Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kesinlikle katılıyorum arkadaşım benimde eltim burda dün bizi yemeğe çağırdı güya diyetteyim diye bana kısır kendilerinede börek yapacaktı bi gittik kısırı yetiştiremedim canım böreğim var dedi sadece çakalllll ben yermiyim bu oyunları sağolsun kocam çok iyi hemen eve geçtik evde olan yemeklerden aldım gittim tekrar eltim eşiyle oturdu böreğini yedi bizde eşimle yemeklerimizi...
delisiniz siz diyolar bize ama deli değil karataycıyız bi türlü anlamadı :)))))))

benim kızımda 5 e gidiyor arkadaşım. ben de onunla leslie yapıyorum eğlenceli oluyor. tabiii vakit bulabilirsem. ben çalışıyorum evde fazla vaktim olmuyor benim (((( ama sana maşallah diyelim. çok özendim gerçekten. darısı başıma.

domates yemeği de nasılmış :44::44::44::44::44:

bugun
2muz
süt
badem
cevizli
2 kare bitter yiyerek
2 omega 3 içerek kahvaltımı tamamladım

benim kayınvalidemde devamlı başkalarının gelinlerini över dal gibiymişte beli incecikmişde falan filan. çok iyiydi yaa düşmanlar içimizde:))))))

benim eltim de 1.70 50 kilo falan ikimiz de doğum yaptık bu yıl 18 gün arayla ve o hemen verdi tabii. kaynanam geldi işte o hemen verdi çok zayıf oldu asıl ben senden korkuyorum bakalım falan dio.
zaten eşim bizi tanıştırdığında habire süzüodu eşime de bu çok kilo alır doğumdan sonra şişman kalır haberin olsun falan demiş. ben de onlara inat nisanda gitcez bakalım en azından 60 olsam hamilelikten önce 62 falandım

slm kızlarr nasılsınızzz....
bende iiiyim şükür..
dün okulum vardı eve gelmem 20.30u bulmuştu eee öğle yemeğinden sonrada bişey yememiştim tabi..
eşim misafirlere pide yaptırmışşş...
o aaçç halimle hemen 1 bardak kefir ve 4 adet ceviz yedimm..
1 saat sonrada uyudum ama çok uykum vardı...
o saate pide yemeketense bunları yemek başarıydı tabi benim için..
ancak sabah ilk içim yarım piseyi ısıstıp hüpletmek oldu
kahvaltım yarım pide oldu yanii....
2 hurma 1 de incir yediimm

Son düzenleme:
şimdi önüme 1 tabak dolusu sıcak ev poğacası geldi.
ahçı 10 çayına süpriz pişirmiş.
olduğu gbi geri gönderdim

yok artık yaa. kafayı yemiş bunlar güzelim sen takma hiç kafana. rahat ol eminim ki kaç kilo vermek istersen vereceksin. ben 20 kilo aldım hamileliğimde inan hepsini verdim yavaş yavaş. kaç yaşındasın ki?? ben sık sık yoyo diyeti yaptım o yüzden metabolizmamı bozdum. Şimdi onun ceremesini çekiyorum. devamlı lıght ürünler yedim. karaciğerim yağlandı. hoca kitabında bilinçsiz yapılan diyetlerin sonucu karaciğer yağlanması diyor. bak keşke benimde haberim olsaydı hocadan. onca yıl boşuna aç kaldım. sen şanslısın eminim hem yavaş yavaş hemde istikrarlı kilo verirsin. takma sen onları kafaya. sağlıklı beslenmene ve sağlıklı kilo vermeye bak....

gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)

hurma serbest mi??? bizde de hurma var yiyebilirmiyim yani???

gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)
ben de tuzluya dayanamayanlaradnımmmm
seni çok ii anlıyor olsam da patağı hak ettin
hurma serbest mi??? bizde de hurma var yiyebilirmiyim yani???

sabah saatlerinde ve öğünle birlikte tüketmek şartıyla her gün 1 adet meyve yenebilir..

ya wallahi tebrik ederim belki ben olsam hüpletirdim o pideyi ya da eski ben olsam

sabah kahvaltım yeşillikli domates salatası__peynir__5 zytin__2 yumurta__2 mercimek köf__süzme yoğurt__1 çb fındık__yeşil çay
mercimek köftesini yemezsem ölcem dün yemedim 2 tane kaldı...

Eklentiler

• $IMG_0477.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 36

insallh allh onlara inat zayıflatsın seni fit bir anne olursun. sinir oluyorum .benim bakıcımda herzaman tatlı poğaca kek yapan biridir bende hep reddeden. bana diyoki e sende ne zamandır diyet yapıon valla .e bisey veremedin hala aynısın demeye getiriyor herkesin metabolizması ayrı ya niye anlamıyor insanlar arkadasım var boy kilo aynı hamlı kaldık o hemen verdi ben verememistim sonra diyetle verdim. simdi kalanları vericem insallah. 56 olalım aalhım ya adak yapcam nerdeysee

bakıcı bile laff sokuyo haaa
nedir kadınların kadınlaradn çektiği bilmem...
ben artık alıştım ama yaaa,takmıyorum valla...okadar kilo verdik sonuçta son kalanalrıda vericez inşallah...
hem kilo verdikten sonrada böyle beslenicem ben...
tıka basa tok karınla o kadar mutsuz ve hantal oluyorum ki...
yarı açç mutluyumm bennnnnn

canim sen ne kadar zamanda kac kilo verdinn mesela hic kacamak yaptinmi
bide bu diyet sanki bana kilo verdirmeyecek gibi geliyorr
kilo alacak gibiyimm

canım neden kilo alacağını düşünüyosun ki kaçamak çok mu yapıyon yoksa.merak etme dikkat edince gerçekten gidiyo bende şunu farkettim ki suyu daha çok içtiğimde ve yürüdüğümde daha çabuk gidiyor kilolar..

Aynen öyle burçincim günaydın

afiyet olsuuunn

Zeynepfazcım başınız sağolsun Babana da acil şifalar dilerim

esasçım günaydınlarrr

sanada günaydın canım...inşallah hepimiz için güzel bir gün olur bol bol kilo verişli....

famir merhaba sen diyete başladığında kaç kiloydun ve ne kadar zamanda verdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…