Hosbuldukkkkk evet aslinda ögle sadece istedigin kiloya geldigin zaman yavas yavas icine ekmegide makarnayida sokmalisin.Tekrar hoşgeldin o zamanKaratay bi diyet değil sağlıklı beslenme programı hep devam edebiliriz aslında
günaydın herkese :)
ben bir türlü spor işini yapamıyorum ya evde yürüme bendıda var ama vaktim olmuyo üstüne çıkmaya işten gelince ev işlerinden ona fırsat kalmıyo malesef inş bi düzene koyarım spor işini
sabah:
2 yumurtadan: tereyağlı omlet
3 kuru kayısı
2 tane ceviz
domates salatalık
1 bardak form çay
öğlene ne yiyeceğimi bilemiyorum evde yemekde yok önerilerinizi beklerim bol sağlıklı bir gün sizinle olsun...
günaydın canım cevizi daha çok yiyebilirsin 1 çay bardağı kadar
Zeytin de yemeye çalış ben maydanoz marul vb de yiyorum dene istersen
canı sakın havalara aldanıp sinirlerinizi tepenize çıkarmayın... sakin sakin sakin.. olalım.. bahar gelcek herşey çok güzel olcak inşaallah..
menün güzel ayvayı yemesiydin.burçin baştan iyi gidiyordun senin modun mu düştü.. noldu güzelim sana nazarım mı degdi yaa.. biraz seni öyle görüyorum yani.. sende aldanma bu geçiş havalarına..
QUOTE]
yapma ya öylemi gözüküyor
eyvah hemen bir silkelenmem lazım uyarın için saol
ayvadan 3-4 dilim yedim vallahi:26:
çok yemedim :44:
Sorma canim ya topu topu 3 hafta kaldi yanimda ama inanilmaz zor ayrildikHavaalanindaki halimizi görsen milet hep bize bakiyordu simdi hala evler bombos geliyor.. Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin . Ama 3 hafta boyunca gezdik dolastik hep birlikteydik biz iki kardesiz zaten topu topu erkek kardesim ve ben...Simdi gene özlem gene hasret.. Saol canim sordugun icin özlenmekte cok güzelllllllll
bulgur mercimek baklagliler kesinlikle kilo vermeyi etkiliyor ve biz pis boğazlar küçük değilde koca tabak kısırı hüpletince hele. bence en fazla 6 kasık kısır yenilebilirbence 1 tabak yiyebilirsin canım.bulgur konusunda bu kadar kendimizi sıkmanın bi anlamı yok bence.çok fazla aşırıya kaçmadıkça bulgurun kilo vermeyi engelleyeceğini düşünmüyorum.sonuçta pasta börek yemiyoruz ya
Günayin kizlar hic bilmiyorum bizden daha kimler buralarda 2-3 hafta derken neredeyse 1,5 aydir yapmiyorum karatayi...Ve hoppppppp 5 kilo geriye geldi( allahim ne kadar cabul aliyorum.. Neyse dün ihtibariyle nefsimi tokatlayip yeniden basladim... Aslinda bu arada cok ünlü profesör bir ic hastaliklari uzmanina göründüm. inanin randevu icin 4 aya yakin beklemistim. 5 tüp kan aldi ...Icinde Leptin hormonunada bakacagi bir sürü test yapacak. Vücudumda hormonlardan dolayi bir sismanlama olup olmadigina bakacak. bana kesinlikle diyet yapma diyetle verdigin kilolari diyet sonrasi daha fazlasiyla geri alirsin dedi ama baktim gidisat kötü..Bir dahaki randevumda nisan ortasi..Basladim gene Karataya...
canım sizden okuduklarım kadarıyla gördüm aslında ama daha fazlasını yiyemedim bu saydıklarımın dışında yoksa sabah hazırlıyorum 1 çay bardağı ceviz...
bide arkadaşım sen burda deneyimlisin sana bişeyler sorsam cvplarmısın...
leslie nedir ?
bide sade nescafe içebiliyormuyuz süt tozsuz şekersiz
canım ben leslie ne bilmiyorum herkes yazıyo ama bir türlü soramadım ne olduğunu açıklarsan sevinirim ve hala kitabım elime geçmedi mahrumiyet bölgesinde olunca kargolarda geç geliyo malesef
Herkes var ama cevap veren yok ,kızlar cevabınızı beliyorum.Kızlar OBESİMED sağlık bakanlığı onaylı mı?Kullanan var mı?:18::44:
Kızlar OBESİMED sağlık bakanlığı onaylı mı?Kullanan var mı?:18::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?