kızlar mrb bende yenilerdenim ve sonunda kocamıda ikna ettim dün itibariyle birlikte yapıyoruz karatay diyetini dün sabah klasik karatay kahvaltısı: 2 yumurtadan melemen
beyaz peynir, 7 tane zeytin domates,1 çay bardağı yer fıstığı
akşam: 1 tabak kuru fasulye
salata ve yoğurt
sıvı: 2litre su
spor: 1 saat yürüme bandında 6 km hızda yürüyüş sahuna eşortmanlarla
bugün:
sabah: 2 yumurtadan omlet peynirli
1 tane kuru incir,2 tane ceviz
8 zeytin,domates,bitki çayı
spor: 1 saat yürüme bandında 6 km hızda yürüyüş sahuna eşortmanlarla
sporumu yaptım duşumu aldım
akşamadaatlıcan musakka yapıcam fırında kızartılmadan yazdan buzluğa attığım patlıcanlarla
ve en az 2 litre suyumu içicem zaten normaldede çok su içen biriyim hepinize sağlıklı günler kızlar görüşmek üzere yarın...
Aksam saat sekızden sonra bırsey yedırmeyın esınıze,ayran ya da sut verın,asla meyve vb yedırmEyın,ertEsı gun gune 1- 0 onde baslamıs oluyor ınsan,hoca ılk kıtabında o saatten sonra sadece lahana yedıgı halde ertesı gun aclık kan sekerı 145 cıkmıs ve gunboyu yemıs,bu kısım cok onemlı.kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
Kolay gelsin ve hoşgeldinnn menülerin güzell afiyet olsuunn
Hoşgeldin aramıza canım istediğin kiloya ulaşman Karatayla çok çok kolay biraz çaba ve azim göstermen yeterli:112:
Önce tebrikler azmin ve başarın için... Ben 20 Şubatta diyete başladım.Yarın 3 hafta olucak. İlk hafta bir kilo verdim.Sonra eski kiloma çıktım.Geçen hafta tekrar 1.5 kilo eksiktim tartıda.Ama bu sabah yine 70 çıktım.Moralim bozuk...Ekmek hamurişi tatlı ağzıma sürmedim.Akşam 8 den sonra yemek yok. İki kere 8 i10 dakika geçti sadece...Yemekler Karatay usulu pişiyor.Sabah klasik Karatay kahvaltısı.Öğlen genelde yemiyorum. 3 kez yedim onda da salata ayran -yer fıstığı ayran -iki küçük muz ve ceviz yedim. haftada3-4 gün 1 saat yürüyorum..dünkü menüm
kahvaltı
2 kayısı yumurta
1 kk Beyazkeçi peyniri
2 günkurusu kayısı 7 zeytin 3 tam ceviz 1 kase yer fıstığı
1tk keten tohumu 1kk çörek otu 1 500 gr lık omega 3
gün içi şekersiz çay kahve çay su
akşam
1 büyük tabak piyaz ve ayran 1 adet 500 gr lık omega 3
1 kase çekirdek ve yer fıstığı karışım
2.5 4 litre su
HATA nerde
En deneyimli ve başarılı olarak düşüncelerini almak istedim.Çok teşekkürler..
canım sanada afıyet olsun
afıyet olsun kolay gelsın canım
bende kızımı uyutup banda cıksam ne guzel olacak arkasından guzel bır duş mısler gıbı.
leylak84 canım sesın cıkmıyo umarım ıyısındır
45dk yürüdüm
iyiyim canım,perşembe günü ablama gittim,orda da internet yok malesef...3 gün uzak kaldım sizlerden
hoşgeldin seni özledik diyet ne alemde ablanda yapıyordu değilmi
"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : GenelÖnce tebrikler azmin ve başarın için... Ben 20 Şubatta diyete başladım.Yarın 3 hafta olucak. İlk hafta bir kilo verdim.Sonra eski kiloma çıktım.Geçen hafta tekrar 1.5 kilo eksiktim tartıda.Ama bu sabah yine 70 çıktım.Moralim bozuk...Ekmek hamurişi tatlı ağzıma sürmedim.Akşam 8 den sonra yemek yok. İki kere 8 i10 dakika geçti sadece...Yemekler Karatay usulu pişiyor.Sabah klasik Karatay kahvaltısı.Öğlen genelde yemiyorum. 3 kez yedim onda da salata ayran -yer fıstığı ayran -iki küçük muz ve ceviz yedim. haftada3-4 gün 1 saat yürüyorum..dünkü menüm
kahvaltı
2 kayısı yumurta
1 kk Beyazkeçi peyniri
2 günkurusu kayısı 7 zeytin 3 tam ceviz 1 kase yer fıstığı
1tk keten tohumu 1kk çörek otu 1 500 gr lık omega 3
gün içi şekersiz çay kahve çay su
akşam
1 büyük tabak piyaz ve ayran 1 adet 500 gr lık omega 3
1 kase çekirdek ve yer fıstığı karışım
2.5 4 litre su
HATA nerde
En deneyimli ve başarılı olarak düşüncelerini almak istedim.Çok teşekkürler..
Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir......... İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...Boza eger bulgurdan yapılmıssa tamam ıcebılırsın sanırım,mısırdan yapılmıssa ıcme bence.Hazır gıda olarak markette satılıyorsa almamalısın,raf omru uzun olsun dıye kımyasal ıcerır,bu toksınler de vucudumuzda ıkı katı kadar su ıle tutunuyorlar.gülcüm merhaba sana birşey sormak istiyorum boza konusunda bir bilgin varmı
hoca kitapta emziren annelere öneriyor bizde içebilirmiyiz acaba
Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir......... İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi...Boza eger bulgurdan yapılmıssa tamam ıcebılırsın sanırım,mısırdan yapılmıssa ıcme bence.Hazır gıda olarak markette satılıyorsa almamalısın,raf omru uzun olsun dıye kımyasal ıcerır,bu toksınler de vucudumuzda ıkı katı kadar su ıle tutunuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?