Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ömrümde ilk defa dünden beri wc cıkamıyorum sancısı ne zormus bu durumu sürekli yasayanlara
sabır diliyorum vallahi
bugün pek fazla su içmedim saırım ondan birde ogluma kek yaptım ve bir dilim yedim
vücut artık kabul etmiyor sanırım unlu yiyecekleri

geçmiş olsun canım hareket et belki çalışır bagırsakların
biraz önce lessli 3 mil yaptım hergün yapmayı düşünüyorum inşallah yaparım

Arkadaşlar rica etsem bana bir kilo çizelgesi çıkarabilir misiniz?müsaitseniz tabi ben nete telefondan giriyorum bir türlü çizelgeyi forum sayfasına taşıyamadım.

Arkadaşlar rica etsem bana bir kilo çizelgesi çıkarabilir misiniz?müsaitseniz tabi ben nete telefondan giriyorum bir türlü çizelgeyi forum sayfasına taşıyamadım.

başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy

yazarsan ben yapabilirm canım

45 dk leslie yaaptım 3 fast mil

pepeticim masallah sporunu hiç aksatmıyorsun ben 3-4 gündür hiç spor yapmadım
vucudumun her yeri agrıyor griptik oglusumla yeni iyilestik
bugün 30 mekik cektim ve 10 dk famir videosu ..
mekigi göbegim için istiyorum
bisiklet sanki bacaklarımı kalın mı diyeyim kaslı gibimi diyeyim acayip oldu yahu
o yüzden bıraktım .. sizce ne yapayım mekik mi cekeyim yaz gelse de oglanı da alıp yürüsem.

başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy

Teşekkür ederim leylak84 arkadaşım foruma yeni katıldım 1 hafta oluyor yazdıklarınızdan çok etkilendim ve motive oldum çizelgeyle dahada hevesle devam edeceğim.Başlangıç kilom 69, şimdiki kilom 68, hedef kilom 50 ,boyum 1.56

başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy

Teşekkür ederim leylak84 arkadaşım foruma yeni katıldım 1 hafta oluyor yazdıklarınızdan çok etkilendim ve motive oldum çizelgeyle dahada hevesle devam edeceğim.Başlangıç kilom 69, şimdiki kilom 68, hedef kilom 50 ,boyum 1.56

leylakcım sende hedefine ulaşmışa benziyorsun
yeni hedef varmı tamammı devammı

evet canım 1 kilom kaldı,o da haftaya gider herhaldedaha devam canım 65-68 falan düşünüyorum
sonraki hedefi 65 olacak sanırım hatta kim önce hedefe ulasacak diye bi yarısımız var

evet ya,bakalım kim ulaşacak önce?sen şuan kaç kilosun canım

evet benim ki hastalık.. herşeyi önceden yazarım.. sonra yazarım karşılaştırım.. girdisi çıktısı, artısı eksisi.. galiba aynıyız.. bide sana şey diycektimyaa.. havuç.. kalorisi daha fazla oldugu için ben tercih etmiyorum onun yerine ceviz+yeşillik aynı vitaminleri barındırıyor.. istersen dene.. inşaallah ulaşcaz hedefimize .. ha bide yürüyüş bandı var bende de 5,6 ile gidince vücut kendini kasmıyo ve su tutmuyor.. bi ara 5,9-6 ile gidiyim dedim.. cık.. aaa.. olmadı.. tartı istediğim gibi değildi bide kaslar şiştiği için pek hoş gözükmüyordu..
yakaladın da ben yerimde sayıyorum hatta alıyorum gram gram iradesizliğim yüzünden
sen onca zaman yemediğim şeyleri şimdi yerken hiç vicdan yapmıyorum
hayır bence sen iradesiz değilsin.. sadece biraz sıkılmış olabilirsin.. olur yaa... hayırlısıyla su bahar da gelse.. gör bak enerjin nasıl yerine gelcek.. motive olcan.. bide sen bebek istiyodun demi? benim alt komşum beden temizliği yaptı marnkinin.. vücut arındı 11 sene sonra arka arkaya 2 bebeği oldu.. kesinlikle öneriyorum.. benimde safram boşaldı resmen.. heralde yapmasayıdım, ameliyata giderdi olay..
hamarat maaşaallah... ama bak canan hoca sakatatı çok tavsiye ediyor..işkembe değilse bile ciğer ve yürek .. yemeye çalış..
İyi akşamlar hatunlaaarrr,

akşam
Bir tane besmeç
Topalak çorbası
Taze soğan
Yoğurtlu limonlu kereviz salatası
besmeç? neydir acaba canm.. :44:
tebrikler canım öneriler güzel..

teşekkürler.. cimrilik yapmak istemedim paylaşym dedim..

evet canım 1 kilom kaldı,o da haftaya gider herhaldedaha devam canım 65-68 falan düşünüyorum

evet ya,bakalım kim ulaşacak önce?sen şuan kaç kilosun canım

73.800 tatlım ya bu hafta gram bile veremedim regl dönemine baglıyorum cünkü
bugün ki bir dilim keke dısında hiç kacamak yapmadım ..
ama kararlıyım insallah hedeflerimize ulasıcaz..

73.800 tatlım ya bu hafta gram bile veremedim regl dönemine baglıyorum cünkü
bugün ki bir dilim keke dısında hiç kacamak yapmadım ..
ama kararlıyım insallah hedeflerimize ulasıcaz..

inşallah canım benimregl dönemi bende de tutarsızlıklar oluyo ya.bazen çok güzel kilo veriyorum bazen hiç,bazen de alıyorum.:44:

inşallah canım benimregl dönemi bende de tutarsızlıklar oluyo ya.bazen çok güzel kilo veriyorum bazen hiç,bazen de alıyorum.:44:

alsakta versekte bişeylerin savasını vermek cok güzel insanın bi ugrası ,hedefi oluyor
o yüzden yavasta gitsem egleniyorum

haftaya sizin gibi 2-3 kilo versem ne güzel olur

bu hafta regl yüzünden kg veremedin ya,haftaya güzel bi sonuç alacaksın eminim
bende 2 gündür reglimi bekliyorum ama yok,test de yaptım bebiş de yok.haftaya kadar gelse geçse de şişliğim bitse

besmeç? neydir acaba canm.. :44:

Besmeci ben de bilmezdim:) Benim eşimin memleketinin lezzeti, onlar da börülceyi vb. bilmiyorlar:)

İnce bulgur, kıyma, baharat, acılı olacak özellikle baharatı macun kıvamına getiriyor ve şekillendiriyor ve pişiriyor. ( Topalak biliyor musun bilmiyorum ama bugün topalağa yumurta katmadan annem parçalar almış avuç içi büyüklüğünde parçaları yassıltıp yapışmaz tavada altını üstünü hafif kızartmış geri kalan harca yumurta ekleyip bir de topalak yapmış sağolsun. )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…