Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi

pindistancım bi de şubat tatilinde eltime gittik. Beni doğumdan sonra kilolu halimle görmüştü (oğluş5-6 aylıkken) en son telefonda görüştüğümüzde kilolarla ilgili herkesin zamanla kg aldığını söyledi ve beni ima etti. Evlerine gittiğimizde de bayağı bi şaşırdı doğumda aldığım tüm kiloları verdiğimi görünce

Asıl şoku Ağustos ayında beni gördüğünde yaşayacak bilmiyor kendisi

Fesat yoksa biz varız bizimle kilolar güzel güzel verilecek gidecektir

Son düzenleme:
1 kase ezogelin çorba
1 kase salata(aysberg,turp)
1 kase ıspanak yemeği(kıymalı)
1 kase yoğurt

meyve suyu ve patatesli börekte vardı sımsıcacıkkk.....
kızıma götürmek üzere aldımm bende

şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti

Son düzenleme:
12 kilo güzel vermişsin gerçekten kutluyorum seni, resimlerini görmüştüm çok güzeldi.ahhh bende verebilsem o kadar ama inanıyorum vereceğime ve sonunda elbise giyecemmmm

inşallahh canımmm...
bu diyetle kolayy aslında yeterki ne deniyorsa yapalımm...
elbise bende henüz giymedeim..
2 adet aldım ama hala cesaretim yok galiba..
niyetleneyeimde pazartesi stajda giyeyim bari bende

canım hoşgeldin.merak etme alışıyosun ekmek te yememeye tatlıda yememeye ve aramıyosun çoğu zaman .bende tatlı canavarıydım ama şimdi aramıyorum bazen tutuyo kriz ondada kuru kayısı falan idare ediyoruz. bir iki kaçamak oldu ama onuda telafi ettim .sen de iradeli olursan eminim çabucak gidecek kilolar.kolay gelsin şimdiden...

doğru söylüyosun .geçenlerde bi tanıdığımıza gittik.önümüze getirdi bir sürü şey ondan sonra ay bu çok kalorili ayy şu kilo yapar dikkat et deyip durdu sinir oldum sanki yicek var onları hıhhhh.bende bazen onu aklıma getirip iyice gaza geliyorumm

temizliğim bitti,sıra sporda

ohhh maşşallah hamaratın hali bi başak canım...

anladım ama olsun arada oluyo öyle şeyler bende pazar günü bi parça yiyorum simit (her pazar değil ) eminim sen yürüyüşle halletmişsindir onu dert etme

hiç bir fitne fesat beni motive etmiyor ne yazıkki,önce bir sinir geliyor laflarını hatırlayınca sonra amaaan o kendine baksın diyorum,acık hırslı olsam iyiydi

bi hayattan bezmişlik seziyorum hooppp kendine gel bakalım .neden sana kötü şeyler söyleyenleri haklı çıkarıyosun ki .biraz gayret et ve onlar değil sen ulaş amacına kilo vererek bak ozaman onlar nasıl çatlıcak....

Aslıcım kesin regl.dendir.,sıkma canını
ayy eltime gidince allem ediyo kallem ediyo o da bana yasaklardan yediriyor,ne de olsa verdin diyerek hain
domates yemeği de nasılmış :44::44::44::44::44:

bugun
2muz
süt
badem
cevizli
2 kare bitter yiyerek
2 omega 3 içerek kahvaltımı tamamladım
oh oh hanfendi hani kaçamak yoktu,hazır gıda o bacım onun yerine kayısıyı kakaoya bula da ye
Pide miii
gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
suzme yogurt
bırkac fındık
b.peynır
yesılcay
omega3
1 tuzlu kurabıye(mıllet tatlı kacamagı yapar ben tuzlu)
amanınn nazarlara mı geldin papadişim
canım pilav yeme yaaa

zelişim hoşgeldin,takıl bize alışacaksın heşreye ve incecik bir anne olacaksın

Son düzenleme:

ÖĞLE YEMEĞİMİ YEDİM

2 parça fırında tavuk
1 lokma ekmek
bıçak yoktu.bıçak yerine kullandım yani
tabi sonra da mideye indirdimmmm,azıcık ama :))

Kızlar sonunda geçmişi okudum bitirdim,sabahtan beri müthiş yoğunummm
Yeni gelenler hoşgelmişler..
Beğen butonuna sevindimÖnceden de mi vardı ki?

Akşamki menümde maalesef 2 ince dilim tam buğdaylı ekledim,kötü yaptı beni neyseki 1 bardaktarçınlı süt imdadıma yetişti...

Sabah :

1 bardak tarçınlı süt (süt bozulmadan bitireyim dedim)
1 kayısı kıvamlı yumurta
2 dilim taze kaşar peyniri
8 siyah zeytin
Bir miktar ceviz
6-7 tane minik çeri domates
1 portakal
Çay

Omega3 (500 mg.) x 2 (Ben günde 2 kere alıyorum,sizler nasıl alıyordunuz ????)

hoş bulduk semacıım bi açılış ettim bakim sabah karatay kahvaltısı yaptım ama öğlen bir dilim kepek ekmekle 10 tane sarma yedim menude başka alternatif yoktu dünde akşam sekizden sonra yemedim bişey büyük başarı benim için hehe akşamada pırasa yemeği olur artık

P.tesi tartı günümüz dikkat etmeye çalış pepetim bence yeminini bozma gerisi de gelmesin yaza az kaldı gitsin kilolaaarr

1 kase tarhana çorbası (yoğrt süt dövmeden olusuyor)
1 kase yoğur

sevgili velim kömbe yapmıs sıcacıkkk bi tabak getirmis emme yemedim tabiki

öğlen arası okuma yazma kursu veriyorum ben. biri vefat edince burda pişi dağıtıyorlar . onu da getirdiler meyve suyuyla beraber . öğrencim dağıtıyordu. teyzeler dediki öğretmenine ver oda öğretmenim hamur işi yemiyor kadınlar sasırdı aman canım sen yemezsen biz napıcass sok oldular e ne yapıyosun diyolar hiç mi yemiyosun yok dedim. tabi kadınlarda hiç duymamıslar ekmek yemeyen. köyde adım çıkcak hoca ekmek yemiyor diye. zaten marrtın sonunda kurs biticek . baharda geliyor köydeki hemsire hanımla yürüycez 6 km kararverdik köy benden bahsedecek yani

selam kızlar oğluşun hastalığı devam ediyor üstüne bende hasta oldum boğazımdan tutunda her tarafım ağrıyor anlayacağınız karatay yalan oldu bu hafta. haftaya cuma memlekete gitceğiz en az bi kilo daha vereyim istiyordum ama olmayacak sanırım neyse iyileşelim de...

bakalım kayınvalidemle görümcem doğumdan sonra 75 kilo iken görmüşlerdi tabi o zaman hiçbir kıyafetim olmuyordu aaay şunun da mı olmuyor filan diye laf ediyorlardı şimdi görsünler bakalım hepsi oluyor artııık bol bile geliyor

Son düzenleme:

canım sende konyalıydın demi şimdi hangi köyündesin

öğlen bol yeşillikli 1 lahmacun 2 bardak ayran
20 dak yürüyüş pazara giitim geldim köy yumurtası buldum bide kaymak loru aldım süper bişey

eee böyle böyle meşhur olucan,meşhur olunca bizi unutma,o değil de pişi mi

tatlım önce zeytinyagı karabiber ve pul biber ile harmanladım .. sonra tepsiye dizip
üzerine sogan yesil biber ve domates dilimledim süper oldu :))))

hayranım sana yaa!!!
azimli hatunum benim

göstericem canım

aynen bende canım ya,eşimle evlenmeden önce bazı sorunlardan ağır depresyon geçirdim.kullandığım ilaçlardan dolayı önce 57 kilodan 67 ye sonra da 70-75 lere kadar çıktım.o ilaçlar mahvediyo insanı

canım inan bana hayatım boyunca hiçbir konuda hırslı olamadım bende,hatta diyete başlamadan öncesine kadar da biri bi laf söyler bende anında onu unutur yemeye devam ederdim. bence başkasının kilosu-dış görünüşü hakkında konuşmak büyük terbiyesizlik.öyle terbiyesizlere de dersini vermek gerekiyo dimi ama

ohhh maşşallah hamaratın hali bi başak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…