Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

10 adet zeytinim,avucici kadar peynirim,1 cay bardagı fındıgım,2 adet kuru incirim,havuclu maydonozlu salatam,2 adet lop köy yumurtam,2 kapsül omega3

aksam yemegim18:00) sarmsaklı ev yapımı tarhana corbası,etli kerviz yemegi,2 adet kuru incir

sporum23:30-24:00):oglus ancak uyudu 30 dk hız :6 254 kalori 3.14 m

Herkese merhaba, arkadaşlar dün topiğe attığım mesajı daha önce görmüş olmama rağmen şu an göremiyorum. Acaba neden? Mesajda menü bildirimi yapmıştım. Bir fikri olan var mı acaba ?

Bu arada yediklerimi de yazayım.

Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, maydanoz, 3 zeytin, 1 k.ç bardağı fındık, 1 kivi

30 dk yürüdüm.

herkese merhaba...3.gün...sabah -karatay kahvaltısı,1bardak kakaolu süt,ikindi-balık,salata,tahinli helva...bol su,bitki çayı,1 saat yürüyüş...

merhaba arkadaşlar
birazdan arkadaşa gideceğim uzun zamandır giyemediğim bir eteğimi giydim çok mutluyum

kahvaltımı yazayım
2yumurtadan lorlu omlet
zeytin
tere
ceviz
süt omega 3lerim

inşallah sosyalleşeyim derken kaçamak yapmam

hoş geldin...burda gerçekten herkes birbirine destek oluyor.bende yeniyim,burdaki yorumları her gün okuyorum,motive oluyorum...başarılar...

Kizlar birsey sormak ist.tavuk suyundan yapilan corbalarin sakincasi varmi.
Benim aksam menum kereviz yogurt salata

slm kankalar nasılsınızzz bana müfettis geldievrak mevrak isleri hallettik . ben yeşil çay içiyordum demek diyet yapıyosun dedi bende evet dedim sonra dedi ki sen onu bunu bosver karatay diyeti yap dedi aa nerden biliyosunuz dedim sasırdım . normalde hiç kimse demezde genelde ben anlatırdım herkese. bi arkadasım dedi 20 kilo verdi bu diyetle dedi . kitabını almamıs internetten takip ediyor dedi muhtemelen bizim burdan kim acaba 20 kilo veren kim var ankaralı olcak yada müfettis sevinç hanımı tanıyan kartaycı

leylakçım en güzeli tokum demek tokken yiyince midemde yanma yapyıor dersin,tabağını da paket yaptır gelince çocuğuna verirsin
o olmayan eteklerin içine girmek çok güzel bir duygu

Kizlar birsey sormak ist.tavuk suyundan yapilan corbalarin sakincasi varmi.
Benim aksam menum kereviz yogurt salata

tavuk suyu tablet kullanmadıkça sorun olmaz bence, sonuçta tavuk yasak değil (tabi köy tavuğu olması makbul ama onu da bulmak pek kolay değil yani)

geçmiş olsun canım bisitlet alayım diyordum almıyım mı yaa :26:

bu hafta regl yüzünden kg veremedin ya,haftaya güzel bi sonuç alacaksın eminim
bende 2 gündür reglimi bekliyorum ama yok,test de yaptım bebiş de yok.haftaya kadar gelse geçse de şişliğim bitse
canım sıcak duş regli olmak için birebir hatta sıcak suya oturmak hemen getiriyo.ben geçiktimi kaplıcaya gidiyorum eve gelmeden geliyo..inşallah tez zamanda kucagına alırsın bebişini canım ..facen yokmuydu merak ettim seni hemşom :26:
boyun kaç canım beden kitle endeksin çok düşükte merak ettim

gerçekten diyet yapmak asosyal bir yaşam biçimi kim nederse desin bu böyle

1. ögün 7:00
1 bardak ılık su
2 muz
2 incir
yarım
yumurta
2. ögün 12:00
2 köfte
4 kaşık nohutlu bamya yemegi
turp salatası
3. ögün
eşim kısır istedi lahanada haşlıycam

Gunaydin, Tunaydin arkadaslar ..
Bugünkü sabah menüm ; 1 kahve, 1 açık çay bir kaç kavurma bir iki sebze bol boool su

bu sabah moralim çok bozuk kocişle tartıştık küstük uzun zaman sonra ilk defa
neyse bu sabah ilkleri yaşıorum zaten
ilk defa karatay kahvaltısı yapmadım
1 bardak süt ve peti bör büsküvi :18: saat 9 da yedim bunları
5 saat oldu çok acıktım bol su ve yeşil çay içtim
1 saat sonra yerim
mercimekli kıymalı lahana sarması yaptım pişiyo
bi daha da yemem artık herhalde bugün
yersem de paylaşırım

Ayy kizlar nihayet kitap bugun elime gecti netten ismarlamistim, simdi daha iyi olucak hersey yasaklari daha net ogrenicem ve asla yemiycem, bugun okumaya basliyorum

canım arkadasım seni yanlıs yönlerdirmek istemem ama hem cok can sıkıcı
hem de benım hosuma gitmedi
eger ki bi alet alacaksan yürüme bandı al hoca en cok yürümeyi öneriyor bütün vucüt calsıyormus
ben istiyorum ama alma gibi bir imkanım yok bisikleti baskasından almıstımm dedigim gibi bacaklarımın üst kısmı daha şişik duruyor
ve ölçülerime baktıgım da diger bölgelerde bariz incelmeler varken bacaklarım dan sadece 2 cm incelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…