Normal su derken...
inşallah canım inşallah ama 46 şuanki kilomun tam yarısı hayal bile edemiyorum 92/2 =46Hiç öyle deme şekerim sen de öyle bı verirsin ki bı bakmıssin hepimiz46 yiz :)
Bildirim:12.03.2012
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108,5
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:78,4
Fark:-2,4
Beden:42
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70
şoklardayım yaaa
idollerim harikasınız maşallah maşallah ne diyim daim olsun darısı başıma olsun inşallahGünaydın kızlar herkese iyi haftalar :))
Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangı. kg:104
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:83.5
Fark:2.8
toplam fark:20.5
beden:44
Oran: 3.24 %
canım hemen başla derim bende aynı saglık sorunlarını ve psikolojiyi yaşadım.diyet kelimesini duyunca bile sinirlerim bozuluyordu .karataya başlamak için 2 ay düşündüm keşke hemen başlasaymışım diyorumherkese merhaba
arkadaşlar ben bu siteye daha önce üye olmuştum sanırım bir kerede yazı yazmıştım. başarısız diyet denemelerimden sonra aktif olarak aranıza katılmaya karar verdim. 38 yaşındayım maalesefki çok uzun süreler bilgisayar başında çok yoğun şekilde çalışıyorum. ne kadar istikrarlı şekilde uygulamaya çalışsam da en fazla 3-4 hafta uygulayıp sonra bozdum bu yüzden de kilo kaybım hep 2 kilodan sonra durdu. geçen sene yaptırdığım kontrollerde şekerim yüksek çıktı ve karaciğerimde yağlanma olduğu görüldü. o sıralar internette yaptığım araştırmalar sonucunda Karatay diyeti kitabını alıp okumaya ve diyeti uygulamaya karar verdim. Tatlıya olan zaafım yüzünden hiç başarılı olamadım. verdiğim 2 kiloyuda şimdi yeniden aldım. boyum 165 ve 68,6 kiloyum. 11 yaşında bir kızım var. doğumumda yaklaşık 20 kilo almıştım ama hepsini verip 60 kiloya geri dönmüştüm. yaklaşık olarak 4-5 senedir kilo sorunum var. kilo veremiyorum. doktorlar kilo vermem gerektiğini söylüyorlar. bu başarızıslıklar benim hep motivasyonumu bozuyor. kilo kaybım olmayınca hemen vazgeçiyorum. bana lütfen yardımcı olun. ben çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığım için kilonuzun takibi için yaptığınız simgeyi yapamadım ve bildirimleri nereye yaptığınızı bilemiyorum. 60 kiloya geri dönmek istiyorum yoksa sağlığım bozulacak. şeker hastası olacağım böyle giderse
Salatalarınız zeytınyaglı olsun,kılo vermek ıcın yagı tam kesmeyın, bu durum kabızlık yapıyor dıyor hoca ıkıncı kıtapta,ben yaglı tuketıyorum salatalarımı artık.Cok streslı gunlerde de kabızlık oluyoR bende,o gunlerde omega3 m...cap kapsulumu 6 tane alıyorum(500mg zaten herbırı,6 tanesı 3gr oluyor)ben kabızlık sorununu halledemiyorum.ilaç almak istemiyorum.her sabah 2 gün kurusu kayısı ılık su içiyorum.form çayda içiyorum düzen yok keten tohumu denedim bi kaç gün nolur yardım...tam 1 ay oldu 1-2 kg gitti.çok ağır gidiyorum.inanın dikkatde ediyorum napmalıyım.1 aydır yasak olan herşeyden uzak durdum.bazen pes etmeyi düşünüyorumm.bu arada boy-160 kilo-59
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yenı katılanlardanım, karatay dıyetını 2 gün önce uygulamaya başladım ve kendımı motive etmek için yorumlarınızı okuyorum. en sonunda dayanamadım ve neden bende aranıza katılmıyorum dıye düşündüm. aranıza benıde kabul edersnız sevınırm :) teşekkürler şimdiden
Kestane de maalesef yasaklar arasındaKızlar canım kestane çekiyor.Yenir mi sizce?:18:
idealist nerelerde
teşekkürler ceylin.. seni yakaladım..başın sağolsun ablam Allah sabır versin,çok çok zor Rabbbim annelerimzi başımızda eksik etmesin...
haklısın örtmenim ama ne biliyim işte ..sıkıldım sanırım..
evet ben de çok şaşırdım cnm??
1. saphıra----------------------- % 3.24
2. iborant------------------------% 3.15
3. papadiya---------------------- % 2.97
kızlar özellikle sizi sonra da diğer tüm arkidişleri tebrik ediyorum harikasınız
herkesi çokkkk tebrik ediyorum bu hafta çok güzel gitmiş kilolarrr afferin bizeee yaşasın karatayyyy
iborantçımmm çok tebrik ederimmm
evet canım yarısa.bu hafta kadar olmasada olsun devam edelım bence ıyı gaza gelıyo ınsanteşekkür ederim canımneye devam mı tamam mı canım,yarışa mı? bu hafta çok iyi sonuç alacağıma sanmıyorum ama devam bakalım
teşekkür ederim canım
1-geçmiş 5 hafta mı kontrol ettim..
2-baklagil yediğim haftalar az vermişim, suyu az içmişim ve limonsuz... bide sabah antioksidan niyetine kuru meyve pek yememişim.. ama yine vermiştim.. hemde güzel vermiştim.. hep ilk 10 da oldum yani..
3-bu hafta baklagil yemedim.. sebzeli kıymalı veya sade et yedim
4- salata elma sirkeli ...ve zeytinyagı bol..
5-yanlarında herzaman yogurt yedim...
6-sürahinin yanına yarım limon koydum akşama kadar her bardagıma bi damla sıktım suyu öyle içtim.2,5 lt ve daha fazla su içmeye çalıştım..
7-sabahlrı bi kuru kayısı ve bi kuru erik yedim.. kayısının içine kako koydum..
8-her spordan sonra yeşilçay yada biberiye çayı içtim..
9-sporumu akşam yemegimi yedikten sonra yaptım..7- 8-9 gibi..
10-akşam yemeğimi 6dan önce yemeye çalıştım..
not: bu hafta muz ve sütle kahvaltı ettim.. peynir zeytin pek yemedim.. alakası varmı bilemem.. ama gül her hafta kilo verince bi keramet oldugunu düşündüm.. ve o yüzden öyle kahvaltı ediyim dedim.. sonuç güzel oldu..
paylaşım için çok saol canım. yol gösterici oldu
1-geçmiş 5 hafta mı kontrol ettim..
2-baklagil yediğim haftalar az vermişim, suyu az içmişim ve limonsuz... bide sabah antioksidan niyetine kuru meyve pek yememişim.. ama yine vermiştim.. hemde güzel vermiştim.. hep ilk 10 da oldum yani..
3-bu hafta baklagil yemedim.. sebzeli kıymalı veya sade et yedim
4- salata elma sirkeli ...ve zeytinyagı bol..
5-yanlarında herzaman yogurt yedim...
6-sürahinin yanına yarım limon koydum akşama kadar her bardagıma bi damla sıktım suyu öyle içtim.2,5 lt ve daha fazla su içmeye çalıştım..
7-sabahlrı bi kuru kayısı ve bi kuru erik yedim.. kayısının içine kako koydum..
8-her spordan sonra yeşilçay yada biberiye çayı içtim..
9-sporumu akşam yemegimi yedikten sonra yaptım..7- 8-9 gibi..
10-akşam yemeğimi 6dan önce yemeye çalıştım..
not: bu hafta muz ve sütle kahvaltı ettim.. peynir zeytin pek yemedim.. alakası varmı bilemem.. ama gül her hafta kilo verince bi keramet oldugunu düşündüm.. ve o yüzden öyle kahvaltı ediyim dedim.. sonuç güzel oldu..
Paylaşım için sağol canım
Çok güzel kg verdiğin ve ddeeee 2. olduğunn için tebrikleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?