günaydınnnn
nasıl zor uyandım bugün yahu
evde olup uyumak istiyorum ben yaaaa
sabah uyanamadığım için
beyaz peynir
5-6 adet yeşil zeytin
atıp ağzıma çıktım
şimdi de ayılmak için kahve içiyorum.
hadi kolay gelsin hepinize
.
Günaydın herkese;
kahvaltım;
1 muz, süt, ceviz, 1 kuru erik, 2 omega-3
Gunaydin fistiklar, yeni kalktim nasil zorlandim anlatamam, birazdan cocuklari okula birakip gelicem ozaman kahvalti yapicam, ne yiycemide bilmiyorum cerezim kalmadi, ama kuruyemis haric diger klasik yiycekler yerim bende. Herkese guzel bir gun diliyorum. Kacamaksizzzz
kızlar günaydın öncelikle beni kınamanızı istiyorum çünkü akşam misafirlikte arkadaşların ısrarı sonucu bir dilim pasta yedim
bi seferden bişey olmaz diye başımın etini yediler 1 haftadır bu diyeti yapıyorum ve ilk kaçamağımı yaptım bile
ve sporda yapamadım dün
sabah kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
yarım muz
1 tane kuru incir
1 tane ceviz
3 zeytin çok azda kaşar yedim
hayır bence sen iradesiz değilsin.. sadece biraz sıkılmış olabilirsin.. olur yaa... hayırlısıyla su bahar da gelse.. gör bak enerjin nasıl yerine gelcek.. motive olcan.. bide sen bebek istiyodun demi? benim alt komşum beden temizliği yaptı marnkinin.. vücut arındı 11 sene sonra arka arkaya 2 bebeği oldu.. kesinlikle öneriyorum.. benimde safram boşaldı resmen.. heralde yapmasayıdım, ameliyata giderdi olay..
aminnnözürdilerim ben hep senın bebegin var olarak hatırlıyordum ..
ama olsun insallah tez ve hayırlı bir zmanda bebegine kavusursun rabbim bütün isteyenlerin kucagını doldursun insallah..
İyi geceler kizlar
Simdi gorumcemin d.gununden dondum
Ya diyetteyken boyle yerlere gitmek,misafir gelmesi.......
Hicbirini istemiyorum
Bana yememek zor gelmiyorda insanlarin aaaaaa bu aksamlik ye,aziciktan birsey olmaz muhabbetleri beni olduruyor.
Neyse geceyi soyle kapattim
Bol salata
1 y.kasigi yogurtlu biber
1 y.k. Turp otu
1 y.k. Besamel soslu tavuk
10 findik
10 badem
2 tane d.gunu pastasi vardi(
Agzima surmedim
Ama 3 tane limonlu form biskuvi yedim(.
günaydınnnn
nasıl zor uyandım bugün yahu
evde olup uyumak istiyorum ben yaaaa
sabah uyanamadığım için
beyaz peynir
5-6 adet yeşil zeytin
atıp ağzıma çıktım
şimdi de ayılmak için kahve içiyorum.
hadi kolay gelsin hepinize
.
kızlar günaydın öncelikle beni kınamanızı istiyorum çünkü akşam misafirlikte arkadaşların ısrarı sonucu bir dilim pasta yedim
bi seferden bişey olmaz diye başımın etini yediler 1 haftadır bu diyeti yapıyorum ve ilk kaçamağımı yaptım bile
ve sporda yapamadım dün
sabah kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
yarım muz
1 tane kuru incir
1 tane ceviz
3 zeytin çok azda kaşar yedim
Gunaydin fistiklar, yeni kalktim nasil zorlandim anlatamam, birazdan cocuklari okula birakip gelicem ozaman kahvalti yapicam, ne yiycemide bilmiyorum cerezim kalmadi, ama kuruyemis haric diger klasik yiycekler yerim bende. Herkese guzel bir gun diliyorum. Kacamaksizzzz
Kizlar gunaydinnnnnn...
Kahvalti
Klasik karatay kahvaltisi....kizlar kahvaltida problem yokta ne oluyorsa sonra oluyor ama neyse kacamak yok ins.....bu hafta hersey
Guzel
Olacak
Ins........
günaydın herkese güzel bir gün diliyorummmm
günaydın kısceler kesin dönüş yaptım
1.öğün
1dilim kasar peynırı
1avuc beyaz peynır
2dılım domates
1ince dilim salam:26:
bir buyuk bardak çay
2adet omega 3 kapsul
günaydın sızlerede canlar bu ara kafam kalkmıyo uykuya doyamıyorum nedenkı ya yasayanlarınız varmı?
unuttuğum tatlardan bir kaç kere vicdan yapmadan yiyine ben de yine alışkanlık yaptılar cnm tadımlkk bile olsa almamak lazım özellikle tatlıyı!ama sana bişi diyimmi sen resimlerde iyi görünüyon cnm çok ta haksızlık etme kendinedün yemin ettim sekerli seyler- pasta-börek-çuku yemiycem diye bakalım ne kadar sürdürebilcemm
kaçamaksızSizlere de günaydınlar arkadaşlarrrGününüzün güzel geçmesi ve kaçamaksız bir gün dilerim hepimizee
hepinize günaydıııınn
Arkadaşlar ben de listeye girmek istiyorum.. bana sıra gelene kadar nasıl yapıldığını öğrenirim herhalde..(ben biraz teknoloji özürlüyüm de)
Dün yediklerimin bildirimini yapayım.
Sabah: 2 kayısı olarak haşlanmış yumurta, biraz ceviz, 10 zeytin, peynir,1 capia biber,1 çarliston biber,domates,salatalık (13:00 e kadar hiç acıkmadım)
öğle: 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kuru fasulye , 1 kase yoğurt , 1 çarliston biber (13:30 da yedim çok doydum diye düşündüm ama nedense 16:00 da açlık hissettim 2 ad kuru incir ve 2 ad ceviz yedim. 2 adet de omega 3-yeni aldığım için bu saate kaldı)
akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 4 kalem pirzola, nar ekşili bol salata, 1 bardak ayran. işten eve gelmem sofrayı hazırlayıp oturmamız maalesef ki 20:00-20:30 u buluyor. o yönden çok sıkıntılıyım arkadaşlar.. bir de nar ekşisi kullanabiliyormuyuz salataya onu sorayım sizlere????
dün hiç tatlı yemeden atlattımbakalım yarın ne yapacağım. yarın ofisteki arkadaşlardan birinin doğumgünü malum pasta olayı offf off
unuttuğum tatlardan bir kaç kere vicdan yapmadan yiyine ben de yine alışkanlık yaptılar cnm tadımlkk bile olsa almamak lazım özellikle tatlıyı!ama sana bişi diyimmi sen resimlerde iyi görünüyon cnm çok ta haksızlık etme kendine
kaçamaksızinş.cnm
Herkese günaydın !
Bu sene kış uzadı canım vücut da şaşırdı kendini..
kahvaltımmmmm
1 haşlanmış yumurta
domates,biber
peynir
zeytin
1 portakal
yeşil çay
evet benim ki hastalık.. herşeyi önceden yazarım.. sonra yazarım karşılaştırım.. girdisi çıktısı, artısı eksisi.. galiba aynıyız.. bide sana şey diycektimyaa.. havuç.. kalorisi daha fazla oldugu için ben tercih etmiyorum onun yerine ceviz+yeşillik aynı vitaminleri barındırıyor.. istersen dene.. inşaallah ulaşcaz hedefimize .. ha bide yürüyüş bandı var bende de 5,6 ile gidince vücut kendini kasmıyo ve su tutmuyor.. bi ara 5,9-6 ile gidiyim dedim.. cık.. aaa.. olmadı.. tartı istediğim gibi değildi bide kaslar şiştiği için pek hoş gözükmüyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?