Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı

masallh misafirin hiç bitmiy ne çok seviliyorsunnn benim annemler gelir kayınvalıdemler sevmiyorlar ki gelmezler diye dusunulorum. annemde bosver gelmesinler diyoo

görümcem geldi şehir dışından 1 hafta kalıcaklar işte 2 oğluyla beraber geldi.fotolarda görmüşsündür
martın sonugibide annemler gelicek yine..
ardından da kayınvalidemler(onblara bi türlü sıra gelemedi,gelen giden bitmediği için)

bu misafirlerde bitmediğinden bende diyet programımı bekletme kararımdan vazgeçtimm..
misafirlere rağmen diyet günlüğü oluşturayım kendime en iyisi

Arkadaşlar bende bir haftadan beri sizi telefon internetinden takip ediyorum 2 gündür de menù bildirimi yapıyorum listeye girmek için fakat telefondan kilo cetvelini kaydedemedim liste için sorun olur mu?

5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı

kocamı kandırısam bugün yüriyim bari bendeee
evdede misafir var ama ayıp olmaz di mii:26:

Arkadaşlar bende bir haftadan beri sizi telefon internetinden takip ediyorum 2 gündür de menù bildirimi yapıyorum listeye girmek için fakat telefondan kilo cetvelini kaydedemedim liste için sorun olur mu?

listeye girmek için tek şart 2 hafta bildirimde bulunmakkkk

kizlar canimiz tatli cekerse misafirlige falan gittigimizde nasil olacak

kayınvalden vaya annense olmaz bence. ya da uzun süreli kalan bi misafirse de sorun olmaz bence. yani nacizane bence tabii

ikiside değil...
gelen görümcemm..pek sık gelen bir misafirim değil...
akşam onların yatma vaktine yakın çıkarız o zaman bizde....
öffff bilemedim bak şimdii..
misafir iyi hoş da bütün düzeni bozuluyor insanın yawwww

tesekürler

bu ortamda diyet zor olsada basla en azından yürü canım ya baksana planlanmıs bile gelecekler masallh bizde çok yalnızız bu hafta sonu annemlere gitcez bizde görümcenin çocuklar okula gitmiyormu ki okul zamanı gezmemim olurmus aa otursun ayol oturdugu yerde . bos ver ayıp falan olmas çık yürü

fotosu çekilipppp...
ahanda bunlar ikram edildi ancak ben tadına bilem bakmadım diyerek foto burada paylaşılacak

hadi yavvv
desene kedinin cigere baktigi bi bakilacakk

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm
Hosbulduk Canim

Burçincim hoşgeldin özledik seni.
Olsun kaldığın yerden devam edersin canım
Hosbulduk canim özlenmek cokk güzel :)

Famir Listeye baktim beni cikarmislar ama Loxandrada yok. Odami birakti

hoşgeldin özlettin kendini

canım neelerdesin ya özlettin kendini
Hosbulduk canim ya iste kaptirdik kendimizi malesef böyle oldu. Ama simdiden sonra devam..
Bir cok kisi birakmis heralde demin listeye baktim cok az tanidik kalmis

sabah
2 dal dere otu
1 bardak ılıksu
yarım saat sonra 2 muz
2 incir
2kk peynir
domates salatalık

bugün iki ögün yapacagım günüm var inşallah abartmam
Kiz senin adin Destinami ???

Gözünüz aydin canim..

Son düzenleme:

haklısın cnm. bize de çok gelen olur ama yazın. ben ankaradayım istanbuldan memlekete geçen herkes dinlenme tesisi olarak bize gelir en sevdiğim mevsim kış

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN

BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..

15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA

sağol canım

tesekkürler canlarım benimmmi

haklısın cnm. bize de çok gelen olur ama yazın. ben ankaradayım istanbuldan memlekete geçen herkes dinlenme tesisi olarak bize gelir en sevdiğim mevsim kış

aynen canım bende ankaradayımmm...
genelde eşimin akrabaları yapıyorlar dinlenme tesisi muhabbetini bizdede...
memlekete giderken ve geri dönerken çok kullanılıyor biizm evde..
ya da vize başvurusu yapacakların uğrak yeriii
neyseki misafir seviyorum çok sıkıntı olmuyorr...
çalıştığım içinakşama kadar hizmet etme durumuda olmuyor.ç.
kendileri pişirip kendileri yiyolar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…