Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım benim geçmiş olsun karnıyarığı nasıl pişiriyon

kızlar bugün pazardan buğday aldım
çorba yapcam tarif bilen varmı
bide orda buğday kırması vardı ondanda bişeyler yapılabilirmi serbestmi

öğlen yemekte salata yedim ama yanında kfc den hot shot yedim
prizler sigortalar götürsün beni
sonra çıktım dışarı 20 dak yürüdüm iş çıkışıda yürücem
birazdan yaş pasta var şubeden arkadaşın dgünü münasebeti ile ilgili ama ben yemicem
zaten tatlıyla boşandık
ama nasıl yedim şu tavukları of ya
saçlarımı yolacam vallahi

kızlar bugün pazardan buğday aldım
çorba yapcam tarif bilen varmı
bide orda buğday kırması vardı ondanda bişeyler yapılabilirmi serbestmi

aşurelik buğdaydan değilmi?

ben 1 su bardağı buğdayı sıcak suda 1 - 2 taşım kaynatıyorum sabahtan,altını kapatıp ağzı kapalı olarak akşama kadar bekletiyorum.

akşamda bir kapta 2 su bardağı yoğurt,1 yumurta ,biraz zaytinyağı,tuz hepsini çırpıyorum sonra beklettiğim şişmiş buğdaylara göz kararı su ve bu yoğutlu , yumurtalı karışımı ekleyip kaynatıyorum.beraber iyice özleşince 1 kaşık tereyağında 1 tepeleme yemek kaşığı nane ve isteğe göre kırmızı biberi kızdırıp çorbanın üstüne boca ediyorum. bir taşım daha kaynatıp altını söndürüyorum tencerenin. bu diyet için süper tok tutucu bir çorba oluyor.

kizlarrr ilk sayfaya kim ne kadar gunde kac kilo verdi liste yapilsaa

yoksa zaten varda ben bilmiyomuyummm

birde montignac miydi neydi o diyet hakkainda dusunceleriniz ne ben bizimkine cok benzettimmm

selam.canım kuru üzüm çok şekerli şu aşamada yemesen daha iyi.ben gülün hiç üzüm yediğini görmedim.
mercimekte de karbonhidrat fazla.onun yerine tavuklu yoğurt çorbası felan içebilirsin.kilo verme sürecinde hububattan biraz uzak dur.biber dolma pirinçliyse o da vahim.bulgur da hoca yeyin ama az olsun diyor.kilo verme aşamasında uzak durmak lazım ondan da srüeci yavaşlatır bunlar.öpüldün

saol canım benim hemen yapıyorum

Canım içine haşlanmış nohut ve varsa et yada etsuyuda katabilirisn çok güzel oluyo gerçekten denemeni tavsiye ederim ve dediğin gibi çok tok tutuyor...

Canım içine haşlanmış nohut ve varsa et yada etsuyuda katabilirisn çok güzel oluyo gerçekten denemeni tavsiye ederim ve dediğin gibi çok tok tutuyor...

kizlar aksamki menumm nasil sizce

bir kepce barbunya pilaki

bir kepce ispanakli bulgurlu yemek

yaninda ton balikli bol salata

bugün yediklerim

1.öğün:
1 yumurta
yarım krep

1 dilim peynir
domates
salatalık
5 zeytin

2.öğün:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak brokoli

spor:bugün dışarda yürüdüm,45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…