Kızlar ben bişey sorucam. Yarın akşam bol yeşillikli kısır yapmayı düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyoruz? Bulgur olduğundan çok az mı yemek gerek???
bence 1 tabak yiyebilirsin canım.bulgur konusunda bu kadar kendimizi sıkmanın bi anlamı yok bence.çok fazla aşırıya kaçmadıkça bulgurun kilo vermeyi engelleyeceğini düşünmüyorum.sonuçta pasta börek yemiyoruz ya
Haklısın canım.. O zaman yarın akşam güzelce 1 tabak kısırımı yiyeyim..
6sı birarda ney farklı saphıra? :44:
Tabiki yarar neden yaramasın; hele o kadar kiloyu çok kolay verirsin, burayı takip ederek özellikle ilk sayfayı okuyarak ne yemen ve yememen gerektiğini görüp uygulayabilirsin. Bence istediğin kiloya ulaşınca da temel olarak karatayı uygulamak lazım sağlık ve kilo koruma açısından. Hem 11 gibi kalkıyosan 2 öğün yaparsın daha iyi olur.
şimdiden afiyet olsun o zaman canımcım
kizlar kahvaltida sucuk yenilebiliyormu kizim cok seviyorr haliyle dayanamayip bir iki alsam(
hazır sucuksa ailecek yemeyin ama ev sucuğu ise yiyebilirsin..
Kızlar ben bişey sorucam. Yarın akşam bol yeşillikli kısır yapmayı düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyoruz? Bulgur olduğundan çok az mı yemek gerek???
hoşgeldiniz aynen dediginiz gibi grup terapisi oluyo umarım daim olursunuz.Merhaba,
Ben Canan Hocanın kitabını okuyup bir sağlık çalışanı olarak mantıklı buldum. Dün itibariyle diete başladım . Nette neler var diye dolanırken bu formu farkettim. Çok hoşuma gitti. Ne güzel Grup Terapisi yapıyorsunuz. Bende bildirimlere başlıyayım ki listeye eklenebileyim:)
Sabah:2 kayısı yumurta, avuçiçi peynir, roka, 8 zeytin ,4 gün kurusu kayısı, ceviz
Öğlen :Karnıbahar yemeği,yeşil salata, 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam:Balık ızgara, Yeşil salata, 1 portakal bol su
hoca 2. kitabında emaye çelik ve bakır kapları kullanın diyor teflon aliminyum kullamayın diyor canım ..ben yogurt kaolarına mayalıyordum ama okuduktan sonra çelik tencere yada kavanozlarda mayalıyorumühühü yogurt nerde mayalanır bilen yok mu
canım mayan güzel degildir onun için krema gibi olmuşturcanım ya bıraz ayrıntılı anlatırmısın ılk baslarda guzel mayalıyodum son bırkac defadır tam mayalanmıyo boyle nasıl dıyım krema gıbı bısey oluyo yogurt tadı olmuyo
ben sizi takip ediyorum surekli ama bi turlu yazmaya ve baslmaya cesaret edemedim.beni de aranıza kabul edermisiniz?
aslında cok fazla kilom oldugu soylenemez ama bende takıntı oldu kilo meselesi neden bilmiyorum.
bu diyeti saglıklı olmak bi kac kilo vermek için yapmak istiyorum.
ticker filan nerden olusturuldugunu bilmiyorum
hergun menumu bildiririm
lutfen bana yardımcı olun
5 'i 1 yerde çayına melisa ekliyorum 2-3 yaprak.bitki çayı pek sevmediğimden aktarım önermişti.bolca limon sıkıyorum bir de
hazir sucuk nasil oluyor canim
ben yurtdisindayimm ev sucugunu nerden bulayimm zararlimi ilk kez duyuyorum
banada destek olun tınlayın bunalıma girecem artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?