Hoşgeldinnn canım
Biz ekmek yerine ceviz, fındık, baden, fıstık yiyoruz sabah 1 çay bardağı kadar diğer öğünlerde de tüketiyoruz ama abartmadanKalori hesabı yapmadığımız için bunları rahatça yiyoruz ve kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum. Ceviz ve diğerlerinin netten faydalarını okuyabilirsin yulaf kepeği kullanmıyoruz.
pepeti geçmiş olsun canım,allah başka sıkıntı vermesin.benim eşim de müdür,çok zor bu işler
sen çokaz yiyorsun ama özllkle sabah ve akşam hiç birşey yok gibi
geçmiş olsun canım
allah kabul etsin hayrınıda
ben dün arkadaşa giderkende gelirkende yürüdüm yaklaşık 7km
bugün yine kar yağıyor evden çıkasım gelmedi koşu bandımda yok bende 1 tencere lahana sardım yarına hazır olsun
topikte yaprak dökümü yazandı bizde yeni arkadaşlarla yola devam ediyoruz
leylaklarım benım tesekurler allh hep iyinin yanındadır
koyden biri peynir getırmıs eve geldım yedım bı avuc kadar bıraz tuzlu bıraz tuzsundu mukemmeldı. brokolı hasladım 1 bardak suyunu ıctım nıyeyse bılmem google amcaya sorcam bendemanyak oldum ıyıce haa.
sarımsaklı yogurtla brokoli yiyecegım
beniynen dalga mı geçionuz ayol. nie ben herşeyi gogıl amcaya sorarım. %90 da bulurum. hıhşaka bi yana bu arada espriyi de sölemediniz
arkadaslar bır onerım var.yuruyen arkadaslar menu bıldırırken yada herhangıbır zamanda buraya yuruduklerı dk yı yazsınlarkı bırbırımızı gaza getırıp bol bol yuruyelım.zaten baharda gelıyo her fırsatta yururuz..her pazartesı gunkı kg bıldırımınde o hafta toplamda kac saat yurudugumuzude yazalım olmamı
ıkıncı ogunum
yarım kase kıymalı kerevız
bol yesıllık salatası
1 tabak karalahana yemegı(ancak bıttı)
omega3 turk kahvesı 1 hurma
yok bebemm tombul tosbamm benım haberım yok da bende herseyı sorarım bı ar ne yemek yapsam dıye bıle sorardık arkadsla
İdrar rengi, günlük içilen su miktarı hakkında bilgi verir. İdrar renginiz koyu ise az açık ise iyi oranda su tüketiyoruz...
Tatlı isteğim olunca ne yapabilirim sorusuna şu cevabı veriyorum.. BİR ŞEY YAPMA Bırak canım biraz tatlı istesin...
Unutmayalım ki vücut yağ yakmadan "YAĞLARINI ERİTEYİM Mİ?" diye sorar. Bunu biz iştah yada tatlı isteği olarak hissederiz.
Birinci tür iştah abur cubur yemeye karşı diğeri ramazanda hissedilen iştah bu ikisi bize çok şey anlatır.
Abur cubur iştahının nedeni aburcuburları sık görmek veya yemek veya eksik protein aldığınızı gösterirken Öğünler de ve kontrollü açlık hissi yağ erittiğinizi gösterir.
Kahvaltı öğününe aç ulaşma şiddetiniz ile yaktığınız yağ miktarı arasında sıkı bir ilişki var...
ALLAH yağ yakanın yardımcısıdır. Yağ yakanın iştahı gitgide kontrollü olmaya başlar çünkü yağın atık ürünleri ketonlar....
Ketonlar kandaki seviyeleri arttıkça iştahınızı giderek kesecektir...
İdrar rengi, günlük içilen su miktarı hakkında bilgi verir. İdrar renginiz koyu ise az açık ise iyi oranda su tüketiyoruz...
Tatlı isteğim olunca ne yapabilirim sorusuna şu cevabı veriyorum.. BİR ŞEY YAPMA Bırak canım biraz tatlı istesin...
Unutmayalım ki vücut yağ yakmadan "YAĞLARINI ERİTEYİM Mİ?" diye sorar. Bunu biz iştah yada tatlı isteği olarak hissederiz.
Birinci tür iştah abur cubur yemeye karşı diğeri ramazanda hissedilen iştah bu ikisi bize çok şey anlatır.
Abur cubur iştahının nedeni aburcuburları sık görmek veya yemek veya eksik protein aldığınızı gösterirken Öğünler de ve kontrollü açlık hissi yağ erittiğinizi gösterir.
Kahvaltı öğününe aç ulaşma şiddetiniz ile yaktığınız yağ miktarı arasında sıkı bir ilişki var...
ALLAH yağ yakanın yardımcısıdır. Yağ yakanın iştahı gitgide kontrollü olmaya başlar çünkü yağın atık ürünleri ketonlar....
Ketonlar kandaki seviyeleri arttıkça iştahınızı giderek kesecektir...
ben varım
afiyet olsun canım
bugün yediklerim
1.öğün:
1 rafadan yumurta
1 dilim çavdar ekmeği(tereyağ sürülmüş)
domates
salatalık
7 zeytin
2.öğün:
1 kase yayla çorbası(buğdaylı)
1 tabak brokoli
5-6 tane çiğköfte
spor:45 dk yürüdüm
tamam canım kımse katılmasa bıle bız yazalım gaza gelelım daha cok yuruyelım
afıyet olsun canım yanlızmı yıyosun yemegını
Merhaba, omega-3 günlük 2-3 gr alınmasını tavsiye ediyor hoca. bu nedenle kaç tane içeceğin kullandığın omega-3ün mg'ına bağlı. Mesela ben 500 mglık kullanıyorum, çoğunlukla sabah 2 akşam 2 şeklinde (bazen akşamları içmeyi unutabiliyorum), genelde arkadaşlar da o şekilde kullanıyor. Ama 1000 mglık kullanıyorsan birer tane alabilirsin bence.
Kansızlık konusunu bilmiyorum :26:
Çabuk acıkıyorsan mutlaka yediklerinde sorun vardır, glisemiks indeksi yüksek yada işlenmiş ürün tüketiyorsan onlar çabuk acıkmana sebep olur.
bugunku menum
2 tane omega 3 kapsulu,biraz sutas suzme peynir, acık cay
- ogun: 3 yumurta,biraz turp,bir kucuk kase kuru yemiş( ceviz,badem,fınfık,kuru uzum)
2. ogun: yeşil mercimek salatası( haslanmıs yeşil mercimek,susam,zeytinyagı,karabiber,maydonoz,roka) cok tok tutuyo tavsiye ederim. ve yogurt
3. ogunum: taze sut, karnabahar salatası,kuru kayısı
kızlar ben yeni oldugum için lutfen menulerim hakkında yorum yapın. bide ben kolay kolay doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum..
bide gunde 3 litre su içiyorum en az.
ayy ne güzel ya keşke benimki de yapsa inanın 5 kg.aşağıda olurdum o da yapsaydı.kesinlikle canım
sağol canım..eşimle yiyiyoruz canım,o da yapıyo karatay
şehriye bacı papadiya cevap yazmadan ben yazayım sanaçok teşekkür ederim arkadaşım ben de sabah 2 kapsül içmiştim öğlende iki kapsül içtim 500 lükmüş benmkide. ilk defa kullanmaya başladım bakalım bir işe yarayacak mı? hımm acıkmama gelince dün öğlen şehriye çorbası vardı ondan mı oldu ki acep??? bugün öğlen mercimek çorbası ve biber dolması yedim hala acıkmadım saat 18:00 çok mutluyuuuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?