Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada kizimda anaokuluna basladi
daha alistirma turlarindayiz ama allahasükür sorun cikarmadan benden ayriliyor.
Bu yüzdende daha 1 ay falan yürüyüs yapamiycam heralde.
Ama sonrasi eski maratonlara geri dönecem insallah..
Neyse cancagizlarim kizi birakayim anaokuluna görüsürüz birazdan.
Gecmiside en azindan söyle gözden gecirmem lazim...
Asagidaki cizelgeyide gene balina etine alicam zavalli hala 82 gösteriyorrrrrrrr:130::130::130:

Tekrar hoşgeldin o zaman Karatay bi diyet değil sağlıklı beslenme programı hep devam edebiliriz aslında
Hosbuldukkkkk evet aslinda ögle sadece istedigin kiloya geldigin zaman yavas yavas icine ekmegide makarnayida sokmalisin.
Hic yenmedende olmuyor.Zaten canan hocada 5 km yol yürüyorsan istedigini ye diyor..Abartmadan
Benim gibi kitliktan cikmis gibi saldirirsan sonuc bu oluyor..Neyse eski eskide kaldi bu gün yeni bir günnnnnn

Ben çömüm daha..menümü yazıyorum.lutfen duzeltin. Sabah: 3 yumurta,2 omega3,biraz sutas süzme peynir,turp,karışık çerkez,açık çay,zeytin,kuru siyah üzüm,su..herkese afiyet bal olsun:))

Merhabalar,
Beni hemen gruba dahil edip cevap veren lborant ve destinaaaa ya sevgiler.
Benim dünkü menüm nerdeyse pazartesi ile aynı çünkü kardeşimle yaşıyorum kendisi danstı folklordu işti derken pek eve uğramıyor. Dalayısıyla yemekler de bitmiyor.Birde spor yapamıyorum. Bugün oryantal dersim var neyseki:) Ama henüz 2. ders ve ben ritm özürlü biriyim. Formda gezerken eski tarihli trombolinde zıplayarak zayıflayan birisinin yazısını görmüştüm. Trombolin hakkında fikri olan var mı?
Dünkü menüm şöyle
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates peynir ceviz gün 2 gün kurusu kayısı 10 zeytin
ara şekersiz Türk kahvesi
Öğle 1 tabak karnıbar yemeği bol yeşil salata
akşam balık yeşil salata 1 kuru incir 1 gün kurusu kayısı 2 badem
bol su

günaydın canım cevizi daha çok yiyebilirsin 1 çay bardağı kadar
Zeytin de yemeye çalış ben maydanoz marul vb de yiyorum dene istersen

canım sizden okuduklarım kadarıyla gördüm aslında ama daha fazlasını yiyemedim bu saydıklarımın dışında yoksa sabah hazırlıyorum 1 çay bardağı ceviz...

bide arkadaşım sen burda deneyimlisin sana bişeyler sorsam cvplarmısın...
leslie nedir ?
bide sade nescafe içebiliyormuyuz süt tozsuz şekersiz

canım senin adına çok sevindim.benimde 1 kız kardeşim var.aynı şehirdeyiz ayda bir falan görüşüyoruz 8 yaş var aramızda hiç ortak yanımız yok.çok isterdim candan kardeşim olsun ama bendede kardeşi gibi arkadaş çok bende şanslıyım yani
özledik tabi gel artık bak ayrılık sanada yaramamış

bulgur mercimek baklagliler kesinlikle kilo vermeyi etkiliyor ve biz pis boğazlar küçük değilde koca tabak kısırı hüpletince hele. bence en fazla 6 kasık kısır yenilebilir

hoşgeldin canımm

tabiiki cevaplarım bildiklerimi paylaşırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben buradan yapacağım inş. daha başlamadım. Daha çok şekersiz Türk kahvesini öneriyor hocamız ama nescafeyi bilmiyorum.

Son düzenleme:
canım ben leslie ne bilmiyorum herkes yazıyo ama bir türlü soramadım ne olduğunu açıklarsan sevinirim ve hala kitabım elime geçmedi mahrumiyet bölgesinde olunca kargolarda geç geliyo malesef

leslie sansone diye bir hatun evde çalışabilmek için bir spor türü geliştirmiş. Ben daha önceden yarım saatlik programını netten indirmiştim. ama dün akşam çalışmadı. tekrar indireyim dedim indiremedim ben de youtube de buldum. ordan çalıştım. evde olduğun yerde yürüyüş yapıyorsun. benim gibi spor için dışarı çıkmaya vakti olmayanlara göre. ama ne yalan söliim biraz fazla zorladım galiba bacaklarım ağrıyor bugün:))

başlasam devamı gelirmi...şimdiye kadar hiç diyetle zayıflamadım 59 kg ım ama 53 olmam lazım..motivasyona ihtiyacım var formu okudum veren çok fazla kişi var onları görünce gaza geliyorum ama napsam bilemedim.

Ben 5 yıldır yerleşmiş kilolarımı strese girmeden aç kalmadan açlık hissetmeden yavaş ama emin adımlarla vermenin mutluluğunu yaşıyorum sen neden veremeyesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…