Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah:bir bardak süt.Öğle:15 adet hamsi tava,bol salata ve bir kase karnıbahar yemeği Akşam : 18:00' de 1yeşil elma.

eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz

arkadaşlar bensiniroldumbu duruma ayın 3de başkadımdiyete mümkünoldğuunca uydum ilk hafta 72.800 den 70.800 gördüm ve sevindirik oldum bu sabah 73.4 gördüm ve sinir oldumnoluyorböyleanlamadım ve haftanın en az 5 günü 30-40 dk.yürüyorum.neden böyle oluyor fikri olan varım bana söylesin lütfn.

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim.
Bende çokkötü iftiraya uğramıştım tahmin edersinki para işi pis iş
aklandım ama 2 gün feleğim şaştı gözlerim şişti. Ağla ağla mahvoldum

istikraralı bir sekilde devam et. her fırstttada basküle çıkma moralın bozulur

slm kizlar
bugun ilk gunumdu

gec kalktim ama kahvalti yaptim menum soyle sizce nasil

yarim domates
iki kati yumurta
8 zeytin bir salatalik
bir dilim peynir
bir kupa yesil cay

Son düzenleme:

uğrasan insan çok oluyo biliym babamdan bankacılığı zor. ama hep bankacı olmak istedim babam izin vermedii.

slm kizlar
bugun ilk gunumdu

gec kalktim ama kahvalti yaptim menum soyle sizce nasil

yarim domates
iki kati yumurta
8 zeytin bir salatalik
bir dilim peynir
bir kupa yesil cay

bence ok haa ceviz yok nerde kuruyemisss

hayırlı olsun cnm. allah kurtarmış

merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah:bir bardak süt.Öğle:15 adet hamsi tava,bol salata ve bir kase karnıbahar yemeği Akşam : 18:00' de 1yeşil elma.

masallh misafirin hiç bitmiy ne çok seviliyorsunnn benim annemler gelir kayınvalıdemler sevmiyorlar ki gelmezler diye dusunulorum. annemde bosver gelmesinler diyoo

aynı şey bana da oldu cnm ama sonra düzelio merak etme ben de 4. günmü neydi 1.5 kilo gitmişti sonra hafta sonuna kadar geri geldiler sonra 3. haftanın başında fazlasıyla gidiolar tabi uyarsan. insülüin direnci olabilir neden. önce su verioz sonra bişiler oluo ama sonu gayet ii devam et sen sakın pes etme birden gider. ha regl de yaklaşıo olabiir.
ay ne çok yazdım ben bile sıkıldım pöff

slm papadiya maaşallah çok güzel kilo vermişsin..hepsinikarataylamı verdin ve ne kadar süredetşkler şimdiden..........
tsk ederım canım evet hepsını karatayla verdım 6 ay oldu baslayalı

papadiya canım tünaydın, kilo vermemiş ve 30 kg:111: vermiş halin ile resimlerini koyabilir misin
koymustum yıne koyarım canım bugun yada yarın

hosgeldın canım ıyı oluyo boyle arada hal hatır sorman ama bundan sonra daha cok takıl

sağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım
cok gecmıs olsun canım

babannene rahmet babana sıfa dılıyorum canım

gecmıs olsun allah kabul etsın.ıftıraya maruz kalmak korkunc bırsey durduk yere kendını aklama cabasına gırıyosun ak oldugun halde cok ılgınc bır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…