Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne güzel anlatmısın canım yaptıklarını tesekkürler bende daha da dikkat etcem genelde yaptıklarımı deftere hep not alırım acaba nerde hata yapıyorum diye bana ne cok benziyorsun karakter bakımından sagol ayrıca tebrikler bitanem inş. hepimiz ulasacaz hedefimize ve sonrada koruyacaz hep birlikte kiloları

Son düzenleme:
teşekkürler ceylin.. seni yakaladım..

yoo asıl ben seni tebrik ederim... maaşaallah... nerdeyse 1 kg var aramızda... sakın geçen haftaki gibi almaya kalkışma ama..

yakaladın da ben yerimde sayıyorum hatta alıyorum gram gram iradesizliğim yüzünden
sen onca zaman yemediğim şeyleri şimdi yerken hiç vicdan yapmıyorum

Son düzenleme:

kutlarım seni arkadasım süpersin her zaman ki gibi benim su dengesizligimi hic sevmiyorum neden regli olunca her sey durur bilmem ama kabız da degil regli iken o kadar wc gitmeye ragmen su iciyorum ama olmuyor duruyor haftaya kadar düser mi bilmem regli 1 hafta sürüyor yani 1 ayda 2 haftam bosa gidiyor duraklama dönemi yasıyorum daha ne yapmalıyım ki sence kacamakta yapmıyorum yapsam icim yanmayacak ama bu bana haksızlık metebolizmam beni sevmiyor herhalde

Son düzenleme:

Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Çok güzel sonuçlar maşallah

1. Sürekli diyet zayıflama spor kilo verme gibi kavramlarla boğuşanların vücudu kortizon üretiyor
  2. Stress hormonu kortizon , tasarruflu bir metabolizma yaratarak işleri güçleştiriyor
  3. Emeklerinin karşılığını tam alamayan kişi kendini daha fazla sıkarak, içinden zor çıkılacak kısır bir döngüye itiyor

az önce sade türk kahvemi de ictik esimle ooh biraz kendime geldim simdi aksam icin yemegimi hazırlayacam kıymalı kereviz yemegi yapcam yanına da bol bi salata oldu da bitti masalllah oglus uyuyunca 1 saat yürüyüs daha ne olsun sütümüde aldım yogurdumu da mayalayım ohhh ne güzel kız sen ne hamaratsın valla kızlar bi de sey diyecektim 2 nisan da bildirimi ben hazırlayacam ya esimin olmadıgı bir pzt. hazırlamak istiyorum cünkü esim evde varken olmuyor o olunca evde hic iş bitmiyor bana cok karısıyor ben bi ara evde olmadıgı pzt. söyler arkadaslardan birine rica eder o benim haftamda ben de onun haftasında yaparım olur mu simdiden tesekkürler sizi seviyorum iyiki varsınız sizinle mutlu oluyorum rahatlıyorum yazınca motive oluyorum

Son düzenleme:
Öğle yemeği mi de 13:30 gibi yedim (pek de acıkmamıştım bu sefer, normalde 12:30da yerdim)

1 kase ezogelin çorbası, peynirli ıspanak sufle yoğurt

Şimdi de form çayımı içiyorum, sonra da kuşburnu çayı içerim (bitki çayı tüketmediğimi fark ettim de içeyim artık dedim )

belkide ben bunu dikkate almalıyım nedersin pepetim haaa sanki benim vücud böyle mi yapıyor acaba

Son düzenleme:
koçiş tatlı istedi temizliği bitirip ona revani yaptım fırında pişiyor

akşam menüyüde yazayım
brokoli çorbası
karnıbahar böreği
salata
ayran

hem brokoli hem karnıbahar oldu ama ben yerim
evdekiler işkembe çorbası içecek ben sevmiyorum sakatatı

benim eşimde balıkesirli çok iyi bilirim balıkesiri sen oralımısın görev icabımı bulunuyorsun

tsk canımaminn

ıkıncı ogunumude yedım arkadaslar

1 tabak karalahana yemegı(karadenız usulu)
1 tabak salata(kıvırcık,maydanoz,dereoru,acıbıber,karnıbahar,turp,tavuk dıdıklenmıs,zyag,lımon karısımı)
2 adet omega3 1 adet hurma(umreden geldıde)
turk kahvesı bıtkı cayı

Kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.ins.haftaya bende olucam listede.ins.iyi bir giris yaparim moral olur....

Diyete başladığım ilk 3 ayda güzel kg.verdim ben...
Öyle şunu yiyince şundan az şundan fazla yemekle alakalı olup olmadığını takip etmedim.
Öz olarak bulgur pilavı,nohut bunlar şişiren şeyler..
sık yememekte fayda var.
Ve bence en önemlisi akşam yemeğini 18:00-19:00 arası en geç halletmek.
Sabah ve öğleni güzel yiyp akşamı az yemek... (ev hanımı arkadaşlarım siz 2 öğün yapabilirsiniz günde)
Beni bilen bilir spora giderken ben 19:00 da yeme işim bitiyordu.
Spordan gelince süt içerdim bir bardak yağ yakımını hızlandırırmış..
Şimdi maalesef saat 20:15'ten önce yeme işim bitmiyor
Sonra spor yapmak yürüyüş bile olsa insana psikolojik olarak çok çok güzel bir katkı sağlıyor.
Aklıma gelenleri yazayım dedim

Reglı donemınde vucut kendını korumaya alıyor o donemde bende kılo vermıyorum,ama reglı bıtımınden 3 gun sonra muazzam farkedıyor hersey,tartıya degıl akıl tartınıza bakın,once saglık benım varıslerım susutular kayboluyorlar yavas yavas,cok sık tartılmayın,"807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay"demıs hoca doktorlar sıtesınde,aldırmayın gıdıyorlar kılolar zamanla,zaten 1 kg eksılınce 2 kg vermıs gıbı gorunuyor ınsan,ayrıca bu dıyet sıkılastırıyor vucudu,eskıden 68 kg ıken 42 beden gıyerdım ,sımdı 69.5 kg halımle 40 beden gıyebılıyorum,Allah Prf Canan Efendıgıl Karatay dan razı olsun,hayatım,tıpım degıstı ya,burada paylasım yapımyorum,ınanın ınsan en ıyı kendıne anlatıyor bu sekılde,cunku 7 yasına gelınceye kadar ye otur aferın kelımelerını enaz 145 bın kez duymusumdur,bu kelımelerden herhangı bırını duymam zaten dıgerlerını otomatık olarak hatırlatıyoırdu,artık sımdı vallahı " Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. "Ruh halım bu

akşam yemeğimi de yedim,bugün yediklerimi yazabilirim

1.öğün:
1 yumurta
1 dilim t.b ekmeği tereyağ sürülmüş
7 zeytin
1 dilim peynir
domates
salatalık

2.öğün:

2-3 kaşık tavuk suyuna çorba
1 tane kabaktan karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase cacık

spor:1 saat yürüdüm
:82:

Asırı spor benı sısırıyor,bundan dolayıdır muhakkak ,normal ev ısımı yapıyorum,asırı spor yapmıyorum,yuruyusumu keyıf alacagım yer ve saatlerde yapıyorum,gıdıyoR kılolar,hızım ayda 4kg,65 ten sonra duserse bu hız sasırmam,bu dıyet cok etlılı ,butun bıldıgım bu

afıyet olsun canım ben bugun temızlık yemek cocuk derken henuz yuruyemedım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…