Canim herkez 1,5 ile2,5 arasinda kilo verdi fakat verdiklerini hemen geri aldilar malesef yapmaya degmiyor...
Evet bende 1 gün yapmistim sadeceBurcincim çok Sagol bu bilgi iyi oldu ya... Yapmicam o zaman . Bı ara Kizlar acayip uyguluyodu buradakiler
kizlarr ortalamaa haftada kac kilo verirliyorr
bugun ilk gunum olmasina ragmenn gobegim midemm indi sankiii
Azmine hayran kaldım arkadaşım bu yoldasın ve doğru yoldasın.bende ideal kilomdayım ancak karataydan vazgeçmem çünkü ıvır zıvırdan kurtuldum ve 6 7 saat açıkmadan durabiliyorum doğru şeyler yiyerek:)) bundan daha iyi bir mutluluk olamaz:) yasasın karatay yasasın sağlıklı yaşam yubbiiii:))kızlar kızlar ben bayıldım bu diyete :)
sabah(7:00)
2 yumurta peynir ceviz yeşil çay
öğlen (12:00)
malesef okulda bana uygun yemek yoktu çocuklarım hapur hupur kıymalı börekleri ve unlu çorbayı götürdüler midelerine bende
1 bardak ayran ve bı avuç ceviz yedim.
saat 3 gibi pınar beyaz kaşıkladım birazcık kutunun çeyreğinin yarısı kadarcık.
akşam (20:45)
ızgara etli salata ve ayran yedim. sonrada bir bardak hatta bi bardak ta değil white choclate mocha içtim
sabah tartıda 57 yi görünce tabi kendime ödül verdim:) nışanlım da kutlamak için kahve içmeme izin verdi
ve inanırmısınız ben bugun hiiiç acıkmadım nerdeyse. tüm öğretmen arkadaşlarım çok şaşırdı yemek yemediğime ıvır zvır yemediğime
bugun de 40 dakıka kadar yürüdüm. uyumadan mekik çekip titreşimli kemerimi çalıştıracağım her gece olduğu gibi.
hepinize şimdiden teşekkür ederim Allah yolumuzu açık etsin... istediğimiz görüntüye, ağırlıga ,pürüssüz cilde ve en önemlisi sağlığımıza kavuşalım...
çok geçmiş olsun...
üzülme korkma.. biraz daha sıkı baglandın mı ve devam ettin mi o sayıdan iyice uzaklaşcksın.. sabır sebat azim devam....
cok tesekkurler iborant'cim. insallah yaa, inanmasi gercekten guc ama mutlu edici tabii ki . ben aylardir dogumdan sonra, verdigim kilolari verdim sonra o 69 da takildim, sinir oluyordum. bugun 66. 2 yi de gordum yaa, artik iice hirsla devam edicem insallah. ama havalar burda epey guzellesti. bahar yaz derken meyve olayini napicaz yaa? ben yerim biraz gun icinde kavun karpuz istio canimm
Kızlar yarın itibarı ile güzeller güzeli diyetime Karatayıma dönüyorum. Bir süre uzaklaştım ne oldu sırtım sivilceden geçilmiyor vücut dengem bozuk vs vs vs yarın geri dönüyorum pazartesiye bir kak yüz gr gider inşallahhh...
nerdesin hayatım yaa.. bana biberiye çayını miras bıraktın gittin.. gitmeee...
sen neredensin canim ?? bebis falan varmi
Azmine hayran kaldım arkadaşım bu yoldasın ve doğru yoldasın.bende ideal kilomdayım ancak karataydan vazgeçmem çünkü ıvır zıvırdan kurtuldum ve 6 7 saat açıkmadan durabiliyorum doğru şeyler yiyerek:)) bundan daha iyi bir mutluluk olamaz:) yasasın karatay yasasın sağlıklı yaşam yubbiiii:))
Ay yok geldim valla karataydan gerisi yalannn :) ay o biberiye çayı nasıl güzel birşey ama birde kereviz tohumu mucizesi ile tanıştım ki hiç sorma harika valla ödemi atıyor vücuttaki iki gündür yapıyorum 1 hafta sonra önereceğim memnun kalırsam. Çok sağlıklı bir çay.
tamam canım kımse katılmasa bıle bız yazalım gaza gelelım daha cok yuruyelım
Kızlar yarın itibarı ile güzeller güzeli diyetime Karatayıma dönüyorum. Bir süre uzaklaştım ne oldu sırtım sivilceden geçilmiyor vücut dengem bozuk vs vs vs yarın geri dönüyorum pazartesiye bir kak yüz gr gider inşallahhh...
Canim hosgeldin ya eskilerde de geri dönüs basladi :)) Hadi bakalim kaldigimiz yerden devam.Kızlar yarın itibarı ile güzeller güzeli diyetime Karatayıma dönüyorum. Bir süre uzaklaştım ne oldu sırtım sivilceden geçilmiyor vücut dengem bozuk vs vs vs yarın geri dönüyorum pazartesiye bir kak yüz gr gider inşallahhh...
ayy ne güzel ya keşke benimki de yapsa inanın 5 kg.aşağıda olurdum o da yapsaydı.
şehriye bacı papadiya cevap yazmadan ben yazayım sana
şehriye yasak normalde makarna gibi,ama 1 kase çorbaya ne ka şehriye gelebilir ki o seni acıktırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?