selam kızlar
sabah tartıldım ve 65.2 geldimhemen tickerımı yeniledim ki şımarıp bozmayayım moral olsun. bugün tam 3 ay oldu ve 10 kiloyu def ettim vücudumdan daha fazla olurdu ama hep kaçamaklar hep kaçamaklar...
sabah kahvaltım
fındık 13 tane
Kivi 1 tane
Lor Peyniri
yumurta 2 adet
siyah zeytin 12 adet
omega3 2 kapsül
alinyazım arkadaşımve senin de önceki ve şimdiki resimlerini görmek isteriz.
mb cim nasılsın görünmüyosun???
olsun canım bıtkı cayı bol su ıle atarsın o şişliği.benım super gıdıyo 78 e kadar geldım cok mutluyum.etrafımdakı ınsanlar cok sasırıyo ve takdır edıyo azmımı burdan gaza gelıyorum haberlerı yok
selam kızlar
sabah tartıldım ve 65.2 geldimhemen tickerımı yeniledim ki şımarıp bozmayayım moral olsun. bugün tam 3 ay oldu ve 10 kiloyu def ettim vücudumdan daha fazla olurdu ama hep kaçamaklar hep kaçamaklar...
sabah kahvaltım
fındık 13 tane
Kivi 1 tane
Lor Peyniri
yumurta 2 adet
siyah zeytin 12 adet
omega3 2 kapsül
sağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım
3 ayda 10 kilo harika gerçekten..
başlangıç kilon o kadarda fazla olmamasına rağmen çok ii vermişsin..
80 üzeri kilolarda 10 kiloya şaşırmıyorum kartay diyetinde ama seninki hakikaten çok iiyi bir rakamm...
:13:
Gunaydin kızlar ,
Sabah kahvaltım ;
1,5 sosis , 1 yumurta , 1 domates ve 1 elma sekeriz kahve ve bol su
kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...
tebrik ederim arkadaşım aynı kilodayız tabi sen daha uzunsun. darısı başıma. sen benim için en ii örneksin sakın bırakma. doğum sonrası kilolar ve daha fazlası gidecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?