Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlarrr ilk defa diyet yapıcam ve bu diyetle ilgili çok şey okudum gerçekten faydasını gördünüz mü yaza evleniyorumm. ve biraz vermem lazım diyet yapmam lazım biliyorum ama hangi diyeti yapacağımı bilmiyorumm lütfn gerçekten faydası varsa yazııınn ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz zormu halsizli yapıyormu olmazsa olmaz neler ??? şimdiden teşekkür ederim

canım pastırmalı yumurta serbest yiyin garii

bende yeniyimm aslinda bu sorulari merak ediyorum
sen ne gibi seyler duydunnn bu diyet hakkinda

canım ben lavmanı kendim yaptım. tabi zahmetli bi iş ama oluyor.. ben kendimde sağlık acısından bayaga farkettgni dusunyrm ama tabi her yiğidin harcı değil diyorum.. ama bebek isteyenlere her şeye ragmen şiddetle tavsiye ediyorum..

sabah

1 muz 1 fincan süt kako kayısı ve erik kurusu ketn tohmu yagı 1 tane 1000 mg omega3

akşam

5-6 köfte ev yapımı turşu yogurt ktn thm yag omega 3 üm bitti sipariş ettim ya bakalım hala gelmedi

su

1,5 - 2 lt anca içebildim

spor

hergünkü gibi 45 dak yürüyüş..

kizlar bir 2 gundur giremiyorum once oglus sonra ben hastalandik hastanelerden gelemedik eve bu arada ben 1 kg daha gittigini gordum bugun tartida ve bugun baslayali tam 2 hafta oldu:) saskinlik icindeyim cidden, ustelik ufak kacamaklarim oluyor. insallah geri gelmez bu kilolar die korkuyorum, her sabah tartida o eski rakama dogru gidicekmisim gibi geliyor, korkuyorum:)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wga4bl2/weight.png

sizleri seviyorum kızlar.. siz olmasaydınız buraya kadar gelemez vede devam edemezdim.. en büyük destegi sizden aldım..
sizinle paylaşmak için daha sıkı sarıldım diyetime.. varlıgınız yetti yani..
hele gurbette herşeym oldunuz belki.. birbirini görmeden böyle biraraya toplanmak ve kıskanmadan birbirine destek olmak..
laf sokmayan, kıskanmayan, komplekssiz, ortak bir amacı olan, hiç tanımadıgı insana destek olan, canım karatycılarım benim..
eminim karatydan sonra koruma topiğinde toplancaz.. çünkü hepimiz istediğimiz kiloda olcaz inşaallah..

çok geçmiş olsun...

üzülme korkma.. biraz daha sıkı baglandın mı ve devam ettin mi o sayıdan iyice uzaklaşcksın.. sabır sebat azim devam....

valla bende cok sicak buldum topgii
kimi topikler sonradan gelenleri benimseyemiyor
elektrik cekimleri olmuyo sanirimm
ama burdaa siz yazmasaniz ben hemen birakirdim
baslayamazdim bile
gerci daha ne oldu kii

valla bende cok sicak buldum topgii
kimi topikler sonradan gelenleri benimseyemiyor
elektrik cekimleri olmuyo sanirimm
ama burdaa siz yazmasaniz ben hemen birakirdim
baslayamazdim bile
gerci daha ne oldu kii

evet burası öyle.. birazda derdimiz ortak, aynı sıkıntıları yaşadıgımız için belki daha iyi anlıyoruz birbirimizi ve hemen elimizi uzatıyoruz galiba.. birlikten kuvvet dogar... hayatta hiçbişey tesadüf değildir.. güzel anlamda bağlanıyoruz hiç tanımadıgımız halde..buraya toplanan herkes seçilmiş bana göre..

sen neredensin canim ?? bebis falan varmi

kizlar sabah 11 gibi kalktimm

sabah ve aksam iki ogun yedim
inanirmisiniz hic acikmadimmmmm super bisey bu yaaaa

Slm kizlar beni taniyanlar tanimayanlar 1,5 aydan sonra gene canan hocanin sevkatli kolarindayiz iste;
Sabah
1 avuc ici beyaz peynir
1 kasik keten tohumu ve cörek otu
2 kayisi yumurta
Yarim Kohlrabi
5 tane badem
2 tane omega 3 kapsül takviye
1 bardak Tarcinli süt

Ögle
1 tabak ispanak yemegi (bulgurlu)
1 kase sarimsakli yogurt

Ara
1 bardak tarcinli süt

Aksam
Öglenki ögünün aynisi

Sivi: anca 1 litre Su
Spor : yokkkkk

Evettttt malesef inisülin direncim tavan yaptigi icin 3 ögün yedim birde ara yaptim..
Ilk baslarkende böyleydi sonralari iki ögünle doyuyorsun..
Yemeklerden sonra inanilmaz bir tatli ihtiyaci oluyor ama sabir ediyorum gecistiriyorum su iciyorum..
Biliyorum ki 1 haftaya kadar oda gececek...
Hersey en basa döndü anlayacaginiz
Günde 8 km yürüyen ben simdilerde spor icin kendimi motive edemiyorum malesef...

kızlar kızlar ben bayıldım bu diyete :)
sabah(7:00)
2 yumurta peynir ceviz yeşil çay

öğlen (12:00)

malesef okulda bana uygun yemek yoktu çocuklarım hapur hupur kıymalı börekleri ve unlu çorbayı götürdüler midelerine bende
1 bardak ayran ve bı avuç ceviz yedim.

saat 3 gibi pınar beyaz kaşıkladım birazcık kutunun çeyreğinin yarısı kadarcık.

akşam (20:45)

ızgara etli salata ve ayran yedim. sonrada bir bardak hatta bi bardak ta değil white choclate mocha içtim

sabah tartıda 57 yi görünce tabi kendime ödül verdim:) nışanlım da kutlamak için kahve içmeme izin verdi

ve inanırmısınız ben bugun hiiiç acıkmadım nerdeyse. tüm öğretmen arkadaşlarım çok şaşırdı yemek yemediğime ıvır zvır yemediğime

bugun de 40 dakıka kadar yürüdüm. uyumadan mekik çekip titreşimli kemerimi çalıştıracağım her gece olduğu gibi.

hepinize şimdiden teşekkür ederim Allah yolumuzu açık etsin... istediğimiz görüntüye, ağırlıga ,pürüssüz cilde ve en önemlisi sağlığımıza kavuşalım...

Detokstan memnun kalmadı kızlar.Yıne de sen bılırsın.

Kizlar ya ayran detoksu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Karatay forumunda popüler baya bı. Ama Gül un yazdığı bu yoru
Da kafamı karıştırdı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Güzel sonuclar alan oldu mü? İştah acar mı sonrasında? Narsam bilemedim

anlastık bebısım.ben 6 aydır esımle aksam yemegı yıyemedım o 7 de gelıyo ben 5 te coktan bıtırıyorum.senınkı erken gelıyomus ve karatay yapıyomus ne guzel kılo verdımı pekı

ben ilk kitabı okudum bu diyeti yapıcam dedim,eşimin de aklına yatmıştı zaten.aslında o benden önce bi 20 kilo vermişti sporla-aburcuru keserek falan...bende dedim sen ekmeğini makarnanı ye,ben diyetimi uygularım dedim.ama sağolsun ben yersem senin de canın çeker deyip benimle birlikte o da uydu herşeye.eşim de kalan 6 kilosunu verdi 2 ayda falan.
eşim 4-5 gibi çıkıyo okuldan,eve de yakın olduğu için vakit geçmeden yiyoruz yemeğimizi.geç yemek yemeği hiç sevmem zaten çocukluğumdan beri

Canim herkez 1,5 ile2,5 arasinda kilo verdi fakat verdiklerini hemen geri aldilar malesef yapmaya degmiyor...

kizlarr ortalamaa haftada kac kilo verirliyorr
bugun ilk gunum olmasina ragmenn gobegim midemm indi sankiii

ne güzel söylemişsin.ağzına sağlık ya da eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…