Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:12.03.2012
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108,5
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:78,4
Fark:-2,4
Beden:42
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70

şoklardayım yaaa

papadıya süpersın

valla bu hafta herkes bomba gibi
bende 900 gr verdim diye seviniyordum
haftaya doping oldu bu bana

tebrikler PAPADIYA

Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:61.1
Bu hafta:61.1(REGLİ OLDUM ARKADASLAR DÜN VE 2 -3 GÜNDÜR SİSİM VE MUTSUZUM)
Fark:0
Toplam fark:10
Beden:40
Spor:HAFTANIN HER GÜNÜ 60 DK
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : KOCA SIFIIRRR

eski bir masal
ceylin
gül
idealist
gamzeed
hayattanazıcık
zeynepfaz
rojdaaa
destinaaa
bruxelles

sizleri bekliyorum gerçi artık eski bir masalla gamzeed katılmıyorlar ama diğerleri hadii gül neredesin

hiç üzülme cnm haftaya süper geliyorsun demek bu çünkü + değilsin. tebriklerr.

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar :))

Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangı. kg:104
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:83.5
Fark:2.8
toplam fark:20.5
beden:44
Oran: 3.24 %

tatlım naptınya sporu cokmu fazla yaptın ne yaptın supersın bacım nerdeys 3 kılo of ben nıye boyle deılım yaaaa masallah dıyeyım cnm

herkese merhaba

arkadaşlar ben bu siteye daha önce üye olmuştum sanırım bir kerede yazı yazmıştım. başarısız diyet denemelerimden sonra aktif olarak aranıza katılmaya karar verdim. 38 yaşındayım maalesefki çok uzun süreler bilgisayar başında çok yoğun şekilde çalışıyorum. ne kadar istikrarlı şekilde uygulamaya çalışsam da en fazla 3-4 hafta uygulayıp sonra bozdum bu yüzden de kilo kaybım hep 2 kilodan sonra durdu. geçen sene yaptırdığım kontrollerde şekerim yüksek çıktı ve karaciğerimde yağlanma olduğu görüldü. o sıralar internette yaptığım araştırmalar sonucunda Karatay diyeti kitabını alıp okumaya ve diyeti uygulamaya karar verdim. Tatlıya olan zaafım yüzünden hiç başarılı olamadım. verdiğim 2 kiloyuda şimdi yeniden aldım. boyum 165 ve 68,6 kiloyum. 11 yaşında bir kızım var. doğumumda yaklaşık 20 kilo almıştım ama hepsini verip 60 kiloya geri dönmüştüm. yaklaşık olarak 4-5 senedir kilo sorunum var. kilo veremiyorum. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar. bu başarızıslıklar benim hep motivasyonumu bozuyor. kilo kaybım olmayınca hemen vazgeçiyorum. bana lütfen yardımcı olun. ben çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için kilonuzun takibi için yaptığınız simgeyi yapamadım ve bildirimleri nereye yaptığınızı bilemiyorum. 60 kiloya geri dönmek istiyorum yoksa sağlığım bozulacak. şeker hastası olacağım böyle giderse

Papadiya kesin iyi kilo verdin 78 oldun bence ....hadi bakalim....bekliyoruz....
Suan burayi okuyan 26 kisi var.size sesleniyorum...aramiza katilmak icindaha ne bekliyordunuz??????

tatlım supersın supersın supersın wuuuuuw kıskandım off cok pıs gaza geldım
tsk canımm

süpersin .maşallah arkadaşım .tam gaz devam
hep bırlıkte devamtskler canım

tebrik ederim yeni başlayan biri olarak sizden ilham alıyorum darısı başıma inş :)
insallah canım hep bırlıkte saglıklı kılomuza kavusmak dılegıyle

wawwwwwwwwwwwww ne diyelim hakkettin listede alt sıralara doğru süzülüyordum
tsk canımm

süpersin sonuç hiç şaşırtıcı değil bence tebriklerrr
tsk bıdenem

canım o kadar üzüldüm ki allah rahmet etsin mekanları cennet olsun sanada sabır versin...

harikasın azmin zaferi
bakalım saphira ne yaptı
tsk bıdenemsapişde superrrr

ne güzel erimissin be mübarekimmm devamıda gesin insalllh
ıns canımmm

Papadiya harikasin, tebrikler cnm, ayy benimde su ufak kacamaklarim olmasa haftada 1 kilo veririm ama iradesizim biraz, darisi bizlere ins, evde cocuklar olunca, ister istemez kaciriyorum bazen, ama yinede 500 gram verebildim kacamaklara ragmen
kacamak yok spor cok slogan bu

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar :))

Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangı. kg:104
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:83.5
Fark:2.8
toplam fark:20.5
beden:44
Oran: 3.24 %
vuuuuuuuu yawrum nettın sen masallah bebişim

papadıya süpersın

valla bu hafta herkes bomba gibi
bende 900 gr verdim diye seviniyordum
haftaya doping oldu bu bana

tebrikler PAPADIYA
hepımız superız canım bırlıkten dogan kuvvet bu

BU NE YAAA BU NE YAAA
süpersın
geçen hafta girdiğiniz yarıştan mı,yoksa başka bir şey mi
tebrik koyuyorum SAPHIRA cım sana
bravo
yarısın etkı oldu bence

merhaba kızlar geciktiğim için özür dilerim.Aslında artık bildirim yapasım yok diyeti suistimal edince

geçen hafta 61.2
bu hafta 61.4
fark +200 gr..
yüzde : +0,33

kaçamaklar kaçamaklarrr

merhaba kızlar geciktiğim için özür dilerim.Aslında artık bildirim yapasım yok diyeti suistimal edince

geçen hafta 61.2
bu hafta 61.4
fark +200 gr..
yüzde : +0,33

kaçamaklar kaçamaklarrr

Ceylincim hedef kilona çok da az kalmış. Bence hedefin konusunda ısrarlı olmalısın. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken motivasyonun düşmüş. Toparlan bence hedef kilona ulaş ve onu korumaya çalış. Hedefine ulaşınca azar azar ve arada istediklerinden yiyebileceğini düşün ve kendine ödül koy bunu Haydiii lütfen

valla papişte sende harikasınız
bu rekabet iyi oldu tebrikler
evet canım iyi oldu teşekkür ederim
Saphiracım seni de tebrik ediyorum ne güzel kg vermişsin yaaa
teşekkürler canım
BU NE YAAA BU NE YAAA
süpersın
geçen hafta girdiğiniz yarıştan mı,yoksa başka bir şey mi
tebrik koyuyorum SAPHIRA cım sana
bravo

teşekkürler canım proteine yüklendim,az kalori aldım,hiç kaçamak yapmadım,spor yaptım,çok ödemim vardı onu attım
Supersin saphira, 3 kilo vermissin nerdeyse, aceyip imreniyorum haftada 2 3 kilo verenlere, darisi bana insssss
teşekkürler.senin de olur
eski bir masal
ceylin
gül
idealist
gamzeed
hayattanazıcık
zeynepfaz
rojdaaa
destinaaa
bruxelles

sizleri bekliyorum gerçi artık eski bir masalla gamzeed katılmıyorlar ama diğerleri hadii gül neredesin
zaten masal bildirim yapmıyor sanıyorum artık.gamzeed de ne zamandır yapmıyor bildirim ama geçen haftada yapmamıştı diye hatırlıyorum.bu hafta da yapmadığına göre listeden çıkıyor.12 ye kadar bildirim yapmış olanlarınkini listeleyebiliriz canım.yalnız liste sırası sende değilmiş aslı 86 ymış
tatlım naptınya sporu cokmu fazla yaptın ne yaptın supersın bacım nerdeys 3 kılo of ben nıye boyle deılım yaaaa masallah dıyeyım cnm
protein fazla yedim,kalori az aldım,spor yaptım,ödemi attım sonuç
teşekkürler

1. saphıra----------------------- % 3.24

2. iborant------------------------% 3.15

3. papadiya---------------------- % 2.97

4. sevgi-liebe -------------------- % 1.62
5. Burkansçetin------------------- % 1.57
6. leylak70 ----------------------- % 1.54
7. annesinin_ kuzusu-------------- % 1.51
8. iyiniyetli------------------------ % 1.45
9. leylak84------------------------ % 1.388 veee ebrupl-------------%1.388
10. aslı72------------------------- % 1.32
11.mb2012 ----------------------- % 0.90
12. alınyazımkaderimsin------------ % 0.82
13. esub-------------------------- % 0.79
14. handan_06-------------------- % 0.75
15. esas2006--------------------- % 0.27
16. güleryüz---------------------- % 0 :44:
17. pembekalp-------------------- % 0 :44:
18.ceylin+++++++++++++++++++ %0.33
19. aslı86+++++++++++++++++++ % 0.35
20.pepeti+++++++++++++++++++ % 0.8

Son düzenleme:

Güleryüzcüm ne güzel toplamda 10 kg vermişsin
Regl döneminde böyle bir sonuç çok da normal bence haftaya bomba gibi geleceksin:13:

mb2012 eline saglı güzelim...
herkese tebrikler... veremeyenler haftaya vercktr.. hiç üzülmesinler...

canım aslı86 yapamam demiş bende kızlara ben yapayım mı dedim onlarda tamam dedi benim liste zamanım 26 mart ama ben o tarihte memlekette olacam orada yapamam o yüzden bugün yapayım istedim

hoşgeldin
tam yerine geldin
vakit kaybetmeden karatay diyetine başla,gece yatmadan önce leslie sansone la evde yürüyüş programını uygula.Bu diyetle insülin direncini sağladığında tatlı krizlerin olmayacak.Tüm gün yediklerimizi buraya liste halinde yazıyoruz,kaçamaklar da dahil.Ona göre burada birbirimizi yorumluyoruz.Pazartesi günleri de öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz buraya.kilolarımızın yüzde oranlarına göre bir liste oluşturuyoruz.bu bize motivasyon oluyor.Hepimizin 1 haftada neler yaptığının göstergesi oluyor.Listeyi her hafta sırası gelen arkadaşımız yapıyor.Sen de istersen listeye girebilirsin.2 hafta liste adayı olursun,sonra listeye girersin.Bu bilgiler ilk sayfada da yazılı zaten.Hepimize kolay gelsin
vuuuuuuuu yawrum nettın sen masallah bebişim
teşekkür ederim hayatım

Merhaba heidilion,

ben de bugüne kadar diyet yapamayanlardandım, ama bu diyetin ve forumun öyle güzel etkisi var ki, 1,5 aydır yapıyorum ve hiç sıkılmadan daha da yapacağım, hiç böyle rahat kilo vermemiştim, çünkü diyetten çok sağlıklı yaşam tarzı karatay. O nedenle buraya takıl, sık sık mesaj yaz inan çok motive olursun, Karataydan da vazgeçme istediğin kiloya ulaşırsın. Hem çok fazlan da yok, bir çok arkadaş inanılmaz kilo vermiş durumda. Sen de yaparsın

teşekkürler canımmm ellerine sağlıkkk
canım aslı86 yapamam demiş bende kızlara ben yapayım mı dedim onlarda tamam dedi benim liste zamanım 26 mart ama ben o tarihte memlekette olacam orada yapamam o yüzden bugün yapayım istedim

hımm bilgim yoktu canım.yalnız bugün için mi yapamayacakmış listeyi,o zaman haftaya sıra onda mı olacak bu durumda?

herkese kocaman masallah
tebriker arkadaslar..
gül nerde acaba her hafta sabahın köründe bildirimini yapardı :44::44:bu gün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…