Arkadaşlar rica etsem bana bir kilo çizelgesi çıkarabilir misiniz?müsaitseniz tabi ben nete telefondan giriyorum bir türlü çizelgeyi forum sayfasına taşıyamadım.
45 dk leslie yaaptım 3 fast mil
başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy
yazarsan ben yapabilirm canım
canım yeni çizelgeni özeline gönderdim
leylakcım sende hedefine ulaşmışa benziyorsun
yeni hedef varmı tamammı devammı
Teşekkür ederim leylak84 arkadaşım foruma yeni katıldım 1 hafta oluyor yazdıklarınızdan çok etkilendim ve motive oldum çizelgeyle dahada hevesle devam edeceğim.Başlangıç kilom 69, şimdiki kilom 68, hedef kilom 50 ,boyum 1.56
başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy
yazarsan ben yapabilirm canım
leylakcım sende hedefine ulaşmışa benziyorsun
yeni hedef varmı tamammı devammı
sonraki hedefi 65 olacak sanırım hatta kim önce hedefe ulasacak diye bi yarısımız var
evet benim ki hastalık.. herşeyi önceden yazarım.. sonra yazarım karşılaştırım.. girdisi çıktısı, artısı eksisi.. galiba aynıyız.. bide sana şey diycektimyaa.. havuç.. kalorisi daha fazla oldugu için ben tercih etmiyorum onun yerine ceviz+yeşillik aynı vitaminleri barındırıyor.. istersen dene.. inşaallah ulaşcaz hedefimize .. ha bide yürüyüş bandı var bende de 5,6 ile gidince vücut kendini kasmıyo ve su tutmuyor.. bi ara 5,9-6 ile gidiyim dedim.. cık.. aaa.. olmadı.. tartı istediğim gibi değildi bide kaslar şiştiği için pek hoş gözükmüyordu..ne güzel anlatmısın canım yaptıklarını tesekkürler bende daha da dikkat etcem genelde yaptıklarımı deftere hep not alırım acaba nerde hata yapıyorum diye bana ne cok benziyorsun karakter bakımından sagolayrıca tebrikler bitanem inş. hepimiz ulasacaz hedefimize ve sonrada koruyacaz hep birlikte kiloları
hayır bence sen iradesiz değilsin.. sadece biraz sıkılmış olabilirsin.. olur yaa... hayırlısıyla su bahar da gelse.. gör bak enerjin nasıl yerine gelcek.. motive olcan.. bide sen bebek istiyodun demi? benim alt komşum beden temizliği yaptı marnkinin.. vücut arındı 11 sene sonra arka arkaya 2 bebeği oldu.. kesinlikle öneriyorum.. benimde safram boşaldı resmen.. heralde yapmasayıdım, ameliyata giderdi olay..yakaladın da ben yerimde sayıyorum hatta alıyorum gram gram iradesizliğim yüzünden
sen onca zaman yemediğim şeyleri şimdi yerken hiç vicdan yapmıyorum
hamarat maaşaallah... ama bak canan hoca sakatatı çok tavsiye ediyor..işkembe değilse bile ciğer ve yürek .. yemeye çalış..koçiş tatlı istedi temizliği bitirip ona revani yaptım fırında pişiyor
akşam menüyüde yazayım
brokoli çorbası
karnıbahar böreği
salata
ayran
hem brokoli hem karnıbahar oldu ama ben yerim
evdekiler işkembe çorbası içecek ben sevmiyorum sakatatı
besmeç? neydir acaba canm.. :44:İyi akşamlar hatunlaaarrr,
akşam
Bir tane besmeç
Topalak çorbası
Taze soğan
Yoğurtlu limonlu kereviz salatası
tebrikler canım öneriler güzel..
evet canım 1 kilom kaldı,o da haftaya gider herhaldedaha devam canım 65-68 falan düşünüyorum
evet ya,bakalım kim ulaşacak önce?sen şuan kaç kilosun canım
73.800 tatlım ya bu hafta gram bile veremedim regl dönemine baglıyorum cünkü
bugün ki bir dilim keke dısında hiç kacamak yapmadım ..
ama kararlıyım insallah hedeflerimize ulasıcaz..
inşallah canım benimregl dönemi bende de tutarsızlıklar oluyo ya.bazen çok güzel kilo veriyorum bazen hiç,bazen de alıyorum.:44:
haftaya sizin gibi 2-3 kilo versem ne güzel olur
bu hafta regl yüzünden kg veremedin ya,haftaya güzel bi sonuç alacaksın eminim
bende 2 gündür reglimi bekliyorum ama yok,test de yaptım bebiş de yok.haftaya kadar gelse geçse de şişliğim bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?