kızlar birazdan öle yemeği için eve geçicem ama evde yemek yok daha sabah yumurta yedim lütfen bana öneride bulunun yoksa aç kalıcam
canım menemen yiyebilirsin, süt içebilir kuruyemiş de yiyebilirsin. Bulgurlu salata yapabilirsin
sağol canım bırakırmıyım hiç bırakmamda ara verebilirimhaftaya memlekete gideceğiz tabi abartmamak koşuluyla herşeyden yiyeceğim ekmek patates pilav filan yemem de annemin tatlılarına hayır diyemem abartmadan yemeyi düşünüyorum zaten senede ya bir yada iki kere gidiyoruz bide yemezsem millete laf anlatacağım bi ton hiç kimseyle uğraşmak istemiyorum çaktırmadan az yiyeceğim
kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...
daha hızlı kilo vermek için normal yürüyüş mı tavsiye ediyorsunuz,yoksa tempolu yürüyüş mı?yoksa koşu...teşekkürler...
günaydınn kızlarrrrrr sonundaa antalya dan döndümmmm. süperrr bir hafta sonuyduu geerçektenn.
tek kötü yanıı açık büfe olmasıydııı(( o da bana + 500 gr olarak geri döndüüü
karatydan çıkmamaya özen gösterdim ama tatlılardaa cozuttum birazz :26::26::26:
şimdiiii sonn hız devammmmmmmmmmmm
kocama gösterdim ben hangisiyim elmayım acaba diye? baktı baktı.. sen elma değil havuçsun dedi..
2. kitabini alirsan daha iyi hem birinci kitaptaki herseyi iceriyor hemde daha kapsamli anlatimlar var.
kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...
TEBRİKLER CANIMMselam kızlar
sabah tartıldım ve 65.2 geldimhemen tickerımı yeniledim ki şımarıp bozmayayım moral olsun. bugün tam 3 ay oldu ve 10 kiloyu def ettim vücudumdan daha fazla olurdu ama hep kaçamaklar hep kaçamaklar...
sabah kahvaltım
fındık 13 tane
Kivi 1 tane
Lor Peyniri
yumurta 2 adet
siyah zeytin 12 adet
omega3 2 kapsül
Geçmiş olsun tatlım ben iyiyim hamdolsunsağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım
Canım başınız sağolsun,babana da acil şifalar dilerim.kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
kızlar birazdan öle yemeği için eve geçicem ama evde yemek yok daha sabah yumurta yedim lütfen bana öneride bulunun yoksa aç kalıcam
hoşgeldin ailen hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. burada olursan herkes destek olur kolay gelsinKizlar sizi uzun sure takip ettikten sonra 2 hafta once felan bende araniza katilmistim bu sefer kesin kararliydim zayiflamak icin 2-3 gun menumu paylastim araniza katiliyordum kii annemle babamdan telefon aldim bosaniyorlarmissBen yurt disinda yasiyorum onlar turkiyede onlar orada ben burada olunca 2 kat artti uzuntum Cok uzuldum kahroldum diyette gume gitti tabi buraya da yazamadim menulerimi felan ama bir kac gundur tekrar basladim.Beni araniza tekrar alabilecekmisiniz Ev hanimiyim simdilik yapacak ugrasacak hicbirseyim yok 7 kilo aldim 2-3 ayda.Acaba abanada bu kilo verme yolunda destek olabilirmisiniz?
bazen bende gül gerçekmi diye düşünmüyor digilim maşallah süper irade abidesidört aydır sizleri takip ediyorum merak ettiğim bir şey var herkes arada kaçamak yapıyor regl dönemlerinde kilo verme durabiliyo bazı dönemler bir iki hafta kilo verilemiyor herkes ben de dahil bunları yaşıyor bunun tek istisnası gül63 arkadaşımız yaklaşık bir yıldır düzenli her hafta bir kilo veriyor ve takip ettiğim kadarıyla hiç kaçamak yapmıyor bunun sırrını merak ediyorum yada gerçekten böyle biri var mı
hoşgeldin canım biz diyet yapmıyoruz ki saglıklı besleniyoruzkarataya başlamak istiyorum kitabımı sipariş ettim 6 ay dukan yaptım sonunda evdekiler ve ben pes ettim 4 ay aradan sonra tekrar diyete başlamak istiyorum. karar malesef sağlık sorunları ilaç kullanımı ve bir anda deli gibi yeme sonucunda 15 kg almış bulunuyorum benide aranıza kabul edermisiniz
biz tuz kullanıyoruz canım ıspanaga atsaydın tabi abartmadan kasma kendini kristal kaya tuzu kullanıyoruz amaaaan bildigin turşuluk tuz işteBu gun ki menum yanlisim ve eksikligim varsa soylermisiniz lutfen
Sabah(10.30) kalkar kalkmaz 2 bardak ilik su
2 haslanmis yumurta 10 zeytin avuc ici peynir yesillik omega 3
1-2 saat sonra limonlu yesil cayim
AKSAM(16:00) kiymali yogurtlu tuzsuz ispanak yemegim yesillik
2.5 lt suyumuda tamamladimmi tamamdir :)
hemşom bende denemeyi düşünüyorum lavmanı tekbaşına yapabiliyomusun ? eşim hayatta yapmam dediii.Allah iyiliğini versin yaawv.ne yicez ne içcez.. sabahları mor pancar suyu+havuç+elma+herhangi başka bi sebze. katı meyve sıkacgnda sıkıp 1 tk. zeytnyagı koyup 500 ml olcak bu karışım içiyoruz.. gün içinde bitkisel çaylar su vs içiyoruz.. öglen haşlama mevsim sebzesi. akşam salata. arlarda çayın yanında bartmadan 1-2 tane kuru meyve ve ceviz vs yeniyor.. sabahları lavman yapılıyor.. saat 6-7 gibi.. işte öyle devam ediyor...
kesinlikle 2. kitabı al derim yeşil bantlı olan 1. kitabın geliştirilmişidestinaaaa kitapları okumuşsun anlaşlan. Ben anlamadım netten baktım ama 2 kitabı var. Bu kitaplar birbirinin devamı mı? İkisini de mi almak lazım, hangisini alayım okuyan birisi ayrıntılı yorum yapsın ltf
başınız sagolsun canım babanada acil şifalar dilerimkızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
Bide cok hızlı tempoda yürümek vücutta cok su tutuyor arkadaslar..
ben normal tuz kullanıorum. kaya tuzunu değirmenle mi kullanıosunuz yoksa onun da öğütülmüşü var mı? gerçekten çok önemli mi yaa :44:
canım bence çok önemli çünkü diger tuz suyu tutuyo ben bunu kullanmaya başlayalı ödemde olmuyo yinede sen bilirsin başka faydaları varmıydı aklıma gelmiyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?