Listeye nasil eklenicem kizlar, ilk defa bildirim yapiyorum.. Baslangic olarak.
1.öğün: Ton balikli sandvic
Ara: yesil cay
2. Öğün: Mantar corbasi
Ara: cubuk kraker
3. Öğün: Kiymali ispanak yemegi
Sıvı: 1 lt - 1.5 lt
Spor: (aksam yapilacak 30 dk start it up)
Başlangıç tarihi: 16.03.12 bugün
Başlangıç kg: 57. 6 kg
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy: 1.59
Hedef: 50 kg
BENİM FİKRİM YOK CNM..AMA BEN NORMAL TUZ KULLANIYORUM,GENELDE DE SALATAMA KOYMUYORUM.YEMEKLERİ DE AZ TUZLU YAPIYORUMSabahki mesajımda sormuştum ama bildirimlerin arasında görülmedi sanırım
Dün markete gitmiştim kaya tuzu almak için. Ama turşuluk tuz olarak billur tuzun islenmemiş yazan deniz tuzu vardı. Oda oluyor mu emin olamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
öğlen bol yeşillikli 1 lahmacun 2 bardak ayran
20 dak yürüyüş pazara giitim geldim köy yumurtası buldum bide kaymak loru aldım süper bişey
50 kilo veren gül arkadaşımız varBaşlangıç Tarihi: 08/03/2012
Başlangıç Kilo:106.80
Şu anki kilo:103.40
Hedef:70.00
Boy:1,68
Merhabalar,
16 yaşımdan beri o diyetisyen senin bu diyetisyen benim gezinip, diyetlere en fazla 3-4 ay dayanarak kilo verip , sonraki 1 yıl içinde fazlasıyla verdiğim kiloları geri aldığım bir döngünün içinde yaşayıp duruyorum. geçen hafta itibariyle Karatay Diyetini iş yerimde öğle arasında tesadüfen keşfederek kitapları aldım. Okudum ve yapmaya başladım. daha 2. gün öğle yemeği bana angarya gelmeye başladı. Yıllardır tatlı , çikolata en sevdiğim şeylerdi. Şimdi de canım çok çekmesine rağmen zehir gibi geliyor ve elimi sürmüyorum. Birde sosyal ortamlarda alkol almayı severim. dün eşim eve şarap almış ve ben içmedim. sanırım alkol konusunda arada kaçamaklarım olacakUmarım bu sefer başarılı olurum. 70 kiloya düşüp onlarca fotoğrafımı çektirmek istiyorum. Bu diyeti uygulayan herkese kolay gelsin. birde bu yaşam biçimini uygulayıp,20 -25 kilo arası verebilen varsa söylerse çok daha falza cesaretleneceğimi hissediyorum.
Çok teşekkürler
Başlangıç Tarihi: 08/03/2012
Merhabalar,
16 yaşımdan beri o diyetisyen senin bu diyetisyen benim gezinip, diyetlere en fazla 3-4 ay dayanarak kilo verip , sonraki 1 yıl içinde fazlasıyla verdiğim kiloları geri aldığım bir döngünün içinde yaşayıp duruyorum. geçen hafta itibariyle Karatay Diyetini iş yerimde öğle arasında tesadüfen keşfederek kitapları aldım. Okudum ve yapmaya başladım. daha 2. gün öğle yemeği bana angarya gelmeye başladı. Yıllardır tatlı , çikolata en sevdiğim şeylerdi. Şimdi de canım çok çekmesine rağmen zehir gibi geliyor ve elimi sürmüyorum. Birde sosyal ortamlarda alkol almayı severim. dün eşim eve şarap almış ve ben içmedim. sanırım alkol konusunda arada kaçamaklarım olacakUmarım bu sefer başarılı olurum. 70 kiloya düşüp onlarca fotoğrafımı çektirmek istiyorum. Bu diyeti uygulayan herkese kolay gelsin. birde bu yaşam biçimini uygulayıp,20 -25 kilo arası verebilen varsa söylerse çok daha falza cesaretleneceğimi hissediyorum.
Çok teşekkürler
Kızlar sonunda geçmişi okudum bitirdim,sabahtan beri müthiş yoğunummm
Yeni gelenler hoşgelmişler..
Beğen butonuna sevindimÖnceden de mi vardı ki?
Akşamki menümde maalesef 2 ince dilim tam buğdaylı ekledim,kötü yaptı beni neyseki 1 bardaktarçınlı süt imdadıma yetişti...
Sabah :
1 bardak tarçınlı süt (süt bozulmadan bitireyim dedim)
1 kayısı kıvamlı yumurta
2 dilim taze kaşar peyniri
8 siyah zeytin
Bir miktar ceviz
6-7 tane minik çeri domates
1 portakal
Çay
Omega3 (500 mg.) x 2 (Ben günde 2 kere alıyorum,sizler nasıl alıyordunuz ????)
yoğurt ye,taş gibi oturuyor mideyekizlarr acikmadim ama psikolojik olarak biseyler yemek istiyorum sizce ne yesemm aradaaa
Omega 3ü ceylincim sabah 2 akşam 2 toplam 4 tane alıyorum ben yanlış mı yoksa
Ayran içebilirsin,süt te olabilir tarçınlı...kizlarr acikmadim ama psikolojik olarak biseyler yemek istiyorum sizce ne yesemm aradaaa
Omega 3ü ceylincim sabah 2 akşam 2 toplam 4 tane alıyorum ben yanlış mı yoksa
Ayran içebilirsin .!.:domatesle ilgili bi sorun var mıydı? pek yenmio yense de yarım falan. ben çok severim de
Listeye nasil eklenicem kizlar, ilk defa bildirim yapiyorum.. Baslangic olarak.
1.öğün: Ton balikli sandvic
2. Öğün: Mantar corbasi
Ara: cubuk kraker
3. Öğün: Kiymali ispanak yemegi
Sıvı: 1 lt - 1.5 lt
Spor: (aksam yapilacak 30 dk start it up)
Başlangıç tarihi: 16.03.12 bugün
Başlangıç kg: 57. 6 kg
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy: 1.59
Hedef: 50 kg
Merhaba, en çok şu an bildiğim 50 kg 30 kilo veren (papadiya) ve 20 kilo veren arkadaşlarımız varleylak70 10 kg, leylak84 21.5 kg hepsini alkışlıyorum ve tebrik ediyorum bu arada
ayni boydayiz beden olculerin nasil? bende 2 ay oncesine 56 kiloydum sian 60
olculerim soyle bel 73 gobek 89kalca 99 senin nasil?
domatesle ilgili bi sorun var mıydı? pek yenmio yense de yarım falan. ben çok severim de
ASLINDA MEVSİMİNDE YENMESİ GEREKİYOR DA BEN ÇERİ DOMATESLERİ ÇOK TATLI BULDUM MEVSİMİ GİBİYDİ AYNEN...
inşallahh canımmm...
bu diyetle kolayy aslında yeterki ne deniyorsa yapalımm...
elbise bende henüz giymedeim..
2 adet aldım ama hala cesaretim yok galiba..
niyetleneyeimde pazartesi stajda giyeyim bari bende
çatlar mı sahiden
Başlangıç Tarihi: 08/03/2012
Merhabalar,
Çok teşekkürler
bence giy canım sana çok güzel yakışacaktır.
hemde nasıl zaten sana şimdi laf söyleyenler kilo veremesinde söyleyecek bişeyler olsun diyenlerdir.sen zayıflayınca nolcak kimse konuşamıcak onlarda çatlıcak..
hoşgeldin.kolay gelsin şimdiden burda olursan herkesi desteğiyle çok güzel kilolar verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?