Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltıyı mümkün olduğunca yapmaya çalış canım yoksa acıkıyoruz ya da kaçamak yapıyoruz.

Çok haklısın arkadaşım sabah 6 da hazırlanıp okula gidiyorum çocuklarla ilgilenmekten fırsat bulup birşey yiyemiyorum fırsat bulunca birkaç şey atıştırıyorum genelde en azından süt içmeye çalışıyorum

peki sonra geliyormu bu kilolar odemler

valla sen karatay yolunda cıkarsan gelir tabi yani her diyet böyledir basladın mı yarım bırakmıyacan ve spor yaptıgın sürece az olarak yemek istedigin seylerin tadına bakarsın tabi hedefe ulasmadan olmaz yoksa kilo verme süren uzarda uzar

5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?

süpersin arkadaşım ödem bile olsa güzel bir başlangıç yola devaaammm:)

afiyet olsun sekerim

Ben sizi dışarıdan takip ediyorum.Bir şey soracağım geçen haftadan beri balık yağı kullanıyorum . Yalnız acayip miyde gazı yaptı .
Ağzıma sürekli balık tadı geliyor .Acaba aldığım ürün bozuk olabilir mi? Yada alışma evresimi geçiriyorum .lütfen yardım.............

Slm Kizlarrrrrrr

Öfff bu sabah kahvalti edemedim..
Kizimi ana okula alistirdigim icin sabah onunla ciktim kandirir birakirim diye düsünüyordum ki...
Hep beraber parka gidildigi icin ögretmen benimde gelmemin iyi olacagini söyledi..
Saat 12 de anca evdeydik...Bu yüzden kahvalti iptalllll

1.ögün
1 lahmacun
bol salata
3 dilim beyaz peynir

2. ögün
yarim tabak ispanak yemegi
biraz yogurt
4 catal kasarli yumurta
bol salata
2 gün kurusu kayisi (Kardescagizim Türkiyeden getirmisti bunlari gelirken)

Sivi: 1,5 litre Su
Spor: bu gün yaklasik 30dakika yürüyüs var yavas tempoda

Omega3 tabletimde bitti...Yarin alicam artik...
Bu gün tatli krizine hic girmedim..Kayisilarida tuvalete cikmak icin yedim öglen unutmusumda

Mutlaka tok karnina almalisin..Bende ilk zamanlar bilmiyordum ac karinla alinca migde arisi yanma ve gaz yapti.. Yemeklerden sonra al..

5 gün oldu başlayalı 5 kg gitmiş sanırım bu giden yağ değil ödemleri atmışımdır ama tartıdaki rakamı görünce işin açıkçası abovvvv oldum biraz bşalangıçta normalmidir bu?

5 günde 5 kilo bana biraz fazla geldi,bir yanlışlık olmasın canım?

benimde 5.günüm bakalım pzt.sislikler inş.iner normale döner vücud .bende normal tempoyu deniyorum bakalım inş.iyi gelir bana

kızlar iyi geceler hepinize hemen bildirim yapıp kaçayım çok uykum geldi

öğlen:
1 kase tavuk çorbası
1 tabak pırasa

akşam:
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

gün boyu 3 litre su
50 dk 5km hızla yürüyüş

gitcek kilolar :)))))

mammamlar süper görünüyor:)) ama diyetimize uyması hem de arada bize pekiştireç gibi gelmesi çok güzel oluyor :) kereviz salatasına bende bayılıyorum:) afiyetteler olsun arkadaşımm gULERYUZCUMMMM:)

mammamlar süper görünüyor:)) ama diyetimize uyması hem de arada bize pekiştireç gibi gelmesi çok güzel oluyor :) kereviz salatasına bende bayılıyorum:) afiyetteler olsun arkadaşımm gULERYUZCUMMMM:)

hos geldin arkadasım nerelerdesin seni pek göremiyorum tesekkürler ayrıca yorumun icin

kızlar bugun yogun bır gundu sabah arkadaslar vardı kahvaltıya gec gıttıler aksam yemegı spor dus derken bu saat oldu hemen yedıklerımı yazayım sosyalleseyım derken karatayım sabote oluyo arada yaa ınanın bunları asla ısteyerek yemedım ev sahıbıyım yemesem ayıp olur dıye yermıs gıbı yaptım azcık azcık

kahvaltım

1 yumurta
4 zeytın
b.peynır
tel peynır
cevız fındık
1 hurma
yesıllık
1kasık muhlama
2 adet patates kızartma
ıkı catal kek
omega3 yesılcay
normal cay

ıkıncı ogun

yarım adet balık
yesıllık salata
2 kasık et sote
omega3

40 dk yuruyus

ptesı:yok
salı:1 saat
carsamba:40dk
perşmbe:40dk

hos geldin arkadasım nerelerdesin seni pek göremiyorum tesekkürler ayrıca yorumun icin

guleryuzcum fırsat bukdukça girmeye çalışıyorum:) ama karataya devam bugun gazetede bir yazı okudum karatay hocamızın söyledikleriyle birebir aynı:)
'beslenme ve gurmekonusunda ödüllü gazeteci Joannablythman'ın 'ne yemeliyiz?' isimli kitabında birçok doğru bildiğimiz şeyin yanlış olduğunu söyledi.örneğin kepekli ekmek konusundaki yorumu şu:yüksek miktarda glycaemik indeksi içeren kepekli ekmek beyaz ekmek kadar tehlikelidir. kan şekerini yükseltir ve insülinsalgılatır. bunlarda vücutta yağa dönüşür.ayrıca bu tür kepekli ekmekler iştah açarak dafazla yemek yemeğe neden olur.' yumurta ve tahılar hakkında yazılanlarda çok doğru:) onları da yarın paylaşırım inş:)

Son düzenleme:
Merhabalar..
Akşamki menüm:
Kıymalı yumurta (2 yumurtalı), salata, yoğurt.

Bu saatte gelebildim.. Şimdi bi geçmişi okuyayım..

Sizlerden çook şey öğreniyorum. Karatay'daki 25. günümdü bgn. Zaman çok çabuk geçti. Hiç anlamadım. Oysa arada bi denediğim diğer diyetlerde 2-3 gün geçmek bilmezdi. Ben de "amaaaan zaten kilom da çok değil" diye düşünüp hemen normal yeme düzenime dönerdim Şimdi bu sağlıklı beslenme tarzıyla çook mutluyum

Son düzenleme:

canım ne güzel bizi aydınlatmıssın insanın hosuna gidiyor böyle bildirimler ve bilgilenip bilincli karataycı olup cıkıyoruz bende önceden ne cok kepekliekmek yerdim zayıflayacam diye halbuki insilümn direncimiz olusuyormus haberim yok yumurta ile tahılıda merak ettim yarını bekliyecez artık ne yapalım:44::44::44:tesekkürler

valla kardeş seni de çok uğraştırdım. inşallah olur bu sefer. bak mesajımı yazıyoruuum.veee....
ağlıycam yaa... ben de yok bu sarı kafalar... kendimden şüphe etmeye başladım artık kör müyüm neyim:=)
neyse canım sağol bi ara bulabilirsem artık ne yapalım kısmet

Nihayet başardım. Profil ayarlarımı düzenlemem gerekiyormuş meğerse oh oh
Kocarcım ilgine tekrar teşekkür.

Sütümü içtim yatıyoruuuum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…