Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım sen geçen haftaki kilona 62.5 yazmışsın bu haftaya 63 ben o yüzden seni +++ hesapladım yani sen bu haftaki kilonu yanlış yazmışsın o zaman

Canim masallah sana nazar boncugu gerekiyor bence...ins.hedefine ulasirsin...bende 15_20 kilo versem dunyalar benim olur heralde....

sen cok ıradelisin bizde bu kadar ırade yok .
hafta boyu hep kacamak yaptım bır gun bogaca bırgun kabak tatlısı cumartesı pazarı saymıyorum bile.
senın vucudun alıstı canım 1 senedır zannetmıyorum 65 den sonra yavaslayacagını sende zaten kacamak sıfır o zamn nıye gıtmesınkı kılolar.
bız veremıyoruz senın gıbı duzenlı herhafta 1 kılo gıtmıyo cunku 1 ısırkta olsa 1 tabakta olsa biey götürüyoruz.
sen hp gereklı seylerı yıyorsun ve zamnında.
ay canındamı ıstemıyorya.
mesela bugun okuldan geldım sut alıyorum ya kaynatmaya koydum kayndı canım nasıl ıstedı bırcaybardagı ıctım 1 kasık kakao koydum.
sonra kaymagınıda yedım bıraz sutun . yemek yapmaya baladım pıraas yaptım ve mutfakta bısıler yememk ıcın zor tuttum kendımı.
yarım cevız attım agzıma .
en son yemek piştide ucuz kurtardım bugunu. kıymalı pırasam+turp+yogurt yedım sıstım canım ıstemez bısı daha da.

tebrik ediyorum gül umarım senın ıaraden serper bızede. bısey sorcam canım spor aktıf yapıyorsun. hiç sarkma yok mu 50 kilo 1 sene olmak uzere ama az da olsa

canım sen geçen haftaki kilona 62.5 yazmışsın bu haftaya 63 ben o yüzden seni +++ hesapladım yani sen bu haftaki kilonu yanlış yazmışsın o zaman

inanmıyorum ben yanlış yazmısımmm ya aslında 500 gr cık verdımdı neyse canım mühim degıl keske her hafta 500 gıtsınde sız benı en sona yazın razıyımmm

Canim bizede irade ve sabir azim diliyorum....

kizlar Nete anca girebildim bağışlayin ya
Rumuz: rojdaaaa
Gecen hafta:53
Bu hafta:53
Hedef:46
Boy:1.56
Kizlar bu hafta regl donemimdeyim.1 kilo fazla ciktik normal diye dusunuyorum.ayrica cok kacamak yaptim..neyse bundan sonra daha dikkatli olucam ins....
Karatay kahvaltisi yaptım sabah. Öğlen mantarı etli kebap, ayran ve azıcık lavas
Aksam yani biraz önce 1 adet içli köfte, 1 adet lahmacun, 1 adet ayran ve karışık salata
Öğlen 3 buçukta kaçamak yaptım, bisküvi ve çikolata yedim Malesef

yaa hepiniz ne güzel kilolar veriyorsunuz öylee...özellikle gül hanım hayranım sizee acaba bende 60 lı kiloları görebilcekmiyimm...şimdilik tek hayalim bu:) öğrenciyim bide 2. öğretimim bi düzenim yok.saçma sapan gidiyor herşey..haftaya bnde aranızda olcam bakalıım bu hırsla kaçamkları azaltabilcekmiyim...hepinizi tekrardan tebrik ediyorumm

merhaba.burayı bugün gördüm daha okumaya çalıştım ama epey ilerlemişsiniz maşallah.bende bu diyeti yapmak istiyorum şuan araştıryorum aıl ve neler yapabilirim diye.spor yapıyorum ama diyet yapmayı becerebilen biri değilim 6 kilo fazlam var onu vermek istiyorum.yanlız 18 aylık bı çoçuğum var ve ben hala emziriyorum.birazda o yüzden zaten bu kilolar emdikçe iştah dahada tavan yapıyo.yemek yemeğide seven biri olunca diyet cidden zorlaşıyo.umarım bu diyeti yapabilirim.zira başaranlar ve geri almayanlar çok bu diyette.

kızlar bildirim yapiim kimse bi yorumda bulunmamış dün akşam söylediklerime ama umarım listeye alırısnız...

SABAH
7de kalktım
4 çatal peynir attım ağzıma bi bardak suyumu içtim
servise yetişmek için evden hemen çıktım (7:20) bi avuç badem yedim saat 9 buçuga kadar.çünkü serviste öğrencilerimi toplarken rahat rahat yiyemiyorum...

ÖĞLEN
Yine bir avuç badem
okulda fırında patates heralde dilimlerle 1 adet patates yemiş oldum 4 köfte ve biraz yoğurt.

ikindi kahvaltısında pişi vardı ama 1 dilim yemeye kalktım midem bulandı nedense..... halbuki saldırıdık çocuklarla birlikte pişiye.

AKŞAM
birazdan nışanlım bize yemeğe gelicek 2 adet kabak dolması bi kase yoğurt ile birlikte yiyeceğim.

NOT: bugun annemin doğum günü ve birazcık pastasının tadına bakıcam o kadar. yarın yumurtalı bir kahvaltı yapıcam. bugun annem almış sonunda yumurtaları...

şimdiden okudugunuz için teşekkür ederim:)

Listeyi daha yeni görebildim.. Herkesi tebrik ederim, çok vereni de az vereni de Geçen hafta 3. bendim. Bu hafta 13. olmuşum..

Son düzenleme:
Kizzzlar gece yarisi oldu uykum kacti buralarda dolasiyorum....
Ah birde ben zayiflasam en fazla 60kilo olsam istedigim gibi kucuk beden kiyafet alsam...
Her.seferinde disari cikarken ay suram cikti buram cikti deyip uzun tunik giymek zorundA olmasam.elbiselerimin icine rahat girsem....

unutmadan yaziim sabah belimi popomu kilomu ölçtüm eskinden 85-65-90 idim şimdi utanarak söylüyorum ki 87- 91- 100 olmuşum((
şu anki kilom :58kg
boyum: 152cm

hedef kilom: 48-49
hedef ölçülerim: 87-67-90

unutmadan yaziim sabah belimi popomu kilomu ölçtüm eskinden 85-65-90 idim şimdi utanarak söylüyorum ki 87- 91- 100 olmuşum((
şu anki kilom :58kg
boyum: 152cm

hedef kilom: 48-49
hedef ölçülerim: 87-67-90

Hosgeldin canim.hadi bakalim kolay gelsin.
Listeye girmen icin iki hafta biyunca gunluk menunu yazman gerekiyor canim...

arkadaşım gidecek elbet bu fazlalıklar yeterki pes etmeyelim bende çok sıkıldım yaşlı işi koyu renkli kıyafetler giyip oramı buramı saklamaktan

3. ögün
balık köftesi(hamsiden yaptım )
salata
2 incir

kızlaaaaaaar şimdi haberlerde izledim eşek sütü moda olmuş

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) turlu yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Ins.canim ya gece yarisi uykum kacti hayal kuruyorum.ins.gercek olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…