Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay benim algım zayıfladı ama son bi soru benden sonuç ne ??

Merhaba arkadaslar
Bu aksam menüm:
4 köfte , 1 lahmacun , salata yanında limonu yeşil çay , su

iyi akşamlar kızlarr,
bugun diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 1.8 kg gitmiş, eşime ve kendime söz verdim nisan 15 e kadar 5 kg vereceğim :)beynime sürekli bunu telkın etmeye çalışıyorum.

Kahvaltı (7:00)
2 yumurta
avuç içi kadar peynir karmam
8 zeytin
2 kuru incir
1ç.b ceviz
1 kivi

Öğle (12:30)
1 kepçe tas kebabı (pateteslerını yemedım )
2 y.k. mercimekli bulgur pilavı
salata ve 1 salatalık

17:00 gibi biraz ceviiz

Akşam (19:30)

1 kase mercimek çorb.
1 tabak yeşil fasülye
3-4 kaşıkda yine bulgur pilavı kaçırdım
salata yoğurt

gün içinde bol su ve şekersiz çaylar

kizlarr banada yardim edin ne olurrr
benim 3 4 kilocukk cok deill
bu bende ise yararmii
sabahlari 11 gibi kalkiyorumm
biri bisey desin ne olurr

kizlarr banada yardim edin ne olurrr
benim 3 4 kilocukk cok deill
bu bende ise yararmii
sabahlari 11 gibi kalkiyorumm
biri bisey desin ne olurr

Tabiki yarar neden yaramasın; hele o kadar kiloyu çok kolay verirsin, burayı takip ederek özellikle ilk sayfayı okuyarak ne yemen ve yememen gerektiğini görüp uygulayabilirsin. Bence istediğin kiloya ulaşınca da temel olarak karatayı uygulamak lazım sağlık ve kilo koruma açısından. Hem 11 gibi kalkıyosan 2 öğün yaparsın daha iyi olur.

Öğlen ve akşam yemeğimi de yazayım unutmadan;

öğlen: tavuk döner, az ezogelin çorbası, kırmızı lahana salatası, yoğurt

akşam; 2 kk yumurta, yoğurt

işten 20:30da çıkınca geç olmadan iş yerinde yumurta yedim, ama çok acıkmamıştım o bile fazla geldi, hala midem hazmedemedi sanki

menülerimi yazayım :

sabah: klasik karatay kahvaltısı,3 adet gün kurusu,omega 3 kapsülü almayı unuttum
öğle: kuru fasülye,turşu,ezogelin çorba
akşam: fırında çipura,karışık soğanlı salata,bol miktarda dövme tahin helvası,şekersiz çay

bol miktarda su içtim
spor yapamadım 2 gündür.yarından sonra sporu düzene sokuyorum....

yarından sonra çok farklı bi "rojda" göreceksiniz gençler...bazı arkadaşların dedikleri etkili oldu bende.tekrar teşekkürler burkanscetin ve leylak :)

ay benim algım zayıfladı ama son bi soru benden sonuç ne ??

yani arastırırsanız daha iyi anlycaksnz.. çünkü biraz detaylı bi konu.. sonuç lavmandan sonra vucudun attıkları. safra yağ asitler kum taş vs. barsaklarda yosunlaşmış hale gelmiş yararsız topluluklar hatta kabızlıga sebep olan kitle birikimler.. ben yaptım hepsini gördüm.. bazısı kurt falanda dökmüş ama ben görmedim. doktorlar buna tıkalı ve kokusu pisliği vücudu saran patlamış kanalizasyona benzetiyor. bunlar temizlenince patlamış kanalizasyonun ortadan kalkması gibi tıkır tıkır işleyen akan bi vücut sistemi olacagnı soyluyorlar.

Kizlar dukan diyetine mi baslasam buna mi bilemedim simdi.. :44:

dukanın ne kadar uygulanabilir ve sürdürülebilir oldugu tartışmalı.. ama bu diyeti hayatın boyunca uygulayabilirsin... buradaki başlayan herkes mutlu mesut devam ediyor.. tercih senin..

Selamlar..
1. öğün:
1 tabak yoğurt çorbası
Beyaz peynir
Zeytin

2.öğün:
Fırında levrek
Salata
veee fırında sıcacık helva.. Uff çok güzeldi. İlk kez denedim ama bayıldımmm. Hani şu marketlerde satılan, fırında 10 dk ısıtılan bi helva var ya, işte o.. Mükemmeldi.. Deneyin, şiddetle tavsiye ederim

dukanın ne kadar uygulanabilir ve sürdürülebilir oldugu tartışmalı.. ama bu diyeti hayatın boyunca uygulayabilirsin... buradaki başlayan herkes mutlu mesut devam ediyor.. tercih senin..

Daha önce karbonhidrat diyetini uygulamistim, kisa sürede kilo vermek isteyenler icin ideal. Sonucu iyiydi..
Uzun süreli bir beslenme icin karatay anladigim kadariyla..
Gecen yildan verdigim kilolari tekrar geri aldim, diyete baslamaninin zamani geldi..
Yarin sabahtan tartilip bende katilayim araniza :)

rojdaaaa mrb senin şuan ki kilonda çok iyi inşallah hedefin planladığın gibi ulaşırsın bu arada ismin çok güzel mahsuru yoksa nerelisin?

şimdiden hoşgeldin.. sağlıklı hayata....

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3

akşam:

250 gr. kadar balık
az salata
1 kaşık fava
köz kırmızı biber
2 kk helva

piliç şiş yapacakken bir baktım eşim balık pişirttirmiş,saltası,mezesei,hepsini birlikte getirmiş.Bizim piliç şiş yarına kaldı.Balık dışarıdan olunca,kızarmıştı tabi.Zaten canım balık istiyordu yedim ben de napiim

6sı birarda ney farklı saphıra? :44:

canım spor hocasından duymustum 4.7 ile 5.1 hızla yürüyün diye sende öle yürüsene bu hafta en iyisi oymus benim yürüme bandım yok allah ne verdiyse yürüyorum

Benim yürüyüş bandım var ama kaçta yürüsem daha iyi olur onu tam bilmeden yürüyorum. 6'da yürümeye çalışıyordum.. Madem spor hocası öyle diyor, bundan sonra dediğin hızda yürüyeyim.. Bilgi için çook teşekkürler :)

Kalkınca : èlma sırkelı su

kahvaltı : 1 muz bıraz cevız 1 bardak sut

oglen ve aksam : Bol salata ıle bırlıkte doner yedım..

Bol su yesıl cay form cayı

yuruyus yapamadım

cok ısım vardı bugun ısyerımızde o yuzden yuruyemedım zaten eve gelemedıgım ıcınde donerle gectı bugunum

kolay gelsın arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…