sabahları yediğin çerezler kavrulmamış değil mi?
2 saat sonra acıkman normal değil
ewet Ceylin hanım kavrulmamıs. midem de asit fazlalıgı war benim biraz ondan galiba.. kitaplara harfiyen uyuyorum hatmettim resmen ikisinide. ama yumurtayı biraz fazla yitorum koy yumurtası.
bide bu ticker her defasında kopyala yapıstır mı yapcaz yoksa profilimize aktarmanın bi yolu warmı? yardımcı olursanız cok memnun olurum?
eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. Bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
2. kitabini alirsan daha iyi hem birinci kitaptaki herseyi iceriyor hemde daha kapsamli anlatimlar var.
2.kitabı almanı tavsiye ederim,birincinin gelişmişi imiş...
kesinlikle 2. kitabı al derim yeşil bantlı olan 1. kitabın geliştirilmişi
başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..size de sabır versin.Babacığına da çok geçmiş olsunzeynepfaz .!.:canım cumartesi günü babannem vefat etti apar topar memlekete cenazeye gittim bugün döndüm köyden ama babamın durumu hiç iyi değil onunla ilgilenmem gerek hastaneye kaldıracağız belki...
beni pazartesiye kadar idare edersen sevinirim, haber veremedim kusura bakma...
kesinlikle canım
sağol canım..eşimle yiyiyoruz canım,o da yapıyo karatay
ptesı:yurumedım
salı:1 saat(dısarda)
çarş:40dk (bantta)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?