famir merhaba sen diyete başladığında kaç kiloydun ve ne kadar zamanda verdin ?
yaptınmı çorbanı umarım beğenmişsindir.bende yarın yapacağım,evdeyim yarın süt iznimi kullanıyorum cuma günleri
peygamberimizde öle diyorya yarı aç kalkın diye uygulayan nerdeeebakıcı bile laff sokuyo haaa
nedir kadınların kadınlaradn çektiği bilmem...
ben artık alıştım ama yaaa,takmıyorum valla...okadar kilo verdik sonuçta son kalanalrıda vericez inşallah...
hem kilo verdikten sonrada böyle beslenicem ben...
tıka basa tok karınla o kadar mutsuz ve hantal oluyorum ki...
yarı açç mutluyumm bennnnnn
Herkese merhabalar,
Kaya tuzunun bir markası var mı? Dün markete gittim turşuluk tuz olarak billur tuzun deniz tuzu vardı . O da olabiliyor mu? Emin olmadığım için almadım.
Dünkü menüm şöyle
Sabah:2 tane tereyağlı yumurta 4-5 çeri domates 10 zeytin biber peynir badem
öğlen: pırasa salata 2 kuru kayısı 1kuru incir
ara: antep fıstığı
akşam: tavada 2 parca dana biftek yeşil salata 2 omega3
GÜNAYDIN KIZLAR
Sabah sabah sinirim bozuldu
bu hafta elle tutulur bir kaçamağım yok,pzts den beri hergün bir saat yürüyorum
sabah tartıldım
600 gr almışım
delirdim
işallah regli oluyorumdur,ondandır...
akşam
gelincik otu kavurmalı 2 yumurta
salata
yoğurt
1 kayısı,2 erik,10 badem,2 ceviz
süt
sabah
1 yumurta lor
çay
kahve
5 badem
1 kayısı
pzts ye ne olacak kilom bakalım
.
günaydın hepinize
dünkü yediklerim
sabah: 2 yumurta,1 kaç çeri domates,salatalık, yarım kk peynir, 1 çaybardağı badem, 2 erik kurusu, 6-7 karaüzüm kurusu-omega3 2 kapsül-10 adet zeytin
öğle: 1 tabak yoğurt çorbası-1 tabak yumurtalı pırasa (aşçımız ben patates ve makarna yemiyorum diye bana pırasa yapmış. pırasayı kavurup üstüne yumurta kırmış)
akşam: 5-6 adet köfte - 2 kaşık kısır - bol salata - 1 ayran (dışardaydık bana uygun bunlar gibi geldi)
3 litre su- 2 fincan çay - 1 fincan şekersiz türk kahvesi (öğlen yemekte tatlı vardı yemediiiiiimmmmmmmm)
bugün ise kahvaltıyı abarttım galiba. evde yumurtam kalmamıştı bende 1 adet muzu doğradım kuru erik kuru üzüm yarım çaybardağı ceviz yarım çaybardağı bademi karıştırdım bir kaseye koydum üstüne bir bardak süt koydum kendi gevreğimi kendim yaptım. erkenden acıkmayayım diye üstüne bir parça peynir ve 7-8 zeytin bir salatalık ve bir domates yedim. offf abarttım değil mi????? ama gevreğim nefisti :))))
domates yemeği de nasılmış :44::44::44::44::44:
bugun
2muz
süt
badem
cevizli
2 kare bitter yiyerek
2 omega 3 içerek kahvaltımı tamamladım
hımm yakaladııım bitter yemişsin pepeticim sen yazmamış mıydın yeminliyim diye yoksa karıştırdım mı ne?
merhaba canımm..
ben 71 kilo ile başladımm ama 72-73eride görmüşlüğüm vardıı gün gün değişiyorduu..
karatayla vermedim ama önceki kilolarımı
6 öğün beslenerek verdimm..
ama iş yerinde olduğum için sürekli ara öğünlerde bişeyeler çıkarıp yemek...
yağlı yemekleri yiyememek..
kaşık hesabı ile ymeke yemek beni bayağı zorladı..
60-69 topiğindeki arkadaşların desteği olmasa başaramazdım heralde....
dün akşam moralim bozuk olunca eşim dedi hadi kalk yürüyelim moralin düzelsin
50dk yürüdük iyi geldi
kahvaltıda
1muz
ceviz
peynir
süt
2günkurusu
omege 3lerim
herkese iyi bir gün diliyorum
arkadasım üzülme bence insan sık tartılmak bazen bu sonucları gösteriyor cünkü basıma geldi insan cok etkileniyor pzt. pzt. sabret bence arada da tartılınca beyin aaa ben kilo aldım diyince metobolizma cok etkileniyor uzmanlar cok sık tartılmayın diyor moralini bozma düzelir inş.tartı sana yalan söylemiş bence
12 kilo güzel vermişsin gerçekten kutluyorum seni, resimlerini görmüştüm çok güzeldi.ahhh bende verebilsem o kadar ama inanıyorum vereceğime ve sonunda elbise giyecemmmm
şimdi önüme 1 tabak dolusu sıcak ev poğacası geldi.
ahçı 10 çayına süpriz pişirmiş.
olduğu gbi geri gönderdim
gunaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)
slm ben geldim aranıza alırmısınız karataycı olabilirsem iyi olcak, 155 boy 73 kilo var doğumdan sonra böle kaldı 60 kilo ile hamile kalmıştım 20 kilo aldım.. 13 aylık oldu bebiş ee bahar geldi gitsin kilolar hala emiyo ama artık umrum deel süt olca kalmadı yani, ilk aylar süt olcak diede pek yedim ah ben ah nasıl vercem die düşünüyodum burayı buldum inş veririm. sabah ki menümde yarın başlasın ay ben ekmeksiz yapamam ki tatlıyı napcam krize girersem kesmezki beni kuru kayısı..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?