başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
başın sağolsun cnm.sabırlar diliyorum.
babana da acil şifalar
hoşgeldin özlettin kendini
bende armutum
bir arkadaşın kocasıda karpuzsun demişti
canım neelerdesin ya özlettin kendini
başınız sağolsun tatlım babanada geçmiş olsun
TEBRİKLER CANIMM
Geçmiş olsun tatlım ben iyiyim hamdolsun
Canım başınız sağolsun,babana da acil şifalar dilerim.
Kendine iyi bak..
Süt+muz+çerez olabilirrr
hoşgeldin ailen hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.. burada olursan herkes destek olur kolay gelsin
bazen bende gül gerçekmi diye düşünmüyor digilim maşallah süper irade abidesi
hoşgeldin canım biz diyet yapmıyoruz ki saglıklı besleniyoruz
biz tuz kullanıyoruz canım ıspanaga atsaydın tabi abartmadan kasma kendini kristal kaya tuzu kullanıyoruz amaaaan bildigin turşuluk tuz işte
hemşom bende denemeyi düşünüyorum lavmanı tekbaşına yapabiliyomusun ? eşim hayatta yapmam dediii.
kesinlikle 2. kitabı al derim yeşil bantlı olan 1. kitabın geliştirilmişi
başınız sagolsun canım babanada acil şifalar dilerim
başınız saolsun canım allah sabırlar versin.
Babacığınada geçmiş olsun
dikkat et kendine
tsk ederım canım evet hepsını karatayla verdım 6 ay oldu baslayalı
koymustum yıne koyarım canım bugun yada yarın
hosgeldın canım ıyı oluyo boyle arada hal hatır sorman ama bundan sonra daha cok takıl
cok gecmıs olsun canım
babannene rahmet babana sıfa dılıyorum canım
gecmıs olsun allah kabul etsın.ıftıraya maruz kalmak korkunc bırsey durduk yere kendını aklama cabasına gırıyosun ak oldugun halde cok ılgınc bır durum
başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..size de sabır versin.Babacığına da çok geçmiş olsun
eşim adağım vardı çoçuklara 100 tl lik bir sey alacağım hepsi sevinecek diye 163 liraya lcwwww dan 6 kız 5 erkek için ürün aldım internet üzerinden onlarada gösterdim beğenerek aldılar ( eşim müdürdü ceza aldı suçsuz yere sürgünden tutun müdürlükten alam maas kesimi 2 tane dava açmıstık çookkk şükür kazandı eski okuluna müdür olarak döndü tüm cezalar iptal edildi. bu yüzdendi adağım bir sene sürdü mücadelemiz
kızlar cuma dan beri yokum cumartesi babannem vefat etti memlekete gittik sonra köye ancak bugün döndüm 4 gündür o şehirden o şehire koşturup durdum uykusuz ve yorgunum tabiki diyet falan yalan oldu ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile
babam da çok kötü belki hastaneye kaldıracağız, bana pazartesiye kadar müsade kızlar, hepinizi öpüyorum ve sağlıklı ömürler diliyorum...
merhabalar bugün kendime ödül olarak verdiğim simitimi yedim
yarım diyerek başladığım ama 1taneyi yedim:26:
hepinize çok teşekkür ederim bugün babamı hastaneye götürecek amcam olmadı ben de gideceğim ankara ya tekrar dua edin kızlar bana...
takip ediyorum ama bildirime ptesi başlarım sizi seviyorum
al canım al hem uygun pahalılarla aynı isi görüyor. parasından değilde alamıyorsun ya kullanmazsam diyePepeti hanım sizden alıntı yapmaya çalışmıştım ama becerememişim. Yeniden teşekkürler
hepinize çok teşekkür ederim bugün babamı hastaneye götürecek amcam olmadı ben de gideceğim ankara ya tekrar dua edin kızlar bana...
Allah kabul etsin tatlım çok şükür kurtulmuşsunuz bu beladan, çok sevindirici bir haber
takip ediyorum ama bildirime ptesi başlarım sizi seviyorum
senin saçlarında maşallhı varçok güzeller maşa yapıyon dimi ben beceremiyorum ya kıvır kıvır oluyor sadece düzlerim bende
Famircim benim saçlar da dümdüz ve kısa bugün içe doğru hafif şekilledirerek hızlıca evden çıktım. Kabarmışlar bide:)arkadaşlar gelmiş bastırıyorlar saçlarımıBen dalgalı saça bayılırım ne güzel saçların
Günaydin kizlar topigi ben acayim bari...
Canim hosgeldin ya eskilerde de geri dönüs basladi :)) Hadi bakalim kaldigimiz yerden devam.
eyvah haklısın valla ya....yemicem iyi ki hatırlattın köfte diye atladım ben direk
ya şimdi akşam bize misafir gelecek tamam mı ben de dedim ki bi muhallebi yapim kazandibi için tamam mı bu muhallebi biraz cıvık oldu gibi geldi ama dedim neyse koyup soğuyunca katılaşır tamam mı ama bekle bekle ne katılaştı ne bişe.
şimdiiii sorum şu .... ben bu muhallebiye nasıl bir kurtarma operasyonu yapabilirim :44: :44: :44:
Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah 1 bardak süt başka birşey yemeye fırsatım olmadı . Öğle yemeği kıymalı karnıbahar yemeği,bir dilim sebzeli,tavuklu börek, sade türk kahvesi . Akşam: tavuklu,roka,kıvırcık,domatesli,keten tohumlu,zeytin yağlı salata,1 bardak kendi yaptığım kefir.Ayrıca öğleden sonra çaya arkadaşlarım var ve onlara hazırladıklarım(özellikle çikolatalı etimek pastası) mükemmel ama onlara dokunmayacağım
içine nişasta koyup birazdaha pişir sende
Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah 1 bardak süt başka birşey yemeye fırsatım olmadı . Öğle yemeği kıymalı karnıbahar yemeği,bir dilim sebzeli,tavuklu börek, sade türk kahvesi . Akşam: tavuklu,roka,kıvırcık,domatesli,keten tohumlu,zeytin yağlı salata,1 bardak kendi yaptığım kefir.Ayrıca öğleden sonra çaya arkadaşlarım var ve onlara hazırladıklarım(özellikle çikolatalı etimek pastası) mükemmel ama onlara dokunmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?