başınız saolsun canım allah sabırlar versin.
Babacığınada geçmiş olsun
dikkat et kendine
öğlen:
Brokoli z.yağında pişmiş
2 adet yağiberi fırınlanmış yoğurtlu
biraz fındık
eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. Bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
afiyet olsunnnn
arkadaşlar bensiniroldumbu duruma ayın 3de başkadımdiyete mümkünoldğuunca uydum ilk hafta 72.800 den 70.800 gördüm ve sevindirik oldum bu sabah 73.4 gördüm ve sinir oldumnoluyorböyleanlamadım ve haftanın en az 5 günü 30-40 dk.yürüyorum.neden böyle oluyor fikri olan varım bana söylesin lütfn.
hadi gözünüz aydın canım çok sevindim.
Bende çokkötü iftiraya uğramıştım tahmin edersinki para işi pis iş
aklandım ama 2 gün feleğim şaştı gözlerim şişti. Ağla ağla mahvoldum
slm kizlar
bugun ilk gunumdu
gec kalktim ama kahvalti yaptim menum soyle sizce nasil
yarim domates
iki kati yumurta
8 zeytin bir salatalik
bir dilim peynir
bir kupa yesil cay
eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
nabersiniz bakalımmmm...
bende iiyim misafirlerim var yine çok yoğunum..
iş yerimdede değişiklik oldu ...bir yoğunluktu ki sormayınn..
pek giremedimm..
diyete tam uyamamkla birlikte yinede dikkat ediyorumm..
kilom bu sabah itibariyle 61.0 çıktı mesela..
buradan anladım ki karatayla kilolarımız hemn gelmiyooorr..
bu sevindirici bir haber...
daha önce yaptığım diyette 1 haftalık tatil sonrası kilom 2 kilo kadar artmıştı ve çok uzun süre o kiloyu atmamıştım üzerimdenn..
öyleyse yaşasın karatayyyy
bugünkü menüm şöle
1 kuru incir
2 yk kadar koyun peyniri
3 zeytin
1 yumurta
4-5 adette fıstık yedimm...
1 ltde suyumu içtimmmm
bence okhaa ceviz yok nerde kuruyemisss
arkadaşlar bensiniroldumbu duruma ayın 3de başkadımdiyete mümkünoldğuunca uydum ilk hafta 72.800 den 70.800 gördüm ve sevindirik oldum bu sabah 73.4 gördüm ve sinir oldumnoluyorböyleanlamadım ve haftanın en az 5 günü 30-40 dk.yürüyorum.neden böyle oluyor fikri olan varım bana söylesin lütfn.
tsk ederım canım evet hepsını karatayla verdım 6 ay oldu baslayalıslm papadiya maaşallah çok güzel kilo vermişsin..hepsinikarataylamı verdin ve ne kadar süredetşkler şimdiden..........
koymustum yıne koyarım canım bugun yada yarınpapadiya canım tünaydın, kilo vermemiş ve 30 kg:111: vermiş halin ile resimlerini koyabilir misin
hosgeldın canım ıyı oluyo boyle arada hal hatır sorman ama bundan sonra daha cok takılnabersiniz bakalımmmm...
bende iiyim misafirlerim var yine çok yoğunum..
iş yerimdede değişiklik oldu ...bir yoğunluktu ki sormayınn..
pek giremedimm..
diyete tam uyamamkla birlikte yinede dikkat ediyorumm..
kilom bu sabah itibariyle 61.0 çıktı mesela..
buradan anladım ki karatayla kilolarımız hemn gelmiyooorr..
bu sevindirici bir haber...
daha önce yaptığım diyette 1 haftalık tatil sonrası kilom 2 kilo kadar artmıştı ve çok uzun süre o kiloyu atmamıştım üzerimdenn..
öyleyse yaşasın karatayyyy
bugünkü menüm şöle
1 kuru incir
2 yk kadar koyun peyniri
3 zeytin
1 yumurta
4-5 adette fıstık yedimm...
1 ltde suyumu içtimmmm
cok gecmıs olsun canımsağol canım ben iyiyim de bebiş hasta bronşit olmuş eve hava makinesi aldık sabah öğle akşam hava veriyorum.o yüzden fırsat buldukça giriyorum sen nasılsın canım
babannene rahmet babana sıfa dılıyorum canımkızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...
gecmıs olsun allah kabul etsın.ıftıraya maruz kalmak korkunc bırsey durduk yere kendını aklama cabasına gırıyosun ak oldugun halde cok ılgınc bır durumeşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?