Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

senin saçlarında maşallhı var çok güzeller maşa yapıyon dimi ben beceremiyorum ya kıvır kıvır oluyor sadece düzlerim bende

sadesi olur ya ben kızıma çilekli orman meyveli falan varya onu alıyorum ondada seker var ondan kaçamak dedim ben ama 1 yudum zati . sen iç sadesini ya iki marka var aldığım ülkr ve altınklç gibi sen hagisini alıyosun 2. yazdığım marka daha güzel geliyor bana

ne güzel isim koymuşsun kızına canımm anlamları çok güzel

Destina . çok anlamı var: nar çiçeği, güzel ve gönül verilmiş kadın, deniz güzeli, su perisi, kader, ulaşılması zor olan.

çok güzelmiş gercekten destina bayıldımm

sağol canım benimm...
vallahi sizlerde o dediklerinin aynısındansınızz ancakk kimin kimin olduğunu hala karıştıyorummm paylaşım sitesindeee

famirim ben burçin burkansdaki burdan hatırla senin nasıl birleşince famir oluyor benimde burçin + hakan= burkan olayi

geç kaldığın durumlarda biraz ceviz ya da çiğ badem ile süt iç
kahvaltısız olmaz günün en önemli öğünü[/QUOTE]

hemen söz dinledim ve kantinden badem aldırdım ama süt yok neyse başka ara öğün yok değil mi kuru yemiş hakkım bitmiştir mi dir:)

saat 10: 00 da kahvaltımıda bitirdim birazcık dün giremedim de özledim valla sizi gecmise bi bakayım dedim oku oku bitmiyor en iyisi bildirimlerimi yapayım bende

sabah kahvaltım peynir,zeytin,fındık,marul,2 adet incir,2 adet köy yumurtası rafadan,maydonoz,omega3 2 kapsül

sabah yine geç kaldığımdan 8 zeytin biraz peynir 1 kuru incir 1 kuru kayısı biraz badem ve 1 brd süt
az önce ş.siz t.kahvesi

famirim ben burçin burkansdaki burdan hatırla senin nasıl birleşince famir oluyor benimde burçin + hakan= burkan olayi
aklın yolu bir diyosun yani..
tamam canımm:)

evet maşa yapıyorum ama genelde düzleştriyorum bende...
saçlarım kıvırcık çünkü benimmmm...sıkılıyorum dalgalı saçtan
valla senin saçlarda güzell pepeticim yawwwww

bende 2.sini alıyorum canım tadı daha güzell

Günaydıınn kızlarr.

Önce dün akşamı yazayım:
Ev yapımı köfte, salata, yoğurt.

Bu sabah:
2 yumurta
Zeytin
Eski kaşar peynir
2 kuru kayısı
Maydanoz.
Beyaz peynirim bitmiş, bgn yok malesef..

bayılıyorum senin fotolarına...,
işteh açıyor vallahii....
afiyet olsunnnn

kahvaltısız olmaz günün en önemli öğünü

hemen söz dinledim ve kantinden badem aldırdım ama süt yok neyse başka ara öğün yok değil mi kuru yemiş hakkım bitmiştir mi dir:)[/QUOTE]

badem öleee kantinden alınan tuzlu badem olmayacak canımm..
kavrulmamış ve tuzsuz olacak

günaydın...kahvaltı-klasik karatay kahvaltısı,omega 3,c vitamini....ikindi:tavuk,salata kefir....50 dakika tae-bo,şimdilik 1,5 litre su....

afiyet olsun fambık ama 2 yumurta yenmeli sabahlarıı omega3 almalısın canım sen omega almıyorsun. hemen öğle arası bir ezcane bul 12 tl ye marincapppp al ve başla beni dinle güzel sexüüü arkadaşımmmm

bu arada aksam hafif tempolu 80 dk yürümek çok etkili olmus ödemde tutmamaıs kaslarım ve sabah baskülde 62.1 gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam yeminde işe yaradadı hiç ağzıma 3 gündür yanlış bişi sürmedim. kızımın kefirinden bir yudum aldım hazır ve çilekliydi[/QUOTE]

Merhabalar bende omega 3 alamamıştım henüz Sizin bu tatlı uyarınızdan sonra akşam iş çıkışı eczaneden alıcam:)
Dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabah: 2 haşlanmış yumurta 2yeşil biber peynir 10 zeytin türk kahvesi
Öğleün öğle yemeğimi iş nedeniyle 13:30 gibi yiyebildim ama 12 gibi badem 2 gün kurusu kayısı, 1 kuru incir yedim yemektede ızgara tavuk ve buharda haşlanmış sebze yedim
Akşam: taze fasulye. yoğurtlu semiz otu
Bol su, yeşil çay
1,5 saatlik oryantal dersi:)

Herkeslere merhabaaa

Tartılma günümüz p.tesi ama ben her sabah tartılıyorum

P.tesi 60.900 idim çok kaçamak da yapmadım ben yahu bugün sabah 61.200
1.Omega 3ümü alıyorum
2.Akşam 17.00 de yemeğimi bitirmiş oluyorum ve başka bişi yemiyorum
3. Ekmek yemiyorum kaçamak yapmıyorum
4. öğünler arası 4 saat mutlaka oluyor
5. Hemen hemen hafta içi her gün yürüyüşümü de yapıyorum.

Lahmacuna dadandım yiyince 3 tane birden yiyorum
3 öğün yapıyorum. Ama sabah en geç 7.30 da ayaktayız ve 8 de kahvaltı yapıyorum. 2 öğün az olur gibi geliyor. Neyse bu hafta p.tesiyi merak ediyorum.

günaydııııııııııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeeeeeee

sabah karatay kahvaltısı yaptım ama bu sabah yumurta yiyemedim kızlar ya midem almadı resmen.domates cherry fln yedim ama cıks....yumurta yiyemedim
sabah 8 buçukta yaptım kahvaltımı birazdan da öğlee yemeği yicem.öğlen :

2 adet kadınbudu köfte,tavuksuyuna çorba,bol miktarda su ve şekersiz çay içicem

akşam yiceklerimi yazarım sonra

bugün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş de yapıcam

I LOVE KARATAY ve KARATAYCILARRRRRR

kadınbudu kızartma değilmi şekerim

evettttttttttt patağı hakettin yaniiiii
:18:yaa arada bunlardan yemezsem tamamen bırakacağım karatayımı,ara sıra müsade..sen o patakları sapişe at hem o börek çörek götürüyor,benimki ekmecikti!
kahvaltısız olmaz günün en önemli öğünü

hemen söz dinledim ve kantinden badem aldırdım ama süt yok neyse başka ara öğün yok değil mi kuru yemiş hakkım bitmiştir mi dir:)[/QUOTE]
badem çiğ bademmiydi ? kantinde sanmam olduğunu ya neyse

bayılıyorum senin fotolarına...,
işteh açıyor vallahii....
afiyet olsunnnn
ay aynen ya ne güzelde özenerek hazırlıyor tabağını
tebrik koydum
Pepeti hanım sizden alıntı yapmaya çalışmıştım ama becerememişim. Yeniden teşekkürler

alıntı için okuduğun mesajın sağ alt kısmında işaretleme yeri var onu işaretliyosun,sonra cevaplaya tıklıyosun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…