Kahvaltıyı mümkün olduğunca yapmaya çalış canım yoksa acıkıyoruz ya da kaçamak yapıyoruz.
peki sonra geliyormu bu kilolar odemler
5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?
saol canım benim hemen yapıyorum
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,,bır bardak sut 2muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 4saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Ben sizi dışarıdan takip ediyorum.Bir şey soracağım geçen haftadan beri balık yağı kullanıyorum . Yalnız acayip miyde gazı yaptı .
Ağzıma sürekli balık tadı geliyor .Acaba aldığım ürün bozuk olabilir mi? Yada alışma evresimi geçiriyorum .lütfen yardım.............
5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?
aynen bende reglimin 2. günündeyim.pazartesiye kadar iner şişlikler umarım...
ben 1-2 hafta özellikle dikkat ettim,hızlı yürüdüğümde kilo veremediğimi farkettim,normal tempoda yürüyorum uzun zamandır.....
öglen dısardaydık mecburen bana uygun bi seyler yemek zorundaydım
saat(14:00)1 lahmacun(ince hamur özellikle söyledim),az kelle paca corbası(oglusla paylastım birazını),salata ortaya esimle paylastım onuda ve bugün 101.karatay günü serefine bir menü oldu Eki Görüntüle 368562 Eki Görüntüle 368561
aksam yemegim(19:40)pırasa yemegi ve kereviz salatası
Eki Görüntüle 368563
mammamlar süper görünüyor:)) ama diyetimize uyması hem de arada bize pekiştireç gibi gelmesi çok güzel oluyor :) kereviz salatasına bende bayılıyorum:) afiyetteler olsun arkadaşımm gULERYUZCUMMMM:)
hos geldin arkadasım nerelerdesin seni pek göremiyorum tesekkürler ayrıca yorumun icin
guleryuzcum fırsat bukdukça girmeye çalışıyorum:) ama karataya devam bugun gazetede bir yazı okudum karatay hocamızın söyledikleriyle birebir aynı:)
'beslenme ve gurmekonusunda ödüllü gazeteci Joannablythman'ın 'ne yemeliyiz?' isimli kitabında birçok doğru bildiğimiz şeyin yanlış olduğunu söyledi.örneğin kepekli ekmek konusundaki yorumu şu:yüksek miktarda glycaemik indeksi içeren kepekli ekmek beyaz ekmek kadar tehlikelidir. kan şekerini yükseltir ve insülinsalgılatır. bunlarda vücutta yağa dönüşür.ayrıca bu tür kepekli ekmekler iştah açarak dafazla yemek yemeğe neden olur.' yumurta ve tahılar hakkında yazılanlarda çok doğru:) onları da yarın paylaşırım inş:)
rica ederim ya.. ne demek sag alt kosede değil canım tam altta. bir suru sarı kafalar war, onlar işte gulumsemeler.. sen şimdi bu gordugun mesajın sag alt kosesinde ALINTIYLA CEVAPLA KISMI war,oraya bas ve bu benim mesajımı goreceksin. hemen alt tarafına kendi mesajını yaz ve sayfanın en altına in. orda hareketli sarı kafaları gorceksin..işte onlar gulumsemelr canım.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?