Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

alsakta versekte bişeylerin savasını vermek cok güzel insanın bi ugrası ,hedefi oluyor
o yüzden yavasta gitsem egleniyorum

aynen canım ya,kilo vermek benim için bi uğraş oldu,eğlenceli bişey haline geldi(arada sıkılsam da)hatta bazen hedefe ulaşınca napıcam diyorum

Geç de olsa bugünkü yediklerimi yazayım.
1. Öğün:
Dereotlu maydanozlu omlet
Biraz beyaz peynir
Biraz da eski kaşar
Zeytin
2 kuru kayısı

2. Öğün:
Tavuk suyuna çorba, 1 kase
Bir parça haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata.

Suyu baya içtim gibi geldi bana bgn, ama sanırım 2 lt bile olmadı..

Bir de bgn canım acayip tatlı istedi.. Zor tuttum kendimi.. Allahtan evde abur cubur yok. Yoksa hüpletmiştim

başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy

yazarsan ben yapabilirm canım
leylak84 arkadaşım yardımın için saol ama hazırladığın çizelgeyi telefondan bir türlü sayfaya atamadım telefondan olmuyor neyse sağlık olsun bildirimleri çizelgesiz yaparım tekrar saol.

Hepinize iyi geceler..
Biz de eşimle "Kanıt"ı seyredip yatıcaz... :Yarın görüşürüz

iradeniz için tebrikler süpersinizz insanların ne yaptığını ya da ne demeye çalıştığını anlamak zor gerçekten.yesen suç yemesen suçaslında evdeyken çok rahat oluyorum bende.kaçamak yapsamda hemen toparlıyorum.ama okul saatleri herşeyi berbat ediyor.biraz kaçamak yapsan gerisi geliyor.ama yapcak bişe yok saatleri kendime göre ayarlamanın bir yolunu bulcam artık..yaza şurda ne kaldı..

iyi geceler arkadaşlar bişey soracaktım lütfen cevap verirmisiniz yarın mercimekli köfte yapmayıdüşünüyorum ince bulgur ve kırmızı mercimek bunlar yasaklı yiyeceklerdenmi bana yazarmısınız lütfen...

Arkadaşlar listede yanlışlık olmuş.Ben kilo vermedim,almışım.Listede sonuncu olmam gerekiyor.Geçen hafta 86,6, bu hafta ise 88 kg.durumdan haderdar etmek istedim,gözden kaçmış. iyi geceler....

İyi geceler kizlar

Simdi gorumcemin d.gununden dondum
Ya diyetteyken boyle yerlere gitmek,misafir gelmesi.......
Hicbirini istemiyorum
Bana yememek zor gelmiyorda insanlarin aaaaaa bu aksamlik ye,aziciktan birsey olmaz muhabbetleri beni olduruyor.
Neyse geceyi soyle kapattim

Bol salata
1 y.kasigi yogurtlu biber
1 y.k. Turp otu
1 y.k. Besamel soslu tavuk
10 findik
10 badem

2 tane d.gunu pastasi vardi(
Agzima surmedim

Ama 3 tane limonlu form biskuvi yedim(.

arkadaşlar iki öğün yemek sorun olmaz dimi 12:00 kahvaltı ve akşam yemegı 7 gıbı,8 den sonra bişi yemıyorum ,bıde bu fındık kuruyemişden aldğmz beyaz iç halınde olur mu? şölede bişi yaptm 2 hurma 2 3 kuru kayısı bıraz fındık ve sütü parçaladım kakao katıp içtım akşam yemegnden bıraz önce ,şimdi böle olunca ara öğun oluyo ama kıtapda ara öğün olmasa daha ıyı olur gıbı bı ızlenım war,o zaman ben bu meyvelerı felan yemekle aynı anda mı yesem kı, arkadslarla çay içerken herkez pasta börek yerken ee bende tek çay içemıyorum fındık peynır felan yesemm, o da ara öğün oluyo ,offf kafam karıştı şimdii,naaapppsammm,acil yardmm lütfen

Kizlar gunaydinnnnnn...
Kahvalti
Klasik karatay kahvaltisi....kizlar kahvaltida problem yokta ne oluyorsa sonra oluyor ama neyse kacamak yok ins.....bu hafta hersey
Guzel
Olacak
Ins........

günaydın kısceler kesin dönüş yaptım
1.öğün
1dilim kasar peynırı
1avuc beyaz peynır
2dılım domates
1ince dilim salam:26:
bir buyuk bardak çay
2adet omega 3 kapsul

günaydınnnn

nasıl zor uyandım bugün yahu
evde olup uyumak istiyorum ben yaaaa

sabah uyanamadığım için

beyaz peynir
5-6 adet yeşil zeytin
atıp ağzıma çıktım

şimdi de ayılmak için kahve içiyorum.

hadi kolay gelsin hepinize

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…