Tadı da çok güzel inş. şifa olur
ne güzel menü ohh afiyet olsun
Yemeklerde az zeytinyağ kullanmana gerek yok canım zeytinyağ yararlı bir yağ çok güzel beslenmişsin bu gün afiyet olsun.
Aşırı başım ağrıyor bu gün canlarım sabah sadece bir avuç fındık ve biraz beyaz peynir yedim midem çok bulanıyor. İlaç alıp uyumak istiyorum. Akşama menüde zeytinyağında pişmiş karnıyarık ve cacık var. Yine gelirim canlarım...
hamsi tatlım
kızlar bugün pazardan buğday aldım
çorba yapcam tarif bilen varmı
bide orda buğday kırması vardı ondanda bişeyler yapılabilirmi serbestmi
günaydın hepinize canlarrrr
dünkü menüm
sabah: 2 haşlanmış yumurta,10 zeytin yarım kk peynir,4-5 adet çeri domates,1 salatalık,1 capia biber, 1 çaybardağı badem, 2 kuru erik, 10 kuru üzüm, 2 ad omega3 kapsül
öğle: 1 tabak mercimek çorbası, 2 adet biber dolması, bol yoğurt, 2 adet omega3 kapsül
akşam: 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği, brokoli salatası, 1 közlenmiş biber, 1 çaybardağı ceviz (yemekten sonra hala açlık hissediyordum o yüzden ceviz yedim iyi geldi)
3 litre su, bolca çay, 1 fincan türk kahvesi, spor maalesefki yokkk yemekten sonra mutfakla oyalandım yine...
aşurelik buğdaydan değilmi?
ben 1 su bardağı buğdayı sıcak suda 1 - 2 taşım kaynatıyorum sabahtan,altını kapatıp ağzı kapalı olarak akşama kadar bekletiyorum.
akşamda bir kapta 2 su bardağı yoğurt,1 yumurta ,biraz zaytinyağı,tuz hepsini çırpıyorum sonra beklettiğim şişmiş buğdaylara göz kararı su ve bu yoğutlu , yumurtalı karışımı ekleyip kaynatıyorum.beraber iyice özleşince 1 kaşık tereyağında 1 tepeleme yemek kaşığı nane ve isteğe göre kırmızı biberi kızdırıp çorbanın üstüne boca ediyorum. bir taşım daha kaynatıp altını söndürüyorum tencerenin. bu diyet için süper tok tutucu bir çorba oluyor.
ben 1 su bardağı buğdayı sıcak suda 1 - 2 taşım kaynatıyorum sabahtan,altını kapatıp ağzı kapalı olarak akşama kadar bekletiyorum.
akşamda bir kapta 2 su bardağı yoğurt,1 yumurta ,biraz zaytinyağı,tuz hepsini çırpıyorum sonra beklettiğim şişmiş buğdaylara göz kararı su ve bu yoğutlu , yumurtalı karışımı ekleyip kaynatıyorum.beraber iyice özleşince 1 kaşık tereyağında 1 tepeleme yemek kaşığı nane ve isteğe göre kırmızı biberi kızdırıp çorbanın üstüne boca ediyorum. bir taşım daha kaynatıp altını söndürüyorum tencerenin. bu diyet için süper tok tutucu bir çorba oluyor.
eşinin destek olması çok güzel hemşom çok şanslısın
çok sanslısın eş konusunda eşime diyorum ama vazgeçmiyor ekmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?