Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar sizi uzun sure takip ettikten sonra 2 hafta once felan bende araniza katilmistim bu sefer kesin kararliydim zayiflamak icin 2-3 gun menumu paylastim araniza katiliyordum kii annemle babamdan telefon aldim bosaniyorlarmiss Ben yurt disinda yasiyorum onlar turkiyede onlar orada ben burada olunca 2 kat artti uzuntum Cok uzuldum kahroldum diyette gume gitti tabi buraya da yazamadim menulerimi felan ama bir kac gundur tekrar basladim.Beni araniza tekrar alabilecekmisinizEv hanimiyim simdilik yapacak ugrasacak hicbirseyim yok 7 kilo aldim 2-3 ayda.Acaba abanada bu kilo verme yolunda destek olabilirmisiniz?

İyi akşamlaarrr hatunllarrr

Öğle
3 lahmacun biraz dozu kaçtı valla
marul taze soğan
ayran

Akşam
Arabaşı çorbası(hamursuz)
bulgurla sarılmış yaprak sarma
çörek otlu ve keten tohumlu yoğurt (salatalarınıza z.yeğı mutlaka ekleyin benim eksiğim bu)
3 fındık
2 omega 3 kapsül
bir ısırık lahmacun

Son düzenleme:
Maşallah Müthiş bir sonuç,tebrik ederim

amin canım,face im yok tatlım,kullanmıyorum

Hoşgeldin aramıza, umarım sorunlarınız bir an önce biter. Burayı takip et inan çok iyi gelecek sağlığın için de kilo verme açısından da. Menülerini bildirdikçe burayı daha çok takip edersin. Sen devam ettiğin sürece herkes destek olacaktır merak etme

dört aydır sizleri takip ediyorum merak ettiğim bir şey var herkes arada kaçamak yapıyor regl dönemlerinde kilo verme durabiliyo bazı dönemler bir iki hafta kilo verilemiyor herkes ben de dahil bunları yaşıyor bunun tek istisnası gül63 arkadaşımız yaklaşık bir yıldır düzenli her hafta bir kilo veriyor ve takip ettiğim kadarıyla hiç kaçamak yapmıyor bunun sırrını merak ediyorum yada gerçekten böyle biri var mı

Sen de hoşgeldin, tabiki neden kabul edilmeyesin

Hergün yediklerini paylaş daha çok motive olursun. Karatay zaten sadece kilo verme amaçlı değil sağlıklı yaşam biçimi o yüzden çok doğru bir karar vermişsin. tickerfactory.com dan ticker oluşturabilirsin, forumda aratırsan ayrıntılı bilgi vardı onunla ilgili.

iyi akşamlarrr kızlarr
akşam yemeğimm

1 büyük kase tarhana çorbası
1 büyük tabak marul salatası
1 bardak ayran
1 avuç karışık kuru yemiş
2 gün kurusuuu

karataya başlamak istiyorum kitabımı sipariş ettim 6 ay dukan yaptım sonunda evdekiler ve ben pes ettim 4 ay aradan sonra tekrar diyete başlamak istiyorum. karar malesef sağlık sorunları ilaç kullanımı ve bir anda deli gibi yeme sonucunda 15 kg almış bulunuyorum benide aranıza kabul edermisiniz

Son düzenleme:

Merhaba, omega-3 günlük 2-3 gr alınmasını tavsiye ediyor hoca. bu nedenle kaç tane içeceğin kullandığın omega-3ün mg'ına bağlı. Mesela ben 500 mglık kullanıyorum, çoğunlukla sabah 2 akşam 2 şeklinde (bazen akşamları içmeyi unutabiliyorum), genelde arkadaşlar da o şekilde kullanıyor. Ama 1000 mglık kullanıyorsan birer tane alabilirsin bence.

Kansızlık konusunu bilmiyorum :26:

Çabuk acıkıyorsan mutlaka yediklerinde sorun vardır, glisemiks indeksi yüksek yada işlenmiş ürün tüketiyorsan onlar çabuk acıkmana sebep olur.

Bu gun ki menum yanlisim ve eksikligim varsa soylermisiniz lutfen

Sabah(10.30) kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su

2 haslanmis yumurta 10 zeytin avuc ici peynir yesillik omega 3

1-2 saat sonra limonlu yesil cayim

AKSAM(16:00) kiymali yogurtlu tuzsuz ispanak yemegim yesillik

2.5 lt suyumuda tamamladimmi tamamdir :)

Merhabalar,
Aslında sizi 10 gündür sıkı bir şekilde takip ediyorum ve bugün de Karatay beslenmesinde 9. günüm,ama bir türlü şimdiye kadar forum'a katılamamıştım.
Hiçbir kaçamak yapmadan,tamamıyla tadını çıkarark uyguluyorum. Ayrıca omega-3 ve antioksidana da geçen hafta başladım.
Hepinizin farkındalığınıza,azminize,sabrınıza ve kararlılığınıza hayran kaldığımı da belirtmeden edemeyeceğim. Buradaki birlikteliğin bu beslenmede faydasının çok olduğuna eminim.

tamam canım cok tskler bu bılgılerı goz onunde bulunduracam

evet canım sitasinde açıklanıyor tarhleri.. hatta en yakın 1-8 nisan arasında yapılcak.. ben iki kere yaptım.. resmen safram taş çamur dolmuş.. abuk sabuk gıda tüketmekten.. güya benim hiç bir rahatsızlıgım yoktu.. saglık için yapym demiştim..
canım yaa.. kalpler karşılıklı.. hedefler bir.. başarıcaz inşaallah..
bak ne kadar güzel olmuş menün.. ögrenciye göre çok iyi kalkmışın altından.. kolay gelsin..

ne mükemmel duygudur o olmayan etegin olması.. harikası canım tebrikler..

arkadaşlar bugün 2.günüm ve gayet iyi gidiyor.

pazartesi: sabah : 8 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 yumurta
1 domates
1 çay bardağı ceviz
öğlen : 1 ufak yoğurt
yarım cay bardağı ceviz

akşam: 1 biftek
1 tabak karnabahar
1 kase mercimek çorb
salata

salı : sabah .. 1 domates,peynir,2 yumurta,6 zeytin ve çay
öğle: yoğurt ve fındık
akşam: karnabahar,2 kase çorba ve 1 domates

şuanda çayımı içiyorum :) dün 30 dk yürüyş yaptm inş bugnde yapcm..sizce nasıl ..çok mu yemek yiyorm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…