Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu günkü menüm ;
Sabah; bol peynir , bı kaç zeytin , domates , salatalık , bı tatlı kasığı pekmez ve çay
Ogle ; bı kaç kuru yemiş ve kahve çay
Şimdilik bu kadar kilom 77 galiba henüz daha tartilmadim

kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz sizi gördükçe gaza geliyorum bende :)

umarım listeye girme şansım olur benimde
öğlen:
1 tabak kısır bol yeşillikli
2 bardak ev yourdundan ayran
akşam:
sulu köfte
ayran olacak

akşama 1 saat yürüyüş
3 litrede su içmiş olurum
bu arada eşimde benimle bu diyete başladı ve kendini çok rahat hissettiini söyleyip tşk etti bana ölen yemeinde çooook mutlu oldum :)

kitapda bu beslenme şekliyle günde iki kez diyor .saphira hanım siz buna rağmen çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler.

Hiç öyle deme şekerim sen de öyle bı verirsin ki bı bakmıssin hepimiz46 yiz :)
inşallah canım inşallah ama 46 şuanki kilomun tam yarısı hayal bile edemiyorum 92/2 =46
Bildirim:12.03.2012
Rumuzapadiya
Başlangıç kg:108,5
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:78,4
Fark:-2,4
Beden:42
Spor:haftanın 6 günü yürüyüş
Boy:1,68
Hedef:70

şoklardayım yaaa

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar :))

Başlangıç tarihi:05.09.11
Başlangı. kg:104
Geçen hafta:86.3
Bu hafta:83.5
Fark:2.8
toplam fark:20.5
beden:44
Oran: 3.24 %
idollerim harikasınız maşallah maşallah ne diyim daim olsun darısı başıma olsun inşallah
canım hemen başla derim bende aynı saglık sorunlarını ve psikolojiyi yaşadım.diyet kelimesini duyunca bile sinirlerim bozuluyordu .karataya başlamak için 2 ay düşündüm keşke hemen başlasaymışım diyorum

Salatalarınız zeytınyaglı olsun,kılo vermek ıcın yagı tam kesmeyın, bu durum kabızlık yapıyor dıyor hoca ıkıncı kıtapta,ben yaglı tuketıyorum salatalarımı artık.Cok streslı gunlerde de kabızlık oluyoR bende,o gunlerde omega3 m...cap kapsulumu 6 tane alıyorum(500mg zaten herbırı,6 tanesı 3gr oluyor)

1. ögün
klasik karatay kahvaltım
2. ögün
1 tabak pırasa yemegi (hocanın kitaptaki tarifinden yaptım )
1 kase cacık
1 tabak turp havuç salatası

yürüyüşe çıkayım diyordum ama dışarda resmen fırtına var cesaret edemedim

kızlar benim tickerimi degiştirirmisiniz siteyi açamıyor pc 93 92 olacak

hoşgeldin aramıza...hergün menülerini paylaş en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inş.

Sıcak su içmek, insana tokluk hissi verdiği için zayıflamaya yardımcı oluyor. Soğuk su ise tam aksine iştah açıp daha çok yemek yemeye yol açıyor.
Soğuk su içmek ve hatta soğuk suda yüzmek, karnı acıktırarak daha çok yemek yenilmesine neden oluyor. İngiltere’de, soğuk suda yüzen ve spor yaptıktan sonra soğuk su içen kişiler üzerinde deneyler yapıldı. Araştırma sonucunda, bu kişilerin soğuk suda yüzerken daha sıcak suda yüzenlere oranla az kalori yaktığı belirlendi. Ayrıca, araştırmacılara göre; terli içilen soğuk su da sıcak suya oranla daha çok karın acıktırıyor. Sıcak su içmenin ise kişileri tok tutup zayıflattığını belirten uzmanlar, ”Zayıflamak isteyenler, sıcak su içmeli. Sıcak su, bağırsakları daha hızlı çalıştırırken fazla yağları da yakıyor” diyor. Yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır.
Su içmenin faydalarını bilmeyen yoktur. Peki su içmekten daha faydalı bir şey yok mu? Var! sıcak su içmek…

alıntıdıııır paylaşmak istedimmm

teşekkürler ceylin.. seni yakaladım..
herkesi çokkkk tebrik ediyorum bu hafta çok güzel gitmiş kilolarrr afferin bizeee yaşasın karatayyyy

iborantçımmm çok tebrik ederimmm

yoo asıl ben seni tebrik ederim... maaşaallah... nerdeyse 1 kg var aramızda... sakın geçen haftaki gibi almaya kalkışma ama..

1-geçmiş 5 hafta mı kontrol ettim..

2-baklagil yediğim haftalar az vermişim, suyu az içmişim ve limonsuz... bide sabah antioksidan niyetine kuru meyve pek yememişim.. ama yine vermiştim.. hemde güzel vermiştim.. hep ilk 10 da oldum yani..

3-bu hafta baklagil yemedim.. sebzeli kıymalı veya sade et yedim

4- salata elma sirkeli ...ve zeytinyagı bol..

5-yanlarında herzaman yogurt yedim...

6-sürahinin yanına yarım limon koydum akşama kadar her bardagıma bi damla sıktım suyu öyle içtim.2,5 lt ve daha fazla su içmeye çalıştım..

7-sabahlrı bi kuru kayısı ve bi kuru erik yedim.. kayısının içine kako koydum..

8-her spordan sonra yeşilçay yada biberiye çayı içtim..

9-sporumu akşam yemegimi yedikten sonra yaptım..7- 8-9 gibi..

10-akşam yemeğimi 6dan önce yemeye çalıştım..

not: bu hafta muz ve sütle kahvaltı ettim.. peynir zeytin pek yemedim.. alakası varmı bilemem.. ama gül her hafta kilo verince bi keramet oldugunu düşündüm.. ve o yüzden öyle kahvaltı ediyim dedim.. sonuç güzel oldu..

paylaşım için çok saol canım. yol gösterici oldu

Paylaşım için sağol canım

Çok güzel kg verdiğin ve ddeeee 2. olduğunn için tebrikleerrr

Burada da kar var (Balıkesir) bazen karla karışık bazen de sadece yağmur olsun kg vereceğim ya yürüyorum yine evime... İçim rahat huzur ve mutluluk dolu, kendim için bişeyler yapıyorum ya ondan sanırsamm

Kışın son demlerini yaşıyoruz bence, atalarımızın dediği de doğru Mart kapıdan baktırır..... baktırdı da artık havalar ısınmaya başladı derken hooop soğuk ve kar geri geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…