Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sanki bu hafta boşa gitti gibi geliyor
kilo aldım gibi geliyor

olan oldu canım benim,takma kafana artık.bak yürüyüş de yapıyosun en azından artı olarak dönmez sana merak etme...gel seninle yarından itibaren daha sıkı tutalım işi ne dersin

olan oldu canım benim,takma kafana artık.bak yürüyüş de yapıyosun en azından artı olarak dönmez sana merak etme...gel seninle yarından itibaren daha sıkı tutalım işi ne dersin

tamam canım yarın erken kalkıp yürüyeyim diyorum
biraz daha dikkatli olayım sosyalleşmek iyi gelmiyor değil mi
desteğin için

karatay hocanın iki kitabını da hatmettim ve yeni yeni hayat felsefem haline getirdim. hayatım boyunca 50 kilonun ustune hiç cıkmadım hatta kilo alabilmek için yıllarca didinip durdum ve hep sık sık yiyip gunde en az 3 litre su içtim ama bunu cok susadıgım için içtim zayıf olmak için değil hatta tam tersini istedim hep.

Ama birden ne olduysa yıllarca az calısan tiroidlerim tavan yaptı ve cok calısmaya başladı ve bunun için 6 ay kadar ilaç kullandım. ya bu ilaçlardan yada sık sık yediğim için bi yerlerde biriken trigliseridlerim birden 10 kilo olarak karsıma cıktı ve psikolojim acayip bozuldu.

daha sonra kendi cabalarımla ve ilacı bırakmamdan dolayı 4 kilo verebildim. su an 54 kiloyum boyum 165. bana kızabilirsiniz ama lutfen kızmayın. koca bir gardrobu bastan yenileyebilecek kadar zengin değilim.. hiç bir kıyafetim ustume olmuyor. herkes bana öcü görmüş gibi ay tanıyamadık ne kadar kilo almıssın diyor.

işte bu sebeplerden dolayı karataya başladım umarım saglıgıma ve eski kiloma kavusup bi an once hamile kalırım. 2 yıllık evliyim ve 29 yasındayım.

bu topikte deneyimli olan arkadaslarım hepinizi buyuk bi titizlikle takip ediyorum...bildiklerimi sizinle paylaşmaya calıscam..siz paylaşıyosunuz zaten.. burdaki hiçkimsenın adını dahi bilmediğim halde herkesi cok sevdim. ki ben cok asosyal bi varlık oldugum halde:)

herkese cok tesekkur ediyorum:)

bugunku menum:

1. ogun: 3 haslanmıs koy yumurtası,domates,peynir, karısık cerez,2 omega-3, 3-5 tane yeşil zeytin, 5-6 tane kuru kara uzum
2.ogun: yeşşil mercimek salatası ve hazır ayran
3.ogun : 2 haslanmıs yumurta, 3 tane kuru dolma( bulgurlu zeytinyaglı), 3-5 kaşık fellah koftesi,1 kase yogurt,cok az koy peyniri
ve 3 litre su
spor yok henuz. ama kosu bandında 30 dakka yuruycem birazdan..
herkese afiyet bal olsun.. bol leptinli az trigliseridli bi akşam ve gece diliyorum..olumlu ve olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin lutfen..

bide aksam yemegınden bi saat sonra biraz uyudum acaba bi sakıncası varmı sizce?

sabah
1 muz 1 fincan süt 6-7 ceviz kako ktn tohm yag erik incir ve kayısı kurusu 1er tane.

öglen
2 yumurta bi avuç kaşar peynir 10 zeytin bi tabak turşu bi avuç fıstık içi 1 muz

akşam
bi tabak turşu bi avuç peynir bi fincan kakolu süt 3 kayısı kurusu bi incir kurusu kako

canım o kadar saptal saptal seyler istyr ki... imdaat diyorum.. regl yaklaştı galiba o yüzden... canım bi turşu istiyo bi tatlı istiyor.. gerçk ten tutuyorum kendimi.. yoksa buraya yazmaya yüzüm olmaz.. 1,5 aydır ilk defa bu kadar hssetim bu duyguyu.. ama geçicek, geçmeli....:18:

Merhaba Karataycı arkadaşlarım

Uzun süredir sizi takip ediyorum. Her pazartesi aldığınız sonuçlardan en az sizin kadar mutlu oluyorum. İnşallah ben de sizlerle aynı sonuçlara ulaşırım. Bir ay kadardır diyeti uygulamaya çalışıyorum ve yaklaşık iki kilo verdim. Umarım önümüzdeki haftalarda daha hızlı kilo verebilirim. Menü bildirimine bugünden başlayım da iki hafta sonra beni de listeye alırsınız inşallah. Hepinizi seviyoooooruuuummmm...

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 yumurta, 10 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1çb fındık, domates, salatalık, 3 günkurusu, 2 omega3
Akşam(kahvaltıyı geç yaptım, bugün dersim yok evdeyim):1 tabak kıymalı pırasa, yeşil salata, birkaç kaşık yoğurt, 3 günkurusu, bir avuç fındık.

Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

menün gayet güzel canım,sporunu da yaptın mı bu iş tamamdır

ha bide size tavsiyem: sabahları kalkar kalkmaz koca bi bardak soguk su yada normal su için yani ılık değil.. cunku su ılık değil de soguk olursa vucut onu kendi sıcaklıgına getirebilmek için bayaa bii enerji harcıyo ve metabolizmayı hızlandırıyor. bunu canan hocamız gulben ergenın programına katıldıgında soylemısti su içmeyi.

eger canınız su içmek istemezse dişlerinizi fırcalayın hem daha beyaz bi dişiniz olur hem de deli gibi susarsınız:)

canım menün gayet güzel ama akşamki günkurusu ve kuruyemişi sabah yersen daha iyi olur

aç karnına hiç su içemem ama diş fırçalamak gayet mantıklı,çünkü bende kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan dişlerimi fırçalarım sonrasında da çok su içerim,denemekte fayda var...

cok tesekkur ederim leylakcım, ben senin en sıkı takipcilerindenim zaten. cevap verdiğin için cok tesekkur ederim:)

rica ederim canımcım

Akşam 1 adet zeytinyağında karnıyarıkkk bir kocaaaa kase cacıkkk ve bir avuç fındık yedim. Canım ne hikmetse tatlı istiyor diyeceğim ama çok açık yaptığım kaçamakların bana hediyesi bir kaç gün dişimi sıkarsam geçer bu arada sırtımdaki sivilcelerin tamamen tatlıdan olduğunu anlamış bulunuyorum. Tatlısız yaşarken bir sivilce yoktu bu hafta sırtım harita gibi

arkadaşlar hocamız yemek esnasında su içmeyi tavsiye etmiyor cunku midemizdeki asidin etkililiğini bozuyormus ve yiyeceklerin sindirilebilmesini zorlaştırarak mideyi yoruyormuş. oyuzden ya yemekten once yada sonra içilmesini tavsiye ediyor.
eminim hepiniz bunu biliyosunuzdur ama ne biliym işte hatırlatıym dediydim

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Haklısın akşam biraz fazla kaçtı ben de farkındayım. Bööle bişi girdi içime sankim ye ye ye...

bu arada hoşgeldin demeyi unuttum canım
olsun canım,bundan sonrasında dikkat edersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…