Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

fransadanim canim ayy cok sasirdim ilk kez duyuyorum hazir yiyordukk yillardir ustelik her kahvaltida kizima kucuk kucuk yaparim
cok seviyorda
zararini duymadim canim kusura bakma neymis ki cok merak ettim
denerim formulunu
yarin karatayin ilk gunu kizlarr insallahh faydasini gorurumm

Son düzenleme:
gündüz gelirsen daha tınlarız.. sen miss bi karaty kahvaltısı yap gel yarın.. bak herşey daha güzel olcak.. benim leptinimin zamanı çoktan geçti.. hemen yatmam lazım.. sende yat hiçbişey yemeden ama...

iyi leptinli geceelerrr tesekkur ederım bu arada

destinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf

Kizlar gunaydin kahvaltimi yaptim.yesil cayimi iciyorum.siz ne yapiyosunuz bu saatte...genelde bu saatte kimse olmuyorda....

ben kalktım oglusun sisi gelmis onu yaptırdım yatırdım ben de bi bakayım nette dedim son yazılanları bi okuyayım dedim yatcam simdi tekrar esim bi de sabah bilgisayarı ise götürecek ondan önce davranıp bi bakıp kacayım dedim aksama görüsürüz artık iyi günler simdiden herkese afiyet olsun "ramaksa"

Son düzenleme:

Sana iyi uykular canim....

günaydın günaydın gunaydın

nasılsınız?
gece nasıl geçti bakalım.geçmişi okumadım daha .

akşam
1 mercan ızgara
salata
tarçınlı süt
20 tane badem

sabah
1 yumurta
lor
6 tane yeşil zeytin
kahve

hepinize kolay gelsin

Günaydın kızlar

Bu sabah kalktım anam her yerim ağrıyor, çok keyifisizim, dün işyerinde çok yoruldum geç de çıktım ondan sanırım. Bir ağrı kesici içtim de biraz fayda etti sanki. Canım hiç kahvaltı yapmak da istemedi, ben de 1 günkurusu kayısı biraz da ceviz yiyebildim sadece. Artık öğlene kadar da acıkırsam süt, türk kahvesi falan içerim.

hoşgeldin aramıza.hergün buraya menülerini yaz.biraz sabır ve dikkatle eminim hedefine ulaşırsın.ticker factoryden de kilo cetvelini oluşturabilirsin .kolay gelsin .

aramıza hoşgeldin.ailen için üzüldüm hayırlısı olsun .umarım sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın..hergün menülerini paylaş bizimle ...

kabul etmek ne demek .sen yeterki iste hergün menülerini yaz neler doğru neler yanlış arkadaşlar seni yönlendirir.kolay gelsin şimdiden .hoşegeldin.

canım menülerin güzel fakat sabah 1 çaybardağı kadar ceviz yada fındık badem yiyebilirsin tabi kavrulmamış ve kayısı erik yada incir biraz yiyebilirsin.ekmek yemediğimiz için onun vitaminini kuruyemişlerden alıyoruz.kolay gelsin...

günaydın herkese :)
ben bir türlü spor işini yapamıyorum ya evde yürüme bendıda var ama vaktim olmuyo üstüne çıkmaya işten gelince ev işlerinden ona fırsat kalmıyo malesef inş bi düzene koyarım spor işini
sabah:
2 yumurtadan tereyağlı omlet
3 kuru kayısı
2 tane ceviz
domates salatalık
1 bardak form çay

öğlene ne yiyeceğimi bilemiyorum evde yemekde yok önerilerinizi beklerim bol sağlıklı bir gün sizinle olsun...

destinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf

2. kitabini alirsan daha iyi hem birinci kitaptaki herseyi iceriyor hemde daha kapsamli anlatimlar var.

hepinize günaydınlaaarrr

dünkü listem

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 çaybardağı badem, 1 kk peynir, 10 siyah zeytin,1 capia biber, 4-5 ad.çeri domates,1 küçük salatalık, 2 ad omega 3 ,2 erik kurusu, birazda çekirdekli kuruüzüm (antioksidan olsun diye omega3 le beraber alınması gerekiyormuş doğru mu yapmışım?)

öğle: 1 tabak tavuksuyuna çorba,sebzeli tavuk fırında, 1 kase yoğurt (işyerinde bunlar çıkmıştı makarna ve tatlıyı yemedim)

ara: saat 15:30 da açlık hissettim 2 incir ve 3 tane ceviz

akşam 19:30 - 1 dilim somon (yağsız tavada pişmiş) nar ekşili zeytinyağlı bol salata, 2-3 ad ceviz (eşim mantı pişirdi kendine hazır ev mantılarından, bir tanecik bile yemedim)

3 litre su-bolca şekersiz çay-1 fincan filtre kahve-leslie ile yarım saat (11 yaşındaki kızımla beraber yaptık çok eğlendik) doğru mu yapıyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

aynı dert bende de var canım benim...bende ki yürüme bandı değil de bisiklete benzeyen ayakta binilen bir şey adını bilmiyorum ama ben de hiç fırsat bulamıyorum. dün akşam yarım saat leslie ile çalıştım kesinlikle daha eğlenceli.

Günayin kizlar hic bilmiyorum bizden daha kimler buralarda 2-3 hafta derken neredeyse 1,5 aydir yapmiyorum karatayi...Ve hoppppppp 5 kilo geriye geldi ( allahim ne kadar cabul aliyorum.. Neyse dün ihtibariyle nefsimi tokatlayip yeniden basladim... Aslinda bu arada cok ünlü profesör bir ic hastaliklari uzmanina göründüm. inanin randevu icin 4 aya yakin beklemistim. 5 tüp kan aldi ...Icinde Leptin hormonunada bakacagi bir sürü test yapacak. Vücudumda hormonlardan dolayi bir sismanlama olup olmadigina bakacak. bana kesinlikle diyet yapma diyetle verdigin kilolari diyet sonrasi daha fazlasiyla geri alirsin dedi ama baktim gidisat kötü..Bir dahaki randevumda nisan ortasi..Basladim gene Karataya...

canım ben leslie ne bilmiyorum herkes yazıyo ama bir türlü soramadım ne olduğunu açıklarsan sevinirim ve hala kitabım elime geçmedi mahrumiyet bölgesinde olunca kargolarda geç geliyo malesef

kızlar hepinize günaydın, dünden bugüne giden -600 Gramımla birlikte pazartesi gününden beridir -1200 kg gitti gittiiiiii yuppii....

12.3.2012 - 87.3 kg
13.3.2012 - 86.7 kg
14.3.2012 - 86.1 kg
:)

adaşım hoigeldin neler yaptın nasılsın kardeşini yolcu ettinmi bu topik özledi seni yahu
Sorma canim ya topu topu 3 hafta kaldi yanimda ama inanilmaz zor ayrildik Havaalanindaki halimizi görsen milet hep bize bakiyordu simdi hala evler bombos geliyor.. Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin . Ama 3 hafta boyunca gezdik dolastik hep birlikteydik biz iki kardesiz zaten topu topu erkek kardesim ve ben...Simdi gene özlem gene hasret.. Saol canim sordugun icin özlenmekte cok güzelllllllll

Canım günaydınn iyice dinlenmeye çalış bitki çayları da iyi gelir

Aslıcım iyiyiz günaydınlar sana

günaydın canım cevizi daha çok yiyebilirsin 1 çay bardağı kadar
Zeytin de yemeye çalış ben maydanoz marul vb de yiyorum dene istersen

Tekrar hoşgeldin o zaman Karatay bi diyet değil sağlıklı beslenme programı hep devam edebiliriz aslında

Son düzenleme:
Günaydınlaaarr hatunlaarrr

Sabah

2 haşlanmış köy yumurtası
1 çay bardağı fındık
7 zeytin
marul
tulum peyniri
çatalın ucuyla tahin pekmez karışımı

Bazlama varken hayır deyip yedikleriiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…