1-geçmiş 5 hafta mı kontrol ettim..
2-baklagil yediğim haftalar az vermişim, suyu az içmişim ve limonsuz... bide sabah antioksidan niyetine kuru meyve pek yememişim.. ama yine vermiştim.. hemde güzel vermiştim.. hep ilk 10 da oldum yani..
3-bu hafta baklagil yemedim.. sebzeli kıymalı veya sade et yedim
4- salata elma sirkeli ...ve zeytinyagı bol..
5-yanlarında herzaman yogurt yedim...
6-sürahinin yanına yarım limon koydum akşama kadar her bardagıma bi damla sıktım suyu öyle içtim.2,5 lt ve daha fazla su içmeye çalıştım..
7-sabahlrı bi kuru kayısı ve bi kuru erik yedim.. kayısının içine kako koydum..
8-her spordan sonra yeşilçay yada biberiye çayı içtim..
9-sporumu akşam yemegimi yedikten sonra yaptım..7- 8-9 gibi..
10-akşam yemeğimi 6dan önce yemeye çalıştım..
not: bu hafta muz ve sütle kahvaltı ettim.. peynir zeytin pek yemedim.. alakası varmı bilemem.. ama gül her hafta kilo verince bi keramet oldugunu düşündüm.. ve o yüzden öyle kahvaltı ediyim dedim.. sonuç güzel oldu..
teşekkürler ceylin.. seni yakaladım..
yoo asıl ben seni tebrik ederim... maaşaallah... nerdeyse 1 kg var aramızda... sakın geçen haftaki gibi almaya kalkışma ama..
Bildirim:12/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 70.5kg Bu hafta:69.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
?
1. saphıra----------------------- % 3.24
2. iborant------------------------% 3.15
3. papadiya---------------------- % 2.97
4. sevgi-liebe -------------------- % 1.62
5. Burkansçetin------------------- % 1.57
6. leylak70 ----------------------- % 1.54
7. annesinin_ kuzusu-------------- % 1.51
8. iyiniyetli------------------------ % 1.45
9. leylak84------------------------ % 1.388 veee ebrupl-------------%1.388
10. aslı72------------------------- % 1.32 veee gul63....%1.3
11.destinaaaa ---------------------%1,07
12.mb2012 ----------------------- % 0.90
13. alınyazımkaderimsin------------ % 0.82
14. esub-------------------------- % 0.79
15. handan_06-------------------- % 0.75
16. esas2006--------------------- % 0.27
17. güleryüz---------------------- % 0
18. pembekalp-------------------- % 0
19.ceylin+++++++++++++++++++ %0.33
20. aslı86+++++++++++++++++++ % 0.35
21.pepeti+++++++++++++++++++ % 0.8
nacizane listeye kendimide ekledim ben detebrıkler kızlar
- Sürekli diyet zayıflama spor kilo verme gibi kavramlarla boğuşanların vücudu kortizon üretiyor
- Stress hormonu kortizon , tasarruflu bir metabolizma yaratarak işleri güçleştiriyor
- Emeklerinin karşılığını tam alamayan kişi kendini daha fazla sıkarak, içinden zor çıkılacak kısır bir döngüye itiyor
Burada da kar var (Balıkesir) bazen karla karışık bazen de sadece yağmur olsun kg vereceğim ya yürüyorum yine evime... İçim rahat huzur ve mutluluk dolu, kendim için bişeyler yapıyorum ya ondan sanırsamm
Kışın son demlerini yaşıyoruz bence, atalarımızın dediği de doğru Mart kapıdan baktırır..... baktırdı da artık havalar ısınmaya başladı derken hooop soğuk ve kar geri geldi
tsk canıminşallah canım inşallah ama 46 şuanki kilomun tam yarısı hayal bile edemiyorum 92/2 =46
idollerim harikasınız maşallah maşallah ne diyim daim olsun darısı başıma olsun inşallah
canım hemen başla derim bende aynı saglık sorunlarını ve psikolojiyi yaşadım.diyet kelimesini duyunca bile sinirlerim bozuluyordu .karataya başlamak için 2 ay düşündüm keşke hemen başlasaymışım diyorum
benim eşimde balıkesirli çok iyi bilirim balıkesiri sen oralımısın görev icabımı bulunuyorsun
Reglı donemınde vucut kendını korumaya alıyor o donemde bende kılo vermıyorum,ama reglı bıtımınden 3 gun sonra muazzam farkedıyor hersey,tartıya degıl akıl tartınıza bakın,once saglık benım varıslerım susutular kayboluyorlar yavas yavas,cok sık tartılmayın,"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genelkutlarım seni arkadasım süpersinher zaman ki gibi benim su dengesizligimi hic sevmiyorum neden regli olunca her sey durur bilmem ama kabız da degil regli iken o kadar wc gitmeye ragmen su iciyorum ama olmuyor duruyor haftaya kadar düser mi bilmem regli 1 hafta sürüyor yani 1 ayda 2 haftam bosa gidiyor duraklama dönemi yasıyorum daha ne yapmalıyım ki sence kacamakta yapmıyorum yapsam icim yanmayacak ama bu bana haksızlık metebolizmam beni sevmiyor herhalde
Asırı spor benı sısırıyor,bundan dolayıdır muhakkak ,normal ev ısımı yapıyorum,asırı spor yapmıyorum,yuruyusumu keyıf alacagım yer ve saatlerde yapıyorum,gıdıyoR kılolar,hızım ayda 4kg,65 ten sonra duserse bu hız sasırmam,bu dıyet cok etlılı ,butun bıldıgım bu
- Sürekli diyet zayıflama spor kilo verme gibi kavramlarla boğuşanların vücudu kortizon üretiyor
- Stress hormonu kortizon , tasarruflu bir metabolizma yaratarak işleri güçleştiriyor
- Emeklerinin karşılığını tam alamayan kişi kendini daha fazla sıkarak, içinden zor çıkılacak kısır bir döngüye itiyor
akşam yemeğimi de yedim,bugün yediklerimi yazabilirim
1.öğün:
1 yumurta
1 dilim t.b ekmeği tereyağ sürülmüş
7 zeytin
1 dilim peynir
domates
salatalık
2.öğün:
2-3 kaşık tavuk suyuna çorba
1 tane kabaktan karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase cacık
spor:1 saat yürüdüm:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?