Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok tşk ederim tatlım cvpların için ben şimdilik yürüme bandımı kullansam yeter ama vakit bulamıyorum ama araştırıcam leslieyide şimdilik içeyim ozaman nescafe kitap gelince bakarım artık doğrumu yanlışmı :)

Karatay diyeti ile tabbii ki canım. İlk sayfamızı oku ve sayfalarda biraz gezinirsen sana çok yardımcı olur sormak istediklerini de sorabilirsin beklerim.

Teşekkürler canım.Karatay diyetini biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum.Ayrıca bu sayfanın KARATAY DİYETİ özel sayfası olduğunu bilmiyordum.Genel diyet sayfası olarak girdim.:18:

canım nasılsın nasıl gıdıyor

nolsun cnm iyi gidiyorrrduu haftasonuna kadarrrr. 3 gün geçirdikk süperdiiii ama açık büfeydiii işte...:26::26: bu hafta + 500 gr ile başladım. yol şişkinliği falan da olabilir.
bakalım pazartesii günüü neler olacakk?

senin nasıl gdyr cnmmm?

olsun canım bıtkı cayı bol su ıle atarsın o şişliği.benım super gıdıyo 78 e kadar geldım cok mutluyum.etrafımdakı ınsanlar cok sasırıyo ve takdır edıyo azmımı burdan gaza gelıyorum haberlerı yok

slm papadiya maaşallah çok güzel kilo vermişsin..hepsinikarataylamı verdin ve ne kadar süredetşkler şimdiden..........

destinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf
2.kitabı almanı tavsiye ederim,birincinin gelişmişi imiş...
Burçincim hoşgeldin özledik seni.
Olsun kaldığın yerden devam edersin canım
Nescafe işlenmiş gıda olduğu için maalesef yasak arkidişler
Ceylincim günayydın nasılsın
Günaydın tatlım geçmişi okumaya çalışıyodum işler güçler derken anca bitti,iyiyim şükür sen nasılsın ?
Ben her ne kadar kaçamaklı da olsam burdayım sizlerden kopamıyorum

Lborant arkadaşım verdiğim bilgiler için teşekkür ederim.
Aslında cesaret edip yapmalıyım o dediğini,ama yapamam gibime geliyor özellikle lavman olayını:18:

günaydın.....sabah-karatay kahvaltısı,1litre su:ikindi-tavuk,salata,kefir:spor-1 saat tae-bo....herkese kolay gelsin...

Teşekkürler canım.Karatay diyetini biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum.Ayrıca bu sayfanın KARATAY DİYETİ özel sayfası olduğunu bilmiyordum.Genel diyet sayfası olarak girdim.:18:

Canım olumsuz şeyler söyleyenler ekmeği bırakamayanla
Biz çok memnunuz diyet olarak değil sağlıklı yaşam biçimi olarak görüyoruz
Seni de bekleriz
Şu yazıyı da okumanu isterim

Trkiyenin en ok tartlan diyetinin doktoru Canan Karatay - Aye ARMAN - Hrriyet

alinyazım arkadaşımve senin de önceki ve şimdiki resimlerini görmek isteriz.
mb cim nasılsın görünmüyosun???

Günaydın tatlım geçmişi okumaya çalışıyodum işler güçler derken anca bitti,iyiyim şükür sen nasılsın ?
Ben her ne kadar kaçamaklı da olsam burdayım sizlerden kopamıyorum

Ceylincim sen hep burda ol sakın kopma ben de çok iyiyim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…