Hosbuldum kizlar..
pepeti önce karatayi anla demissin de, buraya gelenleri böyle mi karsiliyorsunuz?
Anlamam icin önce gözlem yapmam ve fikir danismam gerekir degil mi?
Yanlislari görerek dogru yola gelinir, sifirdan baslayan birinde eksiklikler olacak tabiki.
lütfen biri bana acil cvp verebilirmi diyetimin ikinci haftası yarın bitiyor ve aynen uyguluyorum birtek sporuma dikkat edemiyorm ve tartı da gene aynı şeyleri söylüyor ilk hafta 2 kilo indim şimdi gene aynıyım inanamıyorum ve biraz önce hırsımı 2 kurabiye adam yiyerek çıkardım.
lütfen biri bana acil cvp verebilirmi diyetimin ikinci haftası yarın bitiyor ve aynen uyguluyorum birtek sporuma dikkat edemiyorm ve tartı da gene aynı şeyleri söylüyor ilk hafta 2 kilo indim şimdi gene aynıyım inanamıyorum ve biraz önce hırsımı 2 kurabiye adam yiyerek çıkardım.
Pide miii
:
Pide miii
:
öğle menüm
1,5 lahmacun
karışık salata
öğle menüm
1,5 lahmacun
karışık salata
öğlen yenen lahmacunu beğeniyoo sabah yiyince beğenmiyo yaaaaa bu ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bilmukabele arkadaşım, inşallah dediğin gibi olurherkese iyi tatiller....,
kaçamaksız ve güzellllllllllllllllll bir haftasonu diliyorum herkeseee...
pzts hafiffflemişş olarak buluşalımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba kızlar,
nihayet gelebildim. neler olmuş neler okumayınca sayfalar nasıl ilerliyor yaa.. bütün gün ders nöbet derken giremedim foruma.
menü bildirimimi yapayım da mutfağa kaçayım daha akşama yemek yapcam
sabah(7,30): 2 yumurta, 7 yeşil zeytin, 5 çatal köy peyniri, 20 fındık, 2 omega3 kapsül ve beşi bir yerde çay
öğle(12;30): bir tabak kuru fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, 10 tane fındık
akşama Allah kerim bakalım ne çıkacak mutfaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?