masallh misafirin hiç bitmiy ne çok seviliyorsunnnbenim annemler gelir kayınvalıdemler sevmiyorlar ki gelmezler diye dusunulorum. annemde bosver gelmesinler diyoo
5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı
saol canım famirim üzümlü kurabiyem kara gaşlım kara gözlüm
bitter çikolatam
:))
kocamı kandırısam bugün yüriyim bari bendeee
evdede misafir var ama ayıp olmaz di mii:26:
Arkadaşlar bende bir haftadan beri sizi telefon internetinden takip ediyorum 2 gündür de menù bildirimi yapıyorum listeye girmek için fakat telefondan kilo cetvelini kaydedemedim liste için sorun olur mu?
kayınvalden vaya annense olmaz bence. ya da uzun süreli kalan bi misafirse de sorun olmaz bence. yani nacizane bence tabii
kizlar canimiz tatli cekerse misafirlige falan gittigimizde nasil olacak
tesekürlertsk ederım canım evet hepsını karatayla verdım 6 ay oldu baslayalı
koymustum yıne koyarım canım bugun yada yarın
hosgeldın canım ıyı oluyo boyle arada hal hatır sorman ama bundan sonra daha cok takıl
cok gecmıs olsun canım
babannene rahmet babana sıfa dılıyorum canım
gecmıs olsun allah kabul etsın.ıftıraya maruz kalmak korkunc bırsey durduk yere kendını aklama cabasına gırıyosun ak oldugun halde cok ılgınc bır durum
görümcem geldi şehir dışından 1 hafta kalıcaklar işte 2 oğluyla beraber geldi.fotolarda görmüşsündür
martın sonugibide annemler gelicek yine..
ardından da kayınvalidemler(onblara bi türlü sıra gelemedi,gelen giden bitmediği için)
bu misafirlerde bitmediğinden bende diyet programımı bekletme kararımdan vazgeçtimm..
misafirlere rağmen diyet günlüğü oluşturayım kendime en iyisi
fotosu çekilipppp...
ahanda bunlar ikram edildi ancak ben tadına bilem bakmadım diyerek foto burada paylaşılacak
Hosbulduk Canimhoşgeldin canımm
Hosbulduk canim özlenmek cokk güzel :)Burçincim hoşgeldin özledik seni.
Olsun kaldığın yerden devam edersin canım
Famir Listeye baktim beni cikarmislar ama Loxandrada yok. Odami biraktinabersiniz bakalımmmm...
bende iiyim misafirlerim var yine çok yoğunum..
iş yerimdede değişiklik oldu ...bir yoğunluktu ki sormayınn..
pek giremedimm..
diyete tam uyamamkla birlikte yinede dikkat ediyorumm..
kilom bu sabah itibariyle 61.0 çıktı mesela..
buradan anladım ki karatayla kilolarımız hemn gelmiyooorr..
bu sevindirici bir haber...
daha önce yaptığım diyette 1 haftalık tatil sonrası kilom 2 kilo kadar artmıştı ve çok uzun süre o kiloyu atmamıştım üzerimdenn..
öyleyse yaşasın karatayyyy
bugünkü menüm şöle
1 kuru incir
2 yk kadar koyun peyniri
3 zeytin
1 yumurta
4-5 adette fıstık yedimm...
1 ltde suyumu içtimmmm
Hosbulduk canim ya iste kaptirdik kendimizi malesef böyle oldu. Ama simdiden sonra devam..hoşgeldin özlettin kendini
canım neelerdesin ya özlettin kendini
Kiz senin adin Destinami ???sabah
2 dal dere otu
1 bardak ılıksu
yarım saat sonra 2 muz
2 incir
2kk peynir
domates salatalık
bugün iki ögün yapacagım günüm var inşallah abartmam
Gözünüz aydin canim..eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
ikiside değil...
gelen görümcemm..pek sık gelen bir misafirim değil...
akşam onların yatma vaktine yakın çıkarız o zaman bizde....
öffff bilemedim bak şimdii..
misafir iyi hoş da bütün düzeni bozuluyor insanın yawwww
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİNeşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı
Arkadaşlar bende bir haftadan beri sizi telefon internetinden takip ediyorum 2 gündür de menù bildirimi yapıyorum listeye girmek için fakat telefondan kilo cetvelini kaydedemedim liste için sorun olur mu?
kizlar canimiz tatli cekerse misafirlige falan gittigimizde nasil olacak
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..
15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..
15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA
Hosbulduk Canim
Hosbulduk canim özlenmek cokk güzel :)
Famir Listeye baktim beni cikarmislar ama Loxandrada yok. Odami birakti
Hosbulduk canim ya iste kaptirdik kendimizi malesef böyle oldu. Ama simdiden sonra devam..
Bir cok kisi birakmis heralde demin listeye baktim cok az tanidik kalmis
Kiz senin adin Destinami ???
Gözünüz aydin canim..
haklısın cnm. bize de çok gelen olur ama yazın. ben ankaradayım istanbuldan memlekete geçen herkes dinlenme tesisi olarak bize geliren sevdiğim mevsim kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?