Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?

5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?

baslangıcta normal cünkü vücuttaki ödemlerin gidiyor devam karataya

Son düzenleme:
evet bebegım dun 80 bugun 70 ya hafıf tempo yapıyorum ya o zaman ıyı oluyor kaslar sısmıyor odem tutmadan

İlgilendiğin için sağol canım, böyle arkadaşlar tarafından kabullenilmek insanın çok hoşuna gidiyo... Kendimi bu konuda yalnız hissetmemek çok güzel.

rica ederim ya.. ne demek sag alt kosede değil canım tam altta. bir suru sarı kafalar war, onlar işte gulumsemeler.. sen şimdi bu gordugun mesajın sag alt kosesinde ALINTIYLA CEVAPLA KISMI war,oraya bas ve bu benim mesajımı goreceksin. hemen alt tarafına kendi mesajını yaz ve sayfanın en altına in. orda hareketli sarı kafaları gorceksin..işte onlar gulumsemelr canım.kolay gelsin

çok teşekkürler birde adetliyim karatayı sevdim ben hiç aç kalmadan halsizlik hissetmeden ah birde yürüyüş yapabilsem

yürüyüs önemli bence ben cok faydasını gördüm simdiye kadar 3 ayda 10 kilo verdim ama bende 15 kilo vermisim gibi duruyor herkes aman verme artık diyor ben dururmuyum hedefe ulasmadan yani spor insanı cok sıkılastırıyor

sizin tavsiyelerinize uydum bende artık hafif tempoda yürüyorum bakalım tartı ne göstercek bu hafta regli dönemi ama pzt. sisler inerse yavas temponun farkını görebilcem

aynen bende reglimin 2. günündeyim.pazartesiye kadar iner şişlikler umarım...
ben 1-2 hafta özellikle dikkat ettim,hızlı yürüdüğümde kilo veremediğimi farkettim,normal tempoda yürüyorum uzun zamandır.....

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,,bır bardak sut 2muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 4saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1155.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $a1156.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 51

hazır seyler yemiyoruz arkadasım kadınbudu köfte ve kızartmaysa zaten yanına bile ugramıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…