olmaz olmaz yuru sen o da cocuklarla ılgılensın
bende 6 da 50dk yuruyodum 5,5 da 40dk yurumeye karar verdım leylakcım ha bu arada kgh
olmaz olmaz yuru sen o da cocuklarla ılgılensın
bende 6 da 50dk yuruyodum 5,5 da 40dk yurumeye karar verdım leylakcım ha bu arada kgh
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..
15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA
heeeh heeee bence deee
bu arda kolay gelsin hepimize espirisi ne diyin bana hele yawwwwww
hımm canım bilemiyorum ki şimdi topiğin kuralı bu..:44:Ceylincim tabi ki listeyi yapmak isterim ama telefonla yapabilir miyim bilmiyorumama listeye girip motive olmak istiyorum.
oh ne güzel sana benim iş yerime arabayla 20 dk.yol sürüyor...Hatunlaaarrrr yürüyüş için fırsat yaratın mutlaka!
Birazdan okuldan eve yürüyeceğim yine toplam 45 dakika oluyor günlük git gellerim
allah allah doğru ama belki de kemik yapınla alakalı çok çok zayıf görünüosun.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN
BEN BİR TÜRLÜ İMKAN OLUŞTURAMIYODUM KENDİME,AMA BUGÜN 10 DK. KADAR DA OLSA (saate bakmadım) ÖĞLEN PAYDOSUNDA YÜRÜDÜM.BİZ DE SAATLİ PAYDOS YOK YEMEĞİNİ YİYEN YERİNE GEÇİYOR.BU YÜZDEN VAKİT YARATAMIYODUM AMA BUNDAN SONRA 10-15 DK.DA YÜRÜYECEĞİM KISMETSE HER GÜN..
15 GÜN BOYUNCA MENÜ BİLDİRİMİ YAPTIKTAN SONRA EĞER SEN DE "SIRAM GELİNCE LİSTE YAPARIM" DİYORSAN LİSTE ADAYI OLARAK SENİ İLK SAYFAYA YAZDIRIRIZ SEVGİLİ SAPHİRAYA
çok zayıf mı görünüyom ayy ne güzel bir iltifat bu
heeeh heeee bence deee
bu arda kolay gelsin hepimize espirisi ne diyin bana hele yawwwwww
Ceylincim tabi ki listeyi yapmak isterim ama telefonla yapabilir miyim bilmiyorumama listeye girip motive olmak istiyorum.
sorcam da önce bi nete bakim dedim ne diye . ne???
Hatunlaaarrrr yürüyüş için fırsat yaratın mutlaka!
Birazdan okuldan eve yürüyeceğim yine toplam 45 dakika oluyor günlük git gellerim
evet cnm iltifat diil gerçek çünkü ikimin bmı leri aynı ordan biliorum.darısı başıma.
evet arkadaşım ben 4 sene önce günde 2 saate yakın yürüyordum,yediklerime dikkat ediyordum ve 4 ayda 18 kilo vermiştim.
nete mi baktınnnnnn
gogıl amcaya mı sordunnn yoğsamm
merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah:bir bardak süt.Öğle:15 adet hamsi tava,bol salata ve bir kase karnıbahar yemeği Akşam : 18:00' de 1yeşil elma.
geçmiş olsun canımeşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı
Bizim catlak jarnaa geliyor mu??? yada Ofiste kacak kacak yürüyüs yapan Petunya???
merhaba arkadaşlar,
bu pazartesi itibarıyla bende başladım diyete,hem karatayın hemde dukanın kitabını aldım okudum ve karatay bizlere daha uygun olduğu için ona başladım açıkçası. uzun bir tedavi sonrası hamile kaldığım ve doğum sonrası sütüm fazla gelmediği için tatlılara yüklenmem sebebi ile bir hayli kilo aldım.şimdi ise çok kararlı bir şekilde diyete başladım,artık çalışmayada başladığım için daha kolay yaparım diye düşünüyorum diyeti.
sizlere öncelikle şunu sormak istiyorum: dükan diyetinde yulaf kepeği diye bir şey var,acaba onunla peynir ve yumurtayı karıştırıp omlet yapsak menüye aykırı olurmu.dukan diyetini yapan arkadaşlarda gördüm çok güzel birşey ,sabahları tamamen ekmek ihtiyacınıda karşılıyor.eğer karatay diyetine uygunsa yulaf kepeğini temin etmeye çalışacağım ,çünkü heryerde kolay bulunmuyormuz,bilgi ve yardımlarınız için tşk.
benim önümde çok uzun bir yol var,umarım bu yolda bana yardımcı ve arkadaş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?