k melemen
3 közlenmiş yeşil biber
1 ç.b ceviz

Akşam Yemeği :
1 kase arabaşı çorbası
1 tabak madımak (bilen vardır sanırım, ıspanak gibi pişirilen bir ot yemeği )
1 kase yoğurt
salata

2 lt su ve şekersiz çay

Cnm forumdasin sanırım, sana bisi danışmak istiyorum: Pazartesi reglimin 4. Gunü. Bildirim yapmasam mı karar veremed. Siz regl ken yapiyor musunuz yine de?

var değilmi

kolay gelsin

sanada kolay gelsin papiş

bende gidip biraz yürüyeyim
tsk ederım canımm

ben 9,5 yada 10 da kahvaltı aksam 4 en gec 5 gıbıde 2.ogunu yıyıp bırakıyorum canım en ıyı sen bılırsın tabıkı

ıkıncı ogunumude yazayım aklımdayken

1 buyuk salata(kıvrcık,taze sogan,roka,acı bıber,haslanmıs karnıbahar,kozlenmıs patlıcan)
3 adet fırında tavuk kanat,k.tohumlu yogurt,omega3,yesılcay

selamunaleyküm kızlar; malum ben acemiyim bugün yedıklerımı yazayım da siz yorum yapın olur mu? lütfen size zahmet sabah 11 gıbı kalktım su felaniçtim 12 de 1,5 haslanmış yumurta-beyaz peynır-çok az kaşar-roka domts salatlık 4-5 fındık,2-3 kuru kayısı,çay..............öğlende 17:00 da bıraz karnıbahar kıymalı,sebzelı bulgur pilavı azıcık tursu,çayın ynına bı kaç fındık 3 dılım muz üstune kakao serptm,bıde kuru kayısı, bı kaç saat sonra yarım armut , yarım elma eksiklerım hatalarım varsa yazar mısınız? lütfen

:)kırkbaşı derler bizde ama çoğukişide bilir zaten doğum yaptıktan sonra 40 gün geçince adet oluyorsun işten benden kırkımdansonra adet görmedim demekistedim.

tesekkürler lindacım inşallah bu ay güzel bi kilo vererek ayı tamamlarım suan 3 öğün iyi geldi bana

havucu sormussun pepetim sabahları hocamızın dedigi gibi mevsimindeki sebzelerden birini yiyebiliriz birde havucu cok seviyorum vazgecilmezim
cok da dikkatlisin bakıyorumda bende olsam sorardım neden havuc diye genelde tüm kahvaltılarımda var karatydan öncede vardı simdide var sanırım üniversiteden kalma bisey arkadasım havucu sevdirdi bana ve kopamadım havucla biz cok duygusal oldu

Son düzenleme:
bugün kılı kılına yemegim bitti cünkü aksam misafirim vardı onlara milföy yaptım hemde kıymalı ohh onlar bi afiyet yedi birde ıslak kek yaptım onuda götürdüler ya ben ne yedim aksam yemeginde kıymalı karnabahar yemegi yedim bir de türk kahvesi ictim sade

sporumuda yaptım ama oglus gec uyudugundan yemek icin zaman daraldıgından cünkü 8 az kalmıstı onun icin 30 dk yapabildim 3 km 250 kaloricik

Son düzenleme:

gülcüm ne güzel anlatmıssın valla keske bütün herkes bi seyleri fark edip dur demenin zamanı geldi dese örnegin kocam evliligimizden beri o kadar cok kilo aldıki belki ilk zamanlar bende sucluydum yap pasta böregi adam ne yapsın simdialıstı tabi dur durdurabilirsen evlendigimizde 78 kiloydı simdi ise 94 kilo aldı basını gidiyor simdilerde bana hayranlıkla bakıyor ama onu bi türlü karataylı yapamadım ne yapsam bilemiyorum evde yemese işte yiyor ne yapcam bilmiyorum simdide 20 martı bahane ediyor kendileriyeni yasına giriyorda o zaman milat diyor ama hic inanasım gelmiyor keske dese iste bizim ailenin kilo sorunu:26::26:

Gul63, yurekten tebrik ediyorum seni cok ciddi kilo vermissin, peki bu kadar kiloyu karatay diyetiylemi verdin? Inan cok merak ediyorum ve ne kadar zaman icinde verdin? Sorularimi yanitlarsan cok memnun olurum

Aksam saat sekızden sonra bırsey yedırmeyın esınıze,ayran ya da sut verın,asla meyve vb yedırmEyın,ertEsı gun gune 1- 0 onde baslamıs oluyor ınsan,hoca ılk kıtabında o saatten sonra sadece lahana yedıgı halde ertesı gun aclık kan sekerı 145 cıkmıs ve gunboyu yemıs,bu kısım cok onemlı. kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Gul63, yurekten tebrik ediyorum seni cok ciddi kilo vermissin, peki bu kadar kiloyu karatay diyetiylemi verdin? Inan cok merak ediyorum ve ne kadar zaman icinde verdin? Sorularimi yanitlarsan cok memnun olurum
Evet Karatay la verdım,hayatımdakı tum aketlı gıdaları kaldırmaya calıstım(Hazır gıdalar kımyasllar ıcerıyor.),paketlı dıyet bıskuvı bıle yemıyorum,ekmek yerıne fındık,fıstık,cevız vb tuketıyorum,tatlı olarak kuru meyve,sut yetıyor,yag olarak zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorum,Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 11 ay kadar oldu ,ılk 5.5 ay uc ogun yedım vE artık ıkı ogunle tok gezıyorum ayrıca ara ogunlere gerek kalmadı,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle ,beslenmeyı ogretıyor bu dıyet,49,5 kılo verdım,Hedefım.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.

Yanlis simge koymusum cok pardon bunu koycaktim
Yenı Gelen Arkadaslar hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Tesekkurler,HARİKAYIZZZ,ınanın ruh halım bu Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Gunaydin karatay kahvaltisi 2.ogun kuru fasulye salata 3kasik pilav.....
Dun karatay kahvaltisi tavuk ve salata ayran ........
Herkese iyi pazarlar ......

canım bu hafta senı merak edıyorum menuler ve spor harıka emınım guzel sonuc alacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…