Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlarr canlarrrr

akşam yemeğini kızlarla dışarda yiyeceğiz 7 gibi çıkarızz sanırım.
8 e kadar yemiş olurumm inşallah:26:

ızgara köfte, ayran, salata olacak büyük ihtimalle menümmm

sabahları yediğin çerezler kavrulmamış değil mi?
2 saat sonra acıkman normal değil

ewet Ceylin hanım kavrulmamıs. midem de asit fazlalıgı war benim biraz ondan galiba.. kitaplara harfiyen uyuyorum hatmettim resmen ikisinide. ama yumurtayı biraz fazla yitorum koy yumurtası.
bide bu ticker her defasında kopyala yapıstır mı yapcaz yoksa profilimize aktarmanın bi yolu warmı? yardımcı olursanız cok memnun olurum?

o yapıştırdığın kısmın sadece http ile başlayıp png ile biten kısmını profilindeki çizelge kısmına kaydedeceksin cnm

İYİ AKŞAMLARR HATUNLAARR

Menü
mantarlı etli sote
3 tane yaprak sarma bulgurlu
sarımsaklı yoğurt
2 omega 3 kapsül

oğluştan fırsat bulunca görüşürüz

gözünüz aydın canım allah hayrınızıda kabul etsin
2.ögün 15:00
1 tabak sarma yedim günde dayanamadım napiim
şimdide lesli 3 mil yaptım yeşil çayımı içecegim

akşam:2 köfte 3 kuru kayısı kakaolu sofradaki sütlü kadayıflar için alınmış bir önlemdir kayısılar kimse hor görmesin lütfen
ayyyy kabak çekirdeği yedim bide tuzsuz kavrulmamış
:44::44::44:

İyi akşamlar,

sabah : 2 yum.,4 zeytin, domates, 1 k.ç.bar. fındık, 3 günkurusu, 1/2 dil.peynir
öğle : 1 k.k. mercimek çorba, kıymalı pırasa, 1 kase yoğurt
akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, biraz nohut yemeği, 1 kase yoğurt

iyi akşamlar,

sabah : 2 yumurta, 4 zeytin, domates, 1 k.ç.b fındık, 3 günkurusu, 1/2 dilim peynir
öğle: 1 kase mer.çorbası, kıymalı pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
akşam : 2 kaşık bulgur pilavı, az nohut yemeği, 1 kase yoğurt

30 dk yürüyüş

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) 1balık,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a8889.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $a9991.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kızlar, nekadar çok yazmıssınız 1 günde 1 saattir oku oku bitiremedim :) , çalıştığım için ancak akşamları girebiliyorum. spora acil başlama gerektıgını farkettım aam burda hala kış bitmedi :)
kahvaltım (7:009
2 yumurta
biraz b.peynir
ceviz ve fındık
8 zeytın 2 kuru incir
öğle (12:30)
biraz kuru fasülye
cacık
1 salatalık ve 1 elma
Akşam (19:30)
1 kase çorba
1 kase yoğurt
5-6 mantarı tereyağında hafif soteledım

2 lt su ve sekersiz siyah çay
arkadaşlar ben yeşil çay fazla tüketemıyorum, siyah çaya dair bir sınırlama yok sanırım değil mi,
birde soğuk sıkım zeytınyağı dıye bahsetmıs Canan hoca, o bildiğimiz sızma zeytınyağımı oluyo

bugün yediklerim:

1. öğün:

1/2 çay bardağı fındık fıstık ceviz karışık
2 haşlama yumurta
2 kk kaşar peyniri
8 zytin
biber
şekersiz çay

2. öğün:
3 kuru dolma (bulgurlu kıymalı)
kuru fasülye
yoğurt

spor:bugün yapamadım maalesef ama gün içinde bol bol yürüdüm.hareketli bi gündü.

sıvı:2,5 lt su oldu.

Son düzenleme:
başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..size de sabır versin.Babacığına da çok geçmiş olsun

kizlarr aksamki menumu yaziyorumm yeniyimm ilk gunu iyi deilse yorum yazin ne olur

bir tane zeytinyaginda kizarùis balik
yaninda roka
gobek marul slaatalik domates ceviz ve peynir rendeleyerek salata yaptim bol eksili
simdide bir kupa yesil cay
yarim saat yurudum
yaa kizlarrr sizce kac gunde faydasini gorurumm

Ben geçen hafta ne güzel başlamıştım, sonra sevgilimle sürpriz bir tatile çıktık, dikkat etmeye çalıştım ama akşamları balık roka bozmadıysa da yanındaki rakı bozmuştur:)) Ayrıca evdeki tartım bozukmuş sanırım, evde 64 tartıldım da dışarıda 2 ayrı yerde 67 geldim (
Neyse ben yarın öbür gün sağlam bir tartıda tartılıp kilomu düzelteceğim ve o noktadan da başlayacağım tekrar...
Bu arada merak ettiğim konu: Karatay diyeti ile ilgili değişik yemek tariflerinin paylaşıldığı ayrı bir site var mı yoksa buradan mı paylaşılıyor? Herkese kolay gelsin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…