Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

diyete başlamamın sebeplerinden biridir görümcemin bakışları,beni en son 70 kiloyken görmüştü.91 lik halimle görünce şoka girdi uyuzsanki kendi göbeği hiç yokmuş gibi......
kızlar sizde canınız yasaklı şeyler çektiğinde,spor yapmaya üşendiğinizde size böyle bakanları ve zayıflayamazsın diyenleri düşünün.acayip gaza geliyo insan...mesela ben spor yaparken getiriyorum aklıma,45 dk nasıl geçiyo anamıyorum

Son düzenleme:
marulum,yarım domates,2 adet köy yumurtam lop,1 cay bardagı fındıgım,2 adet omega3,zeytinim 10 adet,peynirim avucici kadar,2 adet incirim,yesil cayım

geldim valla alışcam artık yeterki azim olsun güleryüz menün şifa olsun ama yaramasın kilo olarak.. darısı bana.. olsun bu omega 3 ne oluyo marincapmı
şartmı ki

sanki bitter serbest gibi geliyo bana sağlık acısından. yeminimi hamurlu ttalı yersem bozarım ve hafta sonu kardesim ve annemin doğum günü var ne yapıcam bilmiyorummmm

P.tesi tartı günümüz dikkat etmeye çalış pepetim bence yeminini bozma gerisi de gelmesin yaza az kaldı gitsin kilolaaarr

vay be bayağı cümbüş olmuş ne kadar keyiflidir dimi.
bende kızım küçükken evde cindy crawfordın cd sinden yapıyordum mekik çekerken şınav çekerken üstüme çıkardı emekleyip altımdan geçerdi.

ayyyy benim kvalidem beni kilo vermiş görünce bayıldı bayıldı
tayt giy üstüne uzun giyme popon çok güzel (kase sağlam )çok kapatma deyip duruyor
çok kokoşdur kendisi benide öle görünce hoşuna gidiyor.

Cndy nin cd si güzel ben de yapıyordum bi ara şimdi zamanım kısıtlı yapamıyorum.
Benim kızım da yerleri ellerimle silerken üstüme çıkardı
Cümbüş güzeldi bayağıdır böyle gümemiştim krize girince kızım da anne ben seni böyle hiç güldürememiştim deyip bide kıskandı Hayat onlarla güzel

gunaydinn kizlarr gunaydin diyorum ben daha yeni kalktim burda saat 11

ve tartiya ciktim aman allahim oda ne 3. gunumde 1.5 kilo gitmisss tika basa yedigim halde bu isin sihri ne kizlar
soklardayim kizlarrr ama nasil mutlu olunuyor anlatamamm
dun 2 sat yurumustum hem gezdim hem yurudum yani
bugun butun vucudum agriyor
neyse hemen menume geceyim

pastirmali 2 yumurta
bir domates
bir salatalik
iki dilim peynir bir kupa yesilcay
ve yarim cay bardagi cevizz

leylak,göster ona

kızlar,diyete başlar başlamaz bir yoksunluk duygusu gelip çörekleniyor içime,acıkmasına acıkmıyorum,2 öğün de yapıyorum ama renksizleşiyor sanki hayatım,sabahları kuru meyve yemedim bi ara baktım canım çok tatlı çekiyor,bulgur yemeden duramam zaten,o gün hocanın videosunu seyrettim,bulgur,buğdaydan yapılmış pilav yiyebilirsiniz diyordu,bi süre böyle devam edicem,kendimi sıkmadan,diyetteyim demeden,serbest olanlardan doyuncaya kadar yiycem,hergün en az 20 dakika leslie de yapıcam bakalım nasıl olacak,hiç yapmamaktansa 20 dakika da bişeydir dimi,kolay gelsin hepimize,dün akşam fotoğraflarımı çektim de insan aynada çok da farketmiyor vehameti,fotoda kabak gibi görüyor

Güzel fikir leylakçım

Kayınvalidem görümcemi övüyor hiç 55 in üstüne çıkmamışmış hep zayıfmış onun da bir çocuğu var benden küçük göreceğim ben onu benim yaşıma gelsin

Ben arkadaşlar normalde kg hep dikkat ederdim ama depresyonun arkasından aldım ben de kiloları ve o zamandan beridir ilk defa vermeye başladım fazlalıklarımı 5 yıl oldu 5 yıldır vücudum tam bir armut

hayırdır canım moralin neden bozuldu bişey mi oldu yoksa kilo sorunumu sadece?:44:

64 kilo olunca kendime simitle ödül verdim
yarım simit diye başladığım simiti bitirdim
bu hafta 2 arkadaşa gittim o kadar ısrarki anlatamam aslında yemedimde ucundan kıyısından derken
birde 4 saat leptin falan yalan oldu dün akşam çok kötüydüm

yani neymiş ödül falan yokmuş canan hocada bilirdi ödül vermeyi
bütün metabolizma tersyüz oluyor kacamaklarla
bence gülün sırrıda bu kaçamak yok istikrar var gitsin kilolar

hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi

Hatunlaarrr bu karatay diyeti çoook harikaaa

Benim yüzüm karma cilttir ve hep yüzümde sivilceler vardı. Bazen bunlar ergenlik sivilceleri mi diye şaka yaparlardı düşünün. ŞLimdi yoklar cildim çok güzel sadece regl döneminde 1-2 tane çıkıyor o kadar çok mutluyum.

merhabalar herkese...

dün spor yapamadım diye yazdıktan hemen sonra hırslanıp 40 dk yürüdüm.

bugünde kahvaltımı yazayım:

2 yumurta
2 dilim peynir
8 zeytin
biber
1/2 çb karışık kuruyemiş
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…