hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi
75,ben görüyorum siz göremiyor musunuz:44:
12 kilo güzel vermişsin gerçekten kutluyorum seni, resimlerini görmüştüm çok güzeldi.ahhh bende verebilsem o kadar ama inanıyorum vereceğime ve sonunda elbise giyecemmmm
slm ben geldim aranıza alırmısınız karataycı olabilirsem iyi olcak, 155 boy 73 kilo var doğumdan sonra böle kaldı 60 kilo ile hamile kalmıştım 20 kilo aldım.. 13 aylık oldu bebiş ee bahar geldi gitsin kilolar hala emiyo ama artık umrum deel süt olca kalmadı yani, ilk aylar süt olcak diede pek yedim ah ben ah nasıl vercem die düşünüyodum burayı buldum inş veririm. sabah ki menümde yarın başlasın ay ben ekmeksiz yapamam ki tatlıyı napcam krize girersem kesmezki beni kuru kayısı..(
diyete başlamamın sebeplerinden biridir görümcemin bakışları,beni en son 70 kiloyken görmüştü.91 lik halimle görünce şoka girdi uyuzsanki kendi göbeği hiç yokmuş gibi......
kızlar sizde canınız yasaklı şeyler çektiğinde,spor yapmaya üşendiğinizde size böyle bakanları ve zayıflayamazsın diyenleri düşünün.acayip gaza geliyo insan...mesela ben spor yaparken getiriyorum aklıma,45 dk nasıl geçiyo anamıyorum
temizliğim bitti,sıra sporda
64 kilo olunca kendime simitle ödül verdim
yarım simit diye başladığım simiti bitirdim
bu hafta 2 arkadaşa gittim o kadar ısrarki anlatamamaslında yemedimde ucundan kıyısından derken
birde 4 saat leptin falan yalan oldu dün akşam çok kötüydüm
hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi
Aslıcım kesin regl.dendir.,sıkma canınıGÜNAYDIN KIZLAR
Sabah sabah sinirim bozuldu
bu hafta elle tutulur bir kaçamağım yok,pzts den beri hergün bir saat yürüyorum
sabah tartıldım
600 gr almışım
delirdim
işallah regli oluyorumdur,ondandır...
akşam
gelincik otu kavurmalı 2 yumurta
salata
yoğurt
1 kayısı,2 erik,10 badem,2 ceviz
süt
sabah
1 yumurta lor
çay
kahve
5 badem
1 kayısı
pzts ye ne olacak kilom bakalım
.
ayy eltime gidince allem ediyo kallem ediyo o da bana yasaklardan yediriyor,ne de olsa verdin diyerek hainkesinlikle katılıyorum arkadaşım benimde eltim burda dün bizi yemeğe çağırdı güya diyetteyim diye bana kısır kendilerinede börek yapacaktı bi gittik kısırı yetiştiremedim canım böreğim var dedi sadece çakalllll ben yermiyim bu oyunları sağolsun kocam çok iyi hemen eve geçtik evde olan yemeklerden aldım gittim tekrar eltim eşiyle oturdu böreğini yedi bizde eşimle yemeklerimizi...
delisiniz siz diyolar bize ama deli değil karataycıyız bi türlü anlamadı :)))))))
oh oh hanfendi hani kaçamak yoktudomates yemeği de nasılmış :44::44::44::44::44:
bugun
2muz
süt
badem
cevizli
2 kare bitter yiyerek
2 omega 3 içerek kahvaltımı tamamladım
Pide miiislm kızlarr nasılsınızzz....
bende iiiyim şükür..
dün okulum vardı eve gelmem 20.30u bulmuştu eee öğle yemeğinden sonrada bişey yememiştim tabi..
eşim misafirlere pide yaptırmışşş...
o aaçç halimle hemen 1 bardak kefir ve 4 adet ceviz yedimm..
1 saat sonrada uyudum ama çok uykum vardı...
o saate pide yemeketense bunları yemek başarıydı tabi benim için..
ancak sabah ilk içim yarım piseyi ısıstıp hüpletmek oldu
kahvaltım yarım pide oldu yanii....
2 hurma 1 de incir yediimm
amanınn nazarlara mı geldin papadişimgunaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)
canım pilav yeme yaaadün akşamki menüm:
1 kase buğdaylı nohutlu çorba (hani dün bahsetmiştik ya ondan )
1 adet tavuk haşlama
2-3 kaşık pilav :18: (yemesem iyiydi ama malesef yedim)
sabah:
1 tane elma,
2 gün kurusu,
4 kan üzümü
1 kuru erik
canım yumurta peynir zeytin istemedi bugünlükte böyle olsun dedim...
slm ben geldim aranıza alırmısınız karataycı olabilirsem iyi olcak, 155 boy 73 kilo var doğumdan sonra böle kaldı 60 kilo ile hamile kalmıştım 20 kilo aldım.. 13 aylık oldu bebiş ee bahar geldi gitsin kilolar hala emiyo ama artık umrum deel süt olca kalmadı yani, ilk aylar süt olcak diede pek yedim ah ben ah nasıl vercem die düşünüyodum burayı buldum inş veririm. sabah ki menümde yarın başlasın ay ben ekmeksiz yapamam ki tatlıyı napcam krize girersem kesmezki beni kuru kayısı..(
Aslıcım kesin regl.dendir.,sıkma canını
ayy eltime gidince allem ediyo kallem ediyo o da bana yasaklardan yediriyor,ne de olsa verdin diyerek hain
oh oh hanfendi hani kaçamak yoktu,hazır gıda o bacım onun yerine kayısıyı kakaoya bula da ye
Pide miii
amanınn nazarlara mı geldin papadişim
canım pilav yeme yaaa
zelişim hoşgeldin,takıl bize alışacaksın heşreye ve incecik bir anne olacaksın
P.tesi tartı günümüz dikkat etmeye çalış pepetim bence yeminini bozma gerisi de gelmesin yaza az kaldı gitsin kilolaaarr
ayyyy benim kvalidem beni kilo vermiş görünce bayıldı bayıldı
tayt giy üstüne uzun giyme popon çok güzel (kase sağlam )çok kapatma deyip duruyor
çok kokoşdur kendisi benide öle görünce hoşuna gidiyor.
1 kase tarhana çorbası (yoğrt süt dövmeden olusuyor)
1 kase yoğur
sevgili velim kömbe yapmıs sıcacıkkk bi tabak getirmis emme yemedimtabiki
öğlen arası okuma yazma kursu veriyorum ben. biri vefat edince burda pişi dağıtıyorlar . onu da getirdiler meyve suyuyla beraber . öğrencim dağıtıyordu. teyzeler dediki öğretmenine ver oda öğretmenim hamur işi yemiyorkadınlar sasırdı aman canım sen yemezsen biz napıcass sok oldular e ne yapıyosun diyolar hiç mi yemiyosun yok dedim. tabi kadınlarda hiç duymamıslar ekmek yemeyen. köyde adım çıkcak hoca ekmek yemiyor diye. zaten marrtın sonunda kurs biticek . baharda geliyor köydeki hemsire hanımla yürüycez 6 km kararverdik köy benden bahsedecek yani
kahvaltıyı 10:30-11:00 arasında yaptım bugün 2 öğün inş
bi hayattan bezmişlik seziyorum hooppp kendine gel bakalım .neden sana kötü şeyler söyleyenleri haklı çıkarıyosun ki .biraz gayret et ve onlar değil sen ulaş amacına kilo vererek bak ozaman onlar nasıl çatlıcak....
1 kase tarhana çorbası (yoğrt süt dövmeden olusuyor)
1 kase yoğur
sevgili velim kömbe yapmıs sıcacıkkk bi tabak getirmis emme yemedimtabiki
öğlen arası okuma yazma kursu veriyorum ben. biri vefat edince burda pişi dağıtıyorlar . onu da getirdiler meyve suyuyla beraber . öğrencim dağıtıyordu. teyzeler dediki öğretmenine ver oda öğretmenim hamur işi yemiyorkadınlar sasırdı aman canım sen yemezsen biz napıcass sok oldular e ne yapıyosun diyolar hiç mi yemiyosun yok dedim. tabi kadınlarda hiç duymamıslar ekmek yemeyen. köyde adım çıkcak hoca ekmek yemiyor diye. zaten marrtın sonunda kurs biticek . baharda geliyor köydeki hemsire hanımla yürüycez 6 km kararverdik köy benden bahsedecek yani
Geç kaldım ama az yağlı tavada alt üst yapabilirsin, Fırınlayabilirsin zeytinyağ ile karıştırıp, buğulamasını yaparsın bol soğanla hamsi bu herşeyi yapılır missssss...
3 ayda canım karataydan başka birşey uygulamadım.
Valla ben zeytinyağında kızartıyorum patlıcanları ama parpullama(közleme) olarakta pişirebilirsin. İçini bildiğimiz karnıyarık içi soğan kıyma diş olarak sarımsak salça baharat olarak pişir. Eğer kızartma uzulü yaptıysan su ile hafif seyrelsin diye tencere yap közleme usulü yaptıysan üzerine biraz peynir rendeleyip yine azcık salça ve su ile ıslattığın tepside fırınla ikiside harika oluyor.
benim öğünler birbirine karıştı Allahtan evde abur cubur yok
hayranım sana yaa!!!
azimli hatunum benim
leylak,göster ona
kızlar,diyete başlar başlamaz bir yoksunluk duygusu gelip çörekleniyor içime,acıkmasına acıkmıyorum,2 öğün de yapıyorum ama renksizleşiyor sanki hayatım,sabahları kuru meyve yemedim bi ara baktım canım çok tatlı çekiyor,bulgur yemeden duramam zaten,o gün hocanın videosunu seyrettim,bulgur,buğdaydan yapılmış pilav yiyebilirsiniz diyordu,bi süre böyle devam edicem,kendimi sıkmadan,diyetteyim demeden,serbest olanlardan doyuncaya kadar yiycem,hergün en az 20 dakika leslie de yapıcam bakalım nasıl olacak,hiç yapmamaktansa 20 dakika da bişeydir dimi,kolay gelsin hepimize,dün akşam fotoğraflarımı çektim de insan aynada çok da farketmiyor vehameti,fotoda kabak gibi görüyor
Güzel fikir leylakçım
Kayınvalidem görümcemi övüyor hiç 55 in üstüne çıkmamışmış hep zayıfmışonun da bir çocuğu var benden küçük göreceğim ben onu benim yaşıma gelsin
Ben arkadaşlar normalde kg hep dikkat ederdim ama depresyonun arkasından aldım ben de kiloları ve o zamandan beridir ilk defa vermeye başladım fazlalıklarımı 5 yıl oldu 5 yıldır vücudum tam bir armut
ohhh maşşallah hamaratın hali bi başak canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?