Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Azmine hayran kaldım arkadaşım bu yoldasın ve doğru yoldasın.bende ideal kilomdayım ancak karataydan vazgeçmem çünkü ıvır zıvırdan kurtuldum ve 6 7 saat açıkmadan durabiliyorum doğru şeyler yiyerek:)) bundan daha iyi bir mutluluk olamaz:) yasasın karatay yasasın sağlıklı yaşam yubbiiii:))

çok geçmiş olsun...

üzülme korkma.. biraz daha sıkı baglandın mı ve devam ettin mi o sayıdan iyice uzaklaşcksın.. sabır sebat azim devam....

cok tesekkurler iborant'cim. insallah yaa, inanmasi gercekten guc ama mutlu edici tabii ki . ben aylardir dogumdan sonra, verdigim kilolari verdim sonra o 69 da takildim, sinir oluyordum. bugun 66. 2 yi de gordum yaa, artik iice hirsla devam edicem insallah. ama havalar burda epey guzellesti. bahar yaz derken meyve olayini napicaz yaa? ben yerim biraz gun icinde kavun karpuz istio canimm

sakınn yeme. yiceksende sabah avucun içi kadar ye, oturup hepsini götürme.. yazz geliyor dah çok yürycem daha çok su içcem dicen sandım yaa. hedefine ulaşta yemeği sonra düşün. hem vercgn kilo az.. sen verene kadar o meyveler bitmez.. sakıınn..

Kızlar yarın itibarı ile güzeller güzeli diyetime Karatayıma dönüyorum. Bir süre uzaklaştım ne oldu sırtım sivilceden geçilmiyor vücut dengem bozuk vs vs vs yarın geri dönüyorum pazartesiye bir kak yüz gr gider inşallahhh...

gecenin bi yarısı gelip beni tınlayın dersin sen... yarın gel dedik yaa.. nerdesin.. muhteşem olmayarak yapılan yüzyılı mı seyrediyon..?

nerdesin hayatım yaa.. bana biberiye çayını miras bıraktın gittin.. gitmeee...

nerdesin hayatım yaa.. bana biberiye çayını miras bıraktın gittin.. gitmeee...

Ay yok geldim valla karataydan gerisi yalannn :) ay o biberiye çayı nasıl güzel birşey ama birde kereviz tohumu mucizesi ile tanıştım ki hiç sorma harika valla ödemi atıyor vücuttaki iki gündür yapıyorum 1 hafta sonra önereceğim memnun kalırsam. Çok sağlıklı bir çay.

sen neredensin canim ?? bebis falan varmi

ben tabi senin gibi gurbette değilim... ama türkiyeyi geziyorum.. eşimin meslegi gergi.. bi ogluşum var.. canım oglum.. ama ben dogma büyüme istanbul.. hiç biyerde istanbulu unutamam.. bulamadım onun gibisini.. ama inşaallah Rabbim ömür verirse dönüşümüz orası olcak gibi.. hayırlısı..

evet bencede yuppiii yuppiii :))) hepimiz azimli olalım. hırs yaptım nışanımda zayıf ve bakımlı olmak istiyorum.

elimden geldiğince artık bugdayın içinde olduğu hiç bişey yamiyorum. yemicemde:)

aynen hiç acıkma falan yok bundan güzel bişey var mı:))

hadi yaa. bak merakla bekliyorum ona göre.. paylaşım süper bişey yaa.. canım karatycım..

tamam canım kımse katılmasa bıle bız yazalım gaza gelelım daha cok yuruyelım

bende varım sizi okuyunca eşimi de alıp 45dk yürüdüm şimdi geldik
dünde 1,5 saat yürümüştüm
sana hesap verecem papiş

hoşgeldin doğru yerdesin tatlım

Günaydin kizlar topigi ben acayim bari...

Canim hosgeldin ya eskilerde de geri dönüs basladi :)) Hadi bakalim kaldigimiz yerden devam.

bilmiyorum ki canım yaa öğlen yemeklerinden sonra acıkıyorum nedense daha yeni başladım bugün 4.günüm belki de ondandır. sabretcez bakalım. bu arada maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin özenmemek elde değil... bende 61 leri görebilecekmiyim acaba o kadar uzun zaman olduki 61 i görmeyeli tartıda

günaydın hepinize canlarrrr

dünkü menüm
sabah: 2 haşlanmış yumurta,10 zeytin yarım kk peynir,4-5 adet çeri domates,1 salatalık,1 capia biber, 1 çaybardağı badem, 2 kuru erik, 10 kuru üzüm, 2 ad omega3 kapsül
öğle: 1 tabak mercimek çorbası, 2 adet biber dolması, bol yoğurt, 2 adet omega3 kapsül
akşam: 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği, brokoli salatası, 1 közlenmiş biber, 1 çaybardağı ceviz (yemekten sonra hala açlık hissediyordum o yüzden ceviz yedim iyi geldi)

3 litre su, bolca çay, 1 fincan türk kahvesi, spor maalesefki yokkk yemekten sonra mutfakla oyalandım yine...

gunaydin kizlarrrrr

menum soylee
2 yumurta
bir domates
bir salatalik
yarim cay bardagi ceviz
azicik peynir
15 adet yesil siyah zeytin
bittiiiii

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN

Bugün yükleme var.Çok yoğun.
Hemen yazıp kaçıyorum .

dün akşam hamsi buğulama
salata

sonra süt
sonrada 4 adet potibör.(((
yaa gene tatlı krizindeyim dünden beri
regli mi olucam ??tarihte unuttum yavvv

sabah
2 yerli muz
2 çorba kaşığı kadar çökelek
kahve

kendimi tatlı konusunda frenlemem lzm
tamda tekrar kilo verebilmeye başlamışken,regliye yenilmemem lzm bu ay

hepinize kolay gelsin
grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…