Herkes var ama cevap veren yok ,kızlar cevabınızı beliyorum.
Bu diyetle gül arkadaşımız tam 49.5 kg verdi ve devam ediyor yazılşarını okuyabilirisn,bildiğim 30 kg verenler varr
Neden aramıza katılıp sağlıklı bir şekilde kg vermiyorsun bekleriz
Hangi diyet?Listeyi bulabilir miyim ve nerden?
Hangi diyet?Listeyi bulabilir miyim ve nerden?
tabiiki cevaplarım bildiklerimi paylaşırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben buradan yapacağım inş. daha başlamadım. Daha çok şekersiz Türk kahvesini öneriyor hocamız ama nescafeyi bilmiyorum.
günaydın kızlarr
kahvaltımm
2 yumurtadan omlet
peynir-zeytin
domates-biber
bitki çayı
1 kivi
1 portakal
Karatay diyeti ile tabbii kicanım. İlk sayfamızı oku ve sayfalarda biraz gezinirsen sana çok yardımcı olur sormak istediklerini de sorabilirsin beklerim.
canım nasılsın nasıl gıdıyor
nolsun cnm iyi gidiyorrrduu haftasonuna kadarrrr. 3 gün geçirdikk süperdiiii ama açık büfeydiii işte...:26::26: bu hafta + 500 gr ile başladım. yol şişkinliği falan da olabilir.
bakalım pazartesii günüü neler olacakk?
senin nasıl gdyr cnmmm?
olsun canım bıtkı cayı bol su ıle atarsın o şişliği.benım super gıdıyo 78 e kadar geldım cok mutluyum.etrafımdakı ınsanlar cok sasırıyo ve takdır edıyo azmımı burdan gaza gelıyorum haberlerı yok
2.kitabı almanı tavsiye ederim,birincinin gelişmişi imiş...destinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf
Burçincim hoşgeldin özledik seni.Günayin kizlar hic bilmiyorum bizden daha kimler buralarda 2-3 hafta derken neredeyse 1,5 aydir yapmiyorum karatayi...Ve hoppppppp 5 kilo geriye geldi( allahim ne kadar cabul aliyorum.. Neyse dün ihtibariyle nefsimi tokatlayip yeniden basladim... Aslinda bu arada cok ünlü profesör bir ic hastaliklari uzmanina göründüm. inanin randevu icin 4 aya yakin beklemistim. 5 tüp kan aldi ...Icinde Leptin hormonunada bakacagi bir sürü test yapacak. Vücudumda hormonlardan dolayi bir sismanlama olup olmadigina bakacak. bana kesinlikle diyet yapma diyetle verdigin kilolari diyet sonrasi daha fazlasiyla geri alirsin dedi ama baktim gidisat kötü..Bir dahaki randevumda nisan ortasi..Basladim gene Karataya...
Nescafe işlenmiş gıda olduğu için maalesef yasak arkidişlertabiiki cevaplarım bildiklerimi paylaşırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben buradan yapacağım inş. daha başlamadım. Daha çok şekersiz Türk kahvesini öneriyor hocamız ama nescafeyi bilmiyorum.
Günaydın tatlım geçmişi okumaya çalışıyodum işler güçler derken anca bitti,iyiyim şükür sen nasılsın ?Ceylincim günayydın nasılsın
Teşekkürler canım.Karatay diyetini biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum.Ayrıca bu sayfanın KARATAY DİYETİ özel sayfası olduğunu bilmiyordum.Genel diyet sayfası olarak girdim.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?