Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

neyse sabah kahvaltımı yazim
lorlu maydanozlu omlet
bir avuç süzme peynir
9-10 tane zeytin
tere
yarım çay bardağı ceviz

yeşil çay demleniyor onun yanında 0mega3 ümü içerim ne de olsa yeşil çay da bir antioksidan

selam kızlar
sabah tartıldım ve 65.2 geldim hemen tickerımı yeniledim ki şımarıp bozmayayım moral olsun. bugün tam 3 ay oldu ve 10 kiloyu def ettim vücudumdan daha fazla olurdu ama hep kaçamaklar hep kaçamaklar...

sabah kahvaltım

fındık 13 tane
Kivi 1 tane
Lor Peyniri
yumurta 2 adet
siyah zeytin 12 adet
omega3 2 kapsül

Kalktım, önce bi geçmişi okudum. Sonra kahvaltı yaptım :)

Kahvaltim:
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 zeytin, 2 kuru kayısı, 1 kase yoğurt.

Şimdi de gidip okul için hazırlanıyım. Bgn deneme sınavı yapıcam. Yoğun bi gün olacak...

Son düzenleme:
nabersiniz bakalımmmm...
bende iiyim misafirlerim var yine çok yoğunum..
iş yerimdede değişiklik oldu ...bir yoğunluktu ki sormayınn..
pek giremedimm..
diyete tam uyamamkla birlikte yinede dikkat ediyorumm..
kilom bu sabah itibariyle 61.0 çıktı mesela..
buradan anladım ki karatayla kilolarımız hemn gelmiyooorr..
bu sevindirici bir haber...
daha önce yaptığım diyette 1 haftalık tatil sonrası kilom 2 kilo kadar artmıştı ve çok uzun süre o kiloyu atmamıştım üzerimdenn..
öyleyse yaşasın karatayyyy
bugünkü menüm şöle

1 kuru incir
2 yk kadar koyun peyniri
3 zeytin
1 yumurta
4-5 adette fıstık yedimm...
1 ltde suyumu içtimmmm

3 ayda 10 kilo harika gerçekten..
başlangıç kilon o kadarda fazla olmamasına rağmen çok ii vermişsin..
80 üzeri kilolarda 10 kiloya şaşırmıyorum kartay diyetinde ama seninki hakikaten çok iiyi bir rakamm...
:13:

alinyazım arkadaşımve senin de önceki ve şimdiki resimlerini görmek isteriz.
mb cim nasılsın görünmüyosun???

sağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım

tebrik ederim arkadaşım aynı kilodayız tabi sen daha uzunsun. darısı başıma. sen benim için en ii örneksin sakın bırakma. doğum sonrası kilolar ve daha fazlası gidecek inşallah

sağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım

Geçmiş olsun arkadaşım.. İnşallah bir an önce iyileşir bebeğin..

sağol canım emzirmenin faydası diye düşünüyorum.Ama bundan sonra zor giderse şaşmam çünkü bu kilolar hem yerleşmiş önceki kilolarım hemde oğluşuma ek gıdaya geçtik emzirmenin o kadar faydası olmaz artık neyse geç olsun da güç olmasın

fırsat bulmuşken öğle menümü de yazayım

çılbır :)

sanırım sadece bunu yıyeceğim
çünkü yanına şehriye çorbası ve portakal varmış

akşama telafi edicem artık

Gunaydin kızlar ,
Sabah kahvaltım ;
1,5 sosis , 1 yumurta , 1 domates ve 1 elma sekeriz kahve ve bol su

kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...

kızlar birazdan öle yemeği için eve geçicem ama evde yemek yok daha sabah yumurta yedim lütfen bana öneride bulunun yoksa aç kalıcam

başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

tebrik ederim arkadaşım aynı kilodayız tabi sen daha uzunsun. darısı başıma. sen benim için en ii örneksin sakın bırakma. doğum sonrası kilolar ve daha fazlası gidecek inşallah

sağol canım bırakırmıyım hiç bırakmamda ara verebilirimhaftaya memlekete gideceğiz tabi abartmamak koşuluyla herşeyden yiyeceğim ekmek patates pilav filan yemem de annemin tatlılarına hayır diyemem abartmadan yemeyi düşünüyorum zaten senede ya bir yada iki kere gidiyoruz bide yemezsem millete laf anlatacağım bi ton hiç kimseyle uğraşmak istemiyorum çaktırmadan az yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…