Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım:

1 yumurta
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 kuru kayısı
1 ceviz
kakao
2 kapsül omega 3

öğlen:

2 kepçe kıymalı tarhana
1 çöp şiş piliç
1 kase yoğurt
1 havuçtan salata (çiğ rende)

su:2 Lt oldu şimdilik

akşama da yerim sanırım yemek 19.30 gibi çok tok hissetmiyorum bu aralar kendimi :111:

canım hoşgeldin aramıza.tabiki yaşayarak öğreneceksin yanlışları şuan bizlerin bile hataları olabiliyo.sen istediklerini sor kitabı alıp oku öncelikle ve dikkat ettiğinde kilolar çabucak gidecek emin ol...kolay gelsin şimdiden...

lütfen biri bana acil cvp verebilirmi diyetimin ikinci haftası yarın bitiyor ve aynen uyguluyorum birtek sporuma dikkat edemiyorm ve tartı da gene aynı şeyleri söylüyor ilk hafta 2 kilo indim şimdi gene aynıyım inanamıyorum ve biraz önce hırsımı 2 kurabiye adam yiyerek çıkardım.

canım ilk günlerde ödemimizi atıyoruz.
sonrası için ise biraz sabır lütfen herkesin bünyesi bir değil

kontes bence normal hayatim. ben de ikinci haftayi bitireli 2 gun oldu. ilk 10 gunde 2 kilo verdim. sonraki 4 gunde 400 gr. ama ben 1 ayi bitirdigimizde de ekstra cok birsey beklemiyorum zaten. cunku hangi diyetle ilk 2 haftada 2 kilo verebiliyorsun bu kadar yiyerek ??? o yuzden hic moral bozuklugu filan yapma tatlim, aynen devamm. bence uzun vadede super sonuclar elde edicez bu beslenme seklinden. dedigim gibi zaten 2 kilo gitti 2 haftada. ben kalan 2 haftada da dikkat ettigim halde en fazla 1 kg beklerim daha ne olsun hayatim ? :)) bu arada bol suu devam. ben dun ihmal ettim disardaydim cok tuvalet ihtiyaci olmasin die.

yapmaaaa.. aynı şeyi yaşayan biri olarak 3. haftada etkisini gördüm ilk hafta 1.5 kilo gitti sonra geri geldi 2. hafta aynı kaldım ama şimdi gidio
3. hafta -1 gitti şimdi de bakalım 1 olmasa bile 800 falan gider ama yeter cnm daha ne olsun spor pek yok çünkü bundan iisi şamda kayısı yani

kız ceylin beni teprik etmen gerekiyor burda pataklaman değil
tamı tamına 8.5 saat açlığın ardından 4 ceviz ce kefir içmişimmm...
senin bana ettiğine bakkkkk
sabah kahvaltı yerine yedim nolmuş yanii..
hem haftada 1 kere lahmacun hakkımız yokmuuu

öğle menüm
1,5 lahmacun
karışık salata

Merhaba arkadaşım kefirin nasıl yaptığımı sormuştun..Kefir mayasını cam kasede mayalayabilirsin,metal asla değmemeli yoksa kefirin yapısı bozuluyor ve mayalanma sırasında karanlık bir yere konulmalı,1 veya 2 günde mayalanıyor.

herkese iyi tatiller....,
kaçamaksız ve güzellllllllllllllllll bir haftasonu diliyorum herkeseee...
pzts hafiffflemişş olarak buluşalımm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

cvp veren arkadaşlar çok teşekkür ediyorumçok sağolun.inşallah devam edelim bakalım nolacak umutlarım kırıldı açıkcası birde hala adet olmadım onundamı etkisindendir nedir anlamadım.

merhaba kızlar,
nihayet gelebildim. neler olmuş neler okumayınca sayfalar nasıl ilerliyor yaa.. bütün gün ders nöbet derken giremedim foruma.
menü bildirimimi yapayım da mutfağa kaçayım daha akşama yemek yapcam
sabah(7,30): 2 yumurta, 7 yeşil zeytin, 5 çatal köy peyniri, 20 fındık, 2 omega3 kapsül ve beşi bir yerde çay
öğle(12;30): bir tabak kuru fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, 10 tane fındık
akşama Allah kerim bakalım ne çıkacak mutfaktan

herkese merabalar,,
işte karsınızda abartılı ve birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan besinlerim

1.ogunum: acık cay, 3 tane haslanmıs koy yumurtası, kucuk bir kase karısık kuru yemiş,2 tane omega-3, bir domates, 2 bayaa kalın dilim kasar peyniri, 10 tane ev yapımı yeşil zeytin(kendimız yaptık annemlerle)

2.ogunum: yine kahvaltı( napıym okuldan ewe zor dustum aclıktan) 1 koy yumurtalı menemen,limonlu sarımsaklı z.yaglı haslanmıs karnabahar salatası,6 tane ev yapımı yeşil zeytinim,azıcık karısık cerez,bir-iki dilim kasar peyniri,1 bardak taze kaymaklı süt

galiba aksama bişe yemesem bayaa iyi olacak..
su konusunda sıkıntım yok şimdiden 2-3 litre içtim heralde.
spora gelince ortmenim ve bayaa katlı bi okulda calısıyorum sabahtan aksama kadar merdivenleri arşınlıyorum heralde yeter

herkese afiyet bal olsun

aspirincim meraba,bu 5 i bi yerde cay ne oluyo,nası bişe,nerde satılıo,içinde neler var?
cok sordum galiba
bide sen de ogretmensin galiba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…