Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin fistiklar, yeni kalktim nasil zorlandim anlatamam, birazdan cocuklari okula birakip gelicem ozaman kahvalti yapicam, ne yiycemide bilmiyorum cerezim kalmadi, ama kuruyemis haric diger klasik yiycekler yerim bende. Herkese guzel bir gun diliyorum. Kacamaksizzzz

kızlar günaydın öncelikle beni kınamanızı istiyorum çünkü akşam misafirlikte arkadaşların ısrarı sonucu bir dilim pasta yedim
bi seferden bişey olmaz diye başımın etini yediler 1 haftadır bu diyeti yapıyorum ve ilk kaçamağımı yaptım bile
ve sporda yapamadım dün
sabah kahvaltıda:
2 haşlanmış yumurta
yarım muz
1 tane kuru incir
1 tane ceviz
3 zeytin çok azda kaşar yedim

Günaydın herkese;

kahvaltım;
1 muz, süt, ceviz, 1 kuru erik, 2 omega-3

günaydın sızlerede canlar bu ara kafam kalkmıyo uykuya doyamıyorum nedenkı ya yasayanlarınız varmı?

dün yemin ettim sekerli seyler- pasta-börek-çuku yemiycem diye bakalım ne kadar sürdürebilcemm

duymuştum zamanında marankinin bu olayını...sanırım onun bir vakti var değil mi?
komşuna ne mutlu !
özürdilerim ben hep senın bebegin var olarak hatırlıyordum ..
ama olsun insallah tez ve hayırlı bir zmanda bebegine kavusursun rabbim bütün isteyenlerin kucagını doldursun insallah..
aminnn

ucuz atlatmışsın aslım...aynen öyle bi kereden bişi olmaz diyenler,artık iyisin yiyebilirsin diyenler..hepisine

Kizlar gunaydinnnnnn...
Kahvalti
Klasik karatay kahvaltisi....kizlar kahvaltida problem yokta ne oluyorsa sonra oluyor ama neyse kacamak yok ins.....bu hafta hersey
Guzel
Olacak
Ins........

günaydın herkese güzel bir gün diliyorummmm

günaydın kısceler kesin dönüş yaptım
1.öğün
1dilim kasar peynırı
1avuc beyaz peynır
2dılım domates
1ince dilim salam:26:
bir buyuk bardak çay
2adet omega 3 kapsul

Sizlere de günaydınlar arkadaşlarrr Gününüzün güzel geçmesi ve kaçamaksız bir gün dilerim hepimizee

dün yemin ettim sekerli seyler- pasta-börek-çuku yemiycem diye bakalım ne kadar sürdürebilcemm
unuttuğum tatlardan bir kaç kere vicdan yapmadan yiyine ben de yine alışkanlık yaptılar cnm tadımlkk bile olsa almamak lazım özellikle tatlıyı!ama sana bişi diyimmi sen resimlerde iyi görünüyon cnm çok ta haksızlık etme kendine
Sizlere de günaydınlar arkadaşlarrr Gününüzün güzel geçmesi ve kaçamaksız bir gün dilerim hepimizee
kaçamaksız inş.cnm

hepinize günaydıııınn

Arkadaşlar ben de listeye girmek istiyorum.. bana sıra gelene kadar nasıl yapıldığını öğrenirim herhalde..(ben biraz teknoloji özürlüyüm de)

Dün yediklerimin bildirimini yapayım.

Sabah: 2 kayısı olarak haşlanmış yumurta, biraz ceviz, 10 zeytin, peynir,1 capia biber,1 çarliston biber,domates,salatalık (13:00 e kadar hiç acıkmadım)
öğle: 1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak kuru fasulye , 1 kase yoğurt , 1 çarliston biber (13:30 da yedim çok doydum diye düşündüm ama nedense 16:00 da açlık hissettim 2 ad kuru incir ve 2 ad ceviz yedim. 2 adet de omega 3-yeni aldığım için bu saate kaldı)
akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 4 kalem pirzola, nar ekşili bol salata, 1 bardak ayran. işten eve gelmem sofrayı hazırlayıp oturmamız maalesef ki 20:00-20:30 u buluyor. o yönden çok sıkıntılıyım arkadaşlar.. bir de nar ekşisi kullanabiliyormuyuz salataya onu sorayım sizlere????

dün hiç tatlı yemeden atlattım bakalım yarın ne yapacağım. yarın ofisteki arkadaşlardan birinin doğumgünü malum pasta olayı offf off

Sabah kalkınca srıkelı su

kahvaltı:1 muz bıraz cevız 1 bardak sut

oglen: Ufak bır tabak bol salatalı doner

aksam : 2 haslanmıs yumurta

bır saat yuruyus

bol su yesılcay form cayı

bu arada arkadaslar ılk hedefım 99 ıcın yolun yarısını gecmıs durumdayım 21.500 kg verdım umarım bır 20 kılo daha gıder.

Not:gul63 hayranım sana ıdolumsun supersın ya darısı bana olsun ınsallah.

pardon ne içtiğimi yazmayı unutmuşum. 2,5 litre su, 3 fincan çay, 1 fincan filtre kahve
spor: maalesef ki bütün gün bilgisayar karşısında oturmuş evde de hiç vakti olmamış gece 24:00 e kadar mutfaktan çıkamamış bir bayanım

canım ya kendime sinir oluyorum ya güle baksana masalh hiç çiko tatlı pasta yasaklı bisey girmiyor ağzına. sonra diyoruz bide nasıl düzenli veriyor massallh diye. bizde düzenli yapsak veririz. ben yemiyom yemiyom haftasonu yok canım çekince hooppp yiyorum. kendime kızıyorum ya 56-57 olsam iyi olcam ve bu zaman kaybı oluyor arada kaçamak yapmak.

bu 3. haftam sporda düzenli yanı ha farkettim olmayan kotum olmaya basladı . ama baskül öle ahım sahım bir fark vermiyor. bende dün spor yaparken yemin ettim ağzıma sürmiycem diye.
çünkü gecen hafta ben kabak tatlısı+ mercimek köfte+poğaca+kek+börek+minik kare gofret nerdeyse koca paketi yedim +9 katlı gofret+bitter çiko+nutella 3-4 kasık yedim ha hapsını 1 oturusta yemedim ama 3 günde yedim yanı kızıyorum o kadar ugras 3 günde mahvet herseyi

Hepinize günaydın kızlar..
Ben sürekli diyet girişimlerinde bulunmuş, kiminde fıstık gibi olup, 6 ay sonra geri almış, kiminde ikinci günde pes etmiş birisiyim..
İradem sıfır.. KK 'da bile kaç kere listelere yazıldım da bişey yapamadım..

Dün bir yemin ettim.. Artık bu lanet olası kilolardan kurtulmaya dair.
Kuzenimi de örgütledim :)

hayatımdan ekmek, pilav, makarna ve şekerli herşeyi çıkardım dün itibari ile..
Ve size dünkü başlangıç kilomla bu sabah ki kilomu yazıorum..

12.03.2012 - 87,300 kg
13.03.2012 - 86.700 kg

600 gram eksideyim allahıma şükür..

Ama durun bu daha sadece ufacık bir adım ne zmanki ben 7 'li rakamları görürüm işte ozman ben bu işi başarıcam kızlar dicem size..

5 sene önce 56 kiloydum ve fıstık gibiydim.. ama şimdi tam 30 kg fazlam var..

Lütfen birbirimize destek olalım minnoşlar...

Sevgilerimleeeee

günaydınn kızlarrrrrr sonundaa antalya dan döndümmmm. süperrr bir hafta sonuyduu geerçektenn.
tek kötü yanıı açık büfe olmasıydııı(( o da bana + 500 gr olarak geri döndüüü
karatydan çıkmamaya özen gösterdim ama tatlılardaa cozuttum birazz :26::26::26:
şimdiiii sonn hız devammmmmmmmmmmm

belkide dedigin gibi havuc ve spordaki hızım olabilir bakalım bu sabah havuc yemiştim tüüüh niyse yarından ihtibaren yemeyim ama sporu bu aksam hızını düsüreyim ben 6.5 yapıyordum simdi ise 5.5 ile 6 arası yapayım bakalım dogru söyledin ben bu konuyu pek incelememistim bi dikkat edeyim mart sonuna kadar deneyim kilo verme hızı artarsa valla cok sevinir ve beni mutlu etmis olursun bu ayrıntıya dikkat ettigin icin simdiden tesekkürler arkadasım benim

Son düzenleme:
günaydın herkeseee

kahvaltımı yaptım.. 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 biber, 1/2 çb fındık fıstık karışık, peynir, şekersiz çay

şimdi civanperçemi çayımı içiyorum regl olabilmek için.umarım işe yarar:26::26:

birazdan da zumba yaparım 1 saat...çok gaza geldim haftaya mutlaka eksilerde olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…