Doktorlar sitesinde Canan hocaya durumunu sorabilirsinnnewet Ceylin hanım kavrulmamıs. midem de asit fazlalıgı war benim biraz ondan galiba.. kitaplara harfiyen uyuyorum hatmettim resmen ikisinide. ama yumurtayı biraz fazla yitorum koy yumurtası.
bide bu ticker her defasında kopyala yapıstır mı yapcaz yoksa profilimize aktarmanın bi yolu warmı? yardımcı olursanız cok memnun olurum?
Hey maşş.80 dk yurumuşem
Evet bende buradaki herkesi çok çok seviyorumm eve düşüncelerine katılıyorum canımsizleri seviyorum kızlar.. siz olmasaydınız buraya kadar gelemez vede devam edemezdim.. en büyük destegi sizden aldım..
sizinle paylaşmak için daha sıkı sarıldım diyetime.. varlıgınız yetti yani..
hele gurbette herşeym oldunuz belki.. birbirini görmeden böyle biraraya toplanmak ve kıskanmadan birbirine destek olmak..
laf sokmayan, kıskanmayan, komplekssiz, ortak bir amacı olan, hiç tanımadıgı insana destek olan, canım karatycılarım benim..
eminim karatydan sonra koruma topiğinde toplancaz.. çünkü hepimiz istediğimiz kiloda olcaz inşaallah..
bilmiyorum ki canım yaa öğlen yemeklerinden sonra acıkıyorum nedense daha yeni başladım bugün 4.günüm belki de ondandır. sabretcez bakalım. bu arada maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin özenmemek elde değil... bende 61 leri görebilecekmiyim acaba o kadar uzun zaman olduki 61 i görmeyeli tartıda
İnşAllah lborantçım, doğma büyüme hemşehriyiz.Zor ya hem de çok zor şehir şehir gezmek..eşim polis olmayı çok istemiş ama olamamış...ben de diyorum ki iyi ki olmamışsınben tabi senin gibi gurbette değilim... ama türkiyeyi geziyorum.. eşimin meslegi gergi.. bi ogluşum var.. canım oglum.. ama ben dogma büyüme istanbul.. hiç biyerde istanbulu unutamam.. bulamadım onun gibisini.. ama inşaallah Rabbim ömür verirse dönüşümüz orası olcak gibi.. hayırlısı..
Canım günkurusu kayısı at ağzına yemek sonrası,petibörden daha iyidir..süte de tarçın ekleGÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN
Bugün yükleme var.Çok yoğun.
Hemen yazıp kaçıyorum .
dün akşam hamsi buğulama
salata
sonra süt
sonrada 4 adet potibör.(((
yaa gene tatlı krizindeyim dünden beri
regli mi olucam ??tarihte unuttum yavvv
sabah
2 yerli muz
2 çorba kaşığı kadar çökelek
kahve
kendimi tatlı konusunda frenlemem lzm
tamda tekrar kilo verebilmeye başlamışken,regliye yenilmemem lzm bu ay
hepinize kolay gelsin
grşrz
günaydın hepinize
bugün itibari ile bende başladım ama ne kilomu biliyorum nede ölçülerimii:):)
sabah geç kalıcam diye hiç birşey yemedim sadece şuan bitki çayı içiyorum şekersizz
öğlende yemekhanede ne çıkarsa yicem ama ekmeksiz
saol canım kararsız kaldım netten biraz araştırayım cesaret edebilirsem bende yapmak istiyorum ..aynı senin dediklerini bi kaç arkadaştan da duymuştum çok memnun kalmışlardı amaaa çooooook zor demişlerdi ..canım ben lavmanı kendim yaptım. tabi zahmetli bi iş ama oluyor.. ben kendimde sağlık acısından bayaga farkettgni dusunyrm ama tabi her yiğidin harcı değil diyorum.. ama bebek isteyenlere her şeye ragmen şiddetle tavsiye ediyorum..
ne kadar içten yazmışsın canımsizleri seviyorum kızlar.. siz olmasaydınız buraya kadar gelemez vede devam edemezdim.. en büyük destegi sizden aldım..
sizinle paylaşmak için daha sıkı sarıldım diyetime.. varlıgınız yetti yani..
hele gurbette herşeym oldunuz belki.. birbirini görmeden böyle biraraya toplanmak ve kıskanmadan birbirine destek olmak..
laf sokmayan, kıskanmayan, komplekssiz, ortak bir amacı olan, hiç tanımadıgı insana destek olan, canım karatycılarım benim..
eminim karatydan sonra koruma topiğinde toplancaz.. çünkü hepimiz istediğimiz kiloda olcaz inşaallah..
sakın yapma diyorum ben iki gün yaptım 2 kilo verdim sonra iki günde geri aldım bir ay kiloveremedim sakıııııın yapma sadece su kaybediyosun .Kizlar ya ayran detoksu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Karatay forumunda popüler baya bı. Ama Gül un yazdığı bu yoru
Da kafamı karıştırdı. Sizler ne düşünüyorsunuz? Güzel sonuclar alan oldu mü? İştah acar mı sonrasında? Narsam bilemedim
ben ilk kitabı okudum bu diyeti yapıcam dedim,eşimin de aklına yatmıştı zaten.aslında o benden önce bi 20 kilo vermişti sporla-aburcuru keserek falan...bende dedim sen ekmeğini makarnanı ye,ben diyetimi uygularım dedim.ama sağolsun ben yersem senin de canın çeker deyip benimle birlikte o da uydu herşeye.eşim de kalan 6 kilosunu verdi 2 ayda falan.
eşim 4-5 gibi çıkıyo okuldan,eve de yakın olduğu için vakit geçmeden yiyoruz yemeğimizi.geç yemek yemeği hiç sevmem zaten çocukluğumdan beri
sen ayrılma canım burdan çok güzel motivasyon oluyorvalla bende cok sicak buldum topgii
kimi topikler sonradan gelenleri benimseyemiyor
elektrik cekimleri olmuyo sanirimm
ama burdaa siz yazmasaniz ben hemen birakirdim
baslayamazdim bile
gerci daha ne oldu kii
kaldır totoyu burçin aa tembellk yok at kendini yollaraaaSlm kizlar beni taniyanlar tanimayanlar 1,5 aydan sonra gene canan hocanin sevkatli kolarindayiz iste;
Sabah
1 avuc ici beyaz peynir
1 kasik keten tohumu ve cörek otu
2 kayisi yumurta
Yarim Kohlrabi
5 tane badem
2 tane omega 3 kapsül takviye
1 bardak Tarcinli süt
Ögle
1 tabak ispanak yemegi (bulgurlu)
1 kase sarimsakli yogurt
Ara
1 bardak tarcinli süt
Aksam
Öglenki ögünün aynisi
Sivi: anca 1 litre Su
Spor : yokkkkk
Evettttt malesef inisülin direncim tavan yaptigi icin 3 ögün yedim birde ara yaptim..
Ilk baslarkende böyleydi sonralari iki ögünle doyuyorsun..
Yemeklerden sonra inanilmaz bir tatli ihtiyaci oluyor ama sabir ediyorum gecistiriyorum su iciyorum..
Biliyorum ki 1 haftaya kadar oda gececek...
Hersey en basa döndü anlayacaginiz
Günde 8 km yürüyen ben simdilerde spor icin kendimi motive edemiyorum malesef...
çok sanslısın eş konusunda eşime diyorum ama vazgeçmiyor ekmektenben ilk kitabı okudum bu diyeti yapıcam dedim,eşimin de aklına yatmıştı zaten.aslında o benden önce bi 20 kilo vermişti sporla-aburcuru keserek falan...bende dedim sen ekmeğini makarnanı ye,ben diyetimi uygularım dedim.ama sağolsun ben yersem senin de canın çeker deyip benimle birlikte o da uydu herşeye.eşim de kalan 6 kilosunu verdi 2 ayda falan.
eşim 4-5 gibi çıkıyo okuldan,eve de yakın olduğu için vakit geçmeden yiyoruz yemeğimizi.geç yemek yemeği hiç sevmem zaten çocukluğumdan beri
afiyet olsun fambık ama 2 yumurta yenmeli sabahlarıı omega3 almalısın canım sen omega almıyorsun. hemen öğle arası bir ezcane bul 12 tl ye marincapppp al ve başla beni dinle güzel sexüüü arkadaşımmmmbugünkü kahvaltımm
1 muzz
2 yk tulum peyniri
5-6 adet zeytin
1 tutam maydanoz
biraz fıstık
bir lokma simit(offfff arkadaşım illa da yeee dedi durdu neyseki bir lokma ile kurtardım)
afiyet olsun fambık ama 2 yumurta yenmeli sabahlarıı omega3 almalısın canım sen omega almıyorsun. hemen öğle arası bir ezcane bul 12 tl ye marincapppp al ve başla beni dinle güzel sexüüü arkadaşımmmm
günaydın karatay kardeşlerim
bugün 1 kilo daha eksik geldim çoooook mutluyum 91 iminşallah pazarteside aynı sonucu görürüm
kahvaltım
1 bardak ılık su
1 muz
2 incir
çökelek salatası( 2 kaşık çökelege 1 domates 1 salatalık 1 taze sogan 1 biber dereotu maydanoz 1 kaşık zeytinyagı karıştırıp yaptım çok tok tutuyo )
ögleden sonra arkadaşlar gelecek ne ikram yapacagım konusunda kararsızım ne yapsam ki :26:
sen ayrılma canım burdan çok güzel motivasyon oluyor
kaldır totoyu burçin aa tembellk yok at kendini yollaraaa
çok sanslısın eş konusunda eşime diyorum ama vazgeçmiyor ekmekten
afiyet olsun fambık ama 2 yumurta yenmeli sabahlarıı omega3 almalısın canım sen omega almıyorsun. Hemen öğle arası bir ezcane bul 12 tl ye marincapppp al ve başla beni dinle güzel sexüüü arkadaşımmmm
Bu arada aksam hafif tempolu 80 dk yürümek çok etkili olmus ödemde tutmamaıs kaslarım ve sabah baskülde 62.1gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam Yeminde işe yaradadı hiç ağzıma 3 gündür yanlış bişi sürmedim. Kızımın kefirinden bir yudum aldım hazır ve çilekliydi
Menü bildirimi yapmayı özledim.
Yapayım bari
Sabah evde 1 bardak limonlu su
1 adet ( yumruğum kadar )altınçörek...(İst.halk ekmek gişelerinde satılıyor,arkadaşım almış bana da verdi,canım çekti yedim,kepek unu ağırlıklı fındık ve siyah üzümlü)
1 kk yumurta
1 dilim peynir
8 yeşil zeytin
1 amasya elma
1 kivi
3-4 adet çekirdekli siyah üzüm kurusu
2* omega3 (500 mg.lık)
Ben omega3'ten sıkılmıştım 1-2 haftadır içmiyordum,dün yine başladım
sen ayrılma canım burdan çok güzel motivasyon oluyor
kaldır totoyu burçin aa tembellk yok at kendini yollaraaa
çok sanslısın eş konusunda eşime diyorum ama vazgeçmiyor ekmekten
afiyet olsun fambık ama 2 yumurta yenmeli sabahlarıı omega3 almalısın canım sen omega almıyorsun. hemen öğle arası bir ezcane bul 12 tl ye marincapppp al ve başla beni dinle güzel sexüüü arkadaşımmmm
bu arada aksam hafif tempolu 80 dk yürümek çok etkili olmus ödemde tutmamaıs kaslarım ve sabah baskülde 62.1gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam yeminde işe yaradadı hiç ağzıma 3 gündür yanlış bişi sürmedim. kızımın kefirinden bir yudum aldım hazır ve çilekliydi
bu arada aksam hafif tempolu 80 dk yürümek çok etkili olmus ödemde tutmamaıs kaslarım ve sabah baskülde 62.1gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam yeminde işe yaradadı hiç ağzıma 3 gündür yanlış bişi sürmedim. kızımın kefirinden bir yudum aldım hazır ve çilekliydi
Destina benim kizimin ismi
İnşAllah lborantçım, doğma büyüme hemşehriyiz.Zor ya hem de çok zor şehir şehir gezmek..eşim polis olmayı çok istemiş ama olamamış...ben de diyorum ki iyi ki olmamışsın
Canım günkurusu kayısı at ağzına yemek sonrası,petibörden daha iyidir..süte de tarçın ekle
geç kaldığın durumlarda biraz ceviz ya da çiğ badem ile süt iç
kahvaltısız olmazgünün en önemli öğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?