Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba arkadaşlar bu sabah okulda 1 bardak süt,1 yeşil elma yedim ,3 bardak su içtim.Öğlen eve geldim kefir yapmıstım 1 bardak içtim,biraz fıstık yedim öğle yemeğimi hazırladım kıyma ve havuçlu karnıbahar yemeği yaptım.Bir tabak ondan yedim 1 kase yoğurt yedim.Akşamada hamsi tava(az yağda)Bol roka salatası.1 saatte bantta yürüyüş yapacağım.

ben değilim

ühühü yogurt nerde mayalanır bilen yok mu

Canım tabiki cam kaplar en sağlıklısı ama ben çelik tenceresinde mayalıyorum yemeğe başlamadan 2 gün buzdolabında bekletiyorum böylece yoğurt sertleşiyor,sulanmıyor süper bişey oluyor :)

selam kızlar bugun arkadasta kahvaltıdaydım 4 kısıyız artık onlarda karatay yapıyo her hafta bırımızde yapıyoruz.cok eglencelı oluyo.hemen yazayım menuyu

1 yumurta
melemen
domates
beyaz peynır
4 zeytın
2 gunkurusu
1 hurma
tel peynır
omega3
yesılcay
sıyah cay

ıkıncı ogun(henuz yemedım yıycem)

1 kase yogurt
1 tabak karalahana yemegı

ben cam,kavanoz,porselen,yogurt kapları herseye mayalıyorum farketmiyor. süt elini yakmayacak. kural bu

canım ya bıraz ayrıntılı anlatırmısın ılk baslarda guzel mayalıyodum son bırkac defadır tam mayalanmıyo boyle nasıl dıyım krema gıbı bısey oluyo yogurt tadı olmuyo

1.öğün: 2 haşlanmış yumurta , peynir, 8 zeytin, biber , şekersiz çay

2.öğün: 1 parça tavuk pirzola, 2 kuru dolma , 6 sarma ;;(dolma ve sarmalar kıyma ve bulgur karışık oldu)

spor: zumba sculpt&tone+ flat abs (toplmda 1 saat oldu) belki akşama yürüyüşe de çıkarım

sıvı:1.5 lt oldu şimdiye kadar bu kadar daha içerim

ühühü yogurt nerde mayalanır bilen yok mu

Canım tabiki cam kaplar en sağlıklısı ama ben çelik tenceresinde mayalıyorum yemeğe başlamadan 2 gün buzdolabında bekletiyorum böylece yoğurt sertleşiyor,sulanmıyor süper bişey oluyor :)

sarımsaklı tarhana corbası (dün aksamdan kalan bitsin dedim),beyaz lahana kırmızı lahana rok akarısımı salata,piyaz

ben sizi takip ediyorum surekli ama bi turlu yazmaya ve baslmaya cesaret edemedim.beni de aranıza kabul edermisiniz?
aslında cok fazla kilom oldugu soylenemez ama bende takıntı oldu kilo meselesi neden bilmiyorum.
bu diyeti saglıklı olmak bi kac kilo vermek için yapmak istiyorum.
ticker filan nerden olusturuldugunu bilmiyorum
hergun menumu bildiririm
lutfen bana yardımcı olun

Benim yoğurdumu annecim mayalıyor sağolsun.
Boş yoğurt kabım var hani bim'in büyük yoğurtları varya onun kabından...
Onun içinde mayalıyor
bende bende

canım ya bıraz ayrıntılı anlatırmısın ılk baslarda guzel mayalıyodum son bırkac defadır tam mayalanmıyo boyle nasıl dıyım krema gıbı bısey oluyo yogurt tadı olmuyo

canım süt kaynıycak ve sogumaya baslıycak kucuk parmagınla kontrol etcen ben sıcak mayalayınca sulu olur. simdi elini yakmayacak ama sıcaga yakın olmalı. 1 kıloya 1 kasık yogurt katarım. yogurdu bıraz sutla ılıtırıp karıstırıp agzını kapatırım bezi önceden altına sererım .kımıldatmamak ıcın. ustunude örterim tezgahın ustunde 4 saat sonra acarım. hemen buzdolaba koyarım sabah bırazdaha sertlesir. hazır olur. ama yogurt işi biraz tecrube olcak sulu olan yogurtu kesey ekoy süzme olarak yeyın. zamnla sende öğrenirsin sabır.

bir tabak kırmızı et haslama baharatla
1 kase yogurt
turp 1 tane
maydonoz bır tutam aksam yemegım

bugunku tek kacamagım nescafe sut tozsuz ve sekersız kucuk fıncanla

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3

akşama da ızgara piliç şiş yiyeceğim,sanırım yine yoğurdum olur

merhabalar

ben omega3 kapsülünü günde kaç tane almalıyım arkadaşlar?? bugün biryerlerde okudum kansızlık derdi olanlar çok zor kilo veriyorlarmış. sizin bilginiz var mı?? bende aşırı derecede kansızlık varda

yaa yediklerinize bakıyorum da ben çok yiyorum galiba ama yinede bir kaç saat sonra açlık hissediyorum.offf offff

bir tabak kırmızı et haslama baharatla
1 kase yogurt
turp 1 tane
maydonoz bır tutam aksam yemegım

bugunku tek kacamagım nescafe sut tozsuz ve sekersız kucuk fıncanla

filtre kahve içebilirsin hocanın bir röportajında okumuştum. ben öyle yapıyorum günde bir fincancık (büyük bir fincan )

merhaba...bir sey sormak istiyorum:bu diyete lahana çorbası içilebilir mi?cevap için şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…