afıyet olsun canım ben bugun temızlık yemek cocuk derken henuz yuruyemedım(((
Başlangıç tarihi:27.02.2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:63
Fark:-500
Toplam fark:3,500 gr
Beden:38
Spor:240 dk leslie yürüyüş 4 günde
Boy:1,58
Hedef:56
yüzdemi hasaplayamadım yaaa:44::44::44::44::44:
Asırı spor benı sısırıyor,bundan dolayıdır muhakkak ,normal ev ısımı yapıyorum,asırı spor yapmıyorum,yuruyusumu keyıf alacagım yer ve saatlerde yapıyorum,gıdıyoR kılolar,hızım ayda 4kg,65 ten sonra duserse bu hız sasırmam,bu dıyet cok etlılı ,butun bıldıgım bu
Asırı spor benı sısırıyor,bundan dolayıdır muhakkak ,normal ev ısımı yapıyorum,asırı spor yapmıyorum,yuruyusumu keyıf alacagım yer ve saatlerde yapıyorum,gıdıyoR kılolar,hızım ayda 4kg,65 ten sonra duserse bu hız sasırmam,bu dıyet cok etlılı ,butun bıldıgım bu
canım sen geçen haftaki kilona 62.5 yazmışsın bu haftaya 63 ben o yüzden seni +++ hesapladım yani sen bu haftaki kilonu yanlış yazmışsın o zaman
sen cok ıradelisin bizde bu kadar ırade yok .
hafta boyu hep kacamak yaptım bır gun bogaca bırgun kabak tatlısı cumartesı pazarı saymıyorum bile.
senın vucudun alıstı canım 1 senedır zannetmıyorum 65 den sonra yavaslayacagını sende zaten kacamak sıfır o zamn nıye gıtmesınkı kılolar.
bız veremıyoruz senın gıbı duzenlı herhafta 1 kılo gıtmıyo cunku 1 ısırkta olsa 1 tabakta olsa biey götürüyoruz.
sen hp gereklı seylerı yıyorsun ve zamnında.
ay canındamı ıstemıyorya.
mesela bugun okuldan geldım sut alıyorum ya kaynatmaya koydum kayndı canım nasıl ıstedı bırcaybardagı ıctım 1 kasık kakao koydum.
sonra kaymagınıda yedım bıraz sutun . yemek yapmaya baladım pıraas yaptım ve mutfakta bısıler yememk ıcın zor tuttum kendımı.
yarım cevız attım agzıma .
en son yemek piştide ucuz kurtardım bugunu. kıymalı pırasam+turp+yogurt yedım sıstım canım ıstemez bısı daha da.
tebrik ediyorum gülumarım senın ıaraden serper bızede. bısey sorcam canım spor aktıf yapıyorsun. hiç sarkma yok mu 50 kilo 1 sene olmak uzere ama az da olsa
inanmıyorum ben yanlış yazmısımmm ya aslında 500 gr cık verdımdı neyse canım mühim degıl keske her hafta 500 gıtsınde sız benı en sona yazın razıyımmm
1. saphıra----------------------- % 3.24
2. iborant------------------------% 3.15
3. papadiya---------------------- % 2.97
4. sevgi-liebe -------------------- % 1.62
5. Burkansçetin------------------- % 1.57
6. leylak70 ----------------------- % 1.54
7. annesinin_ kuzusu-------------- % 1.51
8. iyiniyetli------------------------ % 1.45
9. leylak84------------------------ % 1.388veee ebrupl-------------%1.388
10. aslı72------------------------- % 1.32
11.mb2012 ----------------------- % 0.90
12. alınyazımkaderimsin------------ % 0.82
13. esub-------------------------- % 0.79
14. handan_06-------------------- % 0.75
15. esas2006--------------------- % 0.27
16. güleryüz---------------------- % 0 :44:
17. pembekalp-------------------- % 0 :44:
18.ceylin+++++++++++++++++++ %0.33
19. aslı86+++++++++++++++++++ % 0.35
20.pepeti+++++++++++++++++++ % 0.8
unutmadan yaziim sabah belimi popomu kilomu ölçtümeskinden 85-65-90 idim şimdi utanarak söylüyorum ki 87- 91- 100 olmuşum ((
şu anki kilom :58kg
boyum: 152cm
hedef kilom: 48-49
hedef ölçülerim: 87-67-90
Hosgeldin canim.hadi bakalim kolay gelsin.
Listeye girmen icin iki hafta biyunca gunluk menunu yazman gerekiyor canim...
arkadaşım gidecek elbet bu fazlalıklar yeterki pes etmeyelim bende çok sıkıldım yaşlı işi koyu renkli kıyafetler giyip oramı buramı saklamaktan
3. ögün
balık köftesi(hamsiden yaptım )
salata
2 incir
kızlaaaaaaar şimdi haberlerde izledim eşek sütü moda olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?