Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

TON BALIK YASAK----ÇUBUK KRAKER VS.HAZIRŞEYLER YASAK..EKMEK YASAK...
BENİM FİKRİM YOK CNM..AMA BEN NORMAL TUZ KULLANIYORUM,GENELDE DE SALATAMA KOYMUYORUM.YEMEKLERİ DE AZ TUZLU YAPIYORUM

Benim öğle yemeğim :

Ispanak çorbası
Menemen
Bulgur pilavı
Çay

50 kilo veren gül arkadaşımız var

Merhaba, en çok şu an bildiğim 50 kg 30 kilo veren (papadiya) ve 20 kilo veren arkadaşlarımız var leylak70 10 kg, leylak84 21.5 kg hepsini alkışlıyorum ve tebrik ediyorum bu arada

Son düzenleme:
kaunos ,turşuluk tuz küçük marketlerde satılıyor genellikle,ben erzincandan gelen kemah tuzu bulup almıştım onu kullanıyorum

Omega 3ü ceylincim sabah 2 akşam 2 toplam 4 tane alıyorum ben yanlış mı yoksa

kizlarr acikmadim ama psikolojik olarak biseyler yemek istiyorum sizce ne yesemm aradaaa

Hosbuldum kizlar..
pepeti önce karatayi anla demissin de, buraya gelenleri böyle mi karsiliyorsunuz?
Anlamam icin önce gözlem yapmam ve fikir danismam gerekir degil mi?

Yanlislari görerek dogru yola gelinir, sifirdan baslayan birinde eksiklikler olacak tabiki.

ayni boydayiz beden olculerin nasil? bende 2 ay oncesine 56 kiloydum sian 60

olculerim soyle bel 73 gobek 89 kalca 99 senin nasil?

inşallahh canımmm...
bu diyetle kolayy aslında yeterki ne deniyorsa yapalımm...
elbise bende henüz giymedeim..
2 adet aldım ama hala cesaretim yok galiba..
niyetleneyeimde pazartesi stajda giyeyim bari bende

bence giy canım sana çok güzel yakışacaktır.

çatlar mı sahiden

hemde nasıl zaten sana şimdi laf söyleyenler kilo veremesinde söyleyecek bişeyler olsun diyenlerdir.sen zayıflayınca nolcak kimse konuşamıcak onlarda çatlıcak..

hoşgeldin.kolay gelsin şimdiden burda olursan herkesi desteğiyle çok güzel kilolar verirsin...

Hoşbulduk. Umuyorum başarırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…