Günaydın kızlar
sabah menüm; 1 muz, ceviz, 1 günkurusu kayısı, 3-4 siyah kuru üzüm, 2 omega-3
Akşam arakadaşlar geldi, kısır yaptım, akşamki menünde kısır vardı yani, bol yeşillikli.
günaydın hanımlar
sabah aç
2 dal dere otu 2 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 kk haşlamış yumurta
avuç içi peynirle yapılmış salata
2 incir
8 zeytin
1 gr omega 3
Afiyet olsun ...Kuruyemis yok
al canım al hem uygun pahalılarla aynı isi görüyor. parasından değilde alamıyorsun ya kullanmazsam diye
basın sağolsun zeynipcim sana facede arkadaslık isteği gönderdim kabul et canım babanada acıl sifa diliyorum
Allah şifa versin cnm babacığına..
Biz de seni
başın sağolsun canım.babanada acil şifalar...
ohh afiyet olsun..hakettin sen simiti...
Evet canim ben cok begenerek koydum.. Ayricada asik olunacak kadin ve yaylaya vuran sabah günesi anlaminada geliyor...
Saol pepeticim. Senin cimcimede cok tatli valahaa
Canim öncelikle cok basin saolsun bende babannemi kaybetigimde annemi kaybetmis gibi olmustum...
Nur icinde yatsinlar mekanlari Cennet olsun ölmüslerimizin..Babanada acil sifalar diliyorum.
hihihihaynen canim katiliyorum...Sadece diyet icin degil bir bosluk oldu hayatim da
Canim ilk günlerde cok gidiyor ama cogunlukla ödem atiyorsun ilk haftalarda 3 kilo veren falan var,..
Ama sonralari yavaslayip ritmini buluyor..
Merhaba Karataycı arkadaşlarım
Uzun süredir sizi takip ediyorum. Her pazartesi aldığınız sonuçlardan en az sizin kadar mutlu oluyorum. İnşallah ben de sizlerle aynı sonuçlara ulaşırım. Bir ay kadardır diyeti uygulamaya çalışıyorum ve yaklaşık iki kilo verdim. Umarım önümüzdeki haftalarda daha hızlı kilo verebilirim. Menü bildirimine bugünden başlayım da iki hafta sonra beni de listeye alırsınız inşallah. Hepinizi seviyoooooruuuummmm...
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: 2 yumurta, 10 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1çb fındık, domates, salatalık, 3 günkurusu, 2 omega3
Akşam(kahvaltıyı geç yaptım, bugün dersim yok evdeyim):1 tabak kıymalı pırasa, yeşil salata, birkaç kaşık yoğurt, 3 günkurusu, bir avuç fındık.
Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Aynen öyle burçincim günaydınKisir benimde misafirliklerde kacis noktam oluyor...en azindan "aaaaa sende hicbirsey yemedin" laflarindan kurtariyor beni
afiyet olsuuunngünaydın hanımlar
sabah aç
2 dal dere otu 2 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 kk haşlamış yumurta
avuç içi peynirle yapılmış salata
2 incir
8 zeytin
1 gr omega 3
Zeynepfazcım başınız sağolsun Babana da acil şifalar dilerimcanım face e girmedim kaç gündür girince hemen kabul edeceğim, bu arada face grubumuz hayırlı olsun...
teşekkür ederim arkadaşlar, Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin, ama hayat işte, her şey üstüste geliyor, şimdi babamla uğraşıyoruz...
hoşgeldin aramıza,kolay gelsin şimdiden umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın....menün gayet güzel gün kurusu ve fındığı sabah yemen daha iyi olur gün boyu yakarsın onları...
kızlar hepinize günaydınnnnnn :)
bildirim yapmadan önce geçmişi okumak istedim ne kadar neşeli bi grubumuz var özelikle leylek84 arkadaşım senin görümcenle ilgili msjına bayıldım gülmekten :)))))) bende aynı şeyi memlekete gittiimde kuzenime yapmayı düşünüyorum verdiğim kiloları görünce dibi düşecekçocukluğumuzdan beri rekabet halindede benimle :)
sabah:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir
5 tane zeytin
salatalık domates
2 kuru kayısı ve 2 tane ceviz
kızlar listeye girmeme az kaldı bu pazartesi değil ama haftaya pazartesi bomba gibi geliyorum listeye haberiniz olsun
karatay hocanın iki kitabını da hatmettim ve yeni yeni hayat felsefem haline getirdim. hayatım boyunca 50 kilonun ustune hiç cıkmadım hatta kilo alabilmek için yıllarca didinip durdum ve hep sık sık yiyip gunde en az 3 litre su içtim ama bunu cok susadıgım için içtim zayıf olmak için değil hatta tam tersini istedim hep.
Ama birden ne olduysa yıllarca az calısan tiroidlerim tavan yaptı ve cok calısmaya başladı ve bunun için 6 ay kadar ilaç kullandım. ya bu ilaçlardan yada sık sık yediğim için bi yerlerde biriken trigliseridlerim birden 10 kilo olarak karsıma cıktı ve psikolojim acayip bozuldu.
daha sonra kendi cabalarımla ve ilacı bırakmamdan dolayı 4 kilo verebildim. su an 54 kiloyum boyum 165. bana kızabilirsiniz ama lutfen kızmayın. koca bir gardrobu bastan yenileyebilecek kadar zengin değilim.. hiç bir kıyafetim ustume olmuyor. herkes bana öcü görmüş gibi ay tanıyamadık ne kadar kilo almıssın diyor.
işte bu sebeplerden dolayı karataya başladım umarım saglıgıma ve eski kiloma kavusup bi an once hamile kalırım. 2 yıllık evliyim ve 29 yasındayım.
bu topikte deneyimli olan arkadaslarım hepinizi buyuk bi titizlikle takip ediyorum...bildiklerimi sizinle paylaşmaya calıscam..siz paylaşıyosunuz zaten.. burdaki hiçkimsenın adını dahi bilmediğim halde herkesi cok sevdim. ki ben cok asosyal bi varlık oldugum halde:)
herkese cok tesekkur ediyorum:)
bugunku menum:
1. ogun: 3 haslanmıs koy yumurtası,domates,peynir, karısık cerez,2 omega-3, 3-5 tane yeşil zeytin, 5-6 tane kuru kara uzum
2.ogun: yeşşil mercimek salatası ve hazır ayran
3.ogun : 2 haslanmıs yumurta, 3 tane kuru dolma( bulgurlu zeytinyaglı), 3-5 kaşık fellah koftesi,1 kase yogurt,cok az koy peyniri
ve 3 litre su
spor yok henuz. ama kosu bandında 30 dakka yuruycem birazdan..
herkese afiyet bal olsun.. bol leptinli az trigliseridli bi akşam ve gece diliyorum..olumlu ve olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin lutfen..
bide aksam yemegınden bi saat sonra biraz uyudum acaba bi sakıncası varmı sizce?
Fizofi sana da günaydınnn
Ben de yazın görümcem ve kayınvalidemlere düşünüyorum leylak'ın yaptığını55 kg olamayacağımı vücudumun kaldırmayacağını düşünüyorlarda görcez bakalım
GÜNAYDIN KIZLAR
Sabah sabah sinirim bozuldu
bu hafta elle tutulur bir kaçamağım yok,pzts den beri hergün bir saat yürüyorum
sabah tartıldım
600 gr almışım
delirdim
işallah regli oluyorumdur,ondandır...
akşam
gelincik otu kavurmalı 2 yumurta
salata
yoğurt
1 kayısı,2 erik,10 badem,2 ceviz
süt
sabah
1 yumurta lor
çay
kahve
5 badem
1 kayısı
pzts ye ne olacak kilom bakalım
.
Fizofi sana da günaydınnn
Ben de yazın görümcem ve kayınvalidemlere düşünüyorum leylak'ın yaptığını55 kg olamayacağımı vücudumun kaldırmayacağını düşünüyorlarda görcez bakalım
Ben de dayanamayıp her gün tartılıyorum. Nasıl oluyorsa bugünlerde bir gün almış görünürken bir gün vermiş görünüyorum. dün ile bugün arasında 400 gr fark var. Dün benim de moralim bozuktuHer gün tartılmasam daha iyi galiba Moralini bozma p.tesiyi bekle bence
Benimde görümcem bu konularda inanilmaz kiskanc. 8 kilo verdigimde cok sagliksiz bir diyet yaptigimi filan savunmustu
Kaynanamda hep kilo verin diye kafamizi yer.. Ne zaman diyette girsem kosa kosa börek ..tatli...pasta yapar getirir.
Anne naptin bunlar ne derim..Birde gözümün icine baka baka sen yeme canim ben cocuklara getirdim der
Düsmanlar icimizde Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?