Benimde görümcem bu konularda inanilmaz kiskanc. 8 kilo verdigimde cok sagliksiz bir diyet yaptigimi filan savunmustu
Kaynanamda hep kilo verin diye kafamizi yer.. Ne zaman diyette girsem kosa kosa börek ..tatli...pasta yapar getirir.
Anne naptin bunlar ne derim..Birde gözümün icine baka baka sen yeme canim ben cocuklara getirdim der
Düsmanlar icimizde Kizlar
Fit anne olmaya çalışıyorum yahu bazen çok komik olabiliyor
Akşam oğluş 23:00 idi uyumayınca dedim ki platese başlayayım. Açtım videoyu uzandım yere eller başın üstünde karın gergin odaklanmışım bi güzel videoya annnaammmm bi baktım oğluşun ayak benim karnımın üstüne hızla inmesin mi bir de muzur muzur sırıtıyor, kırıldım gülmekten.. Sonra bir taraftan onunla oynadık bir taraftan yapmaya çalıştım plates topunun başında kıyamet koptu. Kızım oynamaya çalışırken topla (kızım büyük 5. sınıfa gidiyor) oğlum kızıp saçına yapışınca ortalık karıştı. Alışırız herhaldeonlarla yapacağım başka çare yok
Bugün 60.800 kg çıktımdün 61.200 düm :26:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,,bır bardak sut 2muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 4saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
benim kayınvalidemde devamlı başkalarının gelinlerini över dal gibiymişte beli incecikmişde falan filan. çok iyiydi yaa düşmanlar içimizde:))))))
şimdi önüme 1 tabak dolusu sıcak ev poğacası geldi.
ahçı 10 çayına süpriz pişirmiş.
olduğu gbi geri gönderdim
benim eltim de 1.70 50 kilo falan ikimiz de doğum yaptık bu yıl 18 gün araylave o hemen verdi tabii. kaynanam geldi işte o hemen verdi çok zayıf oldu asıl ben senden korkuyorum bakalım falan dio.
zaten eşim bizi tanıştırdığında habire süzüodu eşime de bu çok kilo alır doğumdan sonra şişman kalır haberin olsun falan demiş. ben de onlara inat nisanda gitcez bakalım en azından 60 olsam hamilelikten önce 62 falandım
şimdi önüme 1 tabak dolusu sıcak ev poğacası geldi.
ahçı 10 çayına süpriz pişirmiş.
olduğu gbi geri gönderdim
slm kızlarr nasılsınızzz....
bende iiiyim şükür..
dün okulum vardı eve gelmem 20.30u bulmuştu eee öğle yemeğinden sonrada bişey yememiştim tabi..
eşim misafirlere pide yaptırmışşş...
o aaçç halimle hemen 1 bardak kefir ve 4 adet ceviz yedimm..
1 saat sonrada uyudum ama çok uykum vardı...
o saate pide yemeketense bunları yemek başarıydı tabi benim için..
ancak sabah ilk içim yarım piseyi ısıstıp hüpletmek oldu
kahvaltım yarım pide oldu yanii....
2 hurma 1 de incir yediimm
valla tebrik ederim seni :)))
ben de tuzluya dayanamayanlaradnımmmmgunaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)
hurma serbest mi??? bizde de hurma var yiyebilirmiyim yani???
slm kızlarr nasılsınızzz....
bende iiiyim şükür..
dün okulum vardı eve gelmem 20.30u bulmuştu eee öğle yemeğinden sonrada bişey yememiştim tabi..
eşim misafirlere pide yaptırmışşş...
o aaçç halimle hemen 1 bardak kefir ve 4 adet ceviz yedimm..
1 saat sonrada uyudum ama çok uykum vardı...
o saate pide yemeketense bunları yemek başarıydı tabi benim için..
ancak sabah ilk içim yarım piseyi ısıstıp hüpletmek oldu
kahvaltım yarım pide oldu yanii....
2 hurma 1 de incir yediimm
hurma serbest mi??? bizde de hurma var yiyebilirmiyim yani???
benim eltim de 1.70 50 kilo falan ikimiz de doğum yaptık bu yıl 18 gün araylave o hemen verdi tabii. kaynanam geldi işte o hemen verdi çok zayıf oldu asıl ben senden korkuyorum bakalım falan dio.
zaten eşim bizi tanıştırdığında habire süzüodu eşime de bu çok kilo alır doğumdan sonra şişman kalır haberin olsun falan demiş. ben de onlara inat nisanda gitcez bakalım en azından 60 olsam hamilelikten önce 62 falandım
insallh allh onlara inat zayıflatsın seni fit bir anne olursun.sinir oluyorum .benim bakıcımda herzaman tatlı poğaca kek yapan biridir bende hep reddeden. bana diyoki e sende ne zamandır diyet yapıon valla .e bisey veremedin hala aynısın demeye getiriyor herkesin metabolizması ayrı ya niye anlamıyor insanlar arkadasım var boy kilo aynı hamlı kaldık o hemen verdi ben verememistim sonra diyetle verdim. simdi kalanları vericem insallah. 56 olalım aalhım ya adak yapcam nerdeysee
canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm
Aynen öyle burçincim günaydın
afiyet olsuuunn
Zeynepfazcım başınız sağolsun Babana da acil şifalar dilerim
esasçım günaydınlarrr
bakıcı bile laff sokuyo haaa
nedir kadınların kadınlaradn çektiği bilmem...
ben artık alıştım ama yaaa,takmıyorum valla...okadar kilo verdik sonuçta son kalanalrıda vericez inşallah...
hem kilo verdikten sonrada böyle beslenicem ben...
tıka basa tok karınla o kadar mutsuz ve hantal oluyorum ki...
yarı açç mutluyumm bennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?