senin saçlarında maşallhı varbu sabah saçlarımı yapma uğruna yumurta haşlayıp yemeye vaktim olmadı maleseff..
beni hemen kabız yapsa da muzu hüplettim hemencikk..
evet omega kullanmıyorum ...
ilk önce canan hocanın kitabını alıp iyice inanmam lazım sanırsammmm
aaaaaaaaaaaaaaaaa teprik ederim kızzzzzzzzzzzzzzzz...
ne güzel gidiyorr maşllaahhh diyyeim nazar değmesinn..
hazır kefir bende içiyorummmm..
hem tok tutuyor hem tadınıda seviyorumm..
benim içtiğim sade tabi yinede zararı olurmu yawwwww..
hazır yoğurt gibi düşünebilirz bencee ama:44:
ne güzel isim koymuşsun kızına canımm anlamları çok güzel
Destina . çok anlamı var: nar çiçeği, güzel ve gönül verilmiş kadın, deniz güzeli, su perisi, kader, ulaşılması zor olan.
sağol canım benimm...
vallahi sizlerde o dediklerinin aynısındansınızz ancakk kimin kimin olduğunu hala karıştıyorummm paylaşım sitesindeee
aklın yolu bir diyosun yani..famirim ben burçin burkansdaki burdan hatırla senin nasıl birleşince famir oluyor benimde burçin + hakan= burkan olayi
senin saçlarında maşallhı varçok güzeller maşa yapıyon dimi ben beceremiyorum ya kıvır kıvır oluyor sadece düzlerim bende
sadesi olur ya ben kızıma çilekli orman meyveli falan varya onu alıyorum ondada seker var ondan kaçamak dedim ben ama 1 yudum zati . sen iç sadesini ya iki marka var aldığım ülkr ve altınklç gibi sen hagisini alıyosun 2. yazdığım marka daha güzel geliyor bana
saat 10: 00 da kahvaltımıda bitirdim birazcık dün giremedim de özledim valla sizi gecmise bi bakayım dedim oku oku bitmiyor en iyisi bildirimlerimi yapayım bende
sabah kahvaltımpeynir,zeytin,fındık,marul,2 adet incir,2 adet köy yumurtası rafadan,maydonoz,omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 367922
geç kaldığın durumlarda biraz ceviz ya da çiğ badem ile süt iç
kahvaltısız olmazgünün en önemli öğünü
günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
sabah karatay kahvaltısı yaptım ama bu sabah yumurta yiyemedim kızlar ya midem almadı resmen.domates cherry fln yedim ama cıks....yumurta yiyemedim
sabah 8 buçukta yaptım kahvaltımı birazdan da öğlee yemeği yicem.öğlen :
2 adet kadınbudu köfte,tavuksuyuna çorba,bol miktarda su ve şekersiz çay içicem
akşam yiceklerimi yazarım sonra
bugün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş de yapıcam
I LOVE KARATAY ve KARATAYCILARRRRRR
kadınbudu kızartma değilmi şekerim
:18:yaa arada bunlardan yemezsem tamamen bırakacağım karatayımı,ara sıra müsade..sen o patakları sapişe at hem o börek çörek götürüyorevettttttttttt patağı hakettin yaniiiii
geç kaldığın durumlarda biraz ceviz ya da çiğ badem ile süt iç
kahvaltısız olmazgünün en önemli öğünü
saat 10: 00 da kahvaltımıda bitirdim birazcık dün giremedim de özledim valla sizi gecmise bi bakayım dedim oku oku bitmiyor en iyisi bildirimlerimi yapayım bende
sabah kahvaltımpeynir,zeytin,fındık,marul,2 adet incir,2 adet köy yumurtası rafadan,maydonoz,omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 367922
ay aynen ya ne güzelde özenerek hazırlıyor tabağınıbayılıyorum senin fotolarına...,
işteh açıyor vallahii....
afiyet olsunnnn
Pepeti hanım sizden alıntı yapmaya çalışmıştım ama becerememişim. Yeniden teşekkürler
senin saçlarında maşallhı varçok güzeller maşa yapıyon dimi ben beceremiyorum ya kıvır kıvır oluyor sadece düzlerim bende
Famircim benim saçlar da dümdüz ve kısa bugün içe doğru hafif şekilledirerek hızlıca evden çıktım. Kabarmışlar bide:)arkadaşlar gelmiş bastırıyorlar saçlarımıBen dalgalı saça bayılırım ne güzel saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?