Bildirim:12/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 70.5kg Bu hafta:69.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:50.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
canım sıcak duş regli olmak için birebir hatta sıcak suya oturmak hemen getiriyo.ben geçiktimi kaplıcaya gidiyorum eve gelmeden geliyo..inşallah tez zamanda kucagına alırsın bebişini canım ..facen yokmuydu merak ettim seni hemşom :26:
Kizlar sizi uzun sure takip ettikten sonra 2 hafta once felan bende araniza katilmistim bu sefer kesin kararliydim zayiflamak icin 2-3 gun menumu paylastim araniza katiliyordum kii annemle babamdan telefon aldim bosaniyorlarmissBen yurt disinda yasiyorum onlar turkiyede onlar orada ben burada olunca 2 kat artti uzuntum Cok uzuldum kahroldum diyette gume gitti tabi buraya da yazamadim menulerimi felan ama bir kac gundur tekrar basladim.Beni araniza tekrar alabilecekmisiniz Ev hanimiyim simdilik yapacak ugrasacak hicbirseyim yok 7 kilo aldim 2-3 ayda.Acaba abanada bu kilo verme yolunda destek olabilirmisiniz?
merhaba...bir sey sormak istiyorum:bu diyete lahana çorbası içilebilir mi?cevap için şimdiden teşekkürler....
ben sizi takip ediyorum surekli ama bi turlu yazmaya ve baslmaya cesaret edemedim.beni de aranıza kabul edermisiniz?
aslında cok fazla kilom oldugu soylenemez ama bende takıntı oldu kilo meselesi neden bilmiyorum.
bu diyeti saglıklı olmak bi kac kilo vermek için yapmak istiyorum.
ticker filan nerden olusturuldugunu bilmiyorum
hergun menumu bildiririm
lutfen bana yardımcı olun
merhabalar
ben omega3 kapsülünü günde kaç tane almalıyım arkadaşlar?? bugün biryerlerde okudum kansızlık derdi olanlar çok zor kilo veriyorlarmış. sizin bilginiz var mı?? bende aşırı derecede kansızlık varda
yaa yediklerinize bakıyorum da ben çok yiyorum galiba ama yinede bir kaç saat sonra açlık hissediyorum.offf offff
bende bende
canım süt kaynıycak ve sogumaya baslıycak kucuk parmagınla kontrol etcen ben sıcak mayalayınca sulu olur. simdi elini yakmayacak ama sıcaga yakın olmalı. 1 kıloya 1 kasık yogurt katarım. yogurdu bıraz sutla ılıtırıp karıstırıp agzını kapatırım bezi önceden altına sererım .kımıldatmamak ıcın. ustunude örterim tezgahın ustunde 4 saat sonra acarım. hemen buzdolaba koyarım sabah bırazdaha sertlesir. hazır olur. ama yogurt işi biraz tecrube olcak sulu olan yogurtu kesey ekoy süzme olarak yeyın. zamnla sende öğrenirsin sabır.
filtre kahve içebilirsin hocanın bir röportajında okumuştum. Ben öyle yapıyorum günde bir fincancık (büyük bir fincan)
kocama gösterdim ben hangisiyim elmayım acaba diye? baktı baktı.. sen elma değil havuçsun dedi..
evet canım sitasinde açıklanıyor tarhleri.. hatta en yakın 1-8 nisan arasında yapılcak.. ben iki kere yaptım.. resmen safram taş çamur dolmuş.. abuk sabuk gıda tüketmekten.. güya benim hiç bir rahatsızlıgım yoktu.. saglık için yapym demiştim..duymuştum zamanında marankinin bu olayını...sanırım onun bir vakti var değil mi?
komşuna ne mutlu !
aminnn
ucuz atlatmışsın aslım...aynen öyle bi kereden bişi olmaz diyenler,artık iyisin yiyebilirsin diyenler..hepisine
canım yaa.. kalpler karşılıklı.. hedefler bir.. başarıcaz inşaallah..belkide dedigin gibi havuc ve spordaki hızım olabilir bakalım bu sabah havuc yemiştim tüüüh niyse yarından ihtibaren yemeyim ama sporu bu aksam hızını düsüreyim ben 6.5 yapıyordum simdi ise 5.5 ile 6 arası yapayım bakalım dogru söyledin ben bu konuyu pek incelememistim bi dikkat edeyim mart sonuna kadar deneyim kilo verme hızı artarsa valla cok sevinir ve beni mutlu etmis olursun bu ayrıntıya dikkat ettigin icin simdiden tesekkürler arkadasım benim
bak ne kadar güzel olmuş menün.. ögrenciye göre çok iyi kalkmışın altından.. kolay gelsin..günaydın herkeseee
kahvaltımı yaptım.. 2 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 biber, 1/2 çb fındık fıstık karışık, peynir, şekersiz çay
şimdi civanperçemi çayımı içiyorum regl olabilmek için.umarım işe yarar:26::26:
birazdan da zumba yaparım 1 saat...çok gaza geldim haftaya mutlaka eksilerde olacağım...
merhaba arkadaşlar
birazdan arkadaşa gideceğim uzun zamandır giyemediğim bir eteğimi giydim çok mutluyum
kahvaltımı yazayım
2yumurtadan lorlu omlet
zeytin
tere
ceviz
süt omega 3lerim
inşallah sosyalleşeyim derken kaçamak yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?