kizlar canimiz tatli cekerse misafirlige falan gittigimizde nasil olacak
fotosu çekilipppp...
ahanda bunlar ikram edildi ancak ben tadına bilem bakmadım diyerek foto burada paylaşılacak
bu ortamda diyet zor olsada basla en azından yürü canım ya baksana planlanmıs bile gelecekler masallh bizde çok yalnızız bu hafta sonu annemlere gitcez bizde görümcenin çocuklar okula gitmiyormu ki okul zamanı gezmemim olurmus aa otursun ayol oturdugu yerde. bos ver ayıp falan olmas çık yürü
teşekkürederim arakdaşım çok sağol.ben regli olmuyorum zaten emzirdiğim için bebeğim 6 aylık olduaynı şey bana da oldu cnm ama sonra düzelio merak etme ben de 4. günmü neydi 1.5 kilo gitmişti sonra hafta sonuna kadar geri geldiler sonra 3. haftanın başında fazlasıyla gidiolar tabi uyarsan. insülüin direnci olabilir neden. önce su verioz sonra bişiler oluo ama sonu gayet ii devam et sen sakın pes etme birden gider. ha regl de yaklaşıo olabiir.
ay ne çok yazdım ben bile sıkıldım pöff
5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı
evet bunları yemedim diye göğsünü gereceksin burda,bizim de gözümü bööle açık kalaccak
evet ya,istikrarlı şekilde yürüyen bi biz varız herhaldehaftanın 6 günü yürüyorum ben.ama şunu farkettim ki 1 saat yürüyünce daha az kilo veriyorum,45 dk daha yürüyünce en azından 1 kg gidiyo.tesadüf mü nedir anlamadım:44:
hadi yavvv
desene kedinin cigere baktigi bi bakilacakk
aloo bacım ben varım yaa imzamda görmiymisinizzzzzzz
ayyyyyyyyyyyyy ne kadar zayıflamışsınn..
hiç de yeni doğum yapmışş gibi değilsinn..
gerçekten evli misin..
aaaaaaaaaaaaaa çocuğun mu var seninnn söylem ve bakışlarını düşün bir deeee..
petunya bıraktı bizi,işlerine yetişemiyormuş.Bizim catlak jarnaa geliyor mu??? yada Ofiste kacak kacak yürüyüs yapan Petunya???
aynen b,iz de bir ıslık bir kıyametle teprikkk ediciizzzzz...
o daaa ikramlara burun kıvırmanın verdiği büyük hazzı ile kasım kasımmm kasılacakkk..
eee daha ne olsun yawwww
petunya bıraktı bizi,işlerine yetişemiyormuş.
Jarni de ablasına diye gitti gidiş o gidiş..
Loxi de terk eyledi bizi işler yüzünden....
ayyy en kısa zamanda bunu ben yapıp yükleyeceğim buraya
ne zamandır sorcam ceylin senin boyun kaç ki bmı çok geldi resmini de gördüm ama çok daha zayıfsın aslında yanlışlık olmasın :44:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..
15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA
olmaz olmaz yuru sen o da cocuklarla ılgılensınkocamı kandırısam bugün yüriyim bari bendeee
evdede misafir var ama ayıp olmaz di mii:26:
evet ya,istikrarlı şekilde yürüyen bi biz varız herhaldehaftanın 6 günü yürüyorum ben.ama şunu farkettim ki 1 saat yürüyünce daha az kilo veriyorum,45 dk daha yürüyünce en azından 1 kg gidiyo.tesadüf mü nedir anlamadım:44:
boy 1,58 cnm ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?