Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

büyük olan 1. sınıfa gidiyorr..
eşiyle problemleri var birazzz..
kafa dağıtmaya geldiii aslında...
ben ısrar ettim gel diyeee zatii

teşekkürederim arakdaşım çok sağol.ben regli olmuyorum zaten emzirdiğim için bebeğim 6 aylık oldu

ben de bi yandan vücut kitle indeksi hesabındayım :) her daim yanda açık şöyle olsa nasıl olur e peki böyle nasıl olur die 63.5 olunca normal kilo sınırına ancak giriorum

5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı

evet ya,istikrarlı şekilde yürüyen bi biz varız herhaldehaftanın 6 günü yürüyorum ben.ama şunu farkettim ki 1 saat yürüyünce daha az kilo veriyorum,45 dk daha yürüyünce en azından 1 kg gidiyo.tesadüf mü nedir anlamadım:44:

evet bunları yemedim diye göğsünü gereceksin burda,bizim de gözümü bööle açık kalaccak

aynen b,iz de bir ıslık bir kıyametle teprikkk ediciizzzzz...
o daaa ikramlara burun kıvırmanın verdiği büyük hazzı ile kasım kasımmm kasılacakkk..
eee daha ne olsun yawwww

aloo bacım ben varım yaa imzamda görmiymisinizzzzzzz

pepeti geçmiş olsun canım,allah başka sıkıntı vermesin.benim eşim de müdür,çok zor bu işler

hadi yavvv
desene kedinin cigere baktigi bi bakilacakk

ayyyyyyyyyyyyy ne kadar zayıflamışsınn..
hiç de yeni doğum yapmışş gibi değilsinn..
gerçekten evli misin..
aaaaaaaaaaaaaa çocuğun mu var seninnn söylem ve bakışlarını düşün bir deeee..

Bizim catlak jarnaa geliyor mu??? yada Ofiste kacak kacak yürüyüs yapan Petunya???
petunya bıraktı bizi,işlerine yetişemiyormuş.
Jarni de ablasına diye gitti gidiş o gidiş..
Loxi de terk eyledi bizi işler yüzünden....
aynen b,iz de bir ıslık bir kıyametle teprikkk ediciizzzzz...
o daaa ikramlara burun kıvırmanın verdiği büyük hazzı ile kasım kasımmm kasılacakkk..
eee daha ne olsun yawwww

ayyy en kısa zamanda bunu ben yapıp yükleyeceğim buraya

petunya bıraktı bizi,işlerine yetişemiyormuş.
Jarni de ablasına diye gitti gidiş o gidiş..
Loxi de terk eyledi bizi işler yüzünden....

ayyy en kısa zamanda bunu ben yapıp yükleyeceğim buraya

ne zamandır sorcam ceylin senin boyun kaç ki bmı çok geldi resmini de gördüm ama çok daha zayıfsın aslında yanlışlık olmasın :44:

Ceylincim tabi ki listeyi yapmak isterim ama telefonla yapabilir miyim bilmiyorum ama listeye girip motive olmak istiyorum.

kocamı kandırısam bugün yüriyim bari bendeee
evdede misafir var ama ayıp olmaz di mii:26:
olmaz olmaz yuru sen o da cocuklarla ılgılensın

bende 6 da 50dk yuruyodum 5,5 da 40dk yurumeye karar verdım leylakcım ha bu arada kgh

Hatunlaaarrrr yürüyüş için fırsat yaratın mutlaka!

Birazdan okuldan eve yürüyeceğim yine toplam 45 dakika oluyor günlük git gellerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…