Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar

sabah menüm; 1 muz, ceviz, 1 günkurusu kayısı, 3-4 siyah kuru üzüm, 2 omega-3

Akşam arakadaşlar geldi, kısır yaptım, akşamki menünde kısır vardı yani, bol yeşillikli.

Günaydın kızlar

sabah menüm; 1 muz, ceviz, 1 günkurusu kayısı, 3-4 siyah kuru üzüm, 2 omega-3

Akşam arakadaşlar geldi, kısır yaptım, akşamki menünde kısır vardı yani, bol yeşillikli.

Kisir benimde misafirliklerde kacis noktam oluyor...en azindan "aaaaa sende hicbirsey yemedin" laflarindan kurtariyor beni

günaydın hanımlar

sabah aç
2 dal dere otu 2 bardak ılık limonlu su

kahvaltım
2 kk haşlamış yumurta
avuç içi peynirle yapılmış salata
2 incir
8 zeytin
1 gr omega 3

canım face e girmedim kaç gündür girince hemen kabul edeceğim, bu arada face grubumuz hayırlı olsun...

Allah şifa versin cnm babacığına..
Biz de seni

başın sağolsun canım.babanada acil şifalar...

ohh afiyet olsun..hakettin sen simiti...

teşekkür ederim arkadaşlar, Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin, ama hayat işte, her şey üstüste geliyor, şimdi babamla uğraşıyoruz...

hoşgeldin aramıza,kolay gelsin şimdiden umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın....menün gayet güzel gün kurusu ve fındığı sabah yemen daha iyi olur gün boyu yakarsın onları...

GÜNAYDIN KIZLAR

Sabah sabah sinirim bozuldu
bu hafta elle tutulur bir kaçamağım yok,pzts den beri hergün bir saat yürüyorum
sabah tartıldım
600 gr almışım
delirdim
işallah regli oluyorumdur,ondandır...

akşam
gelincik otu kavurmalı 2 yumurta
salata
yoğurt
1 kayısı,2 erik,10 badem,2 ceviz
süt

sabah
1 yumurta lor
çay
kahve
5 badem
1 kayısı

pzts ye ne olacak kilom bakalım

.

Kisir benimde misafirliklerde kacis noktam oluyor...en azindan "aaaaa sende hicbirsey yemedin" laflarindan kurtariyor beni
Aynen öyle burçincim günaydın
günaydın hanımlar

sabah aç
2 dal dere otu 2 bardak ılık limonlu su

kahvaltım
2 kk haşlamış yumurta
avuç içi peynirle yapılmış salata
2 incir
8 zeytin
1 gr omega 3
afiyet olsuuunn
Zeynepfazcım başınız sağolsun Babana da acil şifalar dilerim
hoşgeldin aramıza,kolay gelsin şimdiden umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın....menün gayet güzel gün kurusu ve fındığı sabah yemen daha iyi olur gün boyu yakarsın onları...

esasçım günaydınlarrr

kızlar hepinize günaydınnnnnn :)
bildirim yapmadan önce geçmişi okumak istedim ne kadar neşeli bi grubumuz var özelikle leylek84 arkadaşım senin görümcenle ilgili msjına bayıldım gülmekten :)))))) bende aynı şeyi memlekete gittiimde kuzenime yapmayı düşünüyorum verdiğim kiloları görünce dibi düşecek çocukluğumuzdan beri rekabet halindede benimle :)
sabah:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir
5 tane zeytin
salatalık domates
2 kuru kayısı ve 2 tane ceviz

kızlar listeye girmeme az kaldı bu pazartesi değil ama haftaya pazartesi bomba gibi geliyorum listeye haberiniz olsun

Hatuuunnlaarrr güneşli güzel bir gün var burda sanırım ısınmaya başladık günaydınlaarrr

Sabah

2 haşlanmış yumurta
tulum p ve beyaz peynir
fındık
bir tutam maydanoz
8 zeytin
şekersiz çay

üstüne köpüklü Türk kahvem ohhhh

Fizofi sana da günaydınnn
Ben de yazın görümcem ve kayınvalidemlere düşünüyorum leylak'ın yaptığını 55 kg olamayacağımı vücudumun kaldırmayacağını düşünüyorlarda görcez bakalım

hoşgeldin kocer

ben de yeni başladım bugün 5.günüm ben de kilo verememekten şikayetçiyim. Bu sitede arkadaşları takip ettikçe daha istikrarlı oluyorsun. benim doğumdan önce kilo problemim yoktu. 20 kilo kadar aldım hamileliğimde. sonra yavaş yavaş bir miktarı gitti. 6-7 kilom kaldı emzirmeyi bıraktıktan sonra sıkı bir rejimle resmen aç kalarak verdim o kiloları. Daha sonra hep aldım verdim yoyo diyetleri uyguladım. sonra verememeye başladım. geçen sene karaciğerimde yağlanma çıktı artı yaşıma göre de şekerim yüksek. kilo vermem hepsinden önemlisi göbekteki ve totomdaki yağlardan kurtulmam lazım. karaciğer yağlanması nasıl geçirilir diye internette araştırırken canan hocanın bir röportajına denk geldim. kitabını aldım okudum. bakalım inşallah bu sefer başarırım :) inşallah hepberaber kilolarımızdan kurtuluruz..

Fit anne olmaya çalışıyorum yahu bazen çok komik olabiliyor

Akşam oğluş 23:00 idi uyumayınca dedim ki platese başlayayım. Açtım videoyu uzandım yere eller başın üstünde karın gergin odaklanmışım bi güzel videoya annnaammmm bi baktım oğluşun ayak benim karnımın üstüne hızla inmesin mi bir de muzur muzur sırıtıyor, kırıldım gülmekten.. Sonra bir taraftan onunla oynadık bir taraftan yapmaya çalıştım plates topunun başında kıyamet koptu. Kızım oynamaya çalışırken topla (kızım büyük 5. sınıfa gidiyor) oğlum kızıp saçına yapışınca ortalık karıştı. Alışırız herhalde onlarla yapacağım başka çare yok

Bugün 60.800 kg çıktım dün 61.200 düm :26:

nasıl 55 kilo olduğunu görünce yüzlerindeki ifadeyi görmek isterdim :))))

canım benimde yaza düğünüm var 2 temmuzda inş ozamana çok fit olmak istiyorum son 3-4 yıldır kpss filan derken oturup ders çalışmaktan baya kilo aldım ve benim kilo almama sevinenleri bu yaz şoka uğratıcam çok kararlıyım...
tabi şok olayında sizin çoooook büyük desteğiniz var bu topik olmasa ben karatay diyetini bilmeyecektim ve kilo veremeyecektim o yüzden sizleri tanımasamda çoooook seviyorum iyiki varsınız :)))

Ben de dayanamayıp her gün tartılıyorum. Nasıl oluyorsa bugünlerde bir gün almış görünürken bir gün vermiş görünüyorum. dün ile bugün arasında 400 gr fark var. Dün benim de moralim bozuktu Her gün tartılmasam daha iyi galiba Moralini bozma p.tesiyi bekle bence

Benimde görümcem bu konularda inanilmaz kiskanc. 8 kilo verdigimde cok sagliksiz bir diyet yaptigimi filan savunmustu
Kaynanamda hep kilo verin diye kafamizi yer.. Ne zaman diyette girsem kosa kosa börek ..tatli...pasta yapar getirir.
Anne naptin bunlar ne derim..Birde gözümün icine baka baka sen yeme canim ben cocuklara getirdim der
Düsmanlar icimizde Kizlar

günaydın hepinize

dünkü yediklerim

sabah: 2 yumurta,1 kaç çeri domates,salatalık, yarım kk peynir, 1 çaybardağı badem, 2 erik kurusu, 6-7 karaüzüm kurusu-omega3 2 kapsül-10 adet zeytin
öğle: 1 tabak yoğurt çorbası-1 tabak yumurtalı pırasa (aşçımız ben patates ve makarna yemiyorum diye bana pırasa yapmış. pırasayı kavurup üstüne yumurta kırmış)
akşam: 5-6 adet köfte - 2 kaşık kısır - bol salata - 1 ayran (dışardaydık bana uygun bunlar gibi geldi)

3 litre su- 2 fincan çay - 1 fincan şekersiz türk kahvesi (öğlen yemekte tatlı vardı yemediiiiiimmmmmmmm)

bugün ise kahvaltıyı abarttım galiba. evde yumurtam kalmamıştı bende 1 adet muzu doğradım kuru erik kuru üzüm yarım çaybardağı ceviz yarım çaybardağı bademi karıştırdım bir kaseye koydum üstüne bir bardak süt koydum kendi gevreğimi kendim yaptım. erkenden acıkmayayım diye üstüne bir parça peynir ve 7-8 zeytin bir salatalık ve bir domates yedim. offf abarttım değil mi????? ama gevreğim nefisti :))))

haklısın cnm
gözümü açtığım gibi tartının üstündeyim
birara tartıyı kaldırma kararı almıştık ama
:)

benim kayınvalidemde devamlı başkalarının gelinlerini över dal gibiymişte beli incecikmişde falan filan. çok iyiydi yaa düşmanlar içimizde:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…