Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Maşallah. Sadece karatay diyetiyle mi verdiniz bu kadar fazlalağı.

İyi akşamlar,

Sabah : 2 yumurta, 1 dilim peynir, roka, maydanoz, 1 ç.b.ceviz, 6 zeytin
öğle: yoğurtlu bakla, salata, !/22 ç.b fındık, 2 gün kurusu
akşam: salata, brokoli, tavuk

Benimde 22 kilo fazlam var kk bayanları.

Hangi diyete başlamalıyım kararsızım. Karatay diyeti kitabını mı alayım, Dukan diyetini mi bilemiyorum.

İkisiyle ilgilide güzel yorumlar var. Karatay diyeti kitabı 2 tane. Arasında ne fark var ki? Bilen varmı acaba, hangisini almalıyım?

O kadar çok sayfa paylaşım olmuş ki,binlerce sayfayı okuyamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve herkes sağlıkla dinç bir vücuda kavuşur inş

Bugünkü aksam menüm ;
Etli bezelye ,yoğurt , 1 kasık pilav ;(
Ama 5 km yürüdüm ins. Yakmisimdir..

Ben de akşam yemeğimi yazayım;

öğlenki ıspanak sufleden yedim, yanına turp-havuç salatası, yoğurt, 1 günkurusu kayısı, 2 avuç tuzsuz ayçekirdeği

su da 2 lt oldu
Leslie ile de 3 mil yürüdüm

kitapda bu beslenme şekliyle günde iki kez diyor .saphira hanım siz buna rağmen çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler.
teşekkür ederim de,buna rağmen derken? Ben çok canım istemedikçe 2 öğün yerim zaten
estağfurullah canım sağolasın ,aminnn
teşekkürler ceylin.. seni yakaladım..

yoo asıl ben seni tebrik ederim... maaşaallah... nerdeyse 1 kg var aramızda... sakın geçen haftaki gibi almaya kalkışma ama..
valla inşallahhh :18: geçen haftaki regl ödemiydi bir de diyete ara vermiştim de ondan
evet canım yarısa.bu hafta kadar olmasada olsun devam edelım bence ıyı gaza gelıyo ınsan
tamam papişim

öğlen:

1 kase tatlı yedim

akşam:

2 tabak ekşili köfte (bulgurlu yaptım,pirinçli değil)

3-4 çatal makarna

2-3 kaşık yoğurt

biraz öncede şekersiz cappuccino

yarından itibaren daha sıkı yapacağımı umuyorum diyetimi,yoksa verdiklerim geri gelecek

sabah:

peynirli domatesli 2 yumurta
5-6 zeytin
roka maydanoz
1 kuru kayısı
1 kuru erik
kako
1çb ceviz
1 çk. ktn tohm yag
1 tane 1000 mg omega3

akşam

haşlama et
salata
yogurt
1 çk ketn thmyag
1 tane 1000 mg omega3

spor:45 dak yürüyüş

sıvı:2,5 lt su,yeşilçay 1 fincan ve 1 fincan biberiye çayı

birinci kitap üzerinde sarrı bant olan başlangıç için herşeyi barındıyor öncelikle onu edinmenizde fayda var.. dukan diyeti hakkında çok iyi yorumlar yok, geriye dönüş pek iyi olmuyormuş. sağlıkla dinç vücut duana amin diyorum..

senin işin zor tabi.. ama iradeyle halledebilirsin.. kendimden bi örnek veriym.. hafta sonu kardeşimin nişanını yaptık... neler yemedim söylym: çok harika bol fıstıklı nişan pastası, damattan gelen güllüoglu baklava, nişan çikolatası, annemin hazırladıgı harika sarmalar, börekler ve kurabiyeler... hiç birine elim değipte parmagımı bile yalamdım.. inşaallah bu iradeyle devam ederim.. haa yemeyince niye yemedin derler.. sonrada ayy nasıl kilo aldın, sen böyle değildin, bu yaşta bu kadar olmaz, ayy şunun fiizigi harika ona yakışmış ama bu sana bu kiloyla olmamış falan filan derler. derler de derler..

canım sen rejimde olduğuna eminmisin

Merhaba Arkadaşlar, kilo verenleri tebrik ediyorum. daha bildirim yapma aşamasına gelmediğim için yediklerimi yazmaya geçiyorum.

Kalkınca : ılık limonlu su

Kahvaltı (7:00):
2 haşlanmıs yumurta
8 zeytin
3 küçük yeşil biber
avuç içi kadar peynir(beyaz+tulum+kaşar)
2 kuru incir
1 ç.b ceviz

şekersiz çay ve bol su

Öğle (12:30) :

1.5 kepçe kuru bamya yemeği
ve biraz yoğurt

şekersiz çay ve bol su
saat 17:00 gibi bi kaç ceviz parçacıkları

Akşam (19:15)

1 kase arabaşı çorbası
madımak
yoğurt

spor yine yapamadım

tebrikler canım öneriler güzel..

canım sen karatay hatta diyet yaptığına emin misin?menülerine baktığımda hep kaçamak görüyorum hem de fazlasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…