alsakta versekte bişeylerin savasını vermek cok güzel insanın bi ugrası ,hedefi oluyor
o yüzden yavasta gitsem egleniyorum
arkadasım ya sen 2.ci bebegi istiyorsun dimi:44:
hayır canım,inşallah ilk olacak...
özürdilerim ben hep senın bebegin var olarak hatırlıyordum ..
ama olsun insallah tez ve hayırlı bir zmanda bebegine kavusursun rabbim bütün isteyenlerin kucagını doldursun insallah..
leylak84 arkadaşım yardımın için saol ama hazırladığın çizelgeyi telefondan bir türlü sayfaya atamadım telefondan olmuyor neyse sağlık olsun bildirimleri çizelgesiz yaparım tekrar saol.başlangıç kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
boy
yazarsan ben yapabilirm canım
senin işin zor tabi.. ama iradeyle halledebilirsin.. kendimden bi örnek veriym.. hafta sonu kardeşimin nişanını yaptık... neler yemedim söylym: çok harika bol fıstıklı nişan pastası, damattan gelen güllüoglu baklava, nişan çikolatası, annemin hazırladıgı harika sarmalar, börekler ve kurabiyeler... hiç birine elim değipte parmagımı bile yalamdım.. inşaallah bu iradeyle devam ederim.. haa yemeyince niye yemedin derler.. sonrada ayy nasıl kilo aldın, sen böyle değildin, bu yaşta bu kadar olmaz, ayy şunun fiizigi harika ona yakışmış ama bu sana bu kiloyla olmamış falan filan derler. derler de derler..
Rumuz:sevgi-liebe Başlangıç tarihi:26/01/2012
Başlangıç kg:93.1
Geçen hafta:86,6 Bu hafta:88 kg
Fark:+1,400
Toplam fark:5,1kg
Beden:xl
Spor:-
Boy:1,57
hedef:65
haftaya inş. toparlarım.taziye dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ederim
iyi geceler arkadaşlar bişey soracaktım lütfen cevap verirmisiniz yarın mercimekli köfte yapmayıdüşünüyorum ince bulgur ve kırmızı mercimek bunlar yasaklı yiyeceklerdenmi bana yazarmısınız lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?