Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğle 12:40 gibi yiyeceğim.

Etli mantar sote
Bulgurlu yaprak sarması
Yoğurt
Maydanoz, marul, roka
Sabah unuttuğum omega 3 ümü de birazdan unutmam inş.

Son düzenleme:

aslında haklısın. kilo vermişsin dediklerinde de "hımm öyle mi hiç farketmedim falan diceksin" ki sonra dadanmasınlar sana

başın sağolsun cnm.sabırlar diliyorum.
babana da acil şifalar

daha hızlı kilo vermek için normal yürüyüş mı tavsiye ediyorsunuz,yoksa tempolu yürüyüş mı?yoksa koşu...teşekkürler...

hoşgeldin özlettin kendini

kocama gösterdim ben hangisiyim elmayım acaba diye? baktı baktı.. sen elma değil havuçsun dedi..

bende armutum
bir arkadaşın kocasıda karpuzsun demişti

2. kitabini alirsan daha iyi hem birinci kitaptaki herseyi iceriyor hemde daha kapsamli anlatimlar var.

canım neelerdesin ya özlettin kendini

başınız sağolsun tatlım babanada geçmiş olsun

ben uzun süre atletizm yaptım...bu yüzden kararsızım...koşsam mı,yürüsem mı...yani hangisi daha faydalıdır karar veremiyorum

TEBRİKLER CANIMM
sağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım
Geçmiş olsun tatlım ben iyiyim hamdolsun
Canım başınız sağolsun,babana da acil şifalar dilerim.
Kendine iyi bak..
kızlar birazdan öle yemeği için eve geçicem ama evde yemek yok daha sabah yumurta yedim lütfen bana öneride bulunun yoksa aç kalıcam

Süt+muz+çerez olabilirrr

hoşgeldin ailen hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. burada olursan herkes destek olur kolay gelsin

bazen bende gül gerçekmi diye düşünmüyor digilim maşallah süper irade abidesi

hoşgeldin canım biz diyet yapmıyoruz ki saglıklı besleniyoruz

biz tuz kullanıyoruz canım ıspanaga atsaydın tabi abartmadan kasma kendini kristal kaya tuzu kullanıyoruz amaaaan bildigin turşuluk tuz işte
Ben kendimi hep elma sanirdim meger armutmusum:)peki siz?
bende elmaymışım
Eki Görüntüle 366803

hemşom bende denemeyi düşünüyorum lavmanı tekbaşına yapabiliyomusun ? eşim hayatta yapmam dediii.
destinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf
kesinlikle 2. kitabı al derim yeşil bantlı olan 1. kitabın geliştirilmişi
başınız sagolsun canım babanada acil şifalar dilerim

sabah
2 dal dere otu
1 bardak ılıksu
yarım saat sonra 2 muz
2 incir
2kk peynir
domates salatalık

bugün iki ögün yapacagım günüm var inşallah abartmam

ben normal tuz kullanıorum. kaya tuzunu değirmenle mi kullanıosunuz yoksa onun da öğütülmüşü var mı? gerçekten çok önemli mi yaa :44:

ben normal tuz kullanıorum. kaya tuzunu değirmenle mi kullanıosunuz yoksa onun da öğütülmüşü var mı? gerçekten çok önemli mi yaa :44:

canım bence çok önemli çünkü diger tuz suyu tutuyo ben bunu kullanmaya başlayalı ödemde olmuyo yinede sen bilirsin başka faydaları varmıydı aklıma gelmiyo :26:

başınız saolsun canım allah sabırlar versin.
Babacığınada geçmiş olsun
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…