kızlar hepinize günaydınnnnnn :)
bildirim yapmadan önce geçmişi okumak istedim ne kadar neşeli bi grubumuz var özelikle leylek84 arkadaşım senin görümcenle ilgili msjına bayıldım gülmekten :)))))) bende aynı şeyi memlekete gittiimde kuzenime yapmayı düşünüyorum verdiğim kiloları görünce dibi düşecekçocukluğumuzdan beri rekabet halindede benimle :)
sabah:
2 haşlanmış yumurta
avuç içi kadar peynir
5 tane zeytin
salatalık domates
2 kuru kayısı ve 2 tane ceviz
kızlar listeye girmeme az kaldı bu pazartesi değil ama haftaya pazartesi bomba gibi geliyorum listeye haberiniz olsun
Fizofi sana da günaydınnn
Ben de yazın görümcem ve kayınvalidemlere düşünüyorum leylak'ın yaptığını55 kg olamayacağımı vücudumun kaldırmayacağını düşünüyorlarda görcez bakalım
sanki bitter serbest gibi geliyo bana sağlık acısından.yeminimi hamurlu ttalı yersem bozarım ve hafta sonu kardesim ve annemin doğum günü var ne yapıcam bilmiyorummmm
Fit anne olmaya çalışıyorum yahu bazen çok komik olabiliyor
Akşam oğluş 23:00 idi uyumayınca dedim ki platese başlayayım. Açtım videoyu uzandım yere eller başın üstünde karın gergin odaklanmışım bi güzel videoya annnaammmm bi baktım oğluşun ayak benim karnımın üstüne hızla inmesin mi bir de muzur muzur sırıtıyor, kırıldım gülmekten.. Sonra bir taraftan onunla oynadık bir taraftan yapmaya çalıştım plates topunun başında kıyamet koptu. Kızım oynamaya çalışırken topla (kızım büyük 5. sınıfa gidiyor) oğlum kızıp saçına yapışınca ortalık karıştı. Alışırız herhaldeonlarla yapacağım başka çare yok
Bugün 60.800 kg çıktımdün 61.200 düm :26:
temizliğim bitti,sıra sporda
Benimde görümcem bu konularda inanilmaz kiskanc. 8 kilo verdigimde cok sagliksiz bir diyet yaptigimi filan savunmustu
Kaynanamda hep kilo verin diye kafamizi yer.. Ne zaman diyette girsem kosa kosa börek ..tatli...pasta yapar getirir.
Anne naptin bunlar ne derim..Birde gözümün icine baka baka sen yeme canim ben cocuklara getirdim der
Düsmanlar icimizde Kizlar
vay be bayağı cümbüş olmuş ne kadar keyiflidir dimi.
bende kızım küçükken evde cindy crawfordın cd sinden yapıyordum mekik çekerken şınav çekerken üstüme çıkardı emekleyip altımdan geçerdi.
diyete başlamamın sebeplerinden biridir görümcemin bakışları,beni en son 70 kiloyken görmüştü.91 lik halimle görünce şoka girdi uyuzsanki kendi göbeği hiç yokmuş gibi......
kızlar sizde canınız yasaklı şeyler çektiğinde,spor yapmaya üşendiğinizde size böyle bakanları ve zayıflayamazsın diyenleri düşünün.acayip gaza geliyo insan...mesela ben spor yaparken getiriyorum aklıma,45 dk nasıl geçiyo anamıyorum
hayırdır canım moralin neden bozuldu bişey mi oldu yoksa kilo sorunumu sadece?:44:
hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi
şimdi kaç kg sun canım tickerında görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?