Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam canım saol banada bi arkadaşım verecekti geçici olarak o zaman almıyım..havalar ısınıyo tabana kuvvet yürüşler yaparım artık

a 101 de bu hafta mekik aleti var alsammı deyom zati düsünüyordum da vooiit markanınkine benziyor markası yazmıyor ama ne dersiniz zaten lesli ile yürüyorum bide pahalı bisi alıpta atıl durcana hergün 20 dk o aletle yapsam iyi olur gibi geliyor 39 lira :44::44::44:

kzılar yogurt iilaki celik tencerede mi mayalanmalı teflon olmaz mı bilgisi olan yardım etsin lütfen beklıyorum

canım benim ya.bende kaçgündür fenaydım dün akşam bir konuştuk pir konuştuk sakin sakin
anlaştık yani arayı düzelttik darısı başına canım
aman bu kocalar niye üzer bizi anlamam

anneme yaklaşık 15 sene önce ev hediyesi olarak yoğurt makinesi hediye gelmişti hatun bu 15 senede 1 kere kullandı geçen gün kendisinden istedim mırn kırın falan fistan
aaaaa dedim ver bakiyim deniyim vercem dedim sinir etti beni (cimrrrriiii)
anaaaam bir yaptımki bomba eşim dediki bir daha hazır yoğurt istemem
vallahi süper

tatlım ya benım alt komsunun mekik aleti var .. denedim ama inan kendi kendime daha rahat yapıyorum
resmini bulursam kyucam şimdi

yogurt makineleri pahalı ama tatlım ya :26:
ben evde mayalıyorum normalde ama hep celikte yapmıstım teflon da olmaz mı acaba

Merhaba,
Ben Canan Hocanın kitabını okuyup bir sağlık çalışanı olarak mantıklı buldum. Dün itibariyle diete başladım . Nette neler var diye dolanırken bu formu farkettim. Çok hoşuma gitti. Ne güzel Grup Terapisi yapıyorsunuz. Bende bildirimlere başlıyayım ki listeye eklenebileyim:)
Sabah:2 kayısı yumurta, avuçiçi peynir, roka, 8 zeytin ,4 gün kurusu kayısı, ceviz
Öğlen :Karnıbahar yemeği,yeşil salata, 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam:Balık ızgara, Yeşil salata, 1 portakal bol su

kızlar bahar yorgunluğumudur nedir sürekli uyumak istiyorum yoksa diyettenmi bilemedim bir türlü
benim gibi olan varmı?

nasıl nerde yani.:44:.hangi kapta diye soruyorsan ben çelik tencerede mayalıyorum...

evet kap olarak tatlım

ben henüz bilmiorum cnm

(

teflonda hiç yapmadım.:44:.ama tenceren yeniyse olabilir.......:13:

offf ne eringecim büyük celik tencerelerim bazamın için de
2litre alıyordum sütü küçük tencerede mayalıyordum bu sefer cok aldım sütü
neyse bana bazayı acma yolu gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…