Arkadaşlar mesajlarımda gülümseme kullanmak istiyorum ama yapamadım. Yardım lütfen. Acemilik işte ::)
hamsi tatlım
sağol canım,10 kilo vermişsin galiba tebrik ederim,ne kadar sürede verdin??
canım benim geçmiş olsun karnıyarığı nasıl pişiriyon
arkadaşlar hocamız yemek esnasında su içmeyi tavsiye etmiyor cunku midemizdeki asidin etkililiğini bozuyormus ve yiyeceklerin sindirilebilmesini zorlaştırarak mideyi yoruyormuş. oyuzden ya yemekten once yada sonra içilmesini tavsiye ediyor.
eminim hepiniz bunu biliyosunuzdur ama ne biliym işte hatırlatıym dediydim
bu arada hoşgeldin demeyi unuttum canım
olsun canım,bundan sonrasında dikkat edersin sende
gelecek ay eşimin memleketine tatile gitme durumumuz çıktı,yarından itibaren işi iyice sıkı tutmam lazım.1 ayda daha da iyi görünmek istiyorum.yazın beni 90 kiloyken gören görümcemin göbeğime göbeğime bakışını hiç unutmuyorumgittiğimde göstericem ben ona göbeği
aspirincim mesajı yazarken en alt tarafa bakıp ordaki gulumsemelre tıklarsan mesajına isaret olarak ekleniyo ve daha sonra mesajında gozukuo
Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Dikkat etmeye çalışıyorum ama işte...
Sizin tickerınızı görünce hevesleniyorum. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişiniz maaşallah tü tü tü...
ne kadar süreede verdn bu kadar kiloyu ?
Merhaba kocer, valla sağ alt köşede bir gülümsemeler var oraya basıyorum ana sayfaya yönlendiriyo anlamadım.. Teknoloji özürlüyüm ben de accik..:)
burası bu yüzden güzel,kıskançlık olmadan gaza getiriyoruz birbirimizibenim biraz daha var.4-5 kilo daha vermeyi düşünüyorum
1 ağustosta başlamıştım ben,ama kaçamaklar yüzünden arada duraksamalar oldu malesef
burası bu yüzden güzel,kıskançlık olmadan gaza getiriyoruz birbirimizibenim biraz daha var.4-5 kilo daha vermeyi düşünüyorum
1 ağustosta başlamıştım ben,ama kaçamaklar yüzünden arada duraksamalar oldu malesef
canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm
canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm
gerçekten mükemmelsinnn..benmde bugün bir kaçamağım oldu regl dönemimdeymm elmalı turta yedm.30 dk yürüyüşümüde yaptm 2.5 litrede suyumu içtimm..önerebilceğin birşey varsaa çok sevinirm
biraz dikatsizim sanirim kacamak yaptigini soylemissiin afedersin canim
o zaman sorumu desitiriyorumm
haftada kac verdinn
sanada cok yiyomus gibi geldimi hic
gelecek ay eşimin memleketine tatile gitme durumumuz çıktı,yarından itibaren işi iyice sıkı tutmam lazım.1 ayda daha da iyi görünmek istiyorum.yazın beni 90 kiloyken gören görümcemin göbeğime göbeğime bakışını hiç unutmuyorumgittiğimde göstericem ben ona göbeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?