Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ceylincim tabi ki listeyi yapmak isterim ama telefonla yapabilir miyim bilmiyorum ama listeye girip motive olmak istiyorum.

Ceylincim tabi ki listeyi yapmak isterim ama telefonla yapabilir miyim bilmiyorum ama listeye girip motive olmak istiyorum.
hımm canım bilemiyorum ki şimdi topiğin kuralı bu..:44:
Hatunlaaarrrr yürüyüş için fırsat yaratın mutlaka!

Birazdan okuldan eve yürüyeceğim yine toplam 45 dakika oluyor günlük git gellerim
oh ne güzel sana benim iş yerime arabayla 20 dk.yol sürüyor...
allah allah doğru ama belki de kemik yapınla alakalı çok çok zayıf görünüosun.

çok zayıf mı görünüyom ayy ne güzel bir iltifat bu

saol canım çok yardımcı oldun ben listeye gireyim de artık listeyi düzenleyecek birini bulurum. Çooook motive olmalıyım çooooo :)

Hatunlaaarrrr yürüyüş için fırsat yaratın mutlaka!

Birazdan okuldan eve yürüyeceğim yine toplam 45 dakika oluyor günlük git gellerim

evet arkadaşım ben 4 sene önce günde 2 saate yakın yürüyordum,yediklerime dikkat ediyordum ve 4 ayda 18 kilo vermiştim.

evet arkadaşım ben 4 sene önce günde 2 saate yakın yürüyordum,yediklerime dikkat ediyordum ve 4 ayda 18 kilo vermiştim.

evet canım bak şimdi daha bi gaza geldim tutmayın beniii

Gerçekten yağmur çamur dinlemeden yürümeye çalışıyorum ben de hem kg verdiriyor hem hareket vücut için sağlıklı, 18 kg çooook harika vermişsin bence
Hocam kaçları okutuyorsun yaa meraklıyımdır ben öğretmendin değil mi?

merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah:bir bardak süt.Öğle:15 adet hamsi tava,bol salata ve bir kase karnıbahar yemeği Akşam : 18:00' de 1yeşil elma.

sen çokaz yiyorsun ama özllkle sabah ve akşam hiç birşey yok gibi

geçmiş olsun canım
allah kabul etsin hayrınıda

5,5 sevıyesınde 40dk da 3,5km yuruyup geldım arkadaslar.bırsey dıkkatımı cektı leylak84 ve benden baska kımse yurumuyormu yaa.yurumezsek ınsılun dırencını kıramıyoruz bılıyosunuz dımı

ben dün arkadaşa giderkende gelirkende yürüdüm yaklaşık 7km
bugün yine kar yağıyor evden çıkasım gelmedi koşu bandımda yok bende 1 tencere lahana sardım yarına hazır olsun

Bizim catlak jarnaa geliyor mu??? yada Ofiste kacak kacak yürüyüs yapan Petunya???

topikte yaprak dökümü yazandı bizde yeni arkadaşlarla yola devam ediyoruz

akşam yemeğinde koçiş yok oğluşta arkadaşıyla dışarda yiyecek
bende evde kalan yemekleri yerim
brokoli çorbası
yeşil mercimek yemeği (az 2kaşık )
karnıbahar böreği 1dilim
birde ayran yaparım

buzdolabında temizlik hareketi

merhaba arkadaşlar,

bu pazartesi itibarıyla bende başladım diyete,hem karatayın hemde dukanın kitabını aldım okudum ve karatay bizlere daha uygun olduğu için ona başladım açıkçası. uzun bir tedavi sonrası hamile kaldığım ve doğum sonrası sütüm fazla gelmediği için tatlılara yüklenmem sebebi ile bir hayli kilo aldım.şimdi ise çok kararlı bir şekilde diyete başladım,artık çalışmayada başladığım için daha kolay yaparım diye düşünüyorum diyeti.

sizlere öncelikle şunu sormak istiyorum: dükan diyetinde yulaf kepeği diye bir şey var,acaba onunla peynir ve yumurtayı karıştırıp omlet yapsak menüye aykırı olurmu.dukan diyetini yapan arkadaşlarda gördüm çok güzel birşey ,sabahları tamamen ekmek ihtiyacınıda karşılıyor.eğer karatay diyetine uygunsa yulaf kepeğini temin etmeye çalışacağım ,çünkü heryerde kolay bulunmuyormuz,bilgi ve yardımlarınız için tşk.

benim önümde çok uzun bir yol var,umarım bu yolda bana yardımcı ve arkadaş olursunuz

Hoşgeldinnn canım
Biz ekmek yerine ceviz, fındık, baden, fıstık yiyoruz sabah 1 çay bardağı kadar diğer öğünlerde de tüketiyoruz ama abartmadan Kalori hesabı yapmadığımız için bunları rahatça yiyoruz ve kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum. Ceviz ve diğerlerinin netten faydalarını okuyabilirsin yulaf kepeği kullanmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…