Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2.5 hafta aradan sonra yıne geldım.17: aslında gelemye hıc yüzüm yoktu ama. artık toparlanmam gerektıgını farkettım... ben 2.5 hafta önce okul gezisine gıttım dolasıyla dıyetımı bozmak durumunda kalmıştım ondan sonradaa bi türlü toparlayamadım ama bugun tekrar başladım. gidip spor salonuna da yazıldım.. cuma başlayacagım ınsallah.. desteklerıne cok ıhtıyacımvar 2.5 haftadır kendımle kavga edıyorm resmen

gececi arkadaşlar iyi geceler lesli 3mil yaptım duşumu aldım geldim waaaaawwww nasıl terliyorum anlatamam atlet sırılsıklam oluyo yürüyüşte bile bu kaaa terlemiyorum ama yinede yürüyüşü tercih ederim temiz hava bol oksijen gibisi yok ..
3. ögün eşime kısır yaptım kendimede bol yeşillikli bol acılı bulgurlu salata haşlanmış lahanaya sarıp yedim acaip tok tutiii

dün aksamdan kalan kıymalı kereviz yemegim,bulgur pilavı,ayran,1 adet incir

spor: 45 dk hız :5.5 215 kalori 4.11 m

Kızlar ben bişey sorucam. Yarın akşam bol yeşillikli kısır yapmayı düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyoruz? Bulgur olduğundan çok az mı yemek gerek???

Kızlar ben bişey sorucam. Yarın akşam bol yeşillikli kısır yapmayı düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyoruz? Bulgur olduğundan çok az mı yemek gerek???

bence 1 tabak yiyebilirsin canım.bulgur konusunda bu kadar kendimizi sıkmanın bi anlamı yok bence.çok fazla aşırıya kaçmadıkça bulgurun kilo vermeyi engelleyeceğini düşünmüyorum.sonuçta pasta börek yemiyoruz ya

Haklısın canım.. O zaman yarın akşam güzelce 1 tabak kısırımı yiyeyim..

ayy cok sagol canimmm ilk sayfayi okudum ama sizin listelerinizi ornek alsamda olur deilmi

kizlar kahvaltida sucuk yenilebiliyormu kizim cok seviyorr haliyle dayanamayip bir iki alsam (

Son düzenleme:

hoşgeldiniz aynen dediginiz gibi grup terapisi oluyo umarım daim olursunuz.

ühühü yogurt nerde mayalanır bilen yok mu
hoca 2. kitabında emaye çelik ve bakır kapları kullanın diyor teflon aliminyum kullamayın diyor canım ..ben yogurt kaolarına mayalıyordum ama okuduktan sonra çelik tencere yada kavanozlarda mayalıyorum

canım ya bıraz ayrıntılı anlatırmısın ılk baslarda guzel mayalıyodum son bırkac defadır tam mayalanmıyo boyle nasıl dıyım krema gıbı bısey oluyo yogurt tadı olmuyo
canım mayan güzel degildir onun için krema gibi olmuştur

hoşgeldiniz topigi takip ederseniz motive olursunuz kolaygelsin

5 'i 1 yerde çayına melisa ekliyorum 2-3 yaprak.bitki çayı pek sevmediğimden aktarım önermişti.bolca limon sıkıyorum bir de

teşekkürler canım.. ama melisa harika bişi.. rahatlatıcı aromaterapatik bi yağı vardır.. çayıda içince rahatlatır.. miss.

hazir sucuk nasil oluyor canim
ben yurtdisindayimm ev sucugunu nerden bulayimm zararlimi ilk kez duyuyorum

[FONT=Century Gothic]hmm.. kasabınız varsa güvendiğiniz hiç olmazsa onlara yaptırılabilir katkı maddesiz dicem ama... ben evde yaptım bu sene köfte baharatı ve sarımsakla iyice yogrp agrlıkla presledim.. gündüz pres gece askı.. bi yastık kılıfına koyunca bu işlem kolay oldu.. sonra dümdüz olan bu sucugu parçalara bölüp buzluga attım.. tadı enfes... yapabilirsin sanırım.. hangi memleket ora hemşerim..? [/FONT]

banada destek olun tınlayın bunalıma girecem artıkkk

gündüz gelirsen daha tınlarız.. sen miss bi karaty kahvaltısı yap gel yarın.. bak herşey daha güzel olcak.. benim leptinimin zamanı çoktan geçti.. hemen yatmam lazım.. sende yat hiçbişey yemeden ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…