Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

başınız sağolsun canım,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...

başın sağolsun cnm.sabırlar diliyorum.
babana da acil şifalar

hoşgeldin özlettin kendini

bende armutum
bir arkadaşın kocasıda karpuzsun demişti

canım neelerdesin ya özlettin kendini

başınız sağolsun tatlım babanada geçmiş olsun

TEBRİKLER CANIMM

Geçmiş olsun tatlım ben iyiyim hamdolsun

Canım başınız sağolsun,babana da acil şifalar dilerim.
Kendine iyi bak..

Süt+muz+çerez olabilirrr

başınız saolsun canım allah sabırlar versin.
Babacığınada geçmiş olsun
dikkat et kendine

başınız sağolsun canım.Allah rahmet eylesin..size de sabır versin.Babacığına da çok geçmiş olsun

hepinize çok teşekkür ederim bugün babamı hastaneye götürecek amcam olmadı ben de gideceğim ankara ya tekrar dua edin kızlar bana...

Allah kabul etsin tatlım çok şükür kurtulmuşsunuz bu beladan, çok sevindirici bir haber

takip ediyorum ama bildirime ptesi başlarım sizi seviyorum

başın sağolsun canım.babanada acil şifalar...

merhabalar bugün kendime ödül olarak verdiğim simitimi yedim
yarım diyerek başladığım ama 1taneyi yedim:26:

ohh afiyet olsun..hakettin sen simiti...

Pepeti hanım sizden alıntı yapmaya çalışmıştım ama becerememişim. Yeniden teşekkürler
al canım al hem uygun pahalılarla aynı isi görüyor. parasından değilde alamıyorsun ya kullanmazsam diye

basın sağolsun zeynipcim sana facede arkadaslık isteği gönderdim kabul et canım babanada acıl sifa diliyorum

1 kase mercimek çorba
barbunya pilaki
misket köfte
salata(aysber,havuç,lahana)

fırın sütleç da vardıı..pek güzel görünüyodu ama arkadaşıma verdimmmmmm

yaaa işte insan kendin de olamyana özeniyor galiba...
benim kızın saçlarıda kıvır kıvır(5 yaşında) komuşunun kızının saçları düz diye keşke benimkide düz olsaydı diyooo:))

Günaydin kizlar topigi ben acayim bari...

Canim hosgeldin ya eskilerde de geri dönüs basladi :)) Hadi bakalim kaldigimiz yerden devam.

tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış

eyvah haklısın valla ya....yemicem iyi ki hatırlattın köfte diye atladım ben direk

kadınbudu hem kızrtma hende içinde pirinç var

kızlar gül resimlerini en son ne zaman koydu acaba ben ilk zaman lar görüyodum ama şimdi koyuyomu bilmiyrum koyuyosa hangi sayfada acaba motive olmak için bakmak istiyorumm

kahvaltımı yazayım
1yumurta
biberli lor kavurması
zeytin
roka
ceviz
elma
1erik
omega 3lerim
çay

birazdan arkadaşa gideceğim hasarsız atlatırım yeter artık iyi bu kilon daha zayıflama diyor
ye ye ısrar :19üüfffffffff

ya şimdi akşam bize misafir gelecek tamam mı ben de dedim ki bi muhallebi yapim kazandibi için tamam mı bu muhallebi biraz cıvık oldu gibi geldi ama dedim neyse koyup soğuyunca katılaşır tamam mı ama bekle bekle ne katılaştı ne bişe.
şimdiiii sorum şu .... ben bu muhallebiye nasıl bir kurtarma operasyonu yapabilirim :44: :44: :44:

Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm; Sabah 1 bardak süt başka birşey yemeye fırsatım olmadı . Öğle yemeği kıymalı karnıbahar yemeği,bir dilim sebzeli,tavuklu börek, sade türk kahvesi . Akşam: tavuklu,roka,kıvırcık,domatesli,keten tohumlu,zeytin yağlı salata,1 bardak kendi yaptığım kefir.Ayrıca öğleden sonra çaya arkadaşlarım var ve onlara hazırladıklarım(özellikle çikolatalı etimek pastası) mükemmel ama onlara dokunmayacağım

içine nişasta koyup birazdaha pişir sende

börek mi gördüm sankiii
hamurişi yemiyoruzzzzzzzzzzzzz

Merhaba hatunlaarrrr

Öğle

Bir kase mercimek köftesi
6-7 kaşık mantı
Susamlı karışık salata

Yaa arkadaşlar nasıl bişiydir bu deyiverin iyimidir bi bakın : Mantı yedim az önce küçük bir tabak eşim benden 3 kat çok yedi dolu dolu
karnımı şişmiş gibi hissediyorum. Çok gergin ve rahatsız edici hamurişi rahatsız ediyor artık az yesemde

Offff nereden yedim ya rahatsız etti hem psikolojik anlamda hem de midemi. Akşama fındık mı yesem azıcık ondan da bıkıyorum yavaş yavaş, belki ayran içerim

Son düzenleme:
Okula yürüdüm geldim, yürüyerek gideceğim. Plates topu aldım bakalım spor yapmam gerekiyor plates ile ilgili video mu bulmak lazım:44:
3.5 kg kadar kg vermeme rağmen kalça ve karından yağ çok az gitmiş bu yağlar nereden gitti diye elimde mezura habire ölçüyorum, kollarımı bacaklarımı offf. Biraz da sıkılaşmak lazım spora başlayacağım

Sizin de motivasyonunuzu düşürmüyorumdur inş. Az kaldı kaçamaksız tam gaz karataya 5 gün daha sabredeyim.

Kahvaltıyı mümkün olduğunca yapmaya çalış canım yoksa acıkıyoruz ya da kaçamak yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…