evet canım sitasinde açıklanıyor tarhleri.. hatta en yakın 1-8 nisan arasında yapılcak.. ben iki kere yaptım.. resmen safram taş çamur dolmuş.. abuk sabuk gıda tüketmekten.. güya benim hiç bir rahatsızlıgım yoktu.. saglık için yapym demiştim..
canım yaa.. kalpler karşılıklı.. hedefler bir.. başarıcaz inşaallah..
bak ne kadar güzel olmuş menün.. ögrenciye göre çok iyi kalkmışın altından.. kolay gelsin..
ne mükemmel duygudur o olmayan etegin olması.. harikası canım tebrikler..
canı sakın havalara aldanıp sinirlerinizi tepenize çıkarmayın... sakin sakin sakin.. olalım.. bahar gelcek herşey çok güzel olcak inşaallah..bu sabah moralim çok bozuk kocişle tartıştık küstük uzun zaman sonra ilk defa
neyse bu sabah ilkleri yaşıorum zaten
ilk defa karatay kahvaltısı yapmadım
1 bardak süt ve peti bör büsküvi :18: saat 9 da yedim bunları
5 saat oldu çok acıktım bol su ve yeşil çay içtim
1 saat sonra yerim
mercimekli kıymalı lahana sarması yaptım pişiyo
bi daha da yemem artık herhalde bugün
yersem de paylaşırım
menün güzel ayvayı yemesiydin.sabah 1yımırta 10 zeytin 1 parça peynir
öğlen mercimekli köfte badem ayva
ne kasrışık menü dimi
evet burası çok güzeldir.. herşeyi birlikte paylaşarak atlatırız... yani bana göre.. sende katılmışsın hoşgelmişsin..Merhaba,
Ben Canan Hocanın kitabını okuyup bir sağlık çalışanı olarak mantıklı buldum. Dün itibariyle diete başladım . Nette neler var diye dolanırken bu formu farkettim. Çok hoşuma gitti. Ne güzel Grup Terapisi yapıyorsunuz. Bende bildirimlere başlıyayım ki listeye eklenebileyim:)
Sabah:2 kayısı yumurta, avuçiçi peynir, roka, 8 zeytin ,4 gün kurusu kayısı, ceviz
Öğlen :Karnıbahar yemeği,yeşil salata, 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam:Balık ızgara, Yeşil salata, 1 portakal bol su
kapalı hava sendromuymuş.. bende öyleyim ama aldanmayalım.. güneş çıkacak herşey çok güzel olcak inşaallah...kızlar bahar yorgunluğumudur nedir sürekli uyumak istiyorum yoksa diyettenmi bilemedim bir türlü
benim gibi olan varmı?
selam kızlar bugun arkadasta kahvaltıdaydım 4 kısıyız artık onlarda karatay yapıyo her hafta bırımızde yapıyoruz.cok eglencelı oluyo.hemen yazayım menuyu
1 yumurta
melemen
domates
beyaz peynır
4 zeytın
2 gunkurusu
1 hurma
tel peynır
omega3
yesılcay
sıyah cay
ıkıncı ogun(henuz yemedım yıycem)
1 kase yogurt
1 tabak karalahana yemegı
canı sakın havalara aldanıp sinirlerinizi tepenize çıkarmayın... sakin sakin sakin.. olalım.. bahar gelcek herşey çok güzel olcak inşaallah..
menün güzel ayvayı yemesiydin.burçin baştan iyi gidiyordun senin modun mu düştü.. noldu güzelim sana nazarım mı degdi yaa.. biraz seni öyle görüyorum yani.. sende aldanma bu geçiş havalarına..
evet burası çok güzeldir.. herşeyi birlikte paylaşarak atlatırız... yani bana göre.. sende katılmışsın hoşgelmişsin..
kapalı hava sendromuymuş.. bende öyleyim ama aldanmayalım.. güneş çıkacak herşey çok güzel olcak inşaallah...
ooohh ne güzell... bana ne bende bende...
oo maaşaallah saphıra.. menü tam karaty.. yani haftaya da iddialıyım diyon başka bişi demiyon...kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3
öğlen:
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3
akşama da ızgara piliç şiş yiyeceğim,sanırım yine yoğurdum olur
tabiki hoşgeldin bile.. herkesin sorunları var.. seninkiler yine sen büyükken ayrılıyor daha küçük çocukların psikolojisini düşünsene.. hep kendimizden altındakilere bakmalıyız. dimi?Kizlar sizi uzun sure takip ettikten sonra 2 hafta once felan bende araniza katilmistim bu sefer kesin kararliydim zayiflamak icin 2-3 gun menumu paylastim araniza katiliyordum kii annemle babamdan telefon aldim bosaniyorlarmissBen yurt disinda yasiyorum onlar turkiyede onlar orada ben burada olunca 2 kat artti uzuntum Cok uzuldum kahroldum diyette gume gitti tabi buraya da yazamadim menulerimi felan ama bir kac gundur tekrar basladim.Beni araniza tekrar alabilecekmisiniz Ev hanimiyim simdilik yapacak ugrasacak hicbirseyim yok 7 kilo aldim 2-3 ayda.Acaba abanada bu kilo verme yolunda destek olabilirmisiniz?
dogrusu bende sürekli kilo verdim, çok şükür.. 6,5 hafta da 6,5 kg. yani gülle aynı.. dikkat edince oluyor.. irade.. azim .. karalılık.. darısı hepimizin başına.. zaten o yüzden burdayız..dört aydır sizleri takip ediyorum merak ettiğim bir şey var herkes arada kaçamak yapıyor regl dönemlerinde kilo verme durabiliyo bazı dönemler bir iki hafta kilo verilemiyor herkes ben de dahil bunları yaşıyor bunun tek istisnası gül63 arkadaşımız yaklaşık bir yıldır düzenli her hafta bir kilo veriyor ve takip ettiğim kadarıyla hiç kaçamak yapmıyor bunun sırrını merak ediyorum yada gerçekten böyle biri var mı
kabul edildin bile bu msjını yazmakla.. hoşgeldin.karataya başlamak istiyorum kitabımı sipariş ettim 6 ay dukan yaptım sonunda evdekiler ve ben pes ettim 4 ay aradan sonra tekrar diyete başlamak istiyorum. karar malesef sağlık sorunları ilaç kullanımı ve bir anda deli gibi yeme sonucunda 15 kg almış bulunuyorum benide aranıza kabul edermisiniz
Merhabalar,
Aslında sizi 10 gündür sıkı bir şekilde takip ediyorum ve bugün de Karatay beslenmesinde 9. günüm,ama bir türlü şimdiye kadar forum'a katılamamıştım.
Hiçbir kaçamak yapmadan,tamamıyla tadını çıkarark uyguluyorum. Ayrıca omega-3 ve antioksidana da geçen hafta başladım.
Hepinizin farkındalığınıza,azminize,sabrınıza ve kararlılığınıza hayran kaldığımı da belirtmeden edemeyeceğim. Buradaki birlikteliğin bu beslenmede faydasının çok olduğuna eminim.
harikasın.. menün çok güzel.. zamanla ögle yemeklerini de bırakırsın.. tebrikler..arkadaşlar bugün 2.günüm ve gayet iyi gidiyor.
pazartesi: sabah : 8 zeytin
avuç içi kadar peynir
1 yumurta
1 domates
1 çay bardağı ceviz
öğlen : 1 ufak yoğurt
yarım cay bardağı ceviz
akşam: 1 biftek
1 tabak karnabahar
1 kase mercimek çorb
salata
salı : sabah .. 1 domates,peynir,2 yumurta,6 zeytin ve çay
öğle: yoğurt ve fındık
akşam: karnabahar,2 kase çorba ve 1 domates
şuanda çayımı içiyorum :) dün 30 dk yürüyş yaptm inş bugnde yapcm..sizce nasıl ..çok mu yemek yiyorm :S
ceylin bebiş istiyorda.. benim bi komşum 11 sene sonra. yaptı ve üstüste 2 çocugu oldu.. istese gene olcak..maranki olayı ne ben kaçırdım güzel bişeyse ben de yapim :44:
iyi akşamlar arkadaşlar,
öğle : 1,5 lahmacun, yeşillik, 1 ayran
1/2 çok ince dilim kek (arkadaşıma gitmiştim ve maalesef kıramadım) :78:
akşam : 1 k.k mercimek çorba, kıymalı pırasa yemeği, yoğurt
evet canım sitasinde açıklanıyor tarhleri.. hatta en yakın 1-8 nisan arasında yapılcak.. ben iki kere yaptım.. resmen safram taş çamur dolmuş.. abuk sabuk gıda tüketmekten.. güya benim hiç bir rahatsızlıgım yoktu.. saglık için yapym demiştim..
Lahana yasak değil, çorbası da yasak olmamalıİçinde diyete uygun olmayan bir şey eklenmedikçe sorun olmaz.
nasıl oluyor bu kür ay bizde yapalım kolay bısıyse
valla pepeticim, çok kolay oldugunu söylyemem ama herşeye değer.. sadece 1 hafta sabretmek gerekiyor.. sitesinde anlatıyor ama daha çok ben çevremde çocuk isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.. çünkü bişiyi olmadıgını düşünenler pek mızmızlanıyor. ama benimde bişym yoktu güya 2 kere yaptım 2 side safra boşalttı resmen.. keşke herkes yapsa.. şahsen biraz zor olmasına ragmen 3. de yapmak istiyorum nasipse.. çünküsonuç çok güzeell.
bahsedılen ilacı mı alıcaz anlamadım kı napcaz ne yıycez ne ıccez :44:
harikasın.. menün çok güzel.. zamanla ögle yemeklerini de bırakırsın.. tebrikler..
ceylin bebiş istiyorda.. benim bi komşum 11 sene sonra. yaptı ve üstüste 2 çocugu oldu.. istese gene olcak..
demek ince dilim kek.. şimdi ceza zamanı.. bizim jarnimiz ve gözlememiz vardı onlar yapardı bu işi.. al sana ...
bahsedılen ilacı mı alıcaz anlamadım kı napcaz ne yıycez ne ıccez :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?