Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar sakami bu daha dun basladim 300 gr gitmisssss

neyse ogle menum bir tavuk but yagsiz
yaninda brokoli ve roka
yarim su bardagi sut iki kayisi

ahh o ısrarlar...bana da diyorlar yeter artık diye ama kesin kıskançlıktan diyolar

hem mercimek köftesi hem de mantı
oh oh gitti bütün haftanın emeği

ne güzel isim koymuşsun kızına canımm anlamları çok güzel

Destina . çok anlamı var: nar çiçeği, güzel ve gönül verilmiş kadın, deniz güzeli, su perisi, kader, ulaşılması zor olan.
Evet canim ben cok begenerek koydum.. Ayricada asik olunacak kadin ve yaylaya vuran sabah günesi anlaminada geliyor...

çok güzelmiş gercekten destina bayıldımm
Saol pepeticim. Senin cimcimede cok tatli valahaa

Canim öncelikle cok basin saolsun bende babannemi kaybetigimde annemi kaybetmis gibi olmustum...
Nur icinde yatsinlar mekanlari Cennet olsun ölmüslerimizin..Babanada acil sifalar diliyorum.

tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış
hihihih aynen canim katiliyorum...Sadece diyet icin degil bir bosluk oldu hayatim da

kizlar sakami bu daha dun basladim 300 gr gitmisssss

neyse ogle menum bir tavuk but yagsiz
yaninda brokoli ve roka
yarim su bardagi sut iki kayisi

Canim ilk günlerde cok gidiyor ama cogunlukla ödem atiyorsun ilk haftalarda 3 kilo veren falan var,..
Ama sonralari yavaslayip ritmini buluyor..

Öğlen yemeğim :

1 kase düğün çorbası
1 küçük tabak beşamelli tavuk
1 kase havuç-kıvırcık salata
Biraz ceviz
2 tane çekirdekleriye kuru siyah üzüm (antioksidandır)
1 incir-1 kayısı

ahh o ısrarlar...bana da diyorlar yeter artık diye ama kesin kıskançlıktan diyolar
:

ya da eski halinle yeni halin arasındaki farkın fazllaığındanda ideal kilonda görüyor olabililirler...
beni çekemeyenlerde hala şurandaki kiloların duruyorr yok efendimm kaç kilo oldunnn..10 kilo vermiş gibi durmuyorsunnn falan diyolarrrr
bende onlara inatttt kilo veripp duruyodummmm
ama şimdilerde tembelleştimmazcık gaza getirecek kötü söze ihtiyacım var sanırsam

Canım bi kaç kaşık nişastayı az sütle karıştır sonra yavaş yavaş muhallebine ekle pişir .kolay gelsin..misafirlerine afiyet olsun sana değil sen yeme sakın

bişey sorcam kefiri nasıl yapıyosun..:44:

valla haklısın geçen bende 1 dilim yufka böreği yedim 2 gün mide ağrısından kıvrandım..artık mideler kabul etmiyo zararlıları iyi bişey herhalde

hem mercimek köftesi hem de mantı
oh oh gitti bütün haftanın emeği[/QUOTE]

ya nasıl da yanlış yazmışım aceleyle mercimek çorbası yidim Allahtan köftesi değildi ama patağı da mantıyla çoktaaan haketmiştim bide ben kendimi döveyim

bu sabahki menüm:
1/2 muz
10 zeytin,
biraz peynir
1 kuru erik
3 gün kurusu

öğle:
1 kase mercimek çorbası,
1 tane tavuk haşlama

şimdiye kadarda 1 lt.su içtim.

bu hafta biraz kaçamaklarım oldu ama bundan sonra dahada dikkat edecem.off off kendimi çok kötü hissdeiyorum yaz geliyo ya .sanki hiç kilo veremicekmiş gibi hissdiyorum.galiba dipteyim,sondayım,depresyondayım.. off offff

Aşırı başım ağrıyor bu gün canlarım sabah sadece bir avuç fındık ve biraz beyaz peynir yedim midem çok bulanıyor. İlaç alıp uyumak istiyorum. Akşama menüde zeytinyağında pişmiş karnıyarık ve cacık var. Yine gelirim canlarım...

slm kızlar aksam balık yicim
ama hep tavada yapıyoruz fırında falan hiç yapmadım söyle güzel bir tarif verir misiniz

Aynen ben de öyle hissediyorum. Bugün tartıldım p.tesiden +300 fazlayım bide üstüne üstlük

Canım migrenin varsa ya da migreni olanlar BİBERİYE bitkisi iyi geliyor 20 gün günde 2 fincan içilirse çok iyi geliyor bildiğim. Geçmiş olsunn

Canım migrenin varsa ya da migreni olanlar BİBERİYE bitkisi iyi geliyor 20 gün günde 2 fincan içilirse çok iyi geliyor bildiğim. Geçmiş olsunn

ZAten biberiye çayı bağırsak tembelliğine de birebir bahçemde kaynıyor yaparım her gün 2 fincan. Sinüzit var bende ama migrene çevirdi bence mideme vuruyor çünkü.

merhaba kızlar,dün karatay'ın kitabını aldım okudum bugün itibariyle bende başladım diete..69 kilo ile başladım boyum 1.70 hedeflediğim kilo 61.bugün yediklerim şöyle;
sabah: 11 gibi 2 haşlanmış kayısı kıvamında yumurta,domates kırmızı biber roka ve maydonozlu söğüş salata (küçük bir tabak,az zeytinyağlı)5-6 zeytin,limonlu çay ve biraz peynir
arada 3 kayısı bol su
öğlen saat 3 gibi 1 büyük kase haşlanmış sumaklı az zeytinyağlı kuru börülce,2 tane tavuk baget(fırın torbasında yapılmış)1 kase yoğurt
akşam için 7 yi geçirmeden haşlanmış brokoli,tavuk ve salata düşünüyorum ve bol su
yatmadan koşu bandında yarım saat yürüyüş

şu an tıka basa doluyum,börülceyi fazla kaçırdım ama sanırım sorun olmaz,ilk defa tok kalarak diyet yapıyorum..hedefim kiloları verip kendime gri renk dapdar bir skinny jean almak :))
hepimize bol iradeli günler,inşallah herkes hedefine ulaşır sağlıkla :)

Yemeklerde az zeytinyağ kullanmana gerek yok canım zeytinyağ yararlı bir yağ çok güzel beslenmişsin bu gün afiyet olsun.

Akşamları kızımdan sıra gelmiyor bana, kızımdan bana düşse bile oğluşta tepeme çıkıyor bilg. baktırmıyor fırsat bulamam diye akşam menümü de yazayım. 3 gün acıkmayacakmış gibi hissediyorum kendimi ama

kuru fasulye (yersem 2 kaşık)
bulgurlu tavuklu pilav (o da 2 kaşık)
cacık olabilir yanına
omega 3 lerim

yemekten sonra süzme yoğurdumun suyu (tavsiye olunur beni tok da tutuyor faydaları saymakla bitmiyor bi araştırın süzerseniz yoğurdunuzu sakın suyunu dökmeyin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…