Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geç kaldım ama az yağlı tavada alt üst yapabilirsin, Fırınlayabilirsin zeytinyağ ile karıştırıp, buğulamasını yaparsın bol soğanla hamsi bu herşeyi yapılır missssss...

sağol canım,10 kilo vermişsin galiba tebrik ederim,ne kadar sürede verdin??

3 ayda canım karataydan başka birşey uygulamadım.

canım benim geçmiş olsun karnıyarığı nasıl pişiriyon

Valla ben zeytinyağında kızartıyorum patlıcanları ama parpullama(közleme) olarakta pişirebilirsin. İçini bildiğimiz karnıyarık içi soğan kıyma diş olarak sarımsak salça baharat olarak pişir. Eğer kızartma uzulü yaptıysan su ile hafif seyrelsin diye tencere yap közleme usulü yaptıysan üzerine biraz peynir rendeleyip yine azcık salça ve su ile ıslattığın tepside fırınla ikiside harika oluyor.

Peki yemek arasında içeceğimiz omega3 kapsüllerini netcez???

bu arada hoşgeldin demeyi unuttum canım
olsun canım,bundan sonrasında dikkat edersin sende

Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte...
Sizin tickerınızı görünce hevesleniyorum. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiniz maaşallah tü tü tü...

ne kadar süreede verdn bu kadar kiloyu ?

aspirincim mesajı yazarken en alt tarafa bakıp ordaki gulumsemelre tıklarsan mesajına isaret olarak ekleniyo ve daha sonra mesajında gozukuo

Merhaba kocer, valla sağ alt köşede bir gülümsemeler var oraya basıyorum ana sayfaya yönlendiriyo anlamadım.. Teknoloji özürlüyüm ben de accik..:)

Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte...
Sizin tickerınızı görünce hevesleniyorum. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiniz maaşallah tü tü tü...

burası bu yüzden güzel,kıskançlık olmadan gaza getiriyoruz birbirimizibenim biraz daha var.4-5 kilo daha vermeyi düşünüyorum

ne kadar süreede verdn bu kadar kiloyu ?

1 ağustosta başlamıştım ben,ama kaçamaklar yüzünden arada duraksamalar oldu malesef

Merhaba kocer, valla sağ alt köşede bir gülümsemeler var oraya basıyorum ana sayfaya yönlendiriyo anlamadım.. Teknoloji özürlüyüm ben de accik..:)

İlgilendiğin için sağol canım, böyle arkadaşlar tarafından kabullenilmek insanın çok hoşuna gidiyo... Kendimi bu konuda yalnız hissetmemek çok güzel.

canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm

gerçekten mükemmelsinnn..benmde bugün bir kaçamağım oldu regl dönemimdeymm elmalı turta yedm.30 dk yürüyüşümüde yaptm 2.5 litrede suyumu içtimm..önerebilceğin birşey varsaa çok sevinirm

canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm

biraz dikatsizim sanirim kacamak yaptigini soylemissiin afedersin canim
o zaman sorumu desitiriyorumm
haftada kac verdinn
sanada cok yiyomus gibi geldimi hic

kızlar kızımla ilgilenmem lazım kaç saattir kendi kendine aç bilaç yavruum. sonra da bisikletime bincem bakalım ne kadar giderse artıkın. Öptüm kızlar iyi geceler (belki ilerleyen saatlerde girebilirsem işte bakcaz). Öpüldünüz..

gerçekten mükemmelsinnn..benmde bugün bir kaçamağım oldu regl dönemimdeymm elmalı turta yedm.30 dk yürüyüşümüde yaptm 2.5 litrede suyumu içtimm..önerebilceğin birşey varsaa çok sevinirm

sen yapman gerekenleri yapmışsın canım,bundan sonra kaçamak yapmamaya dikkat et yeter

biraz dikatsizim sanirim kacamak yaptigini soylemissiin afedersin canim
o zaman sorumu desitiriyorumm
haftada kac verdinn
sanada cok yiyomus gibi geldimi hic

bazen haftada 2 kilo verdiğim de oldu,bazen hiç.ama birebir uyduğum zaman ayda mutlaka 4-5 kilo gidiyo
ilk başlarda bana da çok yiyiyormuşum gibi geldi,hatta eşim daha da kilo almayalım diye dalga geçmişti
ama hiç de öyle olmadı.....

Son düzenleme:
slm kızlar, kıtapta keten tohumundan ve yağından bahsediyor siz hangisini kullanıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Kahvaltım (7:00)
2 yumurta , biraz b.peynir, 5 zeytin , 2 kuru incir,1/2 ç.b. fındık

Öğle (13:00)
yoğurtlu kıymalı yarmalı bir çorbaydı ama adını bende bilmiyorum :)
bol salata , 1-2 tane piliç şiş yedim kızartılmıs old. farkedince yemedım

Akşam(19:30)
1 tabak bulgurlu yaprak sarma
biraz haşlanmıs tavuk göğsü
1 kase yoğurt

2 lt su ve şekersiz çay

öglen dısardaydık mecburen bana uygun bi seyler yemek zorundaydım
saat(14:00) 1 lahmacun(ince hamur özellikle söyledim),az kelle paca corbası(oglusla paylastım birazını),salata ortaya esimle paylastım onuda ve bugün 101.karatay günü serefine bir menü oldu

aksam yemegim(19:40)pırasa yemegi ve kereviz salatası

Son düzenleme:

muhhaahahahaha harikasın leylakcım öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…