Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkürler bana cevap verdiğiniz için ne kadar mutlu oldum anlatamam.

Herkesii tebrik ediyorummm
Mb2012 sana da listeyi hazırladığın için teşekkür ederizzz
Gülcüm sen nerelerdesin?

çok teşekkür ederim hemen ilk sayfaya bakıyorum. şimdi kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum inşallah becerebilirsem ekleyeceğim ve bugün ne yediğimi yazacağım. tekrar teşekkürler

eline sağlık canım,herkesi tebrik ederim kızlar

teşekkürler canımmm ellerine sağlıkkk

hımm bilgim yoktu canım.yalnız bugün için mi yapamayacakmış listeyi,o zaman haftaya sıra onda mı olacak bu durumda?

canım iş yerinde yapamam demiş 26 martta yapabilirse yapsın canım bi özel mesaj at istersen. böylelikle bende görevimi yerine getirmiş oldum komutanım tarihleri düzenlersen sevinirim

Bildirim:12/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 70.5kg Bu hafta:69.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Tebrik ediyorum herkesi ilk üç için de

mb2012 ellerine sağlık canım.

Kızlar ben iş yerinde listeyi hazırlayacağımı zannetmiyorum çok özürdilerim. Eksik yada yanlış hazırlamak istemem
canım senin her pazartesi için mi geçerli bu durum,yoksa bugüne mi özel?Senin yerine bugün mb2012 yaptı.onun sırasında da sen yaparsın
Bildirim:12.03.2012
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108,5
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:78,4
Fark:-2,4
Beden:42
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70

şoklardayım yaaa
vaşşşşş :13: süpersin hayatımmmm
canım iş yerinde yapamam demiş 26 martta yapabilirse yapsın canım bi özel mesaj at istersen. böylelikle bende görevimi yerine getirmiş oldum komutanım tarihleri düzenlersen sevinirim
evet canım,senin sıranda da asl 86 yapar.sen yaptın artık

başın sağolsun ablam Allah sabır versin,çok çok zor Rabbbim annelerimzi başımızda eksik etmesin...
haklısın örtmenim ama ne biliyim işte ..sıkıldım sanırım..
herkese kocaman masallah
tebriker arkadaslar..
gül nerde acaba her hafta sabahın köründe bildirimini yapardı :44::44:bu gün yok

evet ben de çok şaşırdım cnm??

1. saphıra----------------------- % 3.24

2. iborant------------------------% 3.15

3. papadiya---------------------- % 2.97

kızlar özellikle sizi sonra da diğer tüm arkidişleri tebrik ediyorum harikasınız

herkesi çokkkk tebrik ediyorum bu hafta çok güzel gitmiş kilolarrr afferin bizeee yaşasın karatayyyy

iborantçımmm çok tebrik ederimmm

herkesi tebrik ederim mb2012 ellerine sağlık
gülcüm 60 larıda gördün tebrikler

Her hafta -1 kg. maşşAllah valla otomatik ayarlanmış gibi vücudun

Başınız sağolsunnn çok çok üzüldümm ( Allah sabır versin.Hem ablanın hem annenin mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin.kilo bildirimi yapman şart değil.kendini iyi hissettiğinde aramıza dönersin

canımmmmmmmm 6 lı rakamları görmüssün senın adına inan okadar cok sevindim ki
masallah sana insallah bir anönce 5 li rakamlara da gecersin

teşekkürler canımmmm

güülll sonuında 6 ları gördünnn harikasınnnn darısı başımızaaa

Kahvaltım:

2 yumurta + 1 yumurta beyazı kk
1.5 kk peynir
8 zeytin
3 k.kayısı
3 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…