Bildirim:12/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 70.5kg Bu hafta:69.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
teşekkür ederim de,buna rağmen derken? Ben çok canım istemedikçe 2 öğün yerim zatenkitapda bu beslenme şekliyle günde iki kez diyor .saphira hanım siz buna rağmen çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler.
estağfurullah canım sağolasın ,aminnninşallah canım inşallah ama 46 şuanki kilomun tam yarısı hayal bile edemiyorum 92/2 =46
idollerim harikasınız maşallah maşallah ne diyim daim olsun darısı başıma olsun inşallah
canım hemen başla derim bende aynı saglık sorunlarını ve psikolojiyi yaşadım.diyet kelimesini duyunca bile sinirlerim bozuluyordu .karataya başlamak için 2 ay düşündüm keşke hemen başlasaymışım diyorum
valla inşallahhh :18: geçen haftaki regl ödemiydi bir de diyete ara vermiştim de ondanteşekkürler ceylin.. seni yakaladım..
yoo asıl ben seni tebrik ederim... maaşaallah... nerdeyse 1 kg var aramızda... sakın geçen haftaki gibi almaya kalkışma ama..
tamam papişimevet canım yarısa.bu hafta kadar olmasada olsun devam edelım bence ıyı gaza gelıyo ınsan
birinci kitap üzerinde sarrı bant olan başlangıç için herşeyi barındıyor öncelikle onu edinmenizde fayda var.. dukan diyeti hakkında çok iyi yorumlar yok, geriye dönüş pek iyi olmuyormuş. sağlıkla dinç vücut duana amin diyorum..Benimde 22 kilo fazlam var kk bayanları.
Hangi diyete başlamalıyım kararsızım. Karatay diyeti kitabını mı alayım, Dukan diyetini mi bilemiyorum.
İkisiyle ilgilide güzel yorumlar var. Karatay diyeti kitabı 2 tane. Arasında ne fark var ki? Bilen varmı acaba, hangisini almalıyım?
O kadar çok sayfa paylaşım olmuş ki,binlerce sayfayı okuyamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve herkes sağlıkla dinç bir vücuda kavuşur inş
yaa hepiniz ne güzel kilolar veriyorsunuz öylee...özellikle gül hanım hayranım sizee acaba bende 60 lı kiloları görebilcekmiyimm...şimdilik tek hayalim bu:) öğrenciyim bide 2. öğretimim bi düzenim yok.saçma sapan gidiyor herşey..haftaya bnde aranızda olcam bakalıım bu hırsla kaçamkları azaltabilcekmiyim...hepinizi tekrardan tebrik ediyorumm
kizlar Nete anca girebildim bağışlayin ya
Rumuz: rojdaaaa
Gecen hafta:53
Bu hafta:53
Hedef:46
Boy:1.56
Kizlar bu hafta regl donemimdeyim.1 kilo fazla ciktik normal diye dusunuyorum.ayrica cok kacamak yaptim..neyse bundan sonra daha dikkatli olucam ins....
Karatay kahvaltisi yaptım sabah. Öğlen mantarı etli kebap, ayran ve azıcık lavas
Aksam yani biraz önce 1 adet içli köfte, 1 adet lahmacun, 1 adet ayran ve karışık salata
Öğlen 3 buçukta kaçamak yaptım, bisküvi ve çikolata yedim Malesef
1-geçmiş 5 hafta mı kontrol ettim..
2-baklagil yediğim haftalar az vermişim, suyu az içmişim ve limonsuz... bide sabah antioksidan niyetine kuru meyve pek yememişim.. ama yine vermiştim.. hemde güzel vermiştim.. hep ilk 10 da oldum yani..
3-bu hafta baklagil yemedim.. sebzeli kıymalı veya sade et yedim
4- salata elma sirkeli ...ve zeytinyagı bol..
5-yanlarında herzaman yogurt yedim...
6-sürahinin yanına yarım limon koydum akşama kadar her bardagıma bi damla sıktım suyu öyle içtim.2,5 lt ve daha fazla su içmeye çalıştım..
7-sabahlrı bi kuru kayısı ve bi kuru erik yedim.. kayısının içine kako koydum..
8-her spordan sonra yeşilçay yada biberiye çayı içtim..
9-sporumu akşam yemegimi yedikten sonra yaptım..7- 8-9 gibi..
10-akşam yemeğimi 6dan önce yemeye çalıştım..
not: bu hafta muz ve sütle kahvaltı ettim.. peynir zeytin pek yemedim.. alakası varmı bilemem.. ama gül her hafta kilo verince bi keramet oldugunu düşündüm.. ve o yüzden öyle kahvaltı ediyim dedim.. sonuç güzel oldu..
leylakcım canım adaşım çizelge için çok teşekkür ederm
her hafta sanada çok zahmet oluyor canım benim
kizlar Nete anca girebildim bağışlayin ya
Rumuz: rojdaaaa
Gecen hafta:53
Bu hafta:53
Hedef:46
Boy:1.56
Kizlar bu hafta regl donemimdeyim.1 kilo fazla ciktik normal diye dusunuyorum.ayrica cok kacamak yaptim..neyse bundan sonra daha dikkatli olucam ins....
Karatay kahvaltisi yaptım sabah. Öğlen mantarı etli kebap, ayran ve azıcık lavas
Aksam yani biraz önce 1 adet içli köfte, 1 adet lahmacun, 1 adet ayran ve karışık salata
Öğlen 3 buçukta kaçamak yaptım, bisküvi ve çikolata yedim Malesef
benim eşimde balıkesirli çok iyi bilirim balıkesiri sen oralımısın görev icabımı bulunuyorsun
Kizlar bende balikesirliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?