Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

maranki olayı ne ben kaçırdım güzel bişeyse ben de yapim :44:

canı sakın havalara aldanıp sinirlerinizi tepenize çıkarmayın... sakin sakin sakin.. olalım.. bahar gelcek herşey çok güzel olcak inşaallah..

sabah 1yımırta 10 zeytin 1 parça peynir

öğlen mercimekli köfte badem ayva
ne kasrışık menü dimi
menün güzel ayvayı yemesiydin. burçin baştan iyi gidiyordun senin modun mu düştü.. noldu güzelim sana nazarım mı degdi yaa.. biraz seni öyle görüyorum yani.. sende aldanma bu geçiş havalarına..
evet burası çok güzeldir.. herşeyi birlikte paylaşarak atlatırız... yani bana göre.. sende katılmışsın hoşgelmişsin..
kızlar bahar yorgunluğumudur nedir sürekli uyumak istiyorum yoksa diyettenmi bilemedim bir türlü
benim gibi olan varmı?
kapalı hava sendromuymuş.. bende öyleyim ama aldanmayalım.. güneş çıkacak herşey çok güzel olcak inşaallah...

ooohh ne güzell... bana ne bende bende...

3 de yemiştim bir daha yemem dedim ama gece patlamasın diye 7 de tekrar yedim

3 tane lahana sarması (içine yeşil mercimek_çok çok az bulgur ve kıyma koydum ve bol soğan siz de deneyin süper oldu)
1 avuç çekirdek

saol cnm haklısın umarım düzelir

iyi akşamlar arkadaşlar,

öğle : 1,5 lahmacun, yeşillik, 1 ayran

1/2 çok ince dilim kek (arkadaşıma gitmiştim ve maalesef kıramadım) :78:

akşam : 1 k.k mercimek çorba, kıymalı pırasa yemeği, yoğurt

bugunum harika gecti
SABAH(7:30)
2 adet yumurtam
avuç içi kadar beyaz peynirim
yeşil çayım

ÖĞLEN( 12:00)
Kabuska 5 çorba kaşıgı kadar
2 kaşık yogurt

AkŞAM(19:45)

4 adet köfte
biraz yeşillik

:))) ben bugun hiç ama hiç acıkmadım öğün aralarım çook uzundu... bugun sadece çook su içemedim
anaokulu öğretmeni olduğum için bütün gün yerimde duramıyorum zaten.
ama bugun yaklaşık bi yarım saat yürümüşümdür eve dönüş sırasında.
dün titreşimli kemeri kullandım bugunde yatmadan kemer kullanıp mekik çekeceğim:))

oo maaşaallah saphıra.. menü tam karaty.. yani haftaya da iddialıyım diyon başka bişi demiyon...
tabiki hoşgeldin bile.. herkesin sorunları var.. seninkiler yine sen büyükken ayrılıyor daha küçük çocukların psikolojisini düşünsene.. hep kendimizden altındakilere bakmalıyız. dimi?
dogrusu bende sürekli kilo verdim, çok şükür.. 6,5 hafta da 6,5 kg. yani gülle aynı.. dikkat edince oluyor.. irade.. azim .. karalılık.. darısı hepimizin başına.. zaten o yüzden burdayız..
kabul edildin bile bu msjını yazmakla.. hoşgeldin.

tebrikler... kesinlikle paylaşım..

harikasın.. menün çok güzel.. zamanla ögle yemeklerini de bırakırsın.. tebrikler..
maranki olayı ne ben kaçırdım güzel bişeyse ben de yapim :44:
ceylin bebiş istiyorda.. benim bi komşum 11 sene sonra. yaptı ve üstüste 2 çocugu oldu.. istese gene olcak..

demek ince dilim kek.. şimdi ceza zamanı.. bizim jarnimiz ve gözlememiz vardı onlar yapardı bu işi.. al sana ...

nasıl oluyor bu kür ay bizde yapalım kolay bısıyse

nasıl oluyor bu kür ay bizde yapalım kolay bısıyse

valla pepeticim, çok kolay oldugunu söylyemem ama herşeye değer.. sadece 1 hafta sabretmek gerekiyor.. sitesinde anlatıyor ama daha çok ben çevremde çocuk isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.. çünkü bişiyi olmadıgını düşünenler pek mızmızlanıyor. ama benimde bişym yoktu güya 2 kere yaptım 2 side safra boşalttı resmen.. keşke herkes yapsa.. şahsen biraz zor olmasına ragmen 3. de yapmak istiyorum nasipse.. çünküsonuç çok güzeell.

kızlar mrb az önce tartıldım ve 1 kilo daha vermişim gözlerime inanamadım
başlayalı sadece 6 gün oldu ve 2 kilo gitti çok mutluyum :))))))))))))

hemen öğlen ve akşam menümü yazayım
öğlen:
fırında patlıcan musakka yarım tabak
1 kase yoğurt
1 elma
akşam:
1 tabak sulu köfte
kavrulmuş yoğurtlu havuç

şimdiye kadar 2,5 litre su içtim birazdanda spor yapıcam iyice gaza geldim tartıyı görünce hepinize iyi geceler...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) sebze yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................ .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 4saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1114.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
  • $a2215.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 49

bahsedılen ilacı mı alıcaz anlamadım kı napcaz ne yıycez ne ıccez :44:

Allah iyiliğini versin yaawv. ne yicez ne içcez.. sabahları mor pancar suyu+havuç+elma+herhangi başka bi sebze. katı meyve sıkacgnda sıkıp 1 tk. zeytnyagı koyup 500 ml olcak bu karışım içiyoruz.. gün içinde bitkisel çaylar su vs içiyoruz.. öglen haşlama mevsim sebzesi. akşam salata. arlarda çayın yanında bartmadan 1-2 tane kuru meyve ve ceviz vs yeniyor.. sabahları lavman yapılıyor.. saat 6-7 gibi.. işte öyle devam ediyor...

Biliyorum ben suçluyum, ama yola aynen devam. Desteğin için teşekkürler sevgili Iborant

sabahları sıkılmış sebze suyu ondan önce lavman.. öglen haşalmış sebze akşam salata vs.. bi hafta böyle.. son gün 1 sb zeytnyagı ve 1sb limon suyu içiyorsun sadece akşam üstü . ögle ve akşam yemgi yok.. ertesi sabah lavman ve sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…