papadiya avatarin diyettekileri zorluyoo yavv
bu bize serbestmiiiiii
canım pastırmalı yumurta serbest yiyin garii
arkadaşlarrr ilk defa diyet yapıcam ve bu diyetle ilgili çok şey okudum gerçekten faydasını gördünüz mü yaza evleniyorumm. ve biraz vermem lazım diyet yapmam lazım biliyorum ama hangi diyeti yapacağımı bilmiyorumm lütfn gerçekten faydası varsa yazııınnne kadar zamanda kaç kilo verdiniz zormu halsizli yapıyormu olmazsa olmaz neler ??? şimdiden teşekkür ederim
kizlar bir 2 gundur giremiyorum once oglus sonra ben hastalandik hastanelerden gelemedik evebu arada ben 1 kg daha gittigini gordum bugun tartida ve bugun baslayali tam 2 hafta oldu:) saskinlik icindeyim cidden, ustelik ufak kacamaklarim oluyor. insallah geri gelmez bu kilolar die korkuyorum, her sabah tartida o eski rakama dogru gidicekmisim gibi geliyor, korkuyorum:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wga4bl2/weight.png
sizleri seviyorum kızlar.. siz olmasaydınız buraya kadar gelemez vede devam edemezdim.. en büyük destegi sizden aldım..
sizinle paylaşmak için daha sıkı sarıldım diyetime.. varlıgınız yetti yani..
hele gurbette herşeym oldunuz belki.. birbirini görmeden böyle biraraya toplanmak ve kıskanmadan birbirine destek olmak..
laf sokmayan, kıskanmayan, komplekssiz, ortak bir amacı olan, hiç tanımadıgı insana destek olan, canım karatycılarım benim..
eminim karatydan sonra koruma topiğinde toplancaz.. çünkü hepimiz istediğimiz kiloda olcaz inşaallah..
valla bende cok sicak buldum topgii
kimi topikler sonradan gelenleri benimseyemiyor
elektrik cekimleri olmuyo sanirimm
ama burdaa siz yazmasaniz ben hemen birakirdim
baslayamazdim bile
gerci daha ne oldu kii
evet burası öyle.. birazda derdimiz ortak, aynı sıkıntıları yaşadıgımız için belki daha iyi anlıyoruz birbirimizi ve hemen elimizi uzatıyoruz galiba.. birlikten kuvvet dogar... hayatta hiçbişey tesadüf değildir.. güzel anlamda bağlanıyoruz hiç tanımadıgımız halde..buraya toplanan herkes seçilmiş bana göre..
Detokstan memnun kalmadı kızlar.Yıne de sen bılırsın.
anlastık bebısım.ben 6 aydır esımle aksam yemegı yıyemedım o 7 de gelıyo ben 5 te coktan bıtırıyorum.senınkı erken gelıyomus ve karatay yapıyomus ne guzel kılo verdımı pekı
Kizlar ya ayran detoksu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Karatay forumunda popüler baya bı. Ama Gül un yazdığı bu yoru
Da kafamı karıştırdı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Güzel sonuclar alan oldu mü? İştah acar mı sonrasında? Narsam bilemedim
sizleri seviyorum kızlar.. siz olmasaydınız buraya kadar gelemez vede devam edemezdim.. en büyük destegi sizden aldım..
sizinle paylaşmak için daha sıkı sarıldım diyetime.. varlıgınız yetti yani..
hele gurbette herşeym oldunuz belki.. birbirini görmeden böyle biraraya toplanmak ve kıskanmadan birbirine destek olmak..
laf sokmayan, kıskanmayan, komplekssiz, ortak bir amacı olan, hiç tanımadıgı insana destek olan, canım karatycılarım benim..
eminim karatydan sonra koruma topiğinde toplancaz.. çünkü hepimiz istediğimiz kiloda olcaz inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?